|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
1.3.2011 8:22:14   
IsabellaLana
Tiste, ki dodajate AM. A ga vedno svežega pripravite ali ga kakšno uro, dve vnaprej, pa date v hladilnik in potem pogrejete? Naša je namreč zadnje dni po dojenju še vedno lačna, joške pa prazne in moram dodat. Ampak naša srakica se tako dere, če ne pade v ritko isto minuto, da je kr groza. In ne vem kako naj si olajšam to delanje dodatka, da se ne bi naša pikica preveč razdrla.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.3.2011 9:16:32   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Hey!

Dans sem pa že tu, sma prvič same in očitno ve da more bit pridnauser posted image
Od 22 do polnoči smo meli hude krče pol smo pa zaspali  in se vmes 2x zbudili in nahranli in je blo to-to, tk da je za mano dokaj prespana noč.
Pa spet mam eno vprašanje js firbecuser posted image a jih ponoči tud previjate če so pokakani? Nam so v bolnici rekli da naj jih ne, da bojo znali ločit dan in noč, ampak men se je tk smilila v umazanih plenicah da sem jo tud ponoči, sam se je pa velikrat pol čist zbudila in pol nismo spali zarad tega, tk da sem jo dans pustla pokakano do zjutriuser posted image Nevem al naj jo previjam pa bom pol 2 uri pokonc zarad tega al naj jo pustimuser posted image

jaz poskusim preceniti kok je potrebno. če se je pokakala eno pikico je ne preoblačim, če je pa plenica polna pa jo, ker se drugače lahko unamerita. danes sva ponoči spale kot dva medvedka. mala se je zbujala na 3h, sem dala zizo (še skoraj miže, ker je spala poleg mene v postelji) in je spala naprej. zjutraj od 6h pa se zbudiva in pod malo vse mokro user posted image  reva je imela tako polulano plenico, da je šlo še vse ven. groza, sem bila kar jezna nase 

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.3.2011 9:50:16   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

sem že z CTG.....user posted image  se fajn počuti,..me je pregledala in pravi da nisem nič odprtauser posted image pozabila sem vprašat če je vsaj m.vrat zmehčan,tako da očitno ne bo še ničuser posted image ..v sredo še en CTG potem me bo vrjetno pa v P poslala,sam bom prosila da nisem notri ampak prihajam na preglede,upam da me bodo upoštevali...seveda če bo vse ok zuser posted image ....rada bi dobila svoje popadke,če ne me bodo spet našopali z tistim tabl.potem pa še z umetnimi...  ooo groza upam da me ne čaka spet ista zgodba kot pri drugi pupiuser posted image

no potem boš pa res marčevka. jaz držim pesti da bo bebica čim hitreje iz trebuščka v naročju user posted image

no v album sem dodala par slikic od naše male princeske:
http://www.mojalbum.com/vipercatr1/nase-slike

samsara vidim da se  je začelo? sedaj pa samo še finiš user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.3.2011 10:15:57   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Biljana hvala z sonček! Tole je pa zate

user posted image

user posted image user posted image user posted image

ta mi pa mora prinest srečo..pa še rožo držiuser posted image user posted image  ..no če se bom toliko smejela bom ziher šla v rimuser posted image user posted image

joooj to vam moram povedat...moja mati,tako kot vse drage mame,ki skrbijouser posted image za svoje otroke,vedno k mene sliši da se smejem............je pa res da se iz duše nasmejem in ko je kaj smešno še solze mi grejo zraven.pa tresem se da mi trebuh tak skače,posledično vrjetno tudi dete notri,user posted image user posted image  in ona pravi...Bili daj umiri se no ,boš še rodilauser posted image user posted image user posted image  a bejž no.....user posted image  zakaj sem potem že čez rokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.3.2011 10:21:56   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

no potem boš pa res marčevka. jaz držim pesti da bo bebica čim hitreje iz trebuščka v naročju user posted image

ja sedaj je pa res očitnouser posted image user posted image ,mogoče pa hoče mamici za 8 marec pokukat venuser posted image user posted image ...no upam da bo kaj prej,drugače se mi zrolauser posted image  od čakanja...
tvoja pupika je pa lepotička,pa veliki bratec je tak ponosenuser posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.3.2011 10:31:35   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 user posted image user posted image Jaz si pa zdajle muzko nabijam. user posted image   Pa še kitaro sem si vzela in malo vadim, ker je nisem že 100 let prijela v roke. Tamala pa mirno spi ob vsem tem trušču. 

