anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan gajka ja jest je treba, polnozrnat riž sem dala že zvečer močit, pa se potem hitr skuha...kaj je zraven pa ne bom omenjala In skozlana sem jaz skoz, res, Hb za mojga le kako me prenaša, resno. Ma ne Hb, mene bolj zanima, zakaj npr. kdaj on ne bedi, če Zoja ne more kakat ali pa spat? Oba sta starša in oba gresta zjutraj v službo! Pa brez zamere, saj vem kakšni so dedci... Moj je par noči nazaj, ko je Zara že 1 uro nekaj jokala in stokala, spokal kovter in povšter in se odselil v dnevno, češ da se mora naspat! Ja, in bil je vikend, noč s sobote na nedeljo, jaz sem pa itak celo soboto napol preležala zaradi obupnega glavobola, vročine, kašljanja itd.! Ja, ponoči sem pa kar od nekje mogla najt dovolj moči, da sem še Zaro prenašala... Zoja hoče samo mene, jo na vse načine obrača, razne finte sam se začne dret..jo ne zanima kiro pravljico ji bo povedal/prebral..in da se še Ulči ne zbudi, potem interveniram sama. (Ula je druga pesem, moj ji popolnoma zadošča, res ob izjemnih jokih pač pade joška). Na prste ene roke..kdaj je mal dežural, pač ljudje smo različni, to sem vedla še preden sva 1.otroka nrdila kako bo, če bi na to gledala, bi bla brez otrok, s tem se ne obremenjujem, če bi še to osebno jemala, bi bla že v Polju. Mogoče me imate za čudno, pišem kar je res, ne napišem kaj vse on naredi in prispeva k dobrobitu, ker mi ni da bi ga izpostavljala, je moj in ga neskončno ljubim takega kot je, je izreden oče, pač da ponoči čujem jaz..sem že par vrstic prej omenila. Ja. Moški so že iz pradavnine naprej za iskanje preživetja, lov..ženske pa doma, skrb za družino itd.