MetiLu
|
Dan! uh, kok čvekate Midva sva bila danes v nabavi v hoferju, zdele sem zmazila sendvič, še kavico čez, pa sem dobra do kosila neki je bilo govora o ananasu, jaz še nisem slišala, da bi bil škodljiv. Sem ga v prvi nosečnosti res veliko pojedla, svežega, ker mi je od vsega sadja najbolj pasal. Pa ni bilo nič narobe. Glede kg, jaz sem šla zdej gor za 4 kile od začetka, samo tavelika porcija šele prihaja, pa se ne sekiram. Pričakujem, da bo kot v prvo vse pozaugal tud s celulitom vred Me pa moti ja, da nekateri G oz. njihove sestre tok težijo zaradi tega. Ne rečem, če je ogroženo zdravje zaradi res prevelikega rejenja, samo takole kot se nam nabirajo kg, ne bi smel sploh nč rečt. Pol se pa samo sekiraš... Glede nakupov, bomo videli drug teden po MF. Tale dva napisa, ki jih ima zdej H&M na bodijih imam jaz na dveh slinčkih in sta tud ful kjut Me pa zanima, kje se da dobit tiste male rjuhice za v voziček-košaro? Bi jaz tud kupila ene dve. Žabica, ne sekiraj se zarad McDonaldsa, tud jaz sem bila od začetka dostikrat tam, mi je dišalo. Zdej se mal nazaj držim, pa grem mogoče 1x na 14 dni ... sam se mi je tud apetit znormaliziral, tako da trenutno nimam kakega posebnega problema s hrano. Edin velik poli salame pojem s sirom v svežem kifeljčku iz naše pekarne, to je pa tista hrana, ki mi trenutno najbolj diši Pa sicer poli sploh ne maram preveč Dones popoldan bova s tamalim pekla rafaelo kocke. Je imela soseda včeraj 30. let in jutri praznuje, pa da ne bomo prišli praznih rok (no, sej eno darilce smo tud nabavli). Meni diši tale zadevšna že cel teden, tako da je cel protfanj sami ne bi mogli pojest in prav pride, da še malo drugim brbončice zdražim Suzika, mislim, da navadnih lekadolov lahko poješ do 6 na dan. Nisem sigurna, samo vem, da jih lahko več. Ne smeš pa recimo lekadol plus C, ki meni pri prehladu ful pomaga... mi je zadnjič sestra v ZD odsvetovala... Zato sem pa spet prehlajena in zabit nos... se mi zdi,da sem se zadnjič pocajtala za dva dni, zdej sem pa spet gotova Pa da ne govorim, sem končno dobila odločbo iz zavoda in je nadomestilo malo boljše kot sem pričakovala, samo ne vpliva na višino za plačilo vrtca, ker sem imela prej minimalca prikazanega in je zdej osnova enaka adijo pamet ... se mi bo znižalo šele čez 3 mesece, ko se mi nadomestilo izteče ... ah, ta naša država... Pa z bivšo šefico se spet bockam, ker bi mi mogla za januar nakazat še bolniško za 14 dni in to do 18.2., pa do danes ni še nič ma se mi tok trapast zdi, da je treba prov po kolenih fehtat za tist kar ti pripada Me ima, da bi šla še regres zahtevat za nazaj, ki ga itak nisem dobila ... No, še kej napište, vas je luštno brat
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 4.3.2011 11:29:59 >