no potem bo še pupa glasbenica in se ti bo čez par let pridružila v orkestruuser posted image user posted image user posted image

Po moje bo prej rock skupina, ker imam  el.kitaro. user posted image user posted image

vipercat lepe slikice, veliki bratec zgleda zelo ponosen in vesel.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 1.3.2011 10:32:12 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.3.2011 10:43:32   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Tiste, ki dodajate AM. A ga vedno svežega pripravite ali ga kakšno uro, dve vnaprej, pa date v hladilnik in potem pogrejete? Naša je namreč zadnje dni po dojenju še vedno lačna, joške pa prazne in moram dodat. Ampak naša srakica se tako dere, če ne pade v ritko isto minuto, da je kr groza. In ne vem kako naj si olajšam to delanje dodatka, da se ne bi naša pikica preveč razdrla.

Mi mamo zaenkrat še dovolj mleka, sem pa lani za hčero imela adaptirano in smo vse skupaj prakticirali s termovkami. Smo glih imeli doma 2 v eni je bila prekuhana topla, v drugi hladna voda in je blo vse skupaj en dve tri nared.

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 582
1.3.2011 10:52:18   
hel32

prvičmami, jaz ga previjem, če je pokakan. Saj, ko se ritem uredi, ponoči več ne kakajo in če imaš srečo, tudi ne jejouser posted image

hayabusa, welcome back! in krasna slikicauser posted image

hell32, ti se še kar javi ... Pa -16!?!? Bravouser posted image user posted image user posted image  Pa se dobro počutiš? Lahko bi ti kaj ščitnica ponagajala in ti preveč deluje ampak če nisi utrujena in vse štima, ni panike. Je kar fajn takole pred poletjem kakšno kilco dol dat!
Aha, zdaj vidim pri cukici, da si ti ena sladkih nosečk. Potem je pa kar logično, ker si že med nosečnostjo pravzaprav shujšala. No, superuser posted image

lutika
, tudi ti dobrodošla nazaj! Kaj pa če bi na nastavek malo mleka špricnla, da zagrabi?

samsara, pri tebi se očitno nekaj dogaja. Upam, da boš čimprej cartala!user posted image

biljana, upam, da se tudi tebi začne čimprej dogajat user posted image  - za srečo (pikepoke ti očitno ne koristijouser posted image )

pilotgirl, fajn za slikceuser posted image

Glede počutja, in ščitnice, sem bila pred leti na preiskavah, takrat je bilo vse v mejah normale,.....zdaj se pa niti ne počutim tako zelo slabo, razen tega, da mi manjka spanca. Štos je v tem, da se sploh ne vidi, kje bi jih dala tolko dol, trebuh je kr velik, rit tudi,...hm, ne vem. Zgleda, da ta sladkorna tako vpliva na presnovo ker je cukica tudi shujšala.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.3.2011 10:56:01   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Mi mamo zaenkrat še dovolj mleka, sem pa lani za hčero imela adaptirano in smo vse skupaj prakticirali s termovkami. Smo glih imeli doma 2 v eni je bila prekuhana topla, v drugi hladna voda in je blo vse skupaj en dve tri nared.

