|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
25.2.2011 10:36:51   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Pozdravljene dolenjke!

Vabim vse, na studijsko fotografiranje otrok to soboto 26.2.2011 v Planet Tus v Novem mestu! :D

Vse, ki ste na fb-ju, si lahko vec preberete tukaj:
http://www.facebook.com/event.php?eid=199625333396382
Bom pa zelo vesela, ce boste vabilo posredovali naprej! :D

Ce pa se katero kaj zanima, mi lahko pise tudi na privat! :D

Lep vecer vam zelim in upam, da mi ne zamerite, ker sem kar vskocila v vaso temo! ;)

Ursa

tole pa mene zanimauser posted image  bi res rabila eno lepo fotko mojega sončka...

no js sm čist zanč, slabe volje.... tale diplomska me je čist zmatrala. pol mi pa še moj danes reče, da nima več 5min za sinauser posted image  to me je zelo zabolelo, glede na to, da pazim nanj in pišem nalogo in pospravlam, sama nič ne jem. grozno, a sam ni skor nič doma. tole mu resnično zamerim,kar ne morem verjet, kaj je izjavu. dobr da mam mami, da mi ga malo pomirka, če ne bi glih živčnega fasala od diplomske. in od svojega"dragega"....

vipercat lepo,da si se oglasila. sm se nate spomnila včeraj, ko sm vaju prebirala v dolencu. a je bila z vama kakšna mala ema? aleks ima namreč malo sestričnouser posted image

nič se grem s svojim sončkom ukvarjat, da ne bom spet kej podobnega kot zjutraj slišala še zvečer.

lp punce moje

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.2.2011 12:33:22   
Udb
vročinski krč - nastane ob hitri spremembi telesne temperature, pri otrocih do 5 let. Ni nujno, da gre za neko ful visoko vročino. Pri našem malčku je to zgledalo tako, da je kar naenkrat nehal dihat, ratal čisto moder, obračal oči, pojavi se pa lahko še kakšna pena na ustih ali pa krči celega telesa (kot pri epilepsiji). če se to zgodi, je nujno potrebno čim prej ohladiti telo - paziti pa moraš, da ne pride do šoka - se pravi ne potunkaš ga v ledeno vodo, ampak ga hitro slečeš, mlačni obkladki po celem telesu, še posebaj po vratu, hkrati še svečko za zbijanje vročine. krč tako ponavadi mine. otroka nato k zdravniku.

U glavnem prizor ni lep, mene je skoraj kap, tako sem se ustrašila. Od takrat dalje se mi zdi naš mali zmeraj prevroč, še zdaj, ko je že čez magično mejo 5 let (ko se naj ne bi več pojavljali). s takim otrokom potem tudi drugače ravnaš ob vsaki vročini (prej daš sredstva za zbijanje).

Če katero še kaj zanima, pa vprašajte - upam pa, da info ne boste rabile.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.2.2011 13:51:50   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

petra - oooo, kaj to vidimuser posted image . Še 15 dni do dneva Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaaaaaa, ne vem al bi bla user posted image al user posted image
me dajejo kr mešani občutki...po en stran si ful želim čimprej, po drugi me je pa kr mal strah vsega...bemo....ma bo že user posted image

to je čisto normalno, da imaš mešane občutke. Sem jih imela jaz tut. pa verjetno še katera. MEne je blo ful strah poroda, po drugi strani sem si pa ful želela, da bi že svojo bebico stisnila k sebi. Ampak nič se ne boj, ko se bo začelo dogajati, boš videla, strahu ni več. PA tut časa ni, da bi te bilo strahuser posted image . Potem, ko je šlo pa že čez PDP pa sploh ni bilo več strahu, samo želja, da bi bilo že mimo.
Samo pogumno, bomo vse dihale s tabouser posted image user posted image user posted image SREČNO

evo, pod tole se sam podpišem! verjemi, takrat ne boš imela časa za strah. pa tudi ni vzroka. ne bo ravno uživancija, ampak ko boš videla svoje dete... vse bo ok!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.2.2011 13:58:39   
vesna_b
vipercat - o kako to poznam. jaz sem po dojenju še mal sčrpala s črpalko, in zlila stran, da sem se izognila mastitisu, ker sem imela joške trde ko kamen. boga...

