|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
4.3.2011 9:23:45   
mayalottie
No, super, potem tudi jaz ne bom uvajala ninice..Ker povsod neki omenjajo tole ninico...

Lepe nosečke 7 ste ble...Jaz sem ene 7 plus, ne vem pa koliko še pričakujem?? Se mi zdi, da se mi je zadnji mesec nekoliko ustavilo hitro "vzhajanje", zdaj se bo pa verjetno spet začelo.

Moj fantek noro brca ob osmih zjutraj, pa ob šestih zvečer, vmes pa bolj na easy (ker non stop skačem, ga morda ne zaznam toliko). Danes zjutraj pa se mi kar trebušček dviguje.:)

Sem pa happy, da nimam več težav s križem in medenico, kar naenkrat je vse minilo, verjetno zato, ker sem bolj počivala, pa vsak dan delala vaje...Tko da lahko hodim normalnoooo....To je bil moj največji strah, da bi morala skenslat hitro hojo:)

Joj, še malo...Jaz imam že skoraj vse in tudi za rojstni dan sem dobila ene par stvari za dojenčk (ker sem jim rekla, da nič ne rabim, naj raje kaj za dojenčka kupijo). Iiiiiii.
A ve boste vse prepeglale na začetku? Baje, da je dobro, tudi plenice?

Papaaa, lep dan nosečkam srečkam, čim več brcik

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
4.3.2011 9:24:19   
mayalottie
Aja, HD, jaz imam tudi takle bolj špičast trebušček... Sploh spodaj je smešen...Ampak je vseeno lep:

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
4.3.2011 9:44:05   
ava_sa
Uff kile user posted image . Do 20 tedna sem jih mela +4, zdej pa v enem mesecu še kar +3. Se pravi +7kg do 24 t. Mal je v tem mesecu prehitro poskočlo, tak da se moram začet nazaj držat (sladkarije sem začela jest, ker se mi je prebava zrihtala), ker sem v štartu že bila 5 kg pretežka. 

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
4.3.2011 9:56:20   
_sunny_
Uf...kile user posted image jaz sem na 8+ v 23 tednu. Se pa po mojem pozna, da sem pred nosečnostjo full športala, zdej sem pa to zmanjšala in je poleg nosečniških kil še kaka  kila posledica tega. Pa sladkarijam full težko rečem ne, kar prej sploh ni bil problem! Bo treba po porodu in okrevanju nazaj adidaske obut user posted image user posted image user posted image   Zdaj sem začela s pilatesom za nosečnice, ga delam doma po nekem programu, ki mi ga je fant potegnil z interneta, full je fajn, pa res pomaga za križ!

Mene tudi matra zgaga, zvečer ne smem nič težkega jest, ker imam to hrano potem celo noč v ustih. Se mi dviguje v usta pa žge me kislina po celem požiralniku! Res pa pomaga če po 7 uri ne jem in grem okoli 11 spat, če se pa tega ne držim pa Rupuruti!

Tiara 123 in hruška debeluška, kaki veliki in lepi bušiji! user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
4.3.2011 11:02:41   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uuuu tiara...vem končno kdo si!! user posted image hello hello...

user posted image  si gruntala celo noč in prečekirala fb user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
4.3.2011 13:01:42   
delfinka2211
nekaj uric me ni na netu...pa je tolko napisanega....hehe superca ste. sm si kar na listek napisala kar morm dodat user posted image

spanje tuki mam js tud problem z obračanjem, sicr sm si kupila mterinsko blazino ampak je veliko in z njo znam spat samo na levem boku, na desnem mi ne paše. pa tud zadnje dni se mi je očitno začelo nočno obiskovanje wc tak da je res spanja bol malo.pa nimamo kej.

črte je še tudi nimam

nalaganje slik mi lahko aktera pove kako date sliko zraen v post k men ne zagrabi pa če še po trepalnicah mečemuser posted image

poln nos js sm že mislila da bom zbolela ker si nos brišem skoz, pa včasih je krvav. sm pa G vprašala če je to kej narobe pa je rekla da ej to normalno. tko da ni panike,

brcanje naš mali brca ob pol 6 zjutraj (k ati vstane) in potem kake pol urce, potem pa k js jem okol 10h, pa nekje od 13-16h, potem pa od 18-22h. tak da če bo tak urnik mel tudi pol bo super. Ponoč se je pa zdaj umiril.

Likanje cotk – js kar sm dobila čeprav je blo vse oprano sm še enkrat oprala in zlikala, pa k sm štor sm si še eno opeklinico naredla.če sem pa navajena na večje mikice od mojga in potem z mahanjem rok hitro prideš do likalnika.

_sunny_ kak pilates je to. K js bi tud neki začela počas delat. Mi lahko poveš kje bi našla to?

Tiara123 in hruška debeluška ….ful lepi trebuščki

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
4.3.2011 13:02:26   
Bloby
Maaa jst mam pa tko neprilagodljivo kožo. Enkrat sm mogla ene hormone jemat pri 15. letu in sm se zredila za 10 kg v dveh mescih pa šla dol 12 kg spet v naslednih dveh mescih in mam še od takat par strij na stegnih. Zdj se pa mažem ko zmešana, upam da bo pomagalo. K vidve mata res velike bušije, sam tko lepe, brez kakih strij...

