|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
1.3.2011 12:49:42   
ula77
ojla,pozdravljene!

Da se pohvalim, ker sva bile z J. danes pri P. in smo po odpustu iz bolnice pred 15  dnevi do danes pridelale 550g, čeprav smo doma smrkali, kašljali in še vedno hropemo....da vam povem, solze so mi šle v oči od veselja.... ker smo pol mesca hujšali....še malo, pa bo 5 kg!  user posted image user posted image

Ja, naši decembrčki so se vrstili od oktobra dalje, pa mislim, da so 2 januarki, a ne Gita14? user posted image user posted image  sosednji sobi, a se nisva srečali..

Kaj je katera odgovarjala na tisto o porodnih zgodbah, ki včasih spet zaprosijo? mene  včasih mika, a toliko časa ne spacam skupaj, pa še porodna zgodba je bila res bolna, pa ne bi koga strašila....

In kar me najbolj zanima, a ste že pozabile, kako hud je bil porod???? Jaz vem, da me je straaaašno bolelo, a se ne spomnem kako, tako da bi šla drugi teden spet!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 826
1.3.2011 12:51:32   
maca81
Betricija, poskusi dobiti Bernotovo, mislim da ne bi bilo problema. Ona ima ločeno ambulanto(ko stopiš v zd, direkt do konca). Ti kar pokliči k njej, je pa na koncesijo.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 827
1.3.2011 12:55:06   
maca81
IZVIRNO SPOROČILO: ula77

In kar me najbolj zanima, a ste že pozabile, kako hud je bil porod???? Jaz vem, da me je straaaašno bolelo, a se ne spomnem kako, tako da bi šla drugi teden spet!   user posted image user posted image user posted image

Takrat sem rekla, da ne grem nikoli več! Zdaj, ko imam mojega sončka rečem, da grem, ampak v Kr in z epiduralno. Je pa bilo nekako tako --- tik preden umreš, rodišuser posted image  

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 828
1.3.2011 12:55:25   
BabyKitty
ula77 jst sm si preden sem dobila EA govorila "zapomn si kako boli, da ne greš nikol več" user posted image pa zdej vem, da bom mela vsaj še enega user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 829
1.3.2011 13:02:19   
ula77
ha, ha, kako se pozabi, a ne?

Jaz sem imela doooolg in kompliciran porod, brez analgetikov, brez EA (pa sem hotela), ker 1.1. je edini dan, ko to ni bilo mogoče, in se zadnjih 2 ur pred carskim sploh ne spomnem, a se ne spomnem kaka bolečina je bila. a je topa, a je......le to, da se da preživet, četudi komaj. In si kar predstavljam, kako bi blo it še enkrat.....user posted image

Včasih je pa res dobro, da ima kak spomin kratek rok...user posted image user posted image

Kaj ste bile zadovoljne s porodnišnico, bi kaj spremenile??

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 830
1.3.2011 13:07:58   
BabyKitty
ula77 jaz sem bila res ful zadovoljna s porodnišnico user posted image čisto vsi so bili super... zdravnik je bil zelo človeški, babica nežna, umirjena, izredno prijazna... tako, da me kar srce boli, ko pravijo da zapirajo kranjsko porodnišnico... še posebej če pomislim, da bodo ti ljudje morali delati kje drugje, oz. po možnosti sploh ne delati...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 831
1.3.2011 13:15:21   
ula77
jaz bi lahko šla v Brežice, pa sem bla ful brihtna, pa EA je blo kako veeeeedno na razpolago, pa sem bila res razočarana nad dr. tudi sestre razren 2 izjem niso bile bogvekaj, babica pa nič od pomači, so ble vse srečne, ker je bil dragi poleg, in tja ne bi šla več, po drugi strani pa so punce okrod mene vse zadovoljne z Brežicami in če v  P. pol tako dobri kot na otroškem ( ocena +5!), je groza, če jo bodo zaprli....

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 832
1.3.2011 13:19:01   
ula77
pozabila bistvouser posted image ....bla sem v nm!

