hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Mišyka iskrene čestitke za hčerkico,... Pilotgirl7 jaz dojim za aventovimi nastavki in tud jaz sem mela vse razpokane in krvave bradavice tako,da sem si 14 dni samo pumpala mleko in nič dojila po nasvetu patronažne.Sem si jih pa mazala z bepantenom in lanolin kremo.Sedaj je bolje in tudi dojimo se zopet. Dudica gre tudi pri nas v promet vsaj za tolažbo,ko joka potem jo itak plune vn in spi dalje.Samo,da se potolaži mu jo pa dam. Mi smo dobili kapljice antiflat in moram povedat,da jih dajamo od sobote in,da so se krčki umirili in tudi,ko prdne ne joka več. babynitka čestitke tudi tebi za punčko,... vipercat ti jo kr prpel,sej pravijo,da je treba od malih nog privajat na punce in obratno na fante,tko,da kr,... Kar se tiče mastitisa,jaz sem si dajala vroč termofor za 10 minut na dojko in to povsod malo nato pa levo ali desno roko pod dojko drugo nad dojko in z gibi kot da bi žagala masirala 5 minut.Nato istisnila mleko in probala pomasirat še vozličke,če je kakšen ostal.In to smo delali 3 dni in sem se rešila sranja.Res,da boli ampak je treba se kr mal pomatrat. hayabusa lepi ste,... hel32 kako si ti in tvoja sladkorna?Upam,da nisem kaj falila,....??? Mi se tud zdaj na polno dojimo na 2 uri razen ponoči mi spi po 4 ali celo 5 ur.Nimam se kaj pritoževati imam res srečo,da je priden tud če je buden.Gleda v posteljici svoje igračke in jim po svoje tarna.Nič lep dan vam želim pa se vam še kaj javim,.... nE, CUKICA, NIČ NISI FALILA, moja sladkorna je izginila, kot pri 2. tako tudi zdaj Super, da imate tako pridnega fantka, jaz sem mnenja, da moraš najprej spoznat otročka, kake so njegove potrebe in želje, potem pa vse zlaufa, in so vsi "pridni", evo, pri nas je že tako, trenutno laufa, in si tudi želim, da tako ostane! Antoninap, jaz dodajam BioGaia kapljice, zaradi krčev in razvoja čerevesne flore, ker dodajam Am in moram reči, da hasnejo