o, udb. hudo. sicer sem o krču poslušala, brala, tud od sodelavke sin jih je že imel, sam ne vem, kako bi sama reagirala. verjamem, da je zelo hudo.

lenčy - ja, naši moški. ne moremo brez njih, z njimi je pa večkrat tud težko... sva ravno zadnjič gledala en film, ko se je ena hotla kar ločit, ker je imela moža dovolj, 2 meseca po poroki. pa sva začela temo mal. čist tko. in je reku, če ga mam še rada, pa če ga še nimam dost, pa sem mu čist iskreno povedala, da ga mam še rada, in da ga nimam dost, ampak da včasih bi ga pa raje nesla, kot poslušala user posted image . sem ga kar mal presenetilauser posted image .

nič, šibam sedaj zamesit  kruh, da se mojemu mal prikupim, sarme imam pa že kuhane. se vidi, da sem doma user posted image user posted image
pa da mala bejba spi. saj dete v trebuhu ne. pismo, kake mi dela. cel trebuh mi skače, user posted image  pa me najraje ruka v mehur in pa v medenične kosti. in to v eno...

nič, lep vikend, bejbe. izkoristite sonček...

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.2.2011 18:16:29   
kaminek
me je kr groza, sploh pomislt ne morm na to, da je imela Patricija vroč.krč. sam skup je začela lezt pr men v naročju, plava ratala, plitvo dihala, debelo gledala. ni pa zavijala z očmi, je bla še na pol pri zavesti, sam jst sm se začela trest kot šiba na vodi, v trenutnku me je prešinilo, zakaj se človek tolk žene v življenju, se sekira za službo in ostale nepomembne stvari in seveda, zakaj jst ne prenašam teh bolečin in ne patricija. imaš popoln občutek nemoči.
edino kar je blo dobr je to, da sem kljub temu, da sm bla čist v šoku, ohranla eno mero razuma in jo instiktivno slekla. sploh pomisnla nism, da bi lohk bil krč.

marsikej pride v življenju. to nas naredi močnejše. ne smemo obupat, ampak ukrepat. je težko, ampak gremo dalje.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.2.2011 18:18:16   
kaminek

Evo, kaj sem našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

VIPERCAT IMA NINOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE

Danes ob 09:43 je Tevž dobil sestrico Nino, težko 3720g in veliko 53mm.

iskrene čestitke, bravo mamica in hčerkica. user posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.2.2011 20:52:39   
ajč.
vipercat- tu blo tko mau humoristično mišleno"tople kraje"user posted image ...sm u kopru živela par mesecev pa sva zdj nazaj pršla user posted image
jaz danes že večalmanj celi dan u postelji...hrbtenica me ubiiiijauser posted image polej me pa še mali brca skus v mehur in se komej skotalim do wcja...user posted image sem začela nosit kozmodisk..upam da se kmal navadim nanj ker mi zaenkrt ni prijetno..user posted image
mmm jutri gremo pa k moji mami na kosilo..po 4 letih bom speet jedla postrvi njami...(moj dragi ne prenese rib, zato jih ne kupujm,kdaj pa kdaj, kadar sem sama pojem kako tuno,to je pa to...)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
27.2.2011 22:29:50   
lenčy
evo, še eno poročilo od mene...

uspešno prestali slikanje v tušu, slike so superuser posted image  poleg tega sm pa spoznala kolegico iz marčevk 2010. oba sta bila super, tako da komaj čakam na slike. je bil pa aleks tako resen, niti enkrat se ni nasmehnuuser posted image  je v javnosti kar fin, moram rečtuser posted image

pridne bodite nosečke pa božajte svoje bušije, še prekmalu bo nosečnost mimo...

Rada te imava!!

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
28.2.2011 8:47:49   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Pozdravljene dolenjke!