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 833
1.3.2011 13:42:56   
*Star*
Vidim, da se pogovarjate o porodnih zgodbah... jooojjjj ne vem, če bi katera rada slišala mojouser posted image No niti približno ni tok smešno, ampak kaj čmo.
Ula77, mislim, da sva midve imeli kar precej podobno dogajanje. Samo, da meni na koncu niso naredili CR.
Se že nekaj časa pripravljam, da jo opišem, pa bom zdaj probala skrajšano verzijouser posted image
Po jutranji amnioskopiji, in celodnevnem krvavenju, mi je zvečer ob 20.30 odtekla voda. V eni uri sva bila v P, odprta sem bila samo za en prst, popadki so se začeli približno 2 uri po razpoku mehurja. Bili so zelo intenzivni, na 5, 3, 4 minute in v celi noči nisem spala čisto nič, ker zaradi nenehnih popadkov nisem niti mogla. Na srečo sva se z dragim dogovorila za sobivanje partnerja, drugače ne vem, kako bi zdržala. Zjutraj so me dali na CTG, odprta še vedno nisem bila čisto nič. Vzrok je bil prezgodnji razpok mehurja, maternični vrat je bil namreč še čisto zaprt in trd. Torej sem trpela in trpela, niti epiduralne mi niso mogli dati takoj, ker moraš bit vsaj malo odprt. Ob 13h so mi končno dali epiduralno, pa naj povdarim, da sem bila pred tem strogo proti, ker ne prenesem igel in raznih medicinskih pripomočkov, ampak verjemite mi, da se mi je že mešalo od konstantnih popadkov, ki enostavno niso NIČ naredili. No rodila sem točno 24 ur po razpoku mehurja, torej je šlo že kar za minute. Posledica (pre)dolgega poroda je bila, da sem jaz vmes še fasala vročino, obe z mojo princesko sva dobili antibiotike, ona zraven še infuzijo, bruhala je še par dni po porodu plodovnico pomešano s krvjo, jesti ni hotla, ker jo je skos sililo na bruhanje. 3. dan po porodu je končno začela jesti in to je bil zame odvaljena skala in ne kamen od srca. Sploh si ne moreš predstavljati, kako te stvari, ki jih imaš za samoumevne osrečijo........ Neskončno sem hvaležna mojemu dragemu, ker je bil cel čas, celih 24 ur ob meni in mu bom res vedno hvaležna, ker sem slišala že marsikatero pripombo v smislu "jaz že nebi zdržal". Videl je vse, od praznenja mehurja preko katetra, do prereza presredka... Ne vem pa, kako bi zdržala brez njega.
Mene je zabolelo pri srcu, ko sem po porodu resnično razmišljala, da bi ostala samo pri enem otroku, kar prej niti pod razno ni prišlo v poštev, no zdaj pa sem že bolj optimističnauser posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 834
1.3.2011 13:47:34   
*Star*
Aja, rodila pa v P Kranj.
Drugače recimo da sem bila kar zadovoljna, se mi zdi, da so z nama ravnali malo v rokavicah zaradi takšnega dogajanja pri porodu, ker je bilo vse skupaj že precej kritično. Viška prijaznosti pa v nobenem primeru nisem doživela, tudi babice niso ne vem kako pomagale pri predihavanju, ena mi je samo prišla pokazat kako moram in je šla. Meni pa niti predihavanje ni več pomagalo, ker sem bila že pošteno utrujena.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
1.3.2011 13:54:33   
ula77
star, je bilo podobno, le da jaz nisem dobila EA, vendar je bila pa pupa takoj ok, pred mami zagotovo, če pa povzamem skupno točko, je ta, da če slučajno padeš v tistih 10% težkih ( jaz ves čas molila za tistih 10% hitrih in lahkih user posted image user posted image ), je največ v pomoč partner. Če moj ne bi bil zraven, joj....itak, da bi rodila, ampak.....

Ogromno je zaleglo samo to, da me je držal za roko in pokonci, ko nisem mogla več, pa tudi zaspal je  z mano med popadki.user posted image user posted image

Ampak čez 2 leti pa bomo še enega, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
1.3.2011 13:58:20   
*Star*
Ja res hvala za naše partnerje in njihovo potrpežljivost, jaz sem svojega parkrat prav grdo pogledala in zarenčala hahahahauser posted image
In najbolj zanimiva vzpodbuda: "Ja daj se malo nasmej..." user posted image user posted image user posted image In moj odgovor: "Pa me zanima, če bi se ti smejal"user posted image No saj me je čisto zastopil....

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 837
1.3.2011 14:02:54   
ula77
moj je pa zgroženo gledal, kaj se dogaja, pa prosil tja gor, da bo čimprej fertik, in če sem poštena, po moje je dobil spoštovanja do žensk na pretek. In nikoli mu ne bom pozablja besed, da si ne bi nikoli odpustil, če bi vedel, da bi tako trpela, on pa ne bi pomagal.

no ja, če bi bilo hitro, ga sploh ne rabiš zraven, a ne?

