hel32
|
Hojla Ma, čist preveč čvekate zame, sam, da se pohvalim, da izgleda, da sem izbrala pravilno kombinacijo AM i n kapljic, naši krćki so se nekoliko umirili Pa da se še pohvalim, imam - 16kg!!!!!!! 7 sem se zradila med nosečnostjo, in- 9kg zdaj , ne me spraševat, kako mi je uspelo, niti ne vem, ker sem skozi v pogonu, ponoči in podnevi, jem občasno, kolk mam cajta, pa je šlo dol,... Samsara, upam, da se tudi tebi počasi začne dogajat! Hajabusa, pikapike za vaši dve lepoti, naj se čim prej pocajtata, je pa Lovro čisti ata, pri nas je kontra, Lucija je čista mama, Lukas pa čisti ata. Prvičmami, jaz bi otroka previla, saj s pokakano rito ne more spat, tudi sama imam tako prakso, načeloma se ne previjajo ponoči, ampak drekec pa JA Vsem, ki ste mad tem rodile, pa veliko cartanja, skupnih trenutkov in prespanih noči in nič krčkov!!!! Drugače pa moram pohvalit še moža, ki je zlat, res, ponoči vstaja, mi pomaga pospravljat, pomije pod,...previja otroke, skratka, najboljši je Se še mogoče kaj javim,...