|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
25.2.2011 15:10:12   
Anonimen
pokamoka in ostale...sam tolko za info - dvojni hormonski test delajo tudi v Dravljah. Jaz sem 1,5 leta nazaj imela NS pri Pušenjaku in sem takoj po pregledu vprašala še za dvojni horm. test in so mi tam takoj sestre vzele kri. Tokrat bo isto, sem se že kar po telefonu naročila na NS in sestram rekla še za DHT, tako, da to ni noben problem. Vse opraviš tam. lp

(odgovor članu sonc7nica)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Oktobrke 2011
25.2.2011 16:02:35   
pokamoka
Anonimen... super, hvala za informacijo. Me zelo veseli, da se lahko vse naredi v Dravljah, da se mi ne bo potrebno vozit po Ljubljani. Pa enkrat greš tja in vse opraviš. Super... sam naročit se še moram:):):)

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Oktobrke 2011
25.2.2011 16:53:55   
Zelenkaa
sonc7nica dobrodošla

Punce kaj mogoče veste, če v domžalah tudi delajo ta dvojni hormonski test?


(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Oktobrke 2011
25.2.2011 18:19:45   
Anonimen
oj punce

ste pridne s pisanjem, jst pa komej do računalnika prlezem. zjutraj se začne z bruhanjem, obvezn, in to tako hudo, ko nimaš kaaaaj bruhat in ti želodc na prazno obrača. potem se nekak umiri, grem kaj pojest, potem pa ponavadi spet vse iz mene. tako je vse dopoldne, okrog 13h se umiri, potem pa se zopet začne tam okrog 19h. nikakor si ne morem pomagati, da bi bilo boljše. ampak očitno tako mora bit, kaj naj. samo da bo user posted image  ok, bo mamica že potrpela. najbrž sem kak kg tudi zgubila, adoma nimam tehtnice, da bi preverila. bomo vidli čez 14 dni ko mam pregled.

drugače pa vse po starem, včeraj nisem šla niti na izpit, kam naj grem taka. vse mi smrdi, ko mi kaj zadiši pa hitro tist pojem - če le mam doma.

za NS računam da se bom naročila kar drug teden, ne bom čakala pregleda pri G, drugače pa bova domačim povedala po prvem pregledu. kako ste, tiste ki ste že, to povedale? Kr tko: sm noseča?

pokamoka: kako ti računaš tedne nosečnosti? od punckije, transferja, zadnje M?

tolk za zdej, grem, preden sem še kolikor toliko spodobna. user posted image

lepo se mejte, božajte bauhije.

(odgovor članu Zelenkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Oktobrke 2011
25.2.2011 20:38:29   
rižka
Pozdravljene punce. Vidim da sem še kar na seznamu. No moja nosečnost se je končala. Sem že začela krvavet. Včeraj sem še imela krče, tako da se mi je večina že včeraj ščistilo. Danes sem bila v bolnici. Sem dobila injekcijo pa se je tako samo ščistilo in nisem rabila posega. Tako da evo zopet ne bo nič. No zdaj pa počakam eno menstro potem pa preiskave. Uživajte, pa da vam nosečnost lepo poteka in da bo kmalu oktober. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 7:12:19   
SRCE
Jutro....

Jaz sem pa danes dobila rjavi izcedekuser posted image ...a nej se grem pokazat al naj počakam do ponedeljka ko imam pregled......tolk me je strah....user posted image

lp

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 8:32:55   
anna_
Rižka žal mi je zate user posted image  tok žalostn je kej tazga prebrat, ostani pozitivna še naprej, pa poskuste ugotovit v čem je vzrok, potem pa veselo naprej!! Držim oesti zate!

Srce, meni je sicer ginekolog reku da če bom mela rjave izcedke, čim več počivat, če pa krvave pa takoj na urgenco. Odloči se pa sama, srečno!

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 8:42:07   
nosek5
Rižkauser posted image sej bo, ugotovi kaj in kako, lahko je pregrada, lahko so problemi z ščitnico...pozanimaj se in ne obupaj.
Srce, jaz sem v 1. nosečnosti tudi imela izcedke, sem šla na urgenco in dobila Dabrostron, ter morala sem počivat, odloči se pa sama.
Lana777 ali si ti mogoče bila septemberka 2008 najprej, pa si potem rodila v avgustu 2008? Se mi zdi da se te spomnem iz tam.
Sonc7nica-sem vesela da sem te potolažila, ampak kar je res je res, potem se vse uredi, samo pozitivna bodi.
Zelenkaa ali ti hodiš v Domžale na pregled?

