PABLO
|
jutro - že postrežena vidim - za večino kava, meni voda oz. čaj.... Sedaj sem več po forumih, tudi na RR večkrat zajadram, prečekiram Avgustovke 2011, čeprav se jim (še) nisem pridružila. Vidim pa, da se Avgustovke 2008 elitizirate, zaklepate in poslavljate ....pa ravno, ko me je zamikalo, da se pa kdaj oglasim in kaj napišem. No, tudi prav....tokratni navdih izkoristim še za čestitke, ki se nanašajo na zelo lepe novice ... Krysia - čeeestiiitke !!! Sem z velikim veseljem prebrala tvojo novico in kar dolgo ohranjeno skrivnost. Super za dobro opravljen NS pregled in si se menda morala res kar potruditi, da si se ob javljanju tukaj zadržala, da te ni veselje premagalo, da bi objavila lepo novico ! Prijetno in veselo ob rasti malega bitjeca in trebuščka pa da se ti težave in bolečine s hrbtenico v vsaj malo omilijo, da ne bi bilo še bolj obremenjujoče! Letos nas je pa res kar nekaj Avgustovk 2008 nosečk in sem se že veselila, da bom lahko s katero tukaj pokramljala.... tejkaz - čestitkeee!!! Nakup hiške ni kar mačji kašelj ! Sem videla slikce in lepo! Res je želja večine ljudi biti na svojem, čeprav to za sabo potegne tako dobre in slabe stvari. Želim čim manj težav pri nadalnjem delu in opremljanju ter prijetno najslajše septembrsko opravilo - selitev v željenem roku - srečno in z najlepšimi željami!!! Zoja Miša - tebi sem sicer že želela vse dobro na novi službeni poti vendar kljub vsemu še enkrat z najlepšimi željami naprej - super je slišati, da je dobra delovna klima, da so ljudje prijazni, da ti je delo všeč,.....da bo le tako ostalo za zmeraj. Da se je treba pa na vsakem delovnem mestu veliko in sproti učiti, je pa tako ali tako znano. Ko pa človek štarta na novo, pa še posebej....srečno! anita goitan - nate sem pomislila, ko se v zadnjih dneh spravljam k čičšenju šedežne ....hecno se sliši, vendar se spomnim, da si enkrat pohvalila tvojega , kako uspešno je ob odsotnosti vas3 uspel očediti sedežno. Lahko zaupaš s čim je čistil? Saj ni šlo za usnjeno sedežno, a ne? Mene zanima za to malo boljšo, bolj kompaktno mikrofibro. Saj ta material je zakon, že voda in krpica dobro opravita svoje delo, vendar me vseeno zanima.....hvala! Ne bi rada s kakšnimi ultra kemikalijami "onesnaževala", ker so le otroci prisotni in vsega vraga počnejo po sedežni in potem v usta.....In res moram dodati - res si pridna z vso svojo gospodinjsko/materinsko/poslovno/itd. vsebino ! gajka - še vedno hranimo v predalu vaš slinček - kaj naj z njim? Se mi zdi, da bolj švoh kaže, da bi se nam še kdaj javili in da bi vam ga izročili ali pač še kdaj .... . Pa vidim, da si se kar dobro lotila športanja - pridna punca! Dobre priprave in dober uspeh na tekaških tekmovanjih ali na kar se že pripravljaš. Katja - sem zasledila, da si nekako kar ok in da se že počasi menda vračaš domov ! Zdrži in vse dobro! Še vedno držim pesti za vse NAJ, čeprav se ne odzovem na vsako tvoje javljanje . Neža7 in Bella - tudi za vas !!! Pa še o "ata in mama" zadevah sem se spomnila - ja, pri nas kar ok, če pa kdaj ravno ni, pa pade tako za intermezzo dr. Rugljeva pripomba - saj veste - po njegovem bi moral vsak normalen par 3x na dan! ......hahahaha.....kakorkoli..... ... Jah nič, bo še treba kaj delat! Trenutno se nimamo za pritoževati, je kar kaj početi - nekaj oblikovanja, šivanja, vezenja,.....če pa se res ne vidimo/pišemo/beremo.....VSE dobro vsem in imejte se dobro, kolikor se pač da. Uživajte!!!
< Sporočilo je popravil PABLO -- 3.3.2011 8:56:30 >
|