Vabim vse, na studijsko fotografiranje otrok to soboto 26.2.2011 v Planet Tus v Novem mestu! :D

Vse, ki ste na fb-ju, si lahko vec preberete tukaj:
http://www.facebook.com/event.php?eid=199625333396382
Bom pa zelo vesela, ce boste vabilo posredovali naprej! :D

Ce pa se katero kaj zanima, mi lahko pise tudi na privat! :D

Lep vecer vam zelim in upam, da mi ne zamerite, ker sem kar vskocila v vaso temo! ;)

Ursa

tole pa mene zanimauser posted image  bi res rabila eno lepo fotko mojega sončka...

no js sm čist zanč, slabe volje.... tale diplomska me je čist zmatrala. pol mi pa še moj danes reče, da nima več 5min za sinauser posted image  to me je zelo zabolelo, glede na to, da pazim nanj in pišem nalogo in pospravlam, sama nič ne jem. grozno, a sam ni skor nič doma. tole mu resnično zamerim,kar ne morem verjet, kaj je izjavu. dobr da mam mami, da mi ga malo pomirka, če ne bi glih živčnega fasala od diplomske. in od svojega"dragega"....

vipercat lepo,da si se oglasila. sm se nate spomnila včeraj, ko sm vaju prebirala v dolencu. a je bila z vama kakšna mala ema? aleks ima namreč malo sestričnouser posted image

nič se grem s svojim sončkom ukvarjat, da ne bom spet kej podobnega kot zjutraj slišala še zvečer.

lp punce moje

najprej naj povem da se spomnim takih trenutkov, ko imaš že tako vsega vrh glave, potem pa te doleti kakšen komentar, ki te še dokončno sesuje. najhuje je to, da se on verjetno sploh ne zaveda da te je tako prizadel. poskusi se malo sprostiti za svojega malega sončka - diplomska lahko počaka kakšno urico, pojdi se preluftat, poveselit, kajti potem bo šlo vse lažje

mislim da je res bila ena ema z menoj. je mami imela carskega?

udb - ne morme si predstavljat doživet tak prizor. mene bi pobralo

glede dragih moram jest mojega tokrat fejst pohvalitt. ker sem prvič po carskem pretiravala, mi tokrat nič ne pusti. sam zdrihta malega in miniko previje in umije, skuga vse obroke, vse je pomito, posesano, trenutno je v trgovini... res je priden - zdele ga lahko hvalim ko ga ni doma :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
28.2.2011 8:53:33   
vesna_b
o, vipercat - le izkoristi tele trenutke, jih bo prehitro konec!
in res lahko tvojega pohvališ, ja.

no, pa je spet ponedeljek in me vse boli. v soboto smo imeli obletnico, in sem po dolgem času videla Petro. pismo, mam trebuh tolikšen, kot ona, pa gre vsak čas rodit, jaz imam pa še 3 mesece pred sabo user posted image . je blo full luštno, sam mal sem preveč sedela in sem včeraj bla hudo boga, ker so me vse kosti bolele ko 300user posted image  oz se je bolečina preselila iz medeničnih kosti še v trtico, tako da ne morem niti sedet, niti ležat... sama seb sem šla na živce. upam, da čimprej mine.

ok, dovolj jambranja. EMA. kako se vam je zdela? men je bla ena srednja žalost, všeč mi je bil le Klemen. pismo, njega bi mogl poslat, je še najboljš pel... user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
28.2.2011 11:34:56   
dramica
vipercat lepo slišat da je še kakšen tak moški naš misli da je edini tako pridenuser posted image .
vesna ti nič ne zavidam bolečin-se kar spomnimuser posted image pa saj bodo kmalu mimo tele nosečniške radostiuser posted image ,Pozdravi 5ro če jo kaj vidiš.
KAJ SE BOMO DOLENJKE KAJ VIDLE,POČVEKALE?POKOFETKALEuser posted image AL RES NIMA NOBENA MOŽNOSTI?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
28.2.2011 11:58:38   
vesna_b
jaz popoldne imam čas. tud moj je končal z žago, tako da... nisem več spremstvo user posted image

tko da sam povejte, kdaj pa kje user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
28.2.2011 12:04:20   
lenčy
bi mogla povedat, da je pri nas drgač vse ok, kar se tiče našega tata, sm zdj je vse tko napeto zarad diplomske in sem sama kriva da je tako.

