Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:22:04
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l ta mi pa mora prinest srečo..pa še rožo drži ..no če se bom toliko smejela bom ziher šla v rim Kako se bo potem začea tvoja porodna zgodba? Vse se je začelo z enim (interpretacijo prepuščam vsaki posebej ) ... ja si kar mislim...
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:24:01
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat no v album sem dodala par slikic od naše male princeske: http://www.mojalbum.com/vipercatr1/nase-slike Kero lušno punčko mate, pa pobča tut .
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:24:03
|
|
|
|
meta21
|
Tista, ki ima kaj ekstra časa lahko malo sezname uredi. So nazadnje na 20. strani in je kar nekaj mamic še na seznamu nosečk
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:25:04
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tista, ki ima kaj ekstra časa lahko malo sezname uredi. So nazadnje na 20. strani in je kar nekaj mamic še na seznamu nosečk Si bom zapisala za enkrat v aprilu . Takrat pričakujem, de ga bo nekej . Resno - še sproti si ne zapomnim, kera je šla v Rim, za nekaj dni zapored... ZF, res
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.3.2011 13:35:42 >
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:31:15
|
|
|
|
Nina33
|
Zasi, končno sem si mal slikce pogledala - lušna punčka
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:34:38
|
|
|
|
Urša
|
Čestitke Samsara!
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:34:43
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap Glede Biogaia kapljic ... kako jih dajete svojim in kdaj (zjutraj, zvečer)? Vseh pet kapljic naenkrat? Po žlički? Pa mi smo šli iz Plivit 3D kapljic na Oleovit in nas nič več ne mučijo krčki Jaz mu jih kar v usta nakapam, začela sem pa z dvema gtt. na dan, zdej smo na petih (če mi ne uide z glave ). Pa super, de ni več krčov, jaz Plivita ne bom dajala še vsaj 2 tedna, če prvemu ni škodilo brez bit do 6.tedna tut njemu ne bo.
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:37:54
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem pa danes spet neka tečna. Kaj je spet kakšna luna? Jp, v petek bo mlaj . Pa saj veš, kako je z luno: ščip in mlaj "primeta" 1 teden pred meno in "držita" še en teden po njej . Meni je lunca itak najljubši izgovor, za vse slabosti moje
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 13:49:12
|
|
|
|
cukica
|
Samsara iskrene čestitke za sinčka,...
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 14:40:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, malo se oglašam. Sem bila pri moji bivši G, da mi bo poslala karton novemu G. Pa me je tako prizadela, da nisem vedla naj se zjokam al zjezim na njo. Mi je priznala, da se mi je posteljica in da je to botrovalo zastoju rasti in predčasnem porodu. Sem jezna, ko ris.... Mene so hotli pa še isti dan operirati nogo tisto zadevo. Si sploh nočem predstavljat kaj bi bilo. Sam da mam škratka v roki! Pa da je zdrav tudi, če bo malo bolj drobcen in majhen. Kako mi fali sonček, prav turonem dan je. Pa snegec pada. A pri vas tudi kaj?
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 14:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: antoninap Glede Biogaia kapljic ... kako jih dajete svojim in kdaj (zjutraj, zvečer)? Vseh pet kapljic naenkrat? Po žlički? Pa mi smo šli iz Plivit 3D kapljic na Oleovit in nas nič več ne mučijo krčki Jaz mu jih kar v usta nakapam, začela sem pa z dvema gtt. na dan, zdej smo na petih (če mi ne uide z glave ). Pa super, de ni več krčov, jaz Plivita ne bom dajala še vsaj 2 tedna, če prvemu ni škodilo brez bit do 6.tedna tut njemu ne bo. Jaz dajem zjutraj, po žlički, smo našli tako malo žličko, da naš cukrček popapca počas. Jaz bi tudi kupila Oleovit kapljice, a se da to kje v slo dobiti?
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 14:51:19
|
|
|
|
tamy82
|
samsara ČESTITKE ZA SEBASTIANA!!! VESELO CARTANJE!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 15:00:24
|
|
|
|
tamy82
|
mah ta rr ... napisala ful, potem pa kar neko vse zbrisalo
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 15:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: vipercat no v album sem dodala par slikic od naše male princeske: http://www.mojalbum.com/vipercatr1/nase-slike Kero lušno punčko mate, pa pobča tut . Kako luštna pupa!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 15:45:48
|
|
|
|
METULJ1
|
Javljam: 24.2.2011 rodila deklico Brino, težko 3545g in veliko 51 cm. Ko bom mela malo časa, napišem kaj več. Pozdravčki vsem
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 15:51:27
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Javljam: 24.2.2011 rodila deklico Brino, težko 3545g in veliko 51 cm. Ko bom mela malo časa, napišem kaj več. Pozdravčki vsem ČESTITKE ZA PUPIKO BRINO
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 15:53:06
|
|
|
|
Tisia
|
ma sem vedela da sem še edina tukaj gor k čaka na štorkljo ...bom žleht pa bom kakšno z fračo ciljala,da pade dol
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 16:07:43
|
|
|
|
aktak
|
Samsara in Metulj čestitke za naraščaj!!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 16:13:24
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Javljam: 24.2.2011 rodila deklico Brino, težko 3545g in veliko 51 cm. Ko bom mela malo časa, napišem kaj več. Pozdravčki vsem ČESTITKE ZA MALO BRINO!!!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 16:24:54
|
|
|
|
tamy82
|
No, da provam še enkrat Danes smo imeli prvič posvetovalnico in sem prav vesela, da je z Valom vse super Pa cel čas je bil prav priden, niti malo ni jokal, ko so ga tete gledale ampak je samo radovedno gledal okrog sebe, ker je bilo toliko novih stvari Zredili smo se skoraj za eno kilco od odpusta iz P, kar pomeni, da bomo kmalu na štirih kilcah Malo smo jih "slišali" zaradi tega, ker mu ne dajemo D3 kapljic, tako da bomo jutri spet poskusili, ampak najprej samo z 1 kapljico na dan. Da vidimo kaj bo, če ne bomo morali prešaltat na kakšne druge kapljice z D vitaminom. Je pa rekla pediatrinja, da naj bi nove raziskave pokazale, da je vitamin D preventiva raku in da jih zato predpisujejo zdej že tako zgodaj, od prvega tedna dalje. No, mogoče je celo kaj na tem ... Pa popek se ni še prav lepo zacelil, spet malo ven teče, tako da če en bo dobro v 10 dneh, bo treba patronažno klicat spet na obisk. Smo bili pa pohvaljeni, da uporabljamo bombažne plenice. Je bila pediatrinja čisto navdušena, ker pamperske tako onesnažujejo Naslednji pregled imamo tako čez točno en mesec, 1. aprila Sicer pa danes pri nas taka burja, da ni res nikamor za hodit Jutri so celo vsi vrtci in šole zaprti zaradi tega. Tako da še nekaj časa ne bo nič z našimi sprehodi Se pa tudi jaz že resss veselim kdaj bomo lahko šli kej ven iz hiše, ker sem tudi jaz že res naveličana tega, da sem stalno doma in da počnem vsak dan popolnoma iste stvari ...
