|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
28.2.2011 12:58:17   
cukica
Mišyka iskrene čestitke za hčerkico,...

Pilotgirl7 jaz dojim za aventovimi nastavki in tud jaz sem mela vse razpokane in krvave bradavice tako,da sem si 14 dni samo pumpala mleko in nič dojila po nasvetu patronažne.Sem si jih pa mazala z bepantenom in lanolin kremo.Sedaj je bolje in tudi dojimo se zopet.
Dudica gre tudi pri nas v promet vsaj za tolažbo,ko joka potem jo itak plune vn in spi dalje.Samo,da se potolaži mu jo pa dam.
Mi smo dobili kapljice antiflat in moram povedat,da jih dajamo od sobote in,da so se krčki umirili in tudi,ko prdne ne joka več.
babynitka čestitke tudi tebi za punčko,...

vipercat ti jo kr prpel,sej pravijo,da je treba od malih nog privajat na punce in obratno na fante,tko,da kr,...
Kar se tiče mastitisa,jaz sem si dajala vroč termofor za 10 minut na dojko in to povsod malo nato pa levo ali desno roko pod dojko drugo nad dojko in z gibi kot da bi žagala masirala 5 minut.Nato istisnila mleko in probala pomasirat še vozličke,če je kakšen ostal.In to smo delali 3 dni in sem se rešila sranja.Res,da boli ampak je treba se kr mal pomatrat.

hayabusa lepi ste,...
hel32 kako si ti in tvoja sladkorna?Upam,da nisem kaj falila,....???

Mi se tud zdaj na polno dojimo na 2 uri razen ponoči mi spi po 4 ali celo 5 ur.Nimam se kaj pritoževati imam res srečo,da je priden tud če je buden.Gleda v posteljici svoje igračke in jim po svoje tarna.Nič lep dan vam želim pa se vam še kaj javim,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 551
28.2.2011 13:13:16   
lutika89
hey babike..
evo mi smo od prejšne nedelje že doma user posted image in smo se že fino navadli-tamala (no zdej je že taveča user posted image ) je Teo super sprejela in upam da bo tk tut ostalo...
drugač se pa dojima (prvo sm dojila sam 14 dni-kr več ni blo),sm v P dobila tablete,za delanje mleka in razpršilo za v nos in ga mamo za enkret dovol,razn zvečer še poje dodatek...morm jo pa pohvalt,kr ta naš otroček skos sam spi,je,kaka in lula-ponoči spi v kosu 5 ur in pol user posted image (trkam da tk ostane user posted image ) in smo kr lepo naspani...edino kar me jezi je to da morma na eni ziziki uporabljat nastavek,kr mam plosko bradevico in mi po nastavku noče vlečt,kr misli da je dudica (čeprav dude ne uporabljamo velik-razn ko je hudo dretje,k se previjama,pa še to ne zmeraj),tk da si stisnem in dam po flaški...

hvala vsem za čestitke!!

ja Teyla-naši pupi mata kr podobna imena-pri nas je prva Lea,ta druga pa Tea,no nj povem še to,da sta naši 2 pupi v letih narazen točno 3leta in 11mescov (17.2. 2011 in 17.3. 2007),a si nismo fajni datum zbrali user posted image
aja pa še to-sma ble z Registrerano v isti sobi,pa nisem vedla da je to ona,šele k sem prišla dam sm si prišla gor,da je to ona (itak sm pa js šla pol tisto nedeljo dam k je ona rodila)

čestitke še vsem novim mamicam-veliko cartanja in malo joka user posted image
vsem nosečkam pa želim čim hitrejšo pot v rim in čim hitrejši porod

js vam pa kdaj drugič še napišem mojo porodno zgodbo-čeprav ni čist nč posebna user posted image

zdj sm se pa razpisala user posted image user posted image se bom poskusla večkrat oglašat-oblubim user posted image
pridne bit-papa

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.2.2011 13:22:36   
lutika89
aja pa še to-kateri bi lahko poslala svoje podatke,da bi me dodale na FB,bi js tut mal pogledala vaše male škratke user posted image  user posted image

