|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
1.3.2011 13:22:04   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

ta mi pa mora prinest srečo..pa še rožo držiuser posted image user posted image  ..no če se bom toliko smejela bom ziher šla v rimuser posted image user posted image

Kako se bo potem začea tvoja porodna zgodba? Vse se je začelo z enim user posted image  (interpretacijo prepuščam vsaki posebejuser posted image ) ...

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja si kar mislim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 601
1.3.2011 13:24:01   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

no v album sem dodala par slikic od naše male princeske:
http://www.mojalbum.com/vipercatr1/nase-slike

Kero lušno punčko mate, pa pobča tut user posted image .

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 602
1.3.2011 13:24:03   
meta21
Tista, ki ima kaj ekstra časa lahko malo sezname uredi. So nazadnje na 20. strani in je kar nekaj mamic še na seznamu nosečkuser posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 603
1.3.2011 13:25:04   
Nina33

Tista, ki ima kaj ekstra časa lahko malo sezname uredi. So nazadnje na 20. strani in je kar nekaj mamic še na seznamu nosečkuser posted image

Si bom zapisala za enkrat v aprilu user posted image user posted image user posted image . Takrat pričakujem, de ga bo nekej user posted image .
Resno - še sproti si ne zapomnim, kera je šla v Rim, za nekaj dni zapored... ZF, res user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.3.2011 13:35:42 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 604
1.3.2011 13:31:15   
Nina33
Zasi, končno sem si mal slikce pogledala - lušna punčka user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 605
1.3.2011 13:34:38   
Urša
Čestitke Samsara! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 606
1.3.2011 13:34:43   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Glede Biogaia kapljic ... kako jih dajete svojim user posted image in kdaj (zjutraj, zvečer)? Vseh pet kapljic naenkrat? Po žlički? Pa mi smo šli iz Plivit 3D kapljic na Oleovit in nas nič več ne mučijo krčki user posted image

Jaz mu jih kar v usta nakapam, začela sem pa z dvema gtt. na dan, zdej smo na petih (če mi ne uide z glave user posted image ). Pa super, de ni več krčov, jaz Plivita ne bom dajala še vsaj 2 tedna, če prvemu ni škodilo brez bit do 6.tedna tut njemu ne bo.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 607
1.3.2011 13:37:54   
Nina33

Jaz sem pa danes spet neka tečna. Kaj je spet kakšna luna?

Jp, v petek bo mlaj user posted image . Pa saj veš, kako je z luno: ščip in mlaj "primeta" 1 teden pred meno in "držita" še en teden po njej user posted image . Meni je lunca itak najljubši izgovor, za vse slabosti moje user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 608
1.3.2011 13:49:12   
cukica
Samsara iskrene čestitke za sinčka,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 609
1.3.2011 14:40:14   
Anonimen
Ojla, malo se oglašam. Sem bila pri moji bivši G, da mi bo poslala karton novemu G. Pa me je tako prizadela, da nisem vedla naj se zjokam al zjezim na njo. Mi je priznala, da se mi je posteljica in da je to botrovalo zastoju rasti in predčasnem porodu.

Sem jezna, ko ris.... Mene so hotli pa še isti dan operirati nogo tisto zadevo. Si sploh nočem predstavljat kaj bi bilo.

Sam da mam škratka v roki! Pa da je zdrav tudi, če bo malo bolj drobcen in majhen.

Kako mi fali sonček, prav turonem dan je. Pa snegec pada. A pri vas tudi kaj?

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
1.3.2011 14:42:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Glede Biogaia kapljic ... kako jih dajete svojim user posted image in kdaj (zjutraj, zvečer)? Vseh pet kapljic naenkrat? Po žlički? Pa mi smo šli iz Plivit 3D kapljic na Oleovit in nas nič več ne mučijo krčki user posted image

Jaz mu jih kar v usta nakapam, začela sem pa z dvema gtt. na dan, zdej smo na petih (če mi ne uide z glave user posted image ). Pa super, de ni več krčov, jaz Plivita ne bom dajala še vsaj 2 tedna, če prvemu ni škodilo brez bit do 6.tedna tut njemu ne bo.