AM naj ne bi stalo več kot ene 3 ure pripravljeno, ni pa priporočljivo dajat v hladilnik, jaz prakticiram to tako, kot je opisala Hayabusa, ker naša mala je tudi, ko je lakota mora bit tisto sekundo flaša v ustahuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 584
1.3.2011 11:02:57   
Tisia
evo sedaj sem pa res tukaj še edina user posted image ....

heloooo.....kličem štorkljeuser posted image a so kje zalutale,da jim dam točen naslovuser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.3.2011 11:13:58   
prvičmami
Jutro!

Biljana se mi prav smiliš, js sem bla že cel mesec pred rokom neučakana, bi se mi ziher zrolalo če bi bla še zdj v enem kosu. Upam da bojo vsi ti prašički in štorklje le pomagaliuser posted image
Glede plenic ste me prepričale da jo bom tud ponoč previla, čeprav vem da to pomeni da bo gledala ko sovica klub temu da mam le medlo svetlobouser posted image Pa to še ni vse, pokaka se 2x na noč, ne sam ennkrat (noč štejem od ca. 22-8)

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 586
1.3.2011 11:17:09   
prvičmami
Dans se je princeska sicer ob šestih zbudla in ker je bla 2x pokakana sem jo šla previt, pa je mislila da je jutro. Sem jo probala dat nazaj v kinderpet in rolete dol, pa še js sem se ulegla pa ni hasnala niti duda, jo je na 3 minute vn špukala in se drla, pol sm pa obupala in se raj zbudla. Zdj ji pa manjka in spi ko topuser posted image - mam vsaj zdj mal mirauser posted image
Drugače je pa budna od 8-9 zjutri do 16 neprekinjeno pol pa zaspi in se ne zbudi več razen na 3 ure za jest, al pa če jo krči mučijo. Zgleda da ob 16 začne noč, jo morem še za keke 3 ure naprej "naštelat" da boma zjutri pol mal potegnaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
1.3.2011 11:22:12   
prvičmami
Meta sem prebrala da se ti rola od vsak dan istega dneva - ne sprašuj men se je ža zrolalo dobesedno. Včeri sem bla prvič sama , ker je šel ati na šiht pa sj mi ni blo nč težko ampak družbo sem pogrešala, pol je pa prišu domov in je še psa pelal na sprehod in pol je še prišu en gledat neki za bajto tk da sma prvič spregovorila ob 18 zvečer pa še to je bil cel crkjen pa še zob ga boli, ker je mogu dat modrostnega vn (oz rana g a boli, zoba nima večuser posted image ). Skratka cel dan sem bla brez družbe in to js ko sem prej kr non stop nek frčala in čvekala, pol pa še ta neprespanost in utrujenost no pa sem se jokala zvečer ko dež!!! Je moj kr kolege klical da pridejo dans na obisk, da bom lahk čvekala pa še tastare boma za varstvo aktivirala in grema v shoping - mam že prazn hladilnik, ampak js sem ful veselim tega shopinga ker lahk grem iz bajte vnuser posted image No pa sem spet zatežila hotla sem sam povedat da komi čakam lepo vreme da lahk začnema s tamalo lutat okol!

Neposredna povezava do sporočila: 588
1.3.2011 11:24:36   
little*miss
Samsara04 sporoča:

Ob 6:53 se nama je rodil Sebastian, 4kg težek in 55 cm velik fant.

Iskrene čestitke user posted image

Pridem potem kaj napisat, zdaj nimam časa. user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 589
1.3.2011 11:26:52   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Samsara04 sporoča:

ČESTITKE SAMSARA04  ZA SEBASTIANAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 590
1.3.2011 11:33:39   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Zgleda, da ta sladkorna tako vpliva na presnovo ker je cukica tudi shujšala.

Mogoče pa res, ker meni gredo tudi kilce lepo dol... Naj se kar nadaljuje user posted image Ampak -16, carica si!!!!!!!

Biljana, tvoje štorklje so pa res zalutaleuser posted image , daj, sporoči jim že naslov user posted image .

