|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
26.2.2011 12:28:15   
zaljubljena23
Temenca...Mjavmjav, pri nas je bilo na začetku tudi videti kot suha koža, ki se lupi..Pa je potem postalo tole rumeno..Vglavnem, večino nam jih je uspelo odstranit v dveh rundah..Danes me še čaka ena oziroma N.

ManUr..Mi se več ne dojimo...Ta teden se je naš mali dokončno odstavil...prej smo prakticirali pred vsakim hranjenjem podoj...Vmes je že imel eno obdobje, ko se je hotel odstavit, pa sem vztrajala, in je nazaj zalaufalo za nekaj dni...Ta teden pa spet..Nekaj dni sem vztrajala, ampak tole je bilo dretje, zvijanje...Tako, da sem potem ukinila in smo samo na flaški...Ti pa je že babykitty, napisala...Če ne gre, ne gre...

Naš pa je nekam sumljiv...Danes smo imeli nočno bujenje, ob 2 zjutraj..Je manj kot prej..Tako da res ne vem kaj mu je...Aja, pa že spet spi...Pa druga ga nič ne muči, kakšna vročina ali kaj podobno

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 801
27.2.2011 16:05:00   
Primavera1
Pozdravljene, po poooolgem času!user posted image

Mi imamo težave s temenci po ličkih: okroglo mesto s suho kožo. Vse skupaj se je razširilo še proti ustom, na lasišču pa nič. Kupila sem hidrantno kremo za dojenčke za obraz od Mustele in jo večkrat na dan namažem. Mi imamo celo linijo od Mustele - razen pene za temenca in je res super. Tista olja so mi antipatična, ko je vse mastno.

Sicer pa se dojimo polno, odkar sem iz porodnišnice (2 meseca), smo ji samo 2x dali AM, ko jo je oči  nafutral, jaz sem se kooončno lahko odpravila k frizerju. Mleka si nikoli ne črpam, dojiva se nekje na 2 urci, oziroma, vsakič, ko joka ji ponudim joško. Ko neha pit, malo stisnem bradavico in vedno še priteče ven, ker sem se bala, da bi zmanjkalo. Ampak potem bi se že tamala začela jokat, po moje... Ma, zdi se mi, da je bolje vse bolj na izi jemat, pa laufa brez problemov. V sredo imamo drugi pregled pri pediatru, naredili bodo UZ kolkov. naročeni pa smo ob dokaj nenormalni uri: po sedmih zvečer.
Zdajle si bo mami malo odpočila, popila eno turško kavo (jo pijem vsak dan in ne kaže, da bi malo kaj motilo, spi od 23. ure do pol osmih zjutraj, vmes imamo eno futranje ob treh). Očija smo poslali na dveurni sprehod z vozičkom. Enostavno imam včasih ful polno glavo vsega, naša je najraje v naočju, v počivalniku ful hitro začne tečkat, na kavču v dnevni, kjer smo ji uredilidnevno ležišče pa tudi ni preveč dolgo. čez dan zaspi 1x ali 2x za po urce, pa še to je velikouser posted image  

kakamo 2-3 x na dan, krče imamo vsak dan proti večeru, malce odležejo vetrovne kapljice, Bio gaja ne pomaga, jutri bom naročila Colli- prev kapljice, sem brala, da pohvalijo, oglašujejo jih ful v revijah mama in Moj malček, a v nobeni lekarni niti v Sanolaborju jih nimajo, Le po netu se dobijo....

Mi smo stari dva meseca in 5 dni, po občutku tehtamo okoli 5, 5 kg, smo pa na bodyijh št. 56...

Plenice : še vedno pampers dvojka new baby iz Mullerja, prepuščajo nikoli, a vonj mi gre na živce: že nova planica smrdi po kloru, Tako, da bomo kako eko varianto zamenjali.

Katera bo kupila soparnik od Aventa? jaz ga bom, samo , da si olajšam zadeve, pa še grelec za flaške in lončke. Zaenkrat sploh ne uporabljamo niti flašk in je vse zelo komot...

