Primavera1
|
Pozdravljene, po poooolgem času! Mi imamo težave s temenci po ličkih: okroglo mesto s suho kožo. Vse skupaj se je razširilo še proti ustom, na lasišču pa nič. Kupila sem hidrantno kremo za dojenčke za obraz od Mustele in jo večkrat na dan namažem. Mi imamo celo linijo od Mustele - razen pene za temenca in je res super. Tista olja so mi antipatična, ko je vse mastno. Sicer pa se dojimo polno, odkar sem iz porodnišnice (2 meseca), smo ji samo 2x dali AM, ko jo je oči nafutral, jaz sem se kooončno lahko odpravila k frizerju. Mleka si nikoli ne črpam, dojiva se nekje na 2 urci, oziroma, vsakič, ko joka ji ponudim joško. Ko neha pit, malo stisnem bradavico in vedno še priteče ven, ker sem se bala, da bi zmanjkalo. Ampak potem bi se že tamala začela jokat, po moje... Ma, zdi se mi, da je bolje vse bolj na izi jemat, pa laufa brez problemov. V sredo imamo drugi pregled pri pediatru, naredili bodo UZ kolkov. naročeni pa smo ob dokaj nenormalni uri: po sedmih zvečer. Zdajle si bo mami malo odpočila, popila eno turško kavo (jo pijem vsak dan in ne kaže, da bi malo kaj motilo, spi od 23. ure do pol osmih zjutraj, vmes imamo eno futranje ob treh). Očija smo poslali na dveurni sprehod z vozičkom. Enostavno imam včasih ful polno glavo vsega, naša je najraje v naočju, v počivalniku ful hitro začne tečkat, na kavču v dnevni, kjer smo ji uredilidnevno ležišče pa tudi ni preveč dolgo. čez dan zaspi 1x ali 2x za po urce, pa še to je veliko kakamo 2-3 x na dan, krče imamo vsak dan proti večeru, malce odležejo vetrovne kapljice, Bio gaja ne pomaga, jutri bom naročila Colli- prev kapljice, sem brala, da pohvalijo, oglašujejo jih ful v revijah mama in Moj malček, a v nobeni lekarni niti v Sanolaborju jih nimajo, Le po netu se dobijo.... Mi smo stari dva meseca in 5 dni, po občutku tehtamo okoli 5, 5 kg, smo pa na bodyijh št. 56... Plenice : še vedno pampers dvojka new baby iz Mullerja, prepuščajo nikoli, a vonj mi gre na živce: že nova planica smrdi po kloru, Tako, da bomo kako eko varianto zamenjali. Katera bo kupila soparnik od Aventa? jaz ga bom, samo , da si olajšam zadeve, pa še grelec za flaške in lončke. Zaenkrat sploh ne uporabljamo niti flašk in je vse zelo komot... Glede : zaenkrat še brez zaščite (itak je bolj redko, da ima moj vedno večje pripombe , kako dojenčki ubijajo spolno življenje, hehe. meni se sploh ne da kaj dosti. Itak sem utrujena, morda pa dojenje tudi vpliva, da je libido manjši.kako je pri vas?
|