Eno vprašanje... To ležanje na hrbtu, ki naj ne bi blo priporočljivo od 6. meseca dalje. Kako je s tem? Jst mam take bolečine trenutno s skoliozo, da lahko zaspim samo na hrbtu. Čez kako urco al pa čez dve se že prekotalim na bok. No sej zaspim napol v sedečem položaju sam vseeno. A kej veste o tem, kako je to sploh mišljeno? Ne spat na hrbtu vodoravno, al sploh ne?

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
4.3.2011 13:03:47   
Bloby
aja črto črno mam pa tud jst že tam od 18. tedne nekje. Najprej se je začela delat pod popkom, zdj je pa že cez ceu buši...

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 13:05:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu delfinka2211)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
4.3.2011 13:08:39   
delfinka2211
ok hvala bom probalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2910
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 13:08:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bloby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
4.3.2011 13:12:30   
delfinka2211
pa da vidim če mi je ratalo naložit slikico od pikeca od zadnjega pregleda. vidi se obrazekuser posted image " target="_blank">http://user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
4.3.2011 13:13:15   
delfinka2211
jejjjjjjjjjjjjj hvala hruška debeluška....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.3.2011 13:14:59   
delfinka2211
ok prva je profil...tale je obrazek
user posted image " target="_blank">http://user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 13:15:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2915
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 13:16:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.3.2011 13:26:22   
jk09
Ne uspem več sledit ravno vsem pogovorom... :)

Hruška; katerega G imaš, da ti bo naredil 3d?? Misliš, da bi se tudi jaz lahko naročila, da mi ne bo treba hodit v PO?

Neposredna povezava do sporočila: 2917
4.3.2011 13:35:24   
Bloby
Ma ja to glede spanja, itak ne veš kako se sukaš ponoči... Zdj sm mal googlala. Zmešani so! Svetujejo samo spanje na levem boku? Pametn predlog res. Bom ponoči še razmišlala kao kako nej se sukam. Smešnca, obrneš se pač tko da te nč ne boli in da lahko normalno dihaš pomoje... Tnx hruška :)

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 13:37:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jk09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
4.3.2011 13:48:42   
_sunny_
Delfinka 2211 men je fant kr naključno poiskal na uTorrent pa dol potegnu dvojnega, pa en je full fajni en pa ne. Pilates for pragnancy,10 minutne vaje so full fajne, lahka jih pazdružiš v eno 50 minutno vajo, js tako nardim. Men je fajn, sam sem pa hodla ko sem še študirala v Mariboru na pilates, pa mi zdej to kr prav pride, ko vaditeljico po televiziji gledam, da vem kaj hoče od mene user posted image Mal si je treba pomagat, če v tem Velenju ne obstaja niti ena telovadba za nosečnice!

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 4.3.2011 13:49:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2920
4.3.2011 14:11:52   
delfinka2211
_sunny_ hvala. bom malo pobrskala pa upam da najdem. pr men je trenutno problem k tud pr nas ni kej takega, poleg tega sm pa brez avta in zato iščem alterntive. še dobro da je intenet.

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
4.3.2011 14:47:52   
jk09
Hruška; jaz sem mislila, da stanuješ na Obali.

Neposredna povezava do sporočila: 2922
4.3.2011 16:24:30   
Mihelinka
Še +8 kg? Resnično krasna novica....js upam na samo še +4....pa da vidimo user posted image

Torej tiara?

fluf ti si srečka...kar tako naprejuser posted image

Moj pregled danes zjutraj: ginekološko vse super; nevrološko naj grem spet nevrologu (glavoboli); zgaga-pazi kaj ješ in piješ (kot da ne), nič ni narobe tud če 6 Renniev na dan pojem - boljše, da se zgaga umiri, kot da je kislina premočna in lahk kako rano na želodcu ali kje drugje dobim, kar bi bilo super slabo za pupiko.

mayalottie jaz tako počasi kupujem stvari, da mi je zdaj še fajn peglat in vse peglam...kako pa bo potem....po mojem ne bom vse peglala...

hruška no vidiš pa grema obe 3 tedne pred rokom na poroko user posted image

OK, prečekirala vse nove poste...zdaj dobim obisk, pol pa na manikuro...zvečer lahk pa spet 20 minut berem kaj boste načvekale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 16:58:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jk09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.3.2011 17:07:39   
_sonček
iiii kaki lepi bušiji user posted image user posted image  res so veliki, ampak tako lepi user posted image  čisto brez strij...upam, da bom tudi jaz imela takšnega
Moj je že kar velik, sem pa sedaj v 23 tednu, mi gre pa bolj v špico...vsi mi pravijo, da imam za te tedne kar velik trebuh user posted image  sicer meni se ne zdi, ko ga vsak dan gledam user posted image  in mi je prav lep...bom ob priliki dala slikco gor... sem pa drugače na +4,5 kg v 23t. Upam, da jih ne bom preveč naklofala...važno je, da je z našim user posted image  vse ok in da lepo raste, če bo pa kil preveč, pa naj bo...bomo po porodu hujšali...

Včerej sem sva šla v materinsko, je blo kr fajn, sicer nisem nič kaj dosti novega zvedela, no nekaj pa le...

Kri iz nosa teče tudi meni user posted image  pa tudi iz dlesni, ko si umivam zobe...baje je to normalno v nosečnosti...
trebuh me še vedno srbi, bom malo G na pregledu omenila...

Drugače sem pa danes imela pregled za cuker in imam povečanega, sem ga imela 9,0 user posted image  sestra mi ni nič povedala, je samo rekla, da je povečan, da pa mi bo G na pregledu vse razložil...kako ste imele pa kaj ostale?

Oblekice nisem še nič prala in likala, ko pa bom, pa bom tudi polikala...

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!