Gledeuser posted image : zaenkrat še brez zaščite (itak je bolj redko, da ima moj vedno večje pripombeuser posted image , kako dojenčki ubijajo spolno življenje, hehe. meni se sploh ne da kaj dosti. Itak sem utrujena, morda pa dojenje tudi vpliva, da je libido manjši.kako je pri vas?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 802
27.2.2011 16:11:37   
Primavera1
Aja, še tole me zanima: katera od vas ima Mutsy voziček, kupljen lani poleti oz. jeseni? Mi smo ga dobili septembra in imamo težave s sprednjimi kolesi, ki plešejo , se kar sama vrtijo okoli in je sploh zoprno. je moj nesel rekamirat in so rekli v BC, da je cela linija imela napako in je treba prinest ogrodje s kolesi nazaj, da bodo zamenjali.... še sreča, ker drugače bi bila zelo razočarana, da za tak velik denar dobiš na koncu okvarjen voziček...user posted image

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
27.2.2011 16:14:29   
Primavera1
kako pa kaj planirate letos z morjem? Se boste normalno odpravile z dojenčki? Midva planirava iti junija na Pag za 10 dni v apartma v mirnem kraju. Malo me je strah, če bi tamala kaj zbolela, ampak za slovensko primorje mi je škoda metata denar (kot da nisi na morju)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 804
27.2.2011 16:53:30   
BabyKitty
Primavera1 morje... mi gremo za 2 tedna v Grčijo...

Glede plenic... meni vse smrdijo user posted image še mogoče najmanj pa DM, ki jih imamo trenutno...

zaljubljena23 upam, da ne bodo tudi pri vas zobki user posted image jst sploh nevem kaj si nej mislim, moj se je tudi kar naenkrat začel zbujati 2x na noč... in stoka k kšna stara mama od 5ih zjutraj pa do 10ih, ko vstaneva...

Neposredna povezava do sporočila: 805
27.2.2011 17:02:38   
buba88
pozdravljene
da se še jaz malo javim, čeprav je bolj malo časa, ker ko tamala spi je čas za vse ostalo. hehe ko sem bla noseča sem mela tolk časa da nisem vedla kam se dat, zaj pa vsake minute gledam ki jih porabim, z čim manj porabe časauser posted image

temence
: mi jih tud mamo, čeprav jih mažem z olivnim oljem, pa ščešem. pa še kr so. kero peno uporabljate pa pravite da je vredu?

mozoljčki: hm... so hvala bogu zginli ampak se še kr pojavijo tu pa tam. sem pa ugotovila da jih dobi te ko ji je vroče. čim ji oblečem kaj bolj tankega, ji čez kake 2 uri zginejo...

user posted image : bolj malo je to pri naši hiši. pa še z taščo živim pa mi je malo neprijetno če je ona domauser posted image user posted image ... tako da počakamo da gre kam... sam kaj ko se tamala prebudi pa spet ni nič iz tega...user posted image .. ponoč pa je tud tak da je spet mamo sram da nebi kaj škripalouser posted image .
tako da je ata bolj bogi, ga morem zaposlit z kakimi rečmi da ne misli sam na to. sej je bogi, sam se mi nena kaj preveč smili ker ko sem še bla jaz user posted image ni hotel proti koncu, ker mu je blo čudno da nebi bebeku kaj nardiluser posted image user posted image user posted image .mene pa je tak razganjalouser posted image .. v glavnem ko imava srečo da tamala spi pa da tašče ni doma pa je kontracepija naravna. čeprav grem v kratkem na Mireno, ker z tabletkami mam problem.  pa še libido je bol nizek jauser posted image user posted image   bogi očiuser posted image

ManUr: hehe midve ma sva meli čist enake mere prvi mesec: 4480 pa 54cm...zaj v sredo pava pa pediatra drugič tako da bomo videli. glede dojenja: jaz sem jo dojila samo en mesec pol pa je blo vedno manj ker tamala ni hotla več vlečt ker je po flaški šlo hitreje. ampak se sploh ne sekiram glede tega. če ne gre pač ne gre. tamala raste in je zadovoljna tako da je mama tudi srečna.

pleničke: mi mamo pamperske. tamala še ni mela nikol rdeče ritke tako da smo zadovoljni. kaka pa tud samo 1X na dan nažalost. sem prav vesela ko zagledam kakecuser posted image . včasih jo moram razvit ker drugač ne more kakca ven iztisnituser posted image .