Pridne bodite punce in lep pozdrav

(odgovor članu anna_)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 9:25:41   
lana777
Danuser posted image !

Joj, rižka - user posted image user posted image user posted image  Ampak je dobro, da si usmerjena naprej, bravo in srečno!
SRCE - počivat!!! user posted image user posted image user posted image
nosek5 - ne, ravn obratn, skoz sm bla zaprisežena avgustovka08user posted image (najprej sm mela rok 18. potem 22.), ampak sm rodila pa septembra potem, nism pa bla nič pri spetembkahuser posted image  Tk, da če ima naše drugo dete kaj po starejšem bratcu, pol itak rodim šele novembrauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 9:53:04   
pikapolonica5
Jaz sem ob rjavem izcedku poklicala ginekologa in me je narocil drugi dan ter predpisal dabroston ter pocitek. Cez par dni se mi je povecal in sem sla v bolnico,kjer so bili zelo prijazni.
Zaenkrat je vse ok. Odloci se sama. Jaz sem bila pomirjena,ko sem sla,da sem vedla pri cem sem.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 10:19:29   
SRCE
Hvala za odgovore......bom probala poklicat na urgenco...bom vidla kaj bojo rekli....sem pa slišala ,da sprejmejo samo če so krvavitve......

lp

(odgovor članu pikapolonica5)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 10:41:01   
Anonimen
oj punce,

ma kaj vas hecajo ti izcedki zdaj!!! šč, šč šč, prooooooč.

jaz sem pa danes polna energije, nemorm vrjet. ne duha ne sluha o slabostih in bruhanju. zjutraj, ko sem se zbudila, sem čutila želodec in sm rekla: ma veš kaj, mal počaki, ne bo vsak dan po tvoje. potem sem počas ustala, šla normalno na wc in nobene slabosti in obračanja želodca. potem se čutila da se nekaj dogaja, in sem naredila par požirkov Coca-cole in od takrat naprej pa kot da res nikoli nebi bilo nič. zdaj me pa skrbi, če sem ga "usrala" s tem ko sm popila mal kokakole, ampak zgleda da mi je to pomagalo. joj, kok sm smešna. najprej bentim k sm slaba in zanič, zdaj pa mi tole ni prav in mi je čudno. kaj mislte, sem fajn narobe naredila?
 
pokamoka: pliiiiiis, povej kako računaš tedne nosečnosti? od zadnje M, punkcije, transferja?

rižka: želim ti da hitro ugotoviš kje (če je) je težava in v nove boje. držim pestiiii.

SRCE: jst bi šla kr na urgenco, nebi čakala. srečno!

Lep in miren dan vam želim punce, pa bodte na toplem k je fuuuuul mraaaaaaaz! user posted image

(odgovor članu SRCE)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 10:51:30   
pikomiko
Rižka user posted image user posted image user posted image , kar pozitivno naprej, boš vidla da bo.

Jest se bom za NS naročila v ponedeljek. A vas je gin. po 1.pregledu tud poslala na odvzem krvi? A to ni za hormonski test?

Mene še vedno muči želodec, poleg tega imam od četrtka drisko - sorry ne znam lepše napisat. Full me skrbi, da bo zarad tega kaj narobe z razvojem user posted image . Svakinja je mela celo nosečnost probleme s tem, zdej ma pa otrok presnovne motnje pa svašta, pravi, da je sigurno od tega

Držte se user posted image , pa pa

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 10:58:38   
Anonimen
pikomiko: po mojem G pošlje na odvzem krvi za kaj drugega, pa za beto zihr. To, kar pišejo punce so dodatni, plačljivi pregledi, za ketre se sama odločiš. lohk pa da se tud jst motim. user posted image  Drigače pa mislm da ti driska nebi mogla tko škodovat, otročku mislim, ker to je lahko tudi odzvi tvojega telesa na nosečnost (ok, razn če ni kaka viroza no). Jaz sem imela dolgo težave s kakanjem (sorry izrazu), odkar sem noseča ša je vse bolj, kako bi rekla, mehko. kaj pa vem, moja kolegica je imela skoraj vso bosečnost res redko blato, pa je s sinetom vse ok. če te pa skrbi, normalno vprašaj G.

no, kako že pravijo: ne hvali dneva pred nočjo? ravno ko se hvalim da mi ni slabo in bla bla bla, je bilo potrebno letet na wc in voila: klicanje jelenčkov. ok, zdaj je šlo vn, in je počutje ok. upam da tak ostane, vsaj del dneva, dakaj naredim po hiši, ker te dni sem se samo po kavču valjala, tako zanič sem bla.