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 16:27:08
|
|
|
|
tamy82
|
teyla kako ste pri vas zadovoljni z bombažnimi plenicami? Jaz zaenkrat nimam nobenih pripomb biljana sej se bo počasi (upam, da ne tako zelo počasi ) začelo dogajat tudi pri tebi tako da srečno!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 18:07:20
|
|
|
|
maurica
|
helo!! samsara in metulj iskrene čestitke obema duda; nam so svetovali, da jo uporabljamo, ker ima mali slabo razvit sesalni refleks. tako da mu jo večkrat na dan dajem ampak ni neki ful navdušen nad njo. no, včasih jo ima nekaj časa not, včasih pa jo takoj vn pljune AP; isto, kot so že ostale napisale, tudi mi prakticiramo s termovkami. načeloma vedno pripravim sveže, če mi pa ostane v flaški 30 ali več ml pa shranim za naslednji obrok. že tako se mi zdi, da se ful stran vrže pilotegirl; HB da si zamenjala G danes je bila tašča pri meni. je zlikala vse moževe srajce (več kot 10 srajc) tako da za mojo taščo! no, tudi jaz sem bila pridna, sem vmes pospravila stanovanje. jutri pa se bo naš prvič merkal pri tašči, ker grem jaz na pregled. upam, da bo vse ok in da lahko začnemo . sem že pozabla, kako se to dela . se mi zdi, kot da bi bilo prvič
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 18:22:00
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Ojla, malo se oglašam. Sem bila pri moji bivši G, da mi bo poslala karton novemu G. Pa me je tako prizadela, da nisem vedla naj se zjokam al zjezim na njo. Mi je priznala, da se mi je posteljica in da je to botrovalo zastoju rasti in predčasnem porodu. Pilotgirl7 Nisi vsega napisala. Posteljica se je kaj...? Tu ni nič snegeca, se pa strinjam, da je dan prav turoben. Ampak ga ni več veliko ostalo. METULJ čestitke za punčko Brino Tamy82 super za pregled. Ste šli tja kar z bombažno pleničko? Jaz imam še nekaj navadnih na zalogi, pa sem mislila jo kar v njej tja nest. Zdaj pa razmišljam, da bi bilo boljše jih obdržat za kakšen izlet kot pa za obisk zdravnika. Drugače sem pa res zadovoljna. Perem vsak drug dan, zraven pa dam še vse ostale njene stvari, tetra plenice in blazinice za dojenje. Stroj se zato kar hitro nafila.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 18:30:42
|
|
|
|
hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Samsara04 sporoča: Ob 6:53 se nama je rodil Sebastian, 4kg težek in 55 cm velik fant. Samsara ćestitke za velikega fantiča Iskrene čestitke Pridem potem kaj napisat, zdaj nimam časa.
|
|
RE: februarske mamice 2011 1.3.2011 18:46:56
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Tamy82 super za pregled. Ste šli tja kar z bombažno pleničko? Jaz imam še nekaj navadnih na zalogi, pa sem mislila jo kar v njej tja nest. Zdaj pa razmišljam, da bi bilo boljše jih obdržat za kakšen izlet kot pa za obisk zdravnika. Drugače sem pa res zadovoljna. Perem vsak drug dan, zraven pa dam še vse ostale njene stvari, tetra plenice in blazinice za dojenje. Stroj se zato kar hitro nafila. Ne, v posvetovalnico smo šli v navadni, ker nam je v nedeljo zmanjkalo predlog, tako da sem jih danes naročila Aja, a veš če se jih dobi še kje drugje razen prek spleta in v BC? Perem pa isto vsak drug dan, s tem da dam zraven še oblečila od tamalga, tetra plenice (ki jih porabimo tudi dosti ) in moje blazinice So mi pa veliko bolj všeč bambusove plenice kot pa bombažne, ker se veliko bolj mehke Je pa res, da se precej več časa sušijo kot bombažne
|
|
|
Diastazakokos4 RRAli ste imele po porodu tezave z diastazo recti?Da (
56%)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!