dopust: pojma nimam, mogoče bomo šli kam na morje junija al pa septembra ko nebo več tako vroče.

spanje
: mama še vedno trka po lesu ker pupa še zmeraj spi ponoči. danes celo od 21 zvečer do pol 8 zjutraj. sicer se ponoči zbudi pa se začne pogovarjat pa pretegovat pa njurit, ampak pol nazaj zaspi..

joj kaki spis sem zaj napisala upam da me ne vrže venuser posted image držim pesti

< Sporočilo je popravil buba88 -- 27.2.2011 17:03:38 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.2.2011 19:50:27   
zaljubljena23
Babykitty..Hmm da povem, danes smo se spet vstali že ob 3-ehuser posted image Ne vem kaj je to..Res, do zdaj smo skozi prespali noč, zdaj pa že dva dni zaporedoma nekaj norimo...Zobeki, hmmm..Upam, da še ne...Če pa že, upam da ne bo prehudouser posted image

(odgovor članu buba88)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.2.2011 19:55:32   
BabyKitty
zaljubljena23 upam, da je bila bolj izjema user posted image ampak kakorkoli že bomo že preživeli, samo da so zdravi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 808
27.2.2011 22:58:16   
Mjavmjav
heh, saj veste kaj pravijo: tudi ko se ti že zdi, da je otroček ujel ritem, se ne navadit nanj! user posted image (ker ga bo hitro spremenil)
oz. če ima dober ritem, se ne preveč veselit, če ga nima, ne obupat user posted image

lahko in mirno noč vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 809
28.2.2011 9:44:07   
ula77
ojla, pozdravljene! Se tudi pri vas pripravlja na snegec?

Sem se nasmejala mjavmjav, ki je zadela bistvo....zadnja dva dni sem spala po 6 ur skupaj!!!! Veste kaj je to? Letos še nisem in ne morem verjet, kako je življenje lahko lažje.....uhhh, pasalo je!user posted image user posted image

o morju se pogovarjate....joj, ste mi kar vzbudile skomine. Ponavadi sva vedno izbirala kake odročne, težko dostopne skale, kjer je malo ljudi, a se moraš tudi fanj namatrat, da prideš do njih, tako da za letos sploh nimam ideje, kam bomo šli  ( gremo ponavadi veliko podaljšanih vikendov, ker kako jadranje letos odapede, a ne?user posted image ).  Verjetno tja, kamor me drugače ne bi prepričal, a za našo punco bomo nardili vse.

Govorite o UZ kolkov. Kdaj se to dela? Ker jaz imam posvetovalnico šele pri dopolnjenih 3 mesecih, do sedaj pa ni nihče nič omenil???

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 810
28.2.2011 11:12:01   
*Star*
Joj si sploh ne predstavljam, kako vam je, če so vaši sončki sitni.... Moja princeska je tok pridna, da je skor težko za verjet. Mislim, da več kot 5 minut joka še ni spravila skupaj, ponavadi joka, ko je lačna, da ji pripravim flaško tistih par minut (neučakana punca hehe), pa ko je zaspana, v glavnem, se oglaša, da pove, kaj bi rada in ko ji ustrežemo je čist mirna.
Mamo pa kar fajn ritem, ob 19h kopanje vsak večer, potem hranjenje in posteljica. Par noči je tako prespala od 20h do 6h zjutraj, včasih pa se še zbudi vmes, ampak potem podaljša vsaj do 7h, 8h user posted image Me je kar malo skrbelo, če bi jo mogoče morala zbujat vmes ponoči, ampak je na zadnjem tehtanju lepo napredovala in zato mislim, da ni potrebe.
Zaspi pa tudi brez težav, jo samo položimo v posteljico, pa dudiko seveda, čeprav so zadnje čase popularni prstkiuser posted image
Se pa tudi držimo tega, da ko malo zastoka, nismo takoj pri njej. Enkrat je zaspala in je malo postokala, medtem, ko sem bla jaz na stranišču je pa dedi takoj skočil k njej in jo dvignil iz posteljice... posledično ni zaspala do 1h zjutrajuser posted image

Pleničke imamo tudi mi Moltex št.3 in so res super.

