|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
3.3.2011 19:24:51   
Mihelinka
mayalottie moram povedat, da sem zelo zadovoljna s karitejevim maslom. Ker piše, da je za vse živo, ne samo proti strijam, si z njim mažem tudi kožo na obrazu in je super. S kožo na obrazu imam namreč zdaj v nosečnosti težave, zelo me peče pa izpuščaje imam, ampak če se mažem s karitejevim maslom me nič ne peče, normalno se lahko napudram, tudi otečenost in izpuščaji izginjajo. Super je!!! Mislim, da ga bom kar ves čas uporabljala, tudi po nosečnosti! Je pa res, da (žal moram napisat) smrdi ko user posted image dokler se ne navadiš na vonj.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
3.3.2011 19:31:10   
mayalottie
No, super. Me veseli, da ti je fajn,meni je tudi. Jaz sem se vonja že tako navadila, da so mi druge kreme preveč odišavljene.

Jaz imam pregled 7.3. in se že veselim, upam, da mi bo naredil ultrazvok, da vidim našega fantička:)

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 20:15:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2878
3.3.2011 20:20:23   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

men pa spet kri teče iz nosauser posted image

Bogica...meni je prejšnji teden 3x....ampak to še ni taka panika...ej jaz bom res hin zaradi zgage. Na 24 ur pojem okol 6 - 8 rennie tabletk....upam, da ni preveč...samo čez noč grejo ene 3. Spim ful slabo, zbudim se vsako uro, zgaga pa tak huda, da se z okusom po bruhecu v grlu zbudim...bljak!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
3.3.2011 20:34:00   
mayalottie
jst mam tudi konstantno zamašen nos in ko zjutraj pihnem, je krvav robček.

Če ne pa, kako zgleda tale zgaga= jaz imam pogosto zelo neprijeten občutek, fuj fej, moram mehurčke pit ali kaj kislega pojest. Pa mleko mi pomaga. Nikoli pa ne peče.

Neposredna povezava do sporočila: 2880
3.3.2011 20:38:18   
ava_sa
Po doglem času še glas od mene.
Vidim, da mamo user posted image zelo različne "radosti", ki nas spremljajo v nosečnosti. Meni (zaenkrat) zgaga in krvavenje z nosu še ne delata težav (upam da tako tudi ostane). Sem pa prvič v življenju dobila hemeroideuser posted image in sem bla sprva čist paf, ko sem jih odkrila user posted image . Jutri mam tak ginekologa in mu bom rekla, da mi da kakšno mažo.
Prejšnji teden sem pa mela težave z ledvicami, tak da sem dobila celo antibiotike. Zdej je že OK.

Kaj pa ponoči, se še naspite dobro? Jaz se vsakič, ko bok zamenjam zbudim, ker se ne morem več kr tak hitro obrnt, ampak najprej vsest in šele potem mojga buša zasukat na drug bok. user posted image Tak da komi čakam, da je jutro, da lahk vstanem. Ojej kaj šele bo, ko bo buši res velik.

Drgač je pa naš user posted image že zelo aktiven. Prav blaženo se počutim, ko začne kolobarit. V službi, kar odložim delo in se  naslonim nazaj in uživam v "žgečkanju", ker bo menda že hitro postalo pravo brcanje. user posted image

Uživajte...

Neposredna povezava do sporočila: 2881
3.3.2011 21:02:29   
mayalottie
Nosečke, kaj boste izbrale za ninice?

Neposredna povezava do sporočila: 2882
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 21:11:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2883
3.3.2011 21:15:00   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

Nosečke, kaj boste izbrale za ninice?

Že ene 3 mesece študiram kaj je ninica....in za kaj jo rabimo?

Neposredna povezava do sporočila: 2884
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 21:19:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 21:20:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2886
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 21:23:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2887
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 21:26:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.3.2011 21:47:45   
ava_sa
Noro, kak trebuh... user posted image za nas ženske!!! Men se tud zdi, da bo moj tak proti koncu, ker so tud obe sestri nosle spredi in mele ogromnega bušija.
Ja, za hemeroide sem pa čula, da gre sam še na slabš. Tudi žile na nogah mi izstopajo, čeprav nosim kompresijske nogavice. To je menda povezano in žal dedno. Bomo že nekak!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.3.2011 22:30:11   
Tiara123
hej hej...

jao, te nosečniške tegobe user posted image ampak, po drugi strani gre pa vse tako hitro, da bom potem, ko bo konec, prav pogrešala trebušček in brcike user posted image

Z otrdevanjem trebuha je malo boljše, pijem mg vsak dan, pa Donat zaenkrat še pomaga ko peče zgaga user posted image

Pri nas v prvo nismo imeli ninice, tudi zdaj ne kaže nobenega zanimanja, da bi bila navezana na kakšno posebno stvar (razen dude - je dudovisnež user posted image ), tako da je tudi zdaj ne mislimo prakticirat. Pa še praktično je, kaj če se zgodi, da jo kje pozabi, izgubi... cela štala! Jaz sem imela eno tako stvar kot otrok, do skor 30. leta se je nisem mogla 'znebit', pa še cel hudič je blo vedno, ko smo se kam odpravljali, da je ja ne bi kje pozabla!