Mi smo ok, spimo še ne povsem po naših željah, no, spanec diktira princeska... Se pridno redi, ukinit moram nočni dodatek, ker je glede na pridobivanje teže več kot očitno, da ga ne rabi in da je samo potuha za zaspat. Če ga pa ne dam, mi pa non stop visi na joški, ko jo pa vzamem, je pa užaljeno dreeeetjee. Eh, lepote materinstva...user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 1.3.2011 11:36:55 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 591
1.3.2011 11:37:51   
Jo@n

Samsara04 sporoča:

Samsara, čestitke!!!! Ima pa konkretne mere!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
1.3.2011 12:30:03   
meta21

Samsara04 sporoča:

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image  Sebastian se je pa potrudil in za 7 ur zmudil februar. No, saj je lep datumuser posted image

Little miss, ti pa hitro nazaj čvekat. Te pogrešamo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
1.3.2011 12:33:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

AM naj ne bi stalo več kot ene 3 ure pripravljeno, ni pa priporočljivo dajat v hladilnik, jaz prakticiram to tako, kot je opisala Hayabusa, ker naša mala je tudi, ko je lakota mora bit tisto sekundo flaša v ustahuser posted image user posted image

Ja, čeprav ne vem kako to rihtajo v P, ker tam imajo pa vse zmešano vnaprej za cel dan v hladilniku in potem samo grejejo.

No, mi mamo tudi termovke. Eno prekuham zvečer eno pa zjutraj potem pa malo kombniram, da ni krop

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 594
1.3.2011 12:40:21   
meta21

ta mi pa mora prinest srečo..pa še rožo držiuser posted image user posted image  ..no če se bom toliko smejela bom ziher šla v rimuser posted image user posted image

Kako se bo potem začea tvoja porodna zgodba? Vse se je začelo z enim user posted image  (interpretacijo prepuščam vsaki posebejuser posted image ) ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 595
1.3.2011 12:42:07   
Tisia

Kako se bo potem začea tvoja porodna zgodba? Vse se je začelo z enim user posted image  (interpretacijo prepuščam vsaki posebejuser posted image ) ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja si kar mislim...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 596
1.3.2011 12:42:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Meta sem prebrala da se ti rola od vsak dan istega dneva - ne sprašuj men se je ža zrolalo dobesedno.

No pa sem spet zatežila hotla sem sam povedat da komi čakam lepo vreme da lahk začnema s tamalo lutat okol!

user posted image Zvečer ob 21.15 vse februarske mamice (in biljanauser posted image ) plešemo indijanski ples za sonceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
1.3.2011 12:48:50   
Tisia
že gledam po netu...kaj vse sproži porod...user posted image
sex,orgazmi,draženje bradavičkuser posted image ..očitno ne pomagauser posted image ...bomo se pa še vedno trudili naprej z to metodouser posted image user posted image
ananas...moram še probat,bom šla kupit danesuser posted image
hoja...tudi to bom danes prakticirala malo več kot običajnouser posted image
ricinusovo olje...zadnja možnost..pa še ne upam si ker menda ni toliko fajnuser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 1.3.2011 12:49:37 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 598
1.3.2011 12:59:51   
Teyla

Samsara04 sporoča:

Samsara čestitke za Sebastiana. user posted image Spet en konkreten fantič. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
1.3.2011 13:21:39   
Nina33
Samsara čestitke za ornk desca!!!
Biljana - naj kaka zadeva prime (pr men je zgleda kombinacija hitre hoje in poj še user posted image user posted image ), za ricinus pravijo, de je kr mal prehud lohka user posted image A se res kr sama ostala? Kje so pa metulj in mateyci (no, ona zih že carta, ne) in še kera bi se našla verjetno?
Ste me pa presenetle - si ne zapomnim, na keri strani sem prejšnji dan "končala" pa sem navajena vsaj ene par strani v rikverc it "iskat". No, dons ne bi blo treba tko delč it user posted image .
Bom kr entrala, za drugi del, to pot nam ne bo šlo tako zlahka s tipkovnice user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!