Jaz dajem zjutraj, po žlički, smo našli tako malo žličko, da naš cukrček popapca počas.
Jaz bi tudi kupila Oleovit kapljice, a se da to kje v slo dobiti?

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
1.3.2011 14:51:19   
tamy82
samsara ČESTITKE ZA SEBASTIANA!!! user posted image user posted image user posted image VESELO CARTANJE! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
1.3.2011 15:00:24   
tamy82
mah ta rr ... napisala ful, potem pa kar neko vse zbrisalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 613
1.3.2011 15:27:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

no v album sem dodala par slikic od naše male princeske:
http://www.mojalbum.com/vipercatr1/nase-slike

Kero lušno punčko mate, pa pobča tut user posted image .

Kako luštna pupa!

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
1.3.2011 15:45:48   
METULJ1
Javljam: 24.2.2011 rodila deklico Brino, težko 3545g in veliko 51 cm.

Ko bom mela malo časa, napišem kaj več.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
1.3.2011 15:51:27   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Pozdravčki vsem

ČESTITKE ZA PUPIKO BRINOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
1.3.2011 15:53:06   
Tisia
ma sem vedela da sem še edina tukaj gor k čaka na štorkljo user posted image ...bom žleht pa bom kakšno z fračo ciljala,da pade doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 617
1.3.2011 16:07:43   
aktak
Samsara in Metulj čestitke za naraščaj!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.3.2011 16:13:24   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Pozdravčki vsem

ČESTITKE ZA MALO BRINO!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.3.2011 16:24:54   
tamy82
No, da provam še enkrat user posted image
Danes smo imeli prvič posvetovalnico in sem prav vesela, da je z Valom vse super user posted image user posted image Pa cel čas je bil prav priden, niti malo ni jokal, ko so ga tete gledale user posted image ampak je samo radovedno gledal okrog sebe, ker je bilo toliko novih stvari user posted image
Zredili smo se skoraj za eno kilco od odpusta iz P, kar pomeni, da bomo kmalu na štirih kilcah user posted image Malo smo jih "slišali" zaradi tega, ker mu ne dajemo D3 kapljic, tako da bomo jutri spet poskusili, ampak najprej samo z 1 kapljico na dan. Da vidimo kaj bo, če ne bomo morali prešaltat na kakšne druge kapljice z D vitaminom.
Je pa rekla pediatrinja, da naj bi nove raziskave pokazale, da je vitamin D preventiva raku in da jih zato predpisujejo zdej že tako zgodaj, od prvega tedna dalje. No, mogoče je celo kaj na tem ...
Pa popek se ni še prav lepo zacelil, spet malo ven teče, tako da če en bo dobro v 10 dneh, bo treba patronažno klicat spet na obisk.
Smo bili pa pohvaljeni, da uporabljamo bombažne plenice. user posted image Je bila pediatrinja čisto navdušena, ker pamperske tako onesnažujejo user posted image
Naslednji pregled imamo tako čez točno en mesec, 1. aprila user posted image

Sicer pa danes pri nas taka burja, da ni res nikamor za hodit user posted image Jutri so celo vsi vrtci in šole zaprti zaradi tega. Tako da še nekaj časa ne bo nič z našimi sprehodi user posted image
Se pa tudi jaz že resss veselim kdaj bomo lahko šli kej ven iz hiše, ker sem tudi jaz že res naveličana tega, da sem stalno doma in da počnem vsak dan popolnoma iste stvari ...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 620
1.3.2011 16:27:08   
tamy82
teyla kako ste pri vas zadovoljni z bombažnimi plenicami? Jaz zaenkrat nimam nobenih pripomb user posted image

biljana sej se bo počasi (upam, da ne tako zelo počasi user posted image user posted image ) začelo dogajat tudi pri tebi user posted image tako da srečno! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 621
1.3.2011 18:07:20   
maurica
helo!!

