|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
28.2.2011 9:08:41   
maurica

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Z našim pa ne vem kaj je zadnje tri dni, ful poredko je lačen user posted image Danes sem ga dojila ob polnoči, pa potem ob 4h, 8.30, 12h in od takrat nič več user posted image Pa še zjutraj in prej ob 12h ni začel jokat, da je lačen, ampak sem ga vseeno podojila, ker me že malo skrbi zakaj to dela. Sem ga provala dojit tudi malo prej (na 2 uri recimo), pa sploh ni lačen, parkrat potegne in potem konec. Tako da ne vem ali se toliko naje, da je potem toliko časa sit al je kaj narobe.

Bodi vesela, da samo enkrat ponoči vstajaš user posted image očitno že ni lačen, sicer bi se oglasil user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.2.2011 9:13:14   
maurica
prvičmami; probaj user posted image vseeno pristavljat na prsi, baje pomaga pri delanju mleka tudi to, če prsi malo liže (vsaj tako so meni rekli)

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.2.2011 9:16:09   
maurica
mi smo danes samo enkrat vstali ponoči, ob 4ih. potem pa je lepo pančkal do 7ih user posted image

moram reči, da se je zelo lepo navadil jesti na 3, 4 urce

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.2.2011 9:28:43   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Na FB-ju sem zasledila, da je babynitka tudi že postala mamica. Mislim da 23.2. Imajo pa Emo!

user posted image user posted image user posted image Čestitke!user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE BABYNITKA ZA PUPIKOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.2.2011 9:34:33   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Z našim pa ne vem kaj je zadnje tri dni, ful poredko je lačen user posted image Danes sem ga dojila ob polnoči, pa potem ob 4h, 8.30, 12h in od takrat nič več user posted image Pa še zjutraj in prej ob 12h ni začel jokat, da je lačen, ampak sem ga vseeno podojila, ker me že malo skrbi zakaj to dela. Sem ga provala dojit tudi malo prej (na 2 uri recimo), pa sploh ni lačen, parkrat potegne in potem konec. Tako da ne vem ali se toliko naje, da je potem toliko časa sit al je kaj narobe.

val je pa že priden......nič bat sedaj sam uživat....je pač sit in ima svoj termin za hrano na 4 ure..bravouser posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.2.2011 9:34:58   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

najprej se vsem zahvaljujem za lepe želje. sms sem pisala še čisto zakomirana od protibolečinskih, zato se je prikradel škrat in napisal mm - nismo rodili palčice da ne boste mmislile haha

vsem ki ste medtem rodile  pa čestitke in vse lepo in dobro ter zdravo vam želim... pa čim manj problemov

cukica vidim da ti že imaš tisto česar se jaz najbol bojim - mastitis. povej mi kaj delaš da se bule razbijejo? jaz probavam vroč tuš, vroči obkladki, spumpat vse, smao ne gre, je še kar trdo. kaj se še lahko naredi?

Masaža, najboljš pod toplim tušem z oljem - jst sem si tokrat že nabavila weledino olje. Po dojenju pa mrzle obkladke. Izčrpaj samo tolk, da napetost popusti. Jst sem mela po prvem porodu take bule, vse rdeče in vroče, da je patronažno skor kap - v soboto sem pršla iz P, patronažna pa je potem pršla v ponedeljek - če bi pršla takoj sigurn tako daleč nebi pršlo. Potem pa vročina, antibiotik, neznosne bolečine, še od šivov....

Upam, da uideš mastitisu!

se trudim :)
mislim da mi je kar malo uspelo urediti zadevo. pustimo času čas :)

maurica - meni so rekli da se da rešit pomanjkanje mleka tako, da  po hranjenju poskusiš še malo spumpat - kot da je povpraševanja še več in da se takok lahko še malo poveča količina mleka  - poskusiti ni greh

nejc - lepotec si. bom morala kdaj niniko pripeljat na obisk user posted image

punce ki ste še kinder jajček držim pesti, da bo čim prej in čim lepše

duda - jaz se trudim ji dat takrat ko joka do onemoglosti - to je takoj ko je začnem slačit (ne mara biti nagec) pa je noče jo vedno vrže ven

tanjusi - čestitke

mišyki - čestitke

tudi prii nas nekaj kaže na prehlade. mali skos kašlja, ati pa tudi nekaj šmrca in kiha... to bo še pestro

pilotgirl - naša je tok na zizah da imam čisto ranjene. poskusila sem z nastavki, pa je tok trmasta, da noče jest, dokler ne popustim in dam dol nastavka. no tako malo stisnem zobe pa se dojimo... se bodo že utrdile

babynitka - tudi vam čestitke

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.2.2011 9:39:11   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

biljana, ja zdaj bi pa že res lahko rodila ena od naju user posted image tudi jaz imam jutri zjutraj (sicer prvi) ctg in bomo videli kako in kaj. Danes pa ne vem, kaj mi je..Ponoči sem super spala, pa tudi čez dan kako urico, kot da bi bila čisto brez energije.

