hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 prvičmami, jaz ga previjem, če je pokakan. Saj, ko se ritem uredi, ponoči več ne kakajo in če imaš srečo, tudi ne jejo hayabusa, welcome back! in krasna slikica hell32, ti se še kar javi ... Pa -16!?!? Bravo Pa se dobro počutiš? Lahko bi ti kaj ščitnica ponagajala in ti preveč deluje ampak če nisi utrujena in vse štima, ni panike. Je kar fajn takole pred poletjem kakšno kilco dol dat! Aha, zdaj vidim pri cukici, da si ti ena sladkih nosečk. Potem je pa kar logično, ker si že med nosečnostjo pravzaprav shujšala. No, super lutika, tudi ti dobrodošla nazaj! Kaj pa če bi na nastavek malo mleka špricnla, da zagrabi? samsara, pri tebi se očitno nekaj dogaja. Upam, da boš čimprej cartala! biljana, upam, da se tudi tebi začne čimprej dogajat - za srečo (pikepoke ti očitno ne koristijo ) pilotgirl, fajn za slikce Glede počutja, in ščitnice, sem bila pred leti na preiskavah, takrat je bilo vse v mejah normale,.....zdaj se pa niti ne počutim tako zelo slabo, razen tega, da mi manjka spanca. Štos je v tem, da se sploh ne vidi, kje bi jih dala tolko dol, trebuh je kr velik, rit tudi,...hm, ne vem. Zgleda, da ta sladkorna tako vpliva na presnovo ker je cukica tudi shujšala.