In kaj najbolj drži?? Čez čas pozabiš vse!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.3.2011 14:04:15   
maca81
IZVIRNO SPOROČILO: ula77

Ampak čez 2 leti pa bomo še enega, a ne? user posted image user posted image

Jaz bi imela rada še dva, če bo šlo še prejuser posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.3.2011 14:08:00   
maca81
Meni gre na živce, če me kdo sprašuje, kako je bilo, pač povem da je bolelo kot 100user posted image , moj pa pravi zraven"pa sej ni bilo panike". Me zanima, kako ne bi bilo panike, če bi šel on rodit. Sem pa po naravi zelo "trpežna", tko da kričala pa res nisem. Mogoče zato misli, da ni bilo nič težkega.

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.3.2011 14:10:06   
*Star*
Ja moj je tudi ful dobil spoštovanje, oziroma še bolj, kot ga je imel.... Pa če ga kdaj grdo pogledam, mi zmeraj reče, kako mi je stal ob strani. Saj se še kako dobro zavedam, da mi je!
Res je, da hitro pozabiš, in midva bova štela do 3, če naslednji ne bo fantekuser posted image Ampak še vseeno s strahom gledam naprejuser posted image Sem rekla, da bi jih mela še 10, samo da preskočim tisti del, odhod v P!user posted image user posted image

Punce, jaz mislim, da moramo bit res ponosne, da smo ženske. Moški zagotovo nebi zmogli tegauser posted image user posted image

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 841
1.3.2011 15:16:55   
Mjavmjav
Star to imaš pa tako prav! Ampak morate priznati, da smo kljub porodu lahko vesele da smo ženske, saj nam je kljub vsemu dano več kot moškim. Oni ne morejo doživeti user posted image ta kot me!
Drugače je bil tudi moj porod obupno težak, ni bilo EA, psihirali so me da nočem rodit ker ni in ni šlo, na koncu smo jih že rotili za CR. No moj jih je, jaz sem bla itak čist fertik.
Kar mi je nepojmljivo je to, da obstajajo še hujši primerki poroda kot je bil moj, ne vem kako punce preživijo tisto.
V glavnem, v začetku sem veliko prejokala, počutila sam se šibko in nesposobno, ker nisem zmogla roditi (osebje tu res ni pomagalo) in 2 tedna po porodu mi niti na misel ni prišlo, da bi imela še kakšnega otroka.
Zdaj vem, da ga bom imela. Imam pa drugačen problem, moj dragi noče, ker ne želi iti še enkrat čez to.. vedno pravi, jaz ne bom tam zraven gledal, kako se matraš. Si predstavljate, da včasih možje niso bili zraven, boge ženske, nikoli niso bile razumljene.

Sicer sem jaz rodila v Postojni. Na oddelku je bilo super, na sam porod pa žal nimam lepih izkušenj. Edino kar me tolaži je to, da se mali ni nič poškodoval pri porodu, ker če bi se tlačil med preozko medenico skor zihr bi se. Lep porod zanj, malo manj za mami, Ampak ob prvem poljubčku je bilo pozabljeno.

Ula77 kot praviš ti, tudi jaz sem pozabila kakšna bolečina je to, vem da je bilo neznosno, ne znam pa opisat ali podoživet. Zato bi še enega! user posted image Porodne pa ne bom pšiljala. Sem imela knjigo porodnih zgodb, pa jih nisem brala in pomoje je bolje, da jih ne. Potem se že vnaprej bojiš user posted image

Babykitty jaz pa ne vem če bo spomladi zunaj kaj boljše, ker se ne mara vozit v košari. Mislim da bova kar kmalu v športno različico prešaltala, da bo radovedni fant lahko opazoval svet user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
1.3.2011 15:19:09   
GITA14
Ja ULA77 NM se tut meni ni dopalo Gin. OK, sestre na odelku pa ena bol grozna kot druga. Moja se je ful jokala in sem rekla da je verjetno lačna naj ji dajo umetno in sem komi dobila oz. so jo nahranle pol je pa spala ko top. in to sem skoz morala prosit in verjetno mam še danes zaradi tega probleme, ker še vedno veliko jokamo, ampak ne od lakote ampak iz navade. Na zizi bi bla pa lahko 24 ur. Pa še velik stvari bi lahko naštela, da ne govorim tut o moji sostanovalki v bolnici, punčka imela vnete učke pa rečemo sestri pa reče da to ni nič, pa rečemo drugi popoldan pa vidjo pa so se pol mal zganil in seveda je mogla zmeraj ona spomnit naj ji dajo zdravilo za učke.
Porod pa tut pr men ni bil lep je trajal 10 ur, Hvala bogu sem mela vmes epiduralno na koncu dve uri pa spet ne, ker sem bla že čist odprta ven pa ni hotla it, tak da sem mela pol vakum. Moj je bil čist gotov, ga je glava tak bolela, da zdej on vstraja da bomo ostali sam pr tej punci, da bo to njegova edinka. Jaz sem pa že pozabla na bolečine in bi mela rada še enga bebija. Najbolj se spominja tistga dela ko sem rekla ka pa če še z vakumom ne bo šla ven, pa je rekla babca še noben ni not ostal.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
1.3.2011 16:30:24   
Slavi83
O punce ve ste pa zlo hitro pozabile porodne bolečine, js sm mela zlo hitr porod, pršla v P, 10 min kasneje rodila ampak se zlo dobr spomnem bolečine in v nulo lahko podoživim vsak popadek. Boge tiste ki se matrajo pa 10 ur in več to res ne vem kako bi zdržala.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 844
1.3.2011 16:56:35   
sleepyhead
Ma jaz pa sem mela lep porod, je bolelo pred EA-ene pol ure, ampak potem je bilo pa super, lahko bi križanke reševala:).
Je bil moj malo bogi zraven, ga je babica poslala 1x mal ven na zrak, ker je vidla da mal bledi:)...da ne bi dol padu. Jaz sem bila s Postojnsko tudi kr zadovoljna.