(odgovor članu pikomiko)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 13:01:30   
barb71
*rebecca* za tedne nosečnosti jaz računam zadnjo m. Sem pa imela kratek postopek. Če je dolg postopek pa mislim, da je drugače. Po moji logiki, tudi drugače ne mora biti, saj ko te naročijo na UZ si nekje 7t in naj bi se srček videl.
Mene pa zanima, če te je bilo pred UZ pregledom kaj strah. Mene je zelo strah, saj imam kar nekaj prijateljic, ki se jim srček ni videl, ali pa ni bilo ok. Jaz imam prvi UZ na GK v Ljubljani v torek in komaj čakam da je to za mano, da lahko bolj normalno zadiham.
Drugače pa nimam nobenih pretresljivih znakov. Danes mi je bilo malo slabo, prsi pa so me en teden nazaj bolj bolele kot danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 13:11:12   
pokamoka
Rebecca... jaz sem vprašala sestro pri mojem dr., pri katerem sem bila v postopku. Mi je rekla, da se računa normalno. Torej, prvi dan zadnje menstruacije. Torej, tako kot pri ostalih. Tako sem si jaz zračunala. Tudi PDP mi je na UZ pokazal tako, glede na velikost.

Jaz sem drugače o.k. Danes sem bila dopoldne precej aktivna... čiščenje in potem precej doooolg zimski sprehod. Super je bilo. Zdaj pa malo počivam in uživam v prostem popoldnevu. Slabosti so še vedno tukaj... s tem sem se že nekako sprijaznila, kaj pa hočem, ker itak nič ne pomaga. Slabo mi je če jem in slabo mi je, če ne jem. Non stop je isto.

Toliko za zdaj, prav na brzino...
se beremo
lp

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 13:28:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SRCE

Jutro....

Jaz sem pa danes dobila rjavi izcedekuser posted image ...a nej se grem pokazat al naj počakam do ponedeljka ko imam pregled......tolk me je strah....user posted image

lp


Nimaš kaj, sicer greš lahko na urgenco, kjer te bodo pregledali, narest pa tko nimajo kaj, razen dabrostona, ampak ta pomaga v manj kot 1%! Tako da tudi če ne boš šla nikamor(počakala na pon.) in če boš normalano gibala nimaš vpliva na to kaj se bo zgodilo-žal! Držim pesti! Se pa ti izcedki povanadi dobro končajo!

Rižkauser posted image user posted image user posted image user posted image Pozitivno naprej!

Anonimnauser posted image

(odgovor članu SRCE)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 14:25:07   
babkaa
Hej!

Vidim, da vam je kar slabo... jaz sem v 6 tednu/3dni, do zdaj še ni bilo nič slabosti, mogoče je še prehitro. kdaj so se pri vam začele slabosti? no, nebi bla nič proti, če jih ne bi bilouser posted image  

znaki: malo utrujena, napete, boleče prsi
aja, lana777, če bi lahko na seznamu popravla mojo starost - 25 let, pa prvi pregled mam 7. marca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 15:51:07   
veselka
hej,

se končno malo javim. nimam popolnoma nič časa, pa še utrujenost me matra.

becky27sožalje. me je tako stisnilo, ko sem prebrala, da sem se zjokala pred računalnikom. upam, da se kolikor toliko držiš user posted image

jaz pa ne vem, če bom šla na dvojni hormonski test tokrat. moja sestra je imela odlično nuhalno, potem pa slab hormonski test in jo je samo prestrašilo. potem je šla na amnicentezo, ki pa je pokazala vse ok. in na manio so jirekli, da čudno, da je bila poslana na DHT ob takšnih rezultatih NS.

na prevem pregledu ti odvzamejo kri pa za tokso, sifilis, hepatitis B in krvno skupino.

rižka žal mi je, da se je tako končalo. upam, da odkrijejo, kje tiči problem.

jaz imam manjšo pregrado, ampak je prva nosečnost bila bp, ta pa tudi upam, da bo. po zadnji menstruaciji vstopam v 9. teden. bom pa v ponedeljek videla, kje sem res.

nič, grem, ker mi mala dela katastrofo v kuhinji.


< Sporočilo je popravil veselka -- 26.2.2011 15:52:49 >


_____________________________

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 16:42:20   
sonc7nica
babkaa js mam danes zadnji dan v 6. tednu, tako da sva nekje skupaj ;) pa ti povem, da imava enake "znake"...