hja na srečanje pa zdj res ne vem, če bi mi uspelo pridit. mogoče v četrtek ali petek, ko bo naloga oddana v tehnični pregled in bom lhk malo zadihala...

no  mišek je zaspal, je revček spet prehlajen, ima nosek zabit malo kašlja in posleično tudi tečnari. bo že minilo, važno, da je prestal slikanjeuser posted image

medva pa imav danes obletnico-že 6 let sva skupaj, le kam je šel ta čas.

imam par stvari za naredit, se slišimo kasneje...

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
28.2.2011 19:30:55   
Tincy90
Čer!

No, js tud bol poležavam kot ne, me tko neki v spodnjem delu trebuha boli, sicr občasno, ampak useen, dost že da ne morm tud kakega koraka nardit kdaj. Pa lula me tko boli, pr tamali me ni tko bolelo, se ne spomnm d bi blo tko hudo, jaooo...sm čakam, da grem že enkrat rodit.user posted image lahk tud na 1.april, sm d ne grem marca...user posted image nvem zakaj se tko otepam tega marca, lol, kr neki res, hormoni pa to...user posted image

Vesna za revije še enkrat hvala, bom si hmal uzela čas, da jih začnem listat.user posted image

Fajn bodte!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
1.3.2011 8:19:01   
dekle23
hej hej punce, lep pozdravček :)

večina vas verjetno že v službi, eni pa se doma matramo z diplomouser posted image , in seveda vmes prebiram forumeuser posted image . oziroma bolj bi rekla da prebiram forume in vmes malo pišem diplomo.

ker imam prihodnjo sredo morfologijo, me zanima, kaj vse tam pogledajo, premerijo...da vidim, kaj novega bomo izvedeli user posted image že komaj čakam, saj se do vsakega pregleda tako vleče :)

aja pa še to me zanima, je katera šla na 3D slikanje svoje bejbike? kje ste bile, in kako bile zadovoljne s slikcami? sem pogruntala, da se bo kmalu potrebno naročit, pa moram prej zbrat kakšno koristno informacijo :)

no lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.3.2011 9:01:01   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

o, vipercat - le izkoristi tele trenutke, jih bo prehitro konec!
in res lahko tvojega pohvališ, ja.

no, pa je spet ponedeljek in me vse boli. v soboto smo imeli obletnico, in sem po dolgem času videla Petro. pismo, mam trebuh tolikšen, kot ona, pa gre vsak čas rodit, jaz imam pa še 3 mesece pred sabo user posted image . je blo full luštno, sam mal sem preveč sedela in sem včeraj bla hudo boga, ker so me vse kosti bolele ko 300user posted image  oz se je bolečina preselila iz medeničnih kosti še v trtico, tako da ne morem niti sedet, niti ležat... sama seb sem šla na živce. upam, da čimprej mine.

ok, dovolj jambranja. EMA. kako se vam je zdela? men je bla ena srednja žalost, všeč mi je bil le Klemen. pismo, njega bi mogl poslat, je še najboljš pel... user posted image

joj boga reva. se še spomnim kako to boli. upam da ti čim prej minejo te trije meseci.

eme nisem gledala, mi je pa zmagovalka tako simpatična punca, da ji privoščim zmego ne glede na komad... ki ga prav tako še nisem slišala user posted image

dramica - ja res je, smo lahko kar srečne... čeprav se kar velikokrat pritožujem čez njega, pa je tak cuker user posted image . včeraj je pekel jabolčni štrudel. naredil je celo znanost, vprašal je mene kako, prebral je kuharsko knjigo in klical jje mačeho kako ga naredi, na koncu pa se je odločil da bo naredil svojo verzijo. prav dober je izpadel. user posted image

meni do sestanka dajte še kakšne 2 tedna da se sestavim po carskem, potem pa privozičkam takoj ko bo sonček ok?