(odgovor članu lutika89)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.2.2011 13:46:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Tudi jaz moram dojiti z nastavki, ker imam ploske bradavice. Imam small nastavke, sem kupila tudi standard, pa Brina nikakor ni mogla sesat, je bil prevelik. Ko meni povleče, bradavica nastavek zapolni nekje do 2/3. Jaz navodil sploh prebrala nisem user posted image user posted image , sem pa potem nekje na netu prebrala, da jih je dobro pred "montažo" splahnit s toplo vodo, da se lepše primejo bradavice (čeprav jaz ga moram vedno nekaj popravljat, se "odlima"), pa obvezno tako gor dat, da se nosek od dojenčka dotika prsi, ne pa gume, ki je okoli (saj Avent ima tak lep lok odrezan). Tudi jaz sem imela pomisleke, koliko dejansko lahko preko nastavka potegne, ampak nam je tehtnica pokazala, da pije.

Imam pa eno vprašanje ... mene že dva dni nekaj špika v prsih, predvsem v bradavicah, pa tamala se mi med podojem joka, ampak zanimivo, da samo na eni joški, in to tisti, iz katere je ponavadi pricurljalo največ, vsaj preko črpalke. Ko si po podoju črpam, mogoče ven dobim 5ml, včasih sem vsaj 20-30ml. Mi je lahko zmanjkalo mleka? Ali pa samo vse popije user posted image Čeprav moramo potem še vedno z dodatkom malce dopolnit, da smo siti, ampak to že od rojstva. Kar tako mi tudi ne more presahniti, sva se z Brino trudile vsakič in podojile, pa vedno sem si še ven črpale, tako da povpraševanje je bilo user posted image

P.S. Koliko vas dodaja BioGaia kapljice? Tiste, ki dodajate, jih dajete zaradi preventive ali dojenčke mučijo krčki?

Isto meni potegne, po potem pravilno dajem nastavek gor. Meni se tudi stalno premika, sicer jaz si pomagam s kremco bepantem, da se malo bolj prisesa, pa še se rado premika.

Mene tudi špikajo, samo mene so začele, ko sem začela Nika bolj pristavljat, je pa res da jaz dobim na dojko 5-10ml, tako, da moramo dodajati.

Jaz dodajam Biogajo zaradi krčkov in flore, po nasvetu pediatrinje iz porodnišnice.

Dudico uporabljamo za cartlanje, da lažje zaspimo, pa da lažje počakamo na papico.

(odgovor članu antoninap)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
28.2.2011 13:55:53   
Teyla
prvičmami jaz našo kar previjem, če se pokaka.Se res hitro zbudi, ampak ko jo potem podojim pa lepo zaspi nazaj. Probaj jo čim hitreje previt, pa ne prižgi vseh luči oz si nabavi kakšno namizno lučko za previjalno, da ne bo tako svetlo.

lutika89 super, da ti tako dolgo spi. Jaz bi tudi tako zaspanko-vsaj ponoči. user posted image Drgač pa lahko meni pišeš na zs, pa te dodam v skupino na FB.

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.2.2011 14:03:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

prvičmami jaz našo kar previjem, če se pokaka.Se res hitro zbudi, ampak ko jo potem podojim pa lepo zaspi nazaj. Probaj jo čim hitreje previt, pa ne prižgi vseh luči oz si nabavi kakšno namizno lučko za previjalno, da ne bo tako svetlo.

