|
RE: Dolenjke, 4.del 28.2.2011 8:47:49
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Pozdravljene dolenjke! Vabim vse, na studijsko fotografiranje otrok to soboto 26.2.2011 v Planet Tus v Novem mestu! :D Vse, ki ste na fb-ju, si lahko vec preberete tukaj: http://www.facebook.com/event.php?eid=199625333396382 Bom pa zelo vesela, ce boste vabilo posredovali naprej! :D Ce pa se katero kaj zanima, mi lahko pise tudi na privat! :D Lep vecer vam zelim in upam, da mi ne zamerite, ker sem kar vskocila v vaso temo! ;) Ursa tole pa mene zanima bi res rabila eno lepo fotko mojega sončka... no js sm čist zanč, slabe volje.... tale diplomska me je čist zmatrala. pol mi pa še moj danes reče, da nima več 5min za sina to me je zelo zabolelo, glede na to, da pazim nanj in pišem nalogo in pospravlam, sama nič ne jem. grozno, a sam ni skor nič doma. tole mu resnično zamerim,kar ne morem verjet, kaj je izjavu. dobr da mam mami, da mi ga malo pomirka, če ne bi glih živčnega fasala od diplomske. in od svojega"dragega".... vipercat lepo,da si se oglasila. sm se nate spomnila včeraj, ko sm vaju prebirala v dolencu. a je bila z vama kakšna mala ema? aleks ima namreč malo sestrično nič se grem s svojim sončkom ukvarjat, da ne bom spet kej podobnega kot zjutraj slišala še zvečer. lp punce moje najprej naj povem da se spomnim takih trenutkov, ko imaš že tako vsega vrh glave, potem pa te doleti kakšen komentar, ki te še dokončno sesuje. najhuje je to, da se on verjetno sploh ne zaveda da te je tako prizadel. poskusi se malo sprostiti za svojega malega sončka - diplomska lahko počaka kakšno urico, pojdi se preluftat, poveselit, kajti potem bo šlo vse lažje mislim da je res bila ena ema z menoj. je mami imela carskega? udb - ne morme si predstavljat doživet tak prizor. mene bi pobralo glede dragih moram jest mojega tokrat fejst pohvalitt. ker sem prvič po carskem pretiravala, mi tokrat nič ne pusti. sam zdrihta malega in miniko previje in umije, skuga vse obroke, vse je pomito, posesano, trenutno je v trgovini... res je priden - zdele ga lahko hvalim ko ga ni doma :)
|
|
|