Ste zadnjič ene rekle, da vam zmanjkuje idej kaj bi še delale z bejbiji, jaz sem kupila zdej v svetu knjige knjigico BibaBubaBaja in se igramo te igrice.
Tu je še link, ki sem ga zasledila tukaj, lahko pa še katera napiše kako novo, ki jo zna.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=590765

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 845
1.3.2011 21:03:38   
**NiNa**
IZVIRNO SPOROČILO: Slavi83

Naša mala noče dude, full hecno faco naredi ko ji hočemo podtaknt ampak ni šans ne gre. A je še kak sonček brez dude?

Naš tudi nima dude. Še vedno vstrajam in upam, da jo bo sprejel. To, da ga vsaj odvadit ne bo treba je res, samo ga je pa potem toliko težje odstavit od prsi.
Flaška: tudi tu nam ne gre, sprobali že aventovo in TT (hčerka je TT takoj pol sprejela) sinko pa tudi te noče oz sploh ne zna potegnit, samo nekaj grize pol se pa razjezi pa v užaljeni jok plane. Pojma nimam kaj bomo naredili, če mi zmanjka mleka ali pa da zaradi kakšnih drugih stvari ne bom mogla dojit.
porodna zgodba: jaz je ne bom napisala, ker ne znam pisat takšnih stvari user posted image . Drugače pa imam jaz lepe spomine na porod, pa čeprav je na koncu šlo za sekunde. Rodila sem v Kranju, zadovoljna sem bila z vsemi od babic v porodni do sester na oddelku. Popadke na 5 minut sem imela že en dan prej  ves dan, pa mi jih CTG sploh ni zaznal (so me poslali domov in rekli naj pridem ko bom imela popadke na 5 minut user posted image  ), še ko sem prišla drugi dan zvečer rodit mi CTG ni zaznal popadkov user posted image  in sem vstrajala in me je babica potem vaginalno pretipala in sva skupaj čakali naslednji popadek, da mi je potem verjela- eno uro po tem sem že rodila. Malemu je med porodom nehal biti srček, pred tem se je napil zelene plodovnice,... naprej pa raje nebi - glavno je, da se je vse srečno končalo user posted image

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.3.2011 9:39:55   
kar_ena
Živjo!

Punce, ko prebiram vaše zgodbe, tudi mene mine, da bi imela še enega otroka! Nekatere ste res pretrpele...
Jaz sem imela na srečo zelo hiter porod. Nekako takole: okoli 20h mi je začela po kapljicah odtekati plodovnica, pa nisem vedela zakaj gre. Ob 22.30 se je pa vlilo in sva šla proti Ce (iz Lj, ker sem si to želela). Že v avtu sem imela močne popadke, vendar ko so me priklopili na CTG jih skoraj ni pokazalo in ker sem bila odprta "le" 3 cm, so se odločili, da me ne bodo celo noč mučili v porodni, da naj grem spat na oddelek. Dragi pa na gre domov. Bila sva v takem šoku, da sva naredila točno tako. Na oddelku pa nisem mogla spat, nikakor! Sem imela občutek, da me kar trga narazen, sestra pa mi ni verjela in me je podila v posteljo. No, ko mi je končno okoli 2. ure ustregla in me (verjetno, da bi ji potem le dala mir) priklopila na CTG sem imela 2 popadka v minuti. Hitro me je naložila na voz in sem šla v P, tam pa čez 20 min rodila. Kljub nekoliko čudnemu obnašanju sestre in pa obupni babici user posted image , sem še vedno vesela, da sem rodila v Celju, saj so bili vsi nadaljnji postopki in pregledi super, vseh pripomočkov in kremic je v izobilju, pa tudi sestre so bile (po prvih neprijetnih izkušnjah) super...