Teyla to maš pa srečo, naš je lahko še nevem kako zaspam, ko se previja se zbudi in konc. Mamo 20-30 minut ujčkanja in uspavanja. Včasih to potegne na 2 uri in se ponovno preblačimo in hranimo user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
28.2.2011 14:06:58   
lutika89
evo sm ti poslala user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 557
28.2.2011 14:08:38   
Teyla
Ja, naša je kar koma po dojenju. To govorim za ponoči, podnevi je seveda večkrat budna in gleda kot sovica. Enako je blo včeraj zvečer, ko sem jo umila, podojila in j bila ura že pol desetih, ona pa ni in ni hotela spat. user posted image Sem ji zapela "twinkle, twinkle little star" ene 15x tako da jo znam celo na pamet. user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
28.2.2011 14:12:08   
Nina33
Oj!
Se v naprej opravičujem za tiskarske škrate - sem enoročna user posted image
Ponoči previjem, če ga plenica moti - pokakan je HB redko ponoči, se mi pa na previjalni obvezno pokaka in polula user posted image in seveda čist zbudi user posted image Kljub čisto zatemnjeni lučki, de komi vidm al sem rito ornk spucala al ne user posted image .
Dojenje ponoči (to noč): 0:00, 1:30, 3:10, 4:40 - previt in buden do 6:00, ko je pojedel "zadnji" nočni obrok. user posted image
Čez dan pa 8:20, 9:50, 12:50 (vmes več ko dve uri spal, zato mamo pa torto pečeno user posted image ), pa zdej vmes ko tapkam je tut že "prigriznil" user posted image
BioGaia - dajem zaradi krčev in mikroflore. Pa gtt. proti krčem gorenjskih lekarn, če je sila user posted image .
Babynitka - ČESTITKE!!!
Špikanje: ne vem če misliva isto al mene vedno špika preden vsak malo ne sprazni dojke user posted image Druge ideje nimam user posted image .
Hayabusa - lušni ste user posted image , čimprej se pocajtajte user posted image user posted image user posted image
Očala in oči: tut jaz mam od decembra nove špegle user posted image in tut mene to pot matra vid, samo sem prepričana, de se bo porihtalo: od 1. poroda se mi dioptrija (in cilindri) niso čisto nič spremenili user posted image . Pa zdej dost manj berem (bolj križanke in sudoku), TV še nisem gledala (no, razen ene zrce koncertnega posnetka user posted image ), kle gor sem pa po uro na dan recimo (s pavzami) kar tut ni ne vem kaj. Se bo zih poštimalo, jaz ne bi hitela z novimi (samoplačniškimi) očali.
Tamy, upam, de se navadiš v leže dojiti, men se ponoč pod razni ne da vstajat in v sede dojit poj.
Teyla - super za dostavljalca user posted image ponoč, mojmu se kej tacga ne posveti user posted image
Hrana: jazjem +/- vse, ni kake blazne razlike. V prvo sem pa skor shirala, ker sem si vse živo črtala... Drl se je pa isto user posted image
Eh, letim kosilat, dons sem mal pozna (dons - spet sem hotla napisat ).
Lep dan, lepo pot v Rim (pohitite user posted image ) pa se beremo/tipkamo jutri!
Čau!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 559
28.2.2011 15:11:40   
Tisia
sem že z CTG.....user posted image  se fajn počuti,..me je pregledala in pravi da nisem nič odprtauser posted image pozabila sem vprašat če je vsaj m.vrat zmehčan,tako da očitno ne bo še ničuser posted image ..v sredo še en CTG potem me bo vrjetno pa v P poslala,sam bom prosila da nisem notri ampak prihajam na preglede,upam da me bodo upoštevali...seveda če bo vse ok zuser posted image ....rada bi dobila svoje popadke,če ne me bodo spet našopali z tistim tabl.potem pa še z umetnimi...  ooo groza upam da me ne čaka spet ista zgodba kot pri drugi pupiuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 560
28.2.2011 15:59:53   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

HALOOOOOOOOOOOO! Verjele ali ne, mi smo še živi user posted image

no dobrodošla nazajuser posted image ....lepa otročička imaš...pa kako se smejčka bratec v sestrinem naročjuuser posted image ...

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 561
28.2.2011 16:02:07   
Tisia
samsara...se je kaj začelo...boš šla dihat ali neuser posted image ...ali bova obe šibale v mesec marec user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 562
28.2.2011 16:19:24   
samsara04
hej, biljana,

ja po moje, se nekaj pripravlja. Sem ravno bila na wc-ju in ne vem, ali je gosta prozorna tekočina s krvavimi nitkami čep ali le posledica današnjega pregleda user posted image No izgleda pa, da je za naju februar mimo...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.2.2011 16:22:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

sem že z CTG.....user posted image  se fajn počuti,..me je pregledala in pravi da nisem nič odprtauser posted image pozabila sem vprašat če je vsaj m.vrat zmehčan,tako da očitno ne bo še ničuser posted image ..v sredo še en CTG potem me bo vrjetno pa v P poslala,sam bom prosila da nisem notri ampak prihajam na preglede,upam da me bodo upoštevali...seveda če bo vse ok zuser posted image ....rada bi dobila svoje popadke,če ne me bodo spet našopali z tistim tabl.potem pa še z umetnimi...  ooo groza upam da me ne čaka spet ista zgodba kot pri drugi pupiuser posted image

