Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 7:05:59
|
|
|
|
*bubi*
|
jaz običajno pogooglam glede na motiv, ki ga želim Sem pa tudi že v Notebooku (program, ki ga imamo za interaktivno tablo) skupaj sestavljala slikice, ker je tak simpl.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 7:07:10
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Sem mislila, da je Nina že kaj skuhala Evo...bom pa jaz Naj se vam lepo začne delovni teden
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 9:47:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem mislila, da je Nina že kaj skuhala Evo...bom pa jaz ja, sem kuhala ob 5.50 , ker sta otroka hotela takrat vstat Pa sem ju na hitro napokala v vrtec/šolo in se, po celem tednu mal pospravljanja lotila . Zdaj še pojem in šibam v službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 10:01:43
|
|
|
|
petarda
|
[/quote] Zdaj še pojem in šibam v službo [/quote] A doma pa nič ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 12:34:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj še pojem in šibam v službo A doma pa nič ne? zakaj pa misliš, da sem otroka nahitro v vrtec/šolo spakirala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 13:19:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj še pojem in šibam v službo A doma pa nič ne? zakaj pa misliš, da sem otroka nahitro v vrtec/šolo spakirala Zdaj bomo vedeli kaj počneš, ko ne bo kave na RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 13:20:21
|
|
|
|
petarda
|
Copatki, ki jih je poslala teta Ada Na FB sem odprla album v katerega imate vpogled samo novembrke...tam so še ostale slikice našega minija v pleteninah .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 14:30:10
|
|
|
|
Teni_
|
Kje si kaj odprla? Jaz nič ne vidim. Cuker je, pa kake okice ima .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 14:37:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Kje si kaj odprla? Jaz nič ne vidim. Cuker je, pa kake okice ima . Sem te pozabila dodat. Upam, da zdaj vidiš . Če sem še katero pozabila, naj se javi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 14:40:35
|
|
|
|
Teni_
|
E zdaj pa vidim. Grem si očke napst, pa lušte delat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 14:44:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR E zdaj pa vidim. Grem si očke napst, pa lušte delat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 18:35:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Na FB sem odprla album v katerega imate vpogled samo novembrke...tam so še ostale slikice našega minija v pleteninah .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 20:05:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Na FB sem odprla album v katerega imate vpogled samo novembrke...tam so še ostale slikice našega minija v pleteninah . podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.2.2011 20:27:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Na FB sem odprla album v katerega imate vpogled samo novembrke...tam so še ostale slikice našega minija v pleteninah . podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 7:19:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
pride kasneje, zdaj pa: dobro jutro da ne bo spet kakih pripomb
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 7:51:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ pride kasneje, zdaj pa: dobro jutro da ne bo spet kakih pripomb Sem se prav nate spomnila zjutraj ....sem se spraševala al kuhaš kavo al počneš kaj drugega DOBRO jutro tudi z našega konca....to je noro, kako mi dobro spimo zadnje čase ...pa res upam, da se zdaj vse ne pokvari, ko se takole javno hvalim .... Urša...kako ste pa vi?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 13:42:08
|
|
|
|
Urša
|
Kakšen srček!!! Midva sva pa dopoldan skupaj stisnjena spala od 7h do 12h. Je imel ves čas joško za povšter, tako da nič čudnega, da je tako dolgo potegnil!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 13:43:45
|
|
|
|
Urša
|
DOBRO jutro tudi z našega konca....to je noro, kako mi dobro spimo zadnje čase ...pa res upam, da se zdaj vse ne pokvari, ko se takole javno hvalim .... Si verjetno nisi mislila, da bo tako, a ne? Trije predšolski otroci!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 20:53:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša DOBRO jutro tudi z našega konca....to je noro, kako mi dobro spimo zadnje čase ...pa res upam, da se zdaj vse ne pokvari, ko se takole javno hvalim .... Si verjetno nisi mislila, da bo tako, a ne? Trije predšolski otroci! res Petarda ti trenutno super vse klapa , naj tako tudi ostane Trije predšolski otroci! ...pa porodniško boš imela tudi podaljšano - koliko - mesec ali tri mesece? Aja, Urša, saj tudi ti ustrezaš temu kriteriju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 20:54:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi, si pa hitra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 20:59:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jutri spet zgoooodnje vstajanje - Anže ima ob 7h smučarski trening, tako da bo jutri zamudil kako uro in pol športnega dne (gre naprej smučat ), pojutrišnjem pa pouka se je že začelo. Sem se pa posvetovala z učiteljico, če mu to dovoli in je rekla, da brez problema .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 22:07:17
|
|
|
|
Urša
|
Ja, jaz tudi ustrezam temu kriteriju! 1 mesec dodatka. Jutri bo pa 7 let odkar sem postala prvič mamica.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.3.2011 22:10:11
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jutri spet zgoooodnje vstajanje - Anže ima ob 7h smučarski trening, tako da bo jutri zamudil kako uro in pol športnega dne (gre naprej smučat ), pojutrišnjem pa pouka se je že začelo. Sem se pa posvetovala z učiteljico, če mu to dovoli in je rekla, da brez problema . Ja, tako se pa začne življenje vrhunskega športnika! Dokler je v šoli priden, res ni problema.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 7:33:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Upam, da ste dobro spale Dokler je v šoli priden, res ni problema. ja, saj to me malo skrbi... ...zdaj, v prvem razredu ni panike, samo ko se bodo začele vsakodnevne naloge, pospešeno jemanje snovi,... bomo pa videli kako nam bo to funkcioniralo Sicer so pa, vsaj prvih nekaj let, taki treningi bolj izjema - ta teden imajo tako zaradi Pokala Vitranc
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 9:48:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, si pa hitra
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......