Ko ste že ravno pri trebuhih.. Pripopam moj trebuh tik pred ciljem v 1.user posted image .. Zdaj si ga že dolgo nisem slikala, ampak sem že skoraj taka user posted image Poleg tega imam zdaj že toliko kg, kot v prvo, ko sem šla rodit.. Jojmene, kje bom pristala??

user posted image

user posted image

Pa upam, da tole deluje user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.3.2011 22:32:52   
Tiara123
no, vidim da niti v okvir ne gre cel trebuh... nevem kako druge vidite...

V glavnem, tudi jaz na koncu nisem mogla več nosit nobenih drugih sp.hlač kot pa samo še fajn udobne raztegljive boksarce - važno samo da me niso vezale na trebuhu..

Še nekaj, se kateri že pojavlja temna črta pod popkom (linea negra)? meni se je v 1.user posted image ful hitro pojavila, že tam nekje v 17. tednu, zdaj pa je še zdaj nimam.. Saj ne, da jo pogrešam, me pa čudi kako da je taka razlika..

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 22:45:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 22:46:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.3.2011 22:55:13   
Tiara123

zaenrat še ne...mislim na linea negro.. v prvi nosečnosti se mi je pojavila nekje v 38-30t...

si imela pa ti tudi kr orng bušijauser posted image

sam je bil bolj tak okrogel.moj je bil kr nekaj špičast..hihi
se spomniš kako zgleda ko ti bebica peto potisne ven?

ja, sem bila bolj hruškasta, na koncu se je pa čisto zokroglil. Pa zanimivo, ful več sem ga imela tud ob straneh, sej ne znam opisat, ampak v primerjavi z zdaj, ko ga imam samo spredaj, kot eno žogico, sem imela v 1. še fajn ledvice zalite user posted image

O ja ja, se spomnim ja user posted image Tega pa res ne bom nikol pozabla, ko se je trebuh čist v desno nagnil, ko je mala celo rito v desno dala user posted image Uf, komi čakam user posted image

ja,hb tudi jaz prišla skozi brez strij, zdaj pa mislim, da se jim ne bom mogla izognit.

Aja, pa sem že 1x prej hotla omenit pa zmanjkalo časa... mi2 se pa poznava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2894
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 23:01:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.3.2011 23:21:52   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Aja, pa sem že 1x prej hotla omenit pa zmanjkalo časa... mi2 se pa poznava user posted image

ja?

aha, že vse zmenjeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.3.2011 7:49:00   
Mihelinka
Grem po vrsti....včeraj me je tako glava bolela, da sem pol kr šla, vidim, da ste se pa ful razpisale user posted image

Theraline blazino imam jaz že od 10 tedna in mi ful pomaga, sploh zdaj pri zgagi, si jo naštimam tako, da spim v napol sedečem položaju in je malo bolje. Je pa res, da me tako spanje ful utrudi in nekje okoli 3h zjutraj sem dovolj utrujena, da kljub zgagi zaspim leže...user posted image

Ninica...sej se mi je zdelo...user posted image

Zgaga...hruška ne glede na to kaj jem in kaj pijem, zgaga me sploh ne neha pečt. Po čaju je bilo še huje in ga ga zdaj že en mesec ne pijem, ampak izključno vodo in Donat. Sem si pa včeraj nardila spet pregnancy tea in me je zgaga tako pekla, da sem čez noč popila cel liter (tablete sem v avtu pozabila). Hrane sploh ne solim več, pa tud ne pomaga...btw...mater si bla suhica v 38t, res lepa nosečka!!!

tiara123 ti si tud tak lepa na slikah!!! Pa opazila sem, da te ni na našem seznamu...sej ni kaj če te ni, sam upam, da te nisem jaz pozabila...user posted image . V glavnem, pošlji mi podatke, če bi bila rada na seznamu user posted image

kg....je skrivnost kje ste s kilami in lahk katera pove kaj naj pričakujem v zadnjih 3 mesecih? Nosečka sem 26t in imam +9kg user posted image

hruška a jaz tud tiaro123 poznam user posted image ?

Grem zdaj na G pregled (tolk pregledov ta teden) in pojamram o vsem, predvsem o zgagi! Poročamm pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 8:28:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2898
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 8:31:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.3.2011 8:54:59   
fluf
jest sem pa prva na seznamu pa...
- spim ko polh, če se zgubim 1x na noč tko na pol je velik, mam pa blazino že juhuhu časa...
- zgaga me ne peče
- kri iz noseka mi ne teče
- mam črto že od ene 17t če ne že prej...

ninice pa jest ne mislim uvajat, ker pol se mi zdi, da se tega sam težko znebiš.. če se bo pa izkažalo, da je malček potrebuje bo pa že našel eno ninico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Izvirna darila na spletu
Porodne zgodbe

Ali kupujete oz. bi kupovali izvirna darila v spletni trgovini?

Da. (54%)

Ne. (46%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!