Drugače pa se mi zdi da naša za punco kar hitro napreduje, sploh v dolžino.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 811
28.2.2011 18:32:06   
Slavi83
Naša mala noče dude, full hecno faco naredi ko ji hočemo podtaknt ampak ni šans ne gre. A je še kak sonček brez dude?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
28.2.2011 18:39:12   
rožica27
ojla,

da se vam še jaz malo javim. Slavi83 mi smo brez dudeuser posted image  je sploh ne zna zagrabit. imamo pa nameto dude v ustih roke... tko jih cuza da je joj user posted image  a še kateri user posted image  daje rokice v usta?
mi že tudi dva dni skoraj nič ne spimo... se zbuja na vsake 2 ure, se premetava po posteljici. krči nas dajejo, jemo kapljice d3. A ostale dajete te kapljice svojim sončkom?

uf morje...komaj čakam... pa da bo te zime kmalu konec.

glede pleničk...mi imamo papmers iz nemčije. zaenkrat so super, saj ritka ni nič vneta. pa še zdržijo ponoči do 9 ur, če se moj sonček prej ne pokakauser posted image  smo pa tudi mi že napredovali, tako v dolžino kot v širinouser posted image  

< Sporočilo je popravil rožica27 -- 28.2.2011 18:42:09 >

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 813
28.2.2011 18:53:48   
zaljubljena23
Babykitty, očitno je bila izjema...Danes je bilo malenkost boljše..Spal do 6-ih zjutraj..In na moje presenečenje, ga po dolgem času nisem našla pod odejo nekje spodaj pri straniciuser posted image

Mjavmjav, hvala za nasvet glede ritma :)

Star, blagor tebi...

D3, hja...smo jih nekaj časa jemali, pa ukinili..Zdaj pa iščem pogum, da bi poskusila spet...Ampak me je strah glede krčkov, ker smo se jih nekako rešili..

Mimogrede...Punce..Meni počasi zmankuje idej...Pri našem malem se mora skozi nekaj dogajati, ko ne spi, in spanje čez dan je res minimalno..Pa zelo hitro se naveliča stvari...Tako, da na čase res ne vem več kako ga naj animiram...

Hmmm..Kaj pa telovadba...Oz igranje, ki spodbuja napredek pri razvoju...Kakšne delate?

(odgovor članu rožica27)
Neposredna povezava do sporočila: 814
28.2.2011 18:55:27   
zaljubljena23
Aja, duda...Naš prve ni hotel in je tudi zdaj noče...Potem smo kupili dugo, pa jo ima..Sicer ne, da bi jo skozi imel, ker se včasih tudi naveliča..Ampak občasno...Sicer, pa vam bo prikrajšano odvajanje od dude, če je nočejo

Neposredna povezava do sporočila: 815
28.2.2011 19:50:42   
BabyKitty
zaljubljena23 sej moj mali še kr spančka... sam stoka zraven in prebudi se večkrat na noč za hranjenje.... ma pa zdele 2 dni en tak obdobje, da mi cele dneve prespi, potem pa še celo noč... zdele spi že od 16.00 z vmesnim hranjenjem in nč ne zgleda da se bo kmal zbudu user posted image včeri je blo enako in je spal do 22.00 potem sva bla 1 uro pokonci, da sva se zrihtala za spat in je spet spal do 10.30 danes user posted image

Jaz ga čez dan zamotim tako, da skupaj listava kakšne revije in mu berem... pa magari katalog od Lidla user posted image potem pojeva pesmice, v loku je zelo rad, ampak mu moram vedno kakšne nove igračke dajat...