samsara in metulj iskrene čestitke obema user posted image

duda; nam so svetovali, da jo uporabljamo, ker ima mali slabo razvit sesalni refleks. tako da mu jo večkrat na dan dajem ampak ni neki ful navdušen nad njo. no, včasih jo ima nekaj časa not, včasih pa jo takoj vn pljune

AP; isto, kot so že ostale napisale, tudi mi prakticiramo s termovkami. načeloma vedno pripravim sveže, če mi pa ostane v flaški 30 ali več ml pa shranim za naslednji obrok. že tako se mi zdi, da se ful stran vrže

pilotegirl; HB da si zamenjala G

danes je bila tašča pri meni. je zlikala vse moževe srajce (več kot 10 srajc) user posted image tako da user posted image za mojo taščo! no, tudi jaz sem bila pridna, sem vmes pospravila stanovanje.

jutri pa se bo naš prvič merkal pri tašči, ker grem jaz na pregled. upam, da bo vse ok in da lahko začnemo user posted image . sem že pozabla, kako se to dela user posted image user posted image . se mi zdi, kot da bi bilo prvič user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 622
1.3.2011 18:22:00   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Ojla, malo se oglašam. Sem bila pri moji bivši G, da mi bo poslala karton novemu G. Pa me je tako prizadela, da nisem vedla naj se zjokam al zjezim na njo. Mi je priznala, da se mi je posteljica in da je to botrovalo zastoju rasti in predčasnem porodu.

Pilotgirl7 Nisi vsega napisala. Posteljica se je kaj...?
Tu ni nič snegeca, se pa strinjam, da je dan prav turoben. Ampak ga ni več veliko ostalo.user posted image

METULJ čestitke za punčko Brino user posted image

Tamy82 super za pregled. user posted image Ste šli tja kar z bombažno pleničko? Jaz imam še nekaj navadnih na zalogi, pa sem mislila jo kar v njej tja nest. Zdaj pa razmišljam, da bi bilo boljše jih obdržat za kakšen izlet kot pa za obisk zdravnika. Drugače sem pa res zadovoljna. Perem vsak drug dan, zraven pa dam še vse ostale njene stvari, tetra plenice in blazinice za dojenje. Stroj se zato kar hitro nafila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.3.2011 18:30:42   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Samsara04 sporoča:

Ob 6:53 se nama je rodil Sebastian, 4kg težek in 55 cm velik fant.

Samsara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ćestitke za velikega fantiča

Iskrene čestitke user posted image

Pridem potem kaj napisat, zdaj nimam časa. user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 624
1.3.2011 18:46:56   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Tamy82 super za pregled. user posted image Ste šli tja kar z bombažno pleničko? Jaz imam še nekaj navadnih na zalogi, pa sem mislila jo kar v njej tja nest. Zdaj pa razmišljam, da bi bilo boljše jih obdržat za kakšen izlet kot pa za obisk zdravnika. Drugače sem pa res zadovoljna. Perem vsak drug dan, zraven pa dam še vse ostale njene stvari, tetra plenice in blazinice za dojenje. Stroj se zato kar hitro nafila.user posted image

Ne, v posvetovalnico smo šli v navadni, ker nam je v nedeljo zmanjkalo predlog, tako da sem jih danes naročila user posted image
Aja, a veš če se jih dobi še kje drugje razen prek spleta in v BC?

Perem pa isto vsak drug dan, s tem da dam zraven še oblečila od tamalga, tetra plenice (ki jih porabimo tudi dosti user posted image ) in moje blazinice user posted image
So mi pa veliko bolj všeč bambusove plenice kot pa bombažne, ker se veliko bolj mehke user posted image Je pa res, da se precej več časa sušijo kot bombažne user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ZOBOZDRAVNIK
nataly33

Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?

DA (24%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!