tamy82
|
No, da provam še enkrat Danes smo imeli prvič posvetovalnico in sem prav vesela, da je z Valom vse super Pa cel čas je bil prav priden, niti malo ni jokal, ko so ga tete gledale ampak je samo radovedno gledal okrog sebe, ker je bilo toliko novih stvari Zredili smo se skoraj za eno kilco od odpusta iz P, kar pomeni, da bomo kmalu na štirih kilcah Malo smo jih "slišali" zaradi tega, ker mu ne dajemo D3 kapljic, tako da bomo jutri spet poskusili, ampak najprej samo z 1 kapljico na dan. Da vidimo kaj bo, če ne bomo morali prešaltat na kakšne druge kapljice z D vitaminom. Je pa rekla pediatrinja, da naj bi nove raziskave pokazale, da je vitamin D preventiva raku in da jih zato predpisujejo zdej že tako zgodaj, od prvega tedna dalje. No, mogoče je celo kaj na tem ... Pa popek se ni še prav lepo zacelil, spet malo ven teče, tako da če en bo dobro v 10 dneh, bo treba patronažno klicat spet na obisk. Smo bili pa pohvaljeni, da uporabljamo bombažne plenice. Je bila pediatrinja čisto navdušena, ker pamperske tako onesnažujejo Naslednji pregled imamo tako čez točno en mesec, 1. aprila Sicer pa danes pri nas taka burja, da ni res nikamor za hodit Jutri so celo vsi vrtci in šole zaprti zaradi tega. Tako da še nekaj časa ne bo nič z našimi sprehodi Se pa tudi jaz že resss veselim kdaj bomo lahko šli kej ven iz hiše, ker sem tudi jaz že res naveličana tega, da sem stalno doma in da počnem vsak dan popolnoma iste stvari ...
|