Glede dude je pa tako, da jo naš mali ima... ampak po pravici povedano jo ima v ustih samo cca. 20 minut na dan... ko hočem da zaspi se uležem k njemu, mu malo držim dudo v ustih, ga zmanjka in pljune dudo ven user posted image

Naš piščanček se je pa danes odločil, da se bo on trudu, da se začne valiti iz hrbta na trebuh... in mu na mojo žalost že kr gre user posted image pride sicer samo do boka, manjka mu le še nekaj centimetrov, da bi prišel naokoli user posted image in je tok smešn k poskuša in poskuša, potem se pa zraven jezi ker mu ne uspe user posted image

BabyKitty je pa danes spet googlala user posted image in našla tole če katero zanima :
http://www.herbalbaybee.co.uk/userimages/procart29.htm

Za podložen ringsling torej plačaš 34 EUR s poštnino vred, kar se mi zdi super cena in v prihodnjih dneh bom tole naročila user posted image

Imam sicer pouch in moj mali kr uživa v njem, samo ni v ravno najboljšem položaju + se mi zdi, da bo za poleti prevroč, saj ni čisto bombažen (še elastan) pa tudi premajhen bo postal, ker je že sedaj na tesno user posted image zdej se pa samo še za barvo odločim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 816
28.2.2011 21:03:26   
Mjavmjav
hja, to je tut moj problem.. kaj početi z malim ves dan... zdaj je lažje ko se zamoti z igračkami, velikokrat ga dam v lok, opazuje balone po stanovanju (ful pali, če nad previjalno mizo visijo baloni in se malo guncajo - všeč mu je vijolična barva user posted image )
telovadiva tudi, predvsem tisto, kar smo delali na vadbi katero sva obiskovala v začetku
bereva, pojeva - mami se je do zdaj naučila 4 pesmice v celoti na pamet user posted image
pa seveda pogovarjam se z njim v gugu jeziku (to ga pač nasmeje) user posted image

tale tema je pa malce zaspana postala ane, al se to samo meni dozdeva...

Neposredna povezava do sporočila: 817
1.3.2011 10:47:15   
n a n i
Ufff, pa smo se res polenile tlele gor. Skoraj smo ze "padle" na drugo stran. A katera ve kaj je z Betricijo? Mislim, da se že dolgo ni nič oglasila in ni nič sporočila kako je kaj po posegu? Upam, da je vse ok. Lidik se tudi že nekaj časa ni javila, upam, da je Jan popolnoma zdrav in da so bolnišnice preteklost. Pa še veliko punc je, ki nimajo več nič časa za RR.

Mi še nimamo dude. Mi pa že vsi ful težijo, da ji naj dam dudo, ker ful daje rokice v usta. Nama pa se zi, da je to pač razvojna faza in da sedaj razuiskuje stvari z usti. Pa Dlesni imamo že čist bele. Se pa še vedno polno dojimo. Jutri imamo P in me prav zanima koliko smo pidobili v 2 mesecih. Cepili naš še ne bodo, ker bomo imeli še pod 5 kg (vsaj upam). Pa tudi drugače sva se odločila, da je zaenkrat ne bova dala cepit. Je mel moj stranske učinke cepljenja, pa moj nečak jih ima... tko da.. bomo zavlačevali kako dolgo se bo dalo. A katera hodi k P v ZD Kamnik? Katere P imate in kako ste zadovoljne z njimi?

Ritem spanja.. hmm, kaj to je?? Mi spimo čist različno. Ponoči večinoma 4-h ur v kosu, potem pa zbujanje na 2-3h za hranjenje. No včeraj je zaspala ob 23h in še vedno spi. Vmes je 2krat jedla. Čez dan pa včasih spi po 3h v kosu, pol pa pride kak dan, ko spi 6krat po pol ure.

So pa ravno danes dobili potni list. Je takšna na sliki,d a si ni čist nič podobna. Moj nečak sploh ne verjame, da je to ona na sliki.

A že kaj razmišljate o gosti hrani? Prvi decembrčki bodo že kmalu dopolnili 4m. No tisti, ki so zelo pohiteli so pa že itak pravi mali korenjaki.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 818
1.3.2011 12:02:40   
BabyKitty
Lene ste s pisanjem ja user posted image mam potem jst monologe user posted image

n a n i
tudi nas čaka slikanje za potni list pa se še odločam kam ga naj peljem user posted image kr odlašam in odlašam user posted image
Glede goste hrane, pa moj mali že komi čaka, da bo korenje jedu user posted image kot da že ni dovolj velik debelušček user posted image

Mjavmjav
jst se tolažim s tem, da bo kmal toplo in bomo lahko cele dneve zunaj user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 819
1.3.2011 12:28:02   
maca81
Mi smo pa imeli včeraj zvečer žurko. Tamauček je cel dan ful jedel, ga dam spat, se zbudi čez 1,5uro in spet jest!!! Meni pa zmanjka!!! Mu naredim flaško pa je ne zna prijeti, kar ne gre pa ne greuser posted image Pa joookkkk seveda. Malo mu je ratalo popiti, nato sem ga zamotila na previjalni, malo počakala, da se mi je mao mleka naredilo, da je vsaj na prsih zaspal. Hvala bogu je potem spal skoraj 6 ur, da se je mleko normalno lahko naredilo.
Vas pa sprašujem, kako hudiča navaditi dojenčka na flaško?!?