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.3.2011 9:41:46   
GITA14
naša tut noče dude. Če ji dam se dere ko lev.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.3.2011 9:44:32   
BabyKitty
Mjavmjav poskusi v košari malce vzdigniti vzglavje... tako sem jst nardila, ko je mali neki tečkov in je bil prec bolj zadovoljen... je tok fajn voziček, da se lahko mal igramo user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 849
2.3.2011 9:54:51   
n a n i
Betricija dobrodošla nazaj. Vidim, da imaš zelo pestro s temi krvavitvami. A so ze ugotovili, če je bil delček postelje ali odmrli zarodek? Sem se pogovarjala z babico Marjeto, ki je bila prisotna pri tvojem porodu, pa kar ni mogla verjeti, da se ti to dogaja in je rekla, da težko verjame, da bi bila posteljica.
Jaz imam v Kamniku tudi Bernotovo in sem bila ful zadovoljna z njo. Tudi sestra je ful ful prijazna. JE sama rekla, naj pokličemo kadarkoli in nam bdo pomagali po najboljših močeh. no na srečo jih nismo rabili. In sploh ni bilo problem noter priti. Na začetku, ko sem A naročila na prvo posvetovanje me je sestra celo prevezala k dr, prej ji je pa povedala vse o A (nizka porodna teza) in je bila dr ful prijazna po telefonu. Na pregledu se je ful pogovarjala z A in ukvarjala z njo. A je pa tudi bila navdusena nad njo. Jo je samo gledala in na koncu zaspala med pregledom pri njej. Danes imamo 2 posvetovalnico in me prav zanima njena reakcija, ko bova omenila,da ne bomo A cepili.

A se je zategovala nazaj in sem se pogovarjala s fizioterapevtko, ki je rekla, da je do cca 3m to normalno, potem pa je treba ukrepati, če se nadaljuje. No je nehala. Čeprav so seveda tudi primeri, pri katerih je potreben poseben pristop že od rojstva. Je pa rekla naj zelo vestno izvajamo baby handling in smo ga, pa se je ful hitro nehala stegovati. Jaz bi na tvojem mestu menjala P. Res v tvoje dobro in Sarino dobro. Probaj pri dr. Bernot.

Kolke so nam slikali že v porodnišnici, datum za naslednje slikanje smo pa dobili kar na odpusnici in ga imamo aprila, ko bo A stara skoraj 5m.

BabyKitty si me pa ful nasmejala z monologi.

Hmm. porod.. jaz se spomnim 5 hudih popadkov, ki so me odprli v pol ure. Takrat sem mojemu rekla, da drugega bova pa posvojila (no to je itak dostikrat slišal med nosečnostjo, ko sem bruhala nonstop in mi je bilo včasih res hudo). Druga porodna doba pa mi je bila pravi luksus. Iztisnila sem Ajdo celo brez popadkov in grem takoj še čez drugo porodno dobo.. Ampak tistih 5 popadkov, ki so me odprli, pa ne bi še enkrat dala skozi. Mi bomo tudi še enega naredili, potem pa končali. Kakšne pol leta še počakamo, potem pa v akcijo. Kdaj pa ve kaj planirate naslednjo bebico? Meni CTG sploh ni zaznaval popadkov. Enkrat je prišel skoraj do 100, pa se jaz smejim in skačem naokoli in me moj in babica gledata čudno.. ko pa so bili ta hudi popadki pa mi je kazalo okoli 5, čeprav naj bi bila kao 0 pri 20 in je babica rekla, da verjame meni in ne CTG, da CTG je pomemben zaradi utripa dojenčka, da za popadke pa ni natančen. Jaz sem bila zelooo zadovoljna z vsemi v KR porodnišnici. Če jo zaprejo, res ne vem kam bom šla rodit. Babica Marjetka me je rešila rezanja ali pa celo CR, se je rajsi sama malo namantrala zraven in spravila našo pupi ven.

Mjavmjav tudi tvoj bo pozabil. Moj brat je rekel po prvem otroku, da ne bo dovolil ženi, da gre še enkrat čez to, je bil on bolj sesut kot ona. Pa sploh ni imela zelo težkega poroda, pač malo je bila prerezana. No v 4 letih je pa tudi on pozabil na vse bolečine in sta naredila še eno nagajivko. Tokrat je rodila brez tezav, brez sivov, pa je imela mala čez 4,5 kg.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?