lenčy čestitke za obletnico. kar lepa številka je že to user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.3.2011 11:23:00   
vesna_b
tincy - ni za kaj. mogoče pa notri najdeš kako idejo, a ne?

dekle23 - na morfologiji preverijo srček, želodček, možgane in nosno kost, pa ledvičke (torej vse glavne organe), izmerijo ti user posted image , da vidijo, če ustrezno raste, in pa če želiš, ti povejo še spol. jaz na 3D nisem šla, saj nočeva vedeti spola, na 3D pa ga skoraj da ne moreš spregledati. vsaj kot sem jaz gledala slikce enega fantka... sej veste, kaj mislim... user posted image

ja, vipercat - prav smotano mi je. nič ni boljše, še slabše. kr neki - ne morem verjet, ker tega v prvo ni blo...
full me boli ta kost, pri desni nogi ("sklep" med nogo in bokom, medenično kostjo). komaj hodim, se premikam, vstanem iz postelje...
ampak moram pohvalit mojega. res, včeraj je bil tako priden, mi je vso posodo pomil in jo pospravil, s tamalo se full ukvarja... priden, res.
mi pa zvečer trebuh tako skače, da je kar hudo. včeraj sem mela zvečer dieto in sem pred tv jedla mal čipsa - vrečko sem imela na trebuhu in je prav hudo skakala... ha ha ha user posted image sem se tako smejala, da je še moj prišel pogledat
in pa cunjice začnem pregledovat po 10.3. - takrat imam pregled in takrat bom vzela polovično bolniško, pa bom mela več časa. bom pa to delala lepo počasi. tud moram pospravit iz podstrešja, saj prihaja svak z družino domov in si bodo zgoraj urejali stanovanje.

nič, to je to, zaenkrat
čau

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.3.2011 22:55:56   
ajč.
dober večer user posted image
danes kar naporen dan,smo pospravljali eno sobico, selili omare,..uglavnem stanovanje še v razsulu user posted image potem je prišel kolega,da sta z mojim znosila omare,me punce smo pa čvekale user posted image prijeten večer user posted image

imam eno vprašanje...te penaste puzle,ki jih lahko sestaviš po tleh. kake imate ve izkušnje/mnenje o njih!? kak teden nazaj mi je prodajalka u Milerju rekla da naj bi use ukinili iz prodaje ker naj bi bile strupene,danes pa sem zasledila naj bi jih vrnili....res se nagibam k nakupu ampak nevem kako je res z njimi,če so strupene itd...???

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.3.2011 9:05:25   
vipercat
puzle smo mi imeli - vrgla sem jih ker so bili uničeni, če pa bi gledala kaj vse je strupeno, pa mislim da tudi jest več ne bi smela user posted image . kaj pa vem. meni so bile všeč

mala princeska - kaj te je služba čisto okupirala? nič več se ne javiš

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.3.2011 10:53:59   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

imam eno vprašanje...te penaste puzle,ki jih lahko sestaviš po tleh. kake imate ve izkušnje/mnenje o njih!? kak teden nazaj mi je prodajalka u Milerju rekla da naj bi use ukinili iz prodaje ker naj bi bile strupene,danes pa sem zasledila naj bi jih vrnili....

so ugotovili, da so od unikatoys al še neke nestrupene, tako da...
ma, mi jih imamo, smo jih dobili lani za dedka mraza, sam je bila naša že prevelika. pač jih potegne ven 1* na 2 meseca, da jih razdre in sestavlja nazaj, potem jih spet pospravimo.

ma ne vem. včasih se vprašam, kako smo mi preživeli... čeprav nekak izzivat ravno ne bi šla, s kako res nevarno stvarjo. ma ne vem. stran jih nisem vrgla in jih ne bom.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.3.2011 14:23:06   
olimia
imam eno vprašanje...te penaste puzle,ki jih lahko sestaviš po tleh. kake imate ve izkušnje/mnenje o njih!? kak teden nazaj mi je prodajalka u Milerju rekla da naj bi use ukinili iz prodaje ker naj bi bile strupene,danes pa sem zasledila naj bi jih vrnili....res se nagibam k nakupu ampak nevem kako je res z njimi,če so strupene itd...???