Tudi jaz nič slabosti, lačna sem sicer kar pogosto, vendar ne smem veliko pojest, pa bolijo me prsi, to je pa tudi vse... Kdaj pa kdaj me malo pika po jajčnikih, imam občutek kot pred menstruacijo, tako da me le-to opomni, da sem noseča :) Sploh ker še bližnji ne vedo, se mi vse skupaj zdi zelo nerealno... Verjetno bom dojela šele po prvem pregledu, ki je šele 18.3. Jooooj se vleče user posted image

Lepo bodite nosečke user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 17:54:31   
Sladkorna vila
Živjo pupike, vsem čestitke ob pozitivnih testih in bijočih srčkih user posted image

Jaz sicer že nekaj dno kolebam ali se vam naj pridružim ali ne, ker nimam najboljšega občutka. :( Test sem naredila v torek. Plus viden iz aviona. Se mi je pa danes začel pojavljat rjavkast izcedek in imam rahle krče. Bom počakala še par dni, da vidim kako se bo izteklo, drugače na urgenco. Imam pa občutek kot da se bo vsak čas ulilo. ja vem, kompliciram. Vendar sva si tega otroka zelo dolgo želela in to je moja prva nosečnost.

Poleg tega pa še iščem novega ginekologa. Moja je zelo neprijazna plus to da dela samo eno popoldne v tednu na vsakih 14 dni in to ni za nikamor. Ima katera kakšno idejo? Sem pa iz Gorenjske, ginekolog je lahko tudi v Lj.

Hvala, ker ste me poslušale.

(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 19:38:22   
Anonimen
oj oj punce,

mmmm, danes pa po dolgem času fajn dan, ok, so slabosti, ampak nekak drugač pa tud počutm se kuuuul.

barb71: mene ni nič stran preh UZ, sem imela že dva in na obeh je srček lepooooo tik-takal. Res sem si zdala v glavo (al je to ok al ni, me ne zanimauser posted image ) da bo z najino pikico vse ok, in jo grem z veseljem pogledat. user posted image  no,
vsekakor imaš nek čudn filing v trbuščku, ne moreš bit popolnoma ravnodušen, ampak pozitivne misli vlečejo pozitivna dejanja. tko da kr korajžno.

če sem prav zračunala sem noseča 8t in 3 dni. user posted image  zadnjo M sem imela 5. januarja. tko da bom ravno okrog 10t in 1dne na pregledu pri moji G. Joooj, kje je še 10. marec. vmes pa mava z user posted image  9. obletnico, kar sva skupi. Uf, kolk že. user posted image

drugače pa končujeva s hišo, ki sva si jo sezidala. mislila sva da nama bo ratal pred bejbijem pridt not, pa bo šlo bolj na tesno, ampak ok, bomo že. trenutno sva v hiši moje pokojne none, ker ne morš najemnine in kredita plačvat user posted image . tko da kooooomej čakam da si ugnezdimo u naši hišici.

zdej sem se kr nek razpisala, tko da grem še mal pred TV. tko al tko ni nič pametnega, a kaj naj, takle mamo. user posted image  lep sobotni večer vam želim


aja, za seznamček: starost 27, prva nosečnost

(odgovor članu Sladkorna vila)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Oktobrke 2011
26.2.2011 21:50:44   
Miška2006
http://www.mojalbum.com/tanjapj

_____________________________

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Oktobrke 2011
27.2.2011 6:30:10   
tedi2
jutro punce. No ta teden sem po dolgem času zagledala plus, zanosila sem z pomočjo klomifena, zdaj pa do 12 tedna moram nosečnost potpirati z prometrium. To je moja 3 nosečnost, prva se je končala z ss (v 12 tednu ni bilo več slišati srčka), doma pa imamo 2 eti staro punčko, katera rabi družbo. Predvidevam, da bo moj rok 31.10, prvi pregled imam pa 23.03.
Znaki: začelo mi je slabo delat že teden pred izostankom user posted image , bruhala še nisem, pa občasno me še malce pošpika kot med user posted image , pa v paniki na wc tečem in ni nič. Občutek imam kot, da se mi je vlilo, ker si stavim prometrium noter (2x dan) in se vedno kaj pocedi ven. Psiha pa svoje naredi. No za 1 nosečnost sem bila samo 1 teden slaba (pred prvim pregledom), za drugo pa sem bruhala do 12 tedna. Upam, da je z mojo pikico vse ok in, da oktobra bomo veselo pestvali.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Oktobrke 2011
27.2.2011 6:55:42   
jst86
Dobro jutro!
Sprejmete še enouser posted image ? To je moja 2. nosečnost, doma pa imava 3,5 letnega fantka, stara sem 24 let. Počutim se zaenkrat super. Pregled imam že to sredo, PDP po ZM pa naj bi bil 26.10.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?