Držim pesti, da bo čim prej zakladek držala. Jaz sem pa jamrala celo pot, ko me je vozil v P, kaj je to, dame je tako hitro prehitelo ;)
Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novička dneva, ki me je v jok od veselja spravila, našli so UZ slikce wiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
28.2.2011 16:39:29   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Novička dneva, ki me je v jok od veselja spravila, našli so UZ slikce wiiiiiiiiuser posted image

super novičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.2.2011 16:44:15   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

hej, biljana,

ja po moje, se nekaj pripravlja. Sem ravno bila na wc-ju in ne vem, ali je gosta prozorna tekočina s krvavimi nitkami čep ali le posledica današnjega pregleda user posted image No izgleda pa, da je za naju februar mimo...

imaš ta pdp po ultrazvoku ali po menst???....meni bi moral biti danes pdp po ultr. pa mi ga ni hotela spreminjat,sedaj bom pa kje visela v P brezveze ali pa mi bodo na silo sprožili porod...že tako imam menst.ciklus 34/7 in po moje nemore biti tako kot pri tistih ki imajo 28/5...  upam da bomo obe čimprej cartaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
28.2.2011 17:06:39   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Mišyka iskrene čestitke za hčerkico,...

Pilotgirl7 jaz dojim za aventovimi nastavki in tud jaz sem mela vse razpokane in krvave bradavice tako,da sem si 14 dni samo pumpala mleko in nič dojila po nasvetu patronažne.Sem si jih pa mazala z bepantenom in lanolin kremo.Sedaj je bolje in tudi dojimo se zopet.
Dudica gre tudi pri nas v promet vsaj za tolažbo,ko joka potem jo itak plune vn in spi dalje.Samo,da se potolaži mu jo pa dam.
Mi smo dobili kapljice antiflat in moram povedat,da jih dajamo od sobote in,da so se krčki umirili in tudi,ko prdne ne joka več.
babynitka čestitke tudi tebi za punčko,...

vipercat ti jo kr prpel,sej pravijo,da je treba od malih nog privajat na punce in obratno na fante,tko,da kr,...
Kar se tiče mastitisa,jaz sem si dajala vroč termofor za 10 minut na dojko in to povsod malo nato pa levo ali desno roko pod dojko drugo nad dojko in z gibi kot da bi žagala masirala 5 minut.Nato istisnila mleko in probala pomasirat še vozličke,če je kakšen ostal.In to smo delali 3 dni in sem se rešila sranja.Res,da boli ampak je treba se kr mal pomatrat.

hayabusa lepi ste,...
hel32 kako si ti in tvoja sladkorna?Upam,da nisem kaj falila,....???

Mi se tud zdaj na polno dojimo na 2 uri razen ponoči mi spi po 4 ali celo 5 ur.Nimam se kaj pritoževati imam res srečo,da je priden tud če je buden.Gleda v posteljici svoje igračke in jim po svoje tarna.Nič lep dan vam želim pa se vam še kaj javim,....

nE, CUKICA, NIČ NISI FALILA, moja sladkorna je izginila, kot pri 2. tako tudi zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Super, da imate tako pridnega fantka, jaz sem mnenja, da moraš najprej spoznat otročka, kake so njegove potrebe in želje, potem pa vse zlaufa, in so vsi "pridni", evo, pri nas je že tako, trenutno laufa, in si tudi želim, da tako ostane!

Antoninap, jaz dodajam BioGaia kapljice, zaradi krčev in razvoja čerevesne flore, ker dodajam Am in moram reči, da hasnejouser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.2.2011 17:07:50   
meta21
prvičmami, jaz ga previjem, če je pokakan. Saj, ko se ritem uredi, ponoči več ne kakajo in če imaš srečo, tudi ne jejouser posted image

hayabusa, welcome back! in krasna slikicauser posted image

hell32, ti se še kar javi ... Pa -16!?!? Bravouser posted image user posted image user posted image  Pa se dobro počutiš? Lahko bi ti kaj ščitnica ponagajala in ti preveč deluje ampak če nisi utrujena in vse štima, ni panike. Je kar fajn takole pred poletjem kakšno kilco dol dat!
Aha, zdaj vidim pri cukici, da si ti ena sladkih nosečk. Potem je pa kar logično, ker si že med nosečnostjo pravzaprav shujšala. No, superuser posted image

lutika, tudi ti dobrodošla nazaj! Kaj pa če bi na nastavek malo mleka špricnla, da zagrabi?