Jst mam tut probleme s temi puzzlami, ker jih imamo eno goro; vse smo dobili, ko je bila ta mala stara kakšno leto - takrat smo jih veliko uporabljali - predvsem za podlago, da se je gor igrala, da ni bilo tako hladno. sedaj pa kar naenkrat cel bum. Nisem jih še vrgla stran, je pa problem, ker niti ne vem od katerega proizvajalca so, ker deklaracij od igrač pa res nisem spravljala - vsaj do sedaj ne; zdej bo očitno tudi to treba, da bomo vedeli, kaj smo kupili za naše malčke.
Čeprav jaz sem še vedno navdušena nad lesenimi kockami in pa plastičnimi igračami, ki se jih da enostavno razkužit.

SEm pa bila odsotna sedaj, ker zelooo nizko nosim in moram veliko počivat (kar je pri 3- letnici zelo težko izvedljivo, ampak se trudimo). pa v tem času nisem kaj veliko surfala po netu, le najnujneše

Vipercat... čestitke za NINO!user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.3.2011 20:37:41   
dramica
Ola frčafeleuser posted image

Mi puuzzle nismo vrgli ker se mi je kar zdelo da bo na konc vse o.k.
Vipercat kako kaj Nina se je lepo privadila na domek?Koliko je že sedaj stara?Pa spanje dobro funkcionira?

Vesna Sedaj ste pa že kar daleč kajne?Jaz sem bila še nosečka ko sva se videle pa si imela še čisto majhen trebušček,sedaj pa boš kmalu spet mamicauser posted image .Imate že vse pripravljeno?
5ra srečno ko boš šla.Kar naprej mislim nateuser posted image

Tako mami lahko klepeta ko  otroci pančajouser posted image

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.3.2011 21:37:07   
dramica
Evo sem še malo slikice zamenjala v albumuuser posted image .

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.3.2011 6:57:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

imam eno vprašanje...te penaste puzle,ki jih lahko sestaviš po tleh. kake imate ve izkušnje/mnenje o njih!? kak teden nazaj mi je prodajalka u Milerju rekla da naj bi use ukinili iz prodaje ker naj bi bile strupene,danes pa sem zasledila naj bi jih vrnili....

so ugotovili, da so od unikatoys al še neke nestrupene, tako da...
ma, mi jih imamo, smo jih dobili lani za dedka mraza, sam je bila naša že prevelika. pač jih potegne ven 1* na 2 meseca, da jih razdre in sestavlja nazaj, potem jih spet pospravimo.

ma ne vem. včasih se vprašam, kako smo mi preživeli... čeprav nekak izzivat ravno ne bi šla, s kako res nevarno stvarjo. ma ne vem. stran jih nisem vrgla in jih ne bom.

iz prve roke - upam, da nisem prepozna,

niso strupene - od dveh proizvajalcev - Unikatoy in EuromDenis - te so popolnoma varne - več o tem:

http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/aktualno/puzzle-pena-baby-unikatoy-so-varne

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.3.2011 6:58:27 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.3.2011 7:02:32   
Mala_princeska
samo da vas na hitrico pozdravim, se OPRAVIČUJEMMM ker vam ne sledim za nazaj.....
delam, delam, se učim....
sem že pravi expert na področju otroške opreme in igrač - tako da za nasvet o vozičku sem prava user posted image
danes grem pogledat in polnit našo novo trgovino,
ve pa seveda vabljene 10.2. na otvoritev, bodo zanimivi otvoritveni popusti, o njih še ne vem sicer dosti, vem pa da se bo dogajalo.

ajde mamice, lepo počivajte in ne hodit na cesto v sneg user posted image

vipercat se ti opravičujem, nisem pozabila, že veš o čem je govora user posted image  sej vem zdej me imaš poln kufr user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?