little*miss
|
Dan.. imam malo časa, ker oba spita..Tia je v ponedeljek zjutraj zakuhala in jo imam doma, tako da nimam veliko časa. Jan ima popek še vedno moker, jutri pride patronažna in bo pogledala, če je treba še enkrat iti na žganje. Ima tudi vnete očke, že par dni, bom počakala do petka ko imamo sistematskega, pa bom takrat rekla če mi lahko predpiše kremico za očke. Dudo mu dam takrat ko joka in nemorem k njemu..recimo da ravno Tia je ali pa jo oblačim, previjam. Drugače pa mu je ne dam. Ko fejst joka, recimo da ga previjam on pa je lačen (to je ponavadi po 3 urnem spancu, ko se zbudi lačen kot volk, z zeelo mokro plenico, pa ga gre mami jezit in ga najprej previje ) pa duda itak ne pomaga, ker je noče noter imet.. Glede hrane ne kompliciram..pri prvi sem črtala vse mogoče, od čokolade, mleka, sadja, pa je bilo isto, zdaj pa jem vse. Sem tudi že jedla hamburger (2x ) in pico, pila coca-colo, cedevito pijem vsak dan (C vitamin) pa ga nikoli (TRKAM) ni šraufalo. Njega bolj črviči zaradi tega ker ne podrema kupčka. Včasih ga podre takoj, včasih pa potrebuje 10-15 min, jaz pa nimam toliko časa, ker morem Tio animirat ali pa ji kaj pomagat. Takrat je že namreč okrog pol ure sama, ker jema bolj dolgo. Komaj čakam, da gre v vrtec nazaj, da se bom malo Janu posvetila. Mi je prav hudo, ko ga dam v posteljico in mu porinem dudo v usta in ga prisilim da gre sam spat, ko pa bi v mojem naročju zaspal v minutki. Samo topel objemček bi potreboval. Saj gre čez dan Tia malo k babici in dedku v spodnje nadstropje..takrat se z Janom v miru podojima, pa še pocartama malo. Mi je tak lepo, ko mu kaj govorim pa se že nasmejčka. Čeprav ni pravi nasmeh, je tak lepo Biljana, držim pesti da je plodovnica še ok, da nebojo sprožili poroda in boš rodila s svojimi popadki. Spimo kar ok, dvakrat se vmes hrani, enkrat ob 2-3, enkrat pa okrog 5. Morem it zdaj, lepo se imejte in čimbolj mirne noči vam želim. Pa vsem, ki imate krčke, da bi čimprej izginili Se bom probala bolj pogosto javljat.
< Sporočilo je popravil little*miss -- 2.3.2011 17:45:18 >