samsara, pri tebi se očitno nekaj dogaja. Upam, da boš čimprej cartala!user posted image

biljana, upam, da se tudi tebi začne čimprej dogajat user posted image  - za srečo (pikepoke ti očitno ne koristijouser posted image )

pilotgirl, fajn za slikceuser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.2.2011 19:02:17   
samsara04
biljana, 24.2. je pdp po nuhalni in 3d ultrazvoku, 25.2. pa po koledarčku. Upam, da se udi pri tebi kmalu začne ter da ne bo potrebe po umetnih popadkih.

meta, hvala. Upam, da bom res kmalu cartala user posted image

Lp

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 569
28.2.2011 19:17:11   
meta21
Jaz sem pa danes spet neka tečna. Kaj je spet kakšna luna?

Zjutraj sem šla na socialno otroške doklade zrihtatat pa v službo zdravstveno zavarovanje pa na občino za denarno nagrado in sem si v avtu nabijala muziko pa pela ko utrgana, Upam, da me ni kdo poznan videluser posted image user posted image user posted image . Je prav pasalo.

Zdaj pa spet postavam po hiši, tastarejši je tečen ker je bolan, tamali itak samo je, spi in kaka (hb ni pretirano zahteven) in jaz imam poln kufer teh vedno enakih dni. Pa še par dni bo slabo vremeuser posted image . Hočem ven, hočem dobit malo energije!!!

Neposredna povezava do sporočila: 570
28.2.2011 19:22:11   
Teyla
meta21 user posted image user posted image Jaz si pa zdajle muzko nabijam. user posted image   Pa še kitaro sem si vzela in malo vadim, ker je nisem že 100 let prijela v roke. Tamala pa mirno spi ob vsem tem trušču. 

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.2.2011 19:57:17   
antoninap
babynitka čestitke za pupo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki uporabljate nastavke ... kako hitro ga menjate in kako ga čistite? Jaz ga uporabljam 14 dni, pa razmišljam, da bi počasi vzela novega. Čistim pa s toplo vodo, pa tako mini ščetko imam od flašk, po vsakem obroku pa 1x na dan dam v sterilizator.

Nam je danes končno odpadel popek! Po 17 dneh! Zdaj pa komaj čakamo kopanje v četrtek user posted image Škoda edino, da bo user posted image to zamudil, ker mora v sredo nazaj v službo. Mi je pa že naročil, da moram naštimati kamero in vse posneti user posted image

Pa danes smo šli na prvi izlet, v LJ, k babici na kosilo user posted image

Glede Biogaia kapljic ... kako jih dajete svojim user posted image in kdaj (zjutraj, zvečer)? Vseh pet kapljic naenkrat? Po žlički? Pa mi smo šli iz Plivit 3D kapljic na Oleovit in nas nič več ne mučijo krčki user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.2.2011 20:54:45   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

biljana, upam, da se tudi tebi začne čimprej dogajat user posted image  - za srečo (pikepoke ti očitno ne koristijouser posted image )

no potem pa jihkar cel post naložiuser posted image user posted image user posted image ...sploh se nimam kaj pogovarjat ko pa vse že cartate in sem izven dogajanjauser posted image  moram še jaz kaj pojamrat o dojenju in nespanjuuser posted image user posted image  drugač boste čez vse teme šle čez in nebom imela kaj debatiratuser posted image user posted image
slabo vreme bo še nekaj dni tak da ti jaz pošiljem sončekauser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 28.2.2011 20:56:10 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.2.2011 20:59:08   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 user posted image user posted image Jaz si pa zdajle muzko nabijam. user posted image   Pa še kitaro sem si vzela in malo vadim, ker je nisem že 100 let prijela v roke. Tamala pa mirno spi ob vsem tem trušču. 

no potem bo še pupa glasbenica in se ti bo čez par let pridružila v orkestruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 574
28.2.2011 21:50:28   
meta21
Biljana hvala z sonček! Tole je pa zate

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!