Neposredna povezava do sporočila: 820
1.3.2011 12:28:57   
maca81
Aja, imam pa aventovo flaško-ono za majčkene.

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 821
1.3.2011 12:32:46   
maca81
Nani, jaz sem iz Kamnika. Tamaučka imam pri Bernotovi, zaenkrat zadovoljnauser posted image  Ni pa bil še nič bolan, tako da ne vem kako kaj zdravi. Jaz slišim same pohvale za njo, mi je pa zelo všeč njen pristop, mislim da je prava zdravnica za mojega miškauser posted image

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 822
1.3.2011 12:43:33   
BabyKitty
maca81 moj tudi aventove ne mara... TT pa ni večjega problema (še vseeno je raje pri meni user posted image )... tako da mogoče poskusi zamenjati...

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 823
1.3.2011 12:44:55   
betricija
evo se javljam.vidim, da sem pogrešana
jaz še kar krvavim..tale ostanek posteljice mi je dobro načel živce. konec tedna imam spet pregled pri svoji G, pa bomo videli. prejšni teden sem še kar fajn krvavela in to 3t po operaciji, pa je dr. Ribičeva rekla, da je maternica čista, se pa vidi v MV še nekaj strdkov, ki se bodo ščistili. da pa zihr ni M. in da je bilo tega polipa tako veliko in čisto na ustju MV, da si ni upala preveč postrgat, da mi ne bi preveč poškodovala sluznice MV in bi lahko povzročila, da se MV zapre...hmmm...nočem več o tem razmišljat...

nani, naša S ima v posvetovalnici dr. Breznika, ki mi je tako antipatičen, samo kao nismo mogli dobiti drugega pediatra..halooo, še zbirat ne morem.če se mi bo čez 3t zdelo, da je spet malo nabasan, bom zahtevala (pa čeprav preko trupla) drugega pediatra. se mi zdi, da se sploh ni posvetil sari prav nič. na hitro jo je pogledal in že je bilo konec. ko sem mu rekla zaradi glavice, da so nam v porodnišnici rekli, da jo postrani vleče, je rekel, da to vsi otroci in da je zihr imela heksenšus ob rojstvu...zakaj potem še sedaj pri 2,5m vleče ful na stran, kravce ne zna past, glavico drži pokonci 2sek potem pa jo na polno kapultira na mojo ramo.no kolikor vas berem, vaši otročki to že vse znajo..pa se z njo nonstop ukvarjam.
za izbranega pediatra pa še razmišljam ali dr. novaka, ki je trenutno odsoten ali pa dr. kunaverjevo. mi je pa zoprno, da v kamniku nimajo ločene ambulante za bolne in zdrave dojenčke...pa itak, ko je naša skoraj 3t na veliko polivala in nič pridobivala na teži, je sploh nisem smela pripeljat v zd. zmerajje bil izgovor, da so bolan otroc tam in da ni potrebe da jo tja pripeljem. pol je bila še tudi po 3-4dni zaprta, pa spet isti izgovor. itak več kot pogovor s sestro nisem uspela dobit..do doktorjev sploh ne prideš...mah katastrofa ta kamnik.razočarana...slikanje kolkov imamo šele čez 14dni, pa so nam v P rekli, da slikanje kolkov naredijo pri 6t starosti otroka..naša bo stara skoraj 3m takrat.edino je res, da so nam kolke slikali že v P...sam vseen.mogoče sem preveč pričakovala..kva pa vem. rada bi dala svoji čebelici čimveč vsega...

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 824
1.3.2011 12:45:28   
betricija
maca iz kamnika si???kje pa?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?