Lep pozdrav vsem...

no jaz sem še tu kaj pa tiiiiiiuser posted image  ob 12 imam CTG..bomo videli kaj dogaja, sem pa fasala en majhen hemeroiduser posted image  ker me od petka dete skoz tišči v črevo kot da moram na wc..sedaj komaj sedim ker me tak pečeuser posted image  a videt ga ni ničuser posted image ...mam neko mazilo Proktis-m pa ne vem če mi bo kaj pomagalo dokler ne rodim in se ta pritisk sprosti...
upam da si taj kaj boljše s počutjemuser posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.2.2011 9:44:21   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Živjo mamice ....no sedaj lahko pišem tudi v tem imenu:)
mi smo se včeraj vrnili iz porodnišnice..

dobrodošla nazaj, sam da je vse ok bilo...super si šla čez za prvi porod...in tako pridnega fantka že imašuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.2.2011 9:48:36   
Tisia
vse bolj očitno je da ne bom februarska mamicauser posted image ...no vsaj ribica pa bouser posted image user posted image ... 

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.2.2011 10:12:17   
prvičmami
Hey!

Dans sem pa že tu, sma prvič same in očitno ve da more bit pridnauser posted image
Od 22 do polnoči smo meli hude krče pol smo pa zaspali  in se vmes 2x zbudili in nahranli in je blo to-to, tk da je za mano dokaj prespana noč.
Pa spet mam eno vprašanje js firbecuser posted image a jih ponoči tud previjate če so pokakani? Nam so v bolnici rekli da naj jih ne, da bojo znali ločit dan in noč, ampak men se je tk smilila v umazanih plenicah da sem jo tud ponoči, sam se je pa velikrat pol čist zbudila in pol nismo spali zarad tega, tk da sem jo dans pustla pokakano do zjutriuser posted image Nevem al naj jo previjam pa bom pol 2 uri pokonc zarad tega al naj jo pustimuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 535
28.2.2011 10:13:17   
prvičmami
Punce zdj pa pohitet, da nas bo čim več februark, nimate več velik časauser posted image
Hitro v P, pa srečno!

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.2.2011 10:14:20   
prvičmami
biljana maš še neki časa, hitr po stopnicah gor pa doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
28.2.2011 10:19:38   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

biljana maš še neki časa, hitr po stopnicah gor pa doluser posted image

user posted image user posted image user posted image  nič ne zaleže....hoja,user posted image  ničuser posted image ...sam krče dobim in potem čez nekaj časa popustiuser posted image ...tale N me je pa res namatrala z temi bolečinami da ne vem če bi imale še enega...želim si ga pauser posted image ...
mogoče še kaj bo do zvečer kaj pa vem...znakov ni bomo videli mogoče me presenetiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
28.2.2011 10:20:58   
Tisia
kje so pa ostale nosečke,...kaj ste vse šle rodituser posted image ...sedaj bom res obupalauser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 539
28.2.2011 10:35:48   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

kje so pa ostale nosečke,...kaj ste vse šle rodituser posted image ...sedaj bom res obupalauser posted image

So se potrudile, ker je zadnji dan. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.2.2011 10:42:28   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

So se potrudile, ker je zadnji dan. user posted image

ja...zgleda da bo takouser posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.2.2011 10:46:52   
Tisia
mateyci že sigurno carta,ker je že zadnjič omenila da se nekaj dogaja
diane,peti2,samsara04 in metulj1 heloooooooo a dihate žeuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.2.2011 10:48:28   
Tisia
ok... sedaj sem imam že monologe tukaj goriuser posted image ...se vidi da imam časa ne pretek,da še ne cartamuser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.2.2011 10:49:29   
Teyla
Po moje spijo dokler še lahko user posted image  user posted image

Jaz sem danes probala s tamalo še malo poležavat, pa ni šlo, ker se je vsake tolko začela dret, ker jo je tako napenjalo. Ni lepšega, ko če se ti nekdo zadere na uho, da se ti še bobniči zatresejo. Ah nagrade starševstva. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.2.2011 11:11:09   
hayabusa
HALOOOOOOOOOOOO! Verjele ali ne, mi smo še živi user posted image

Najprej naj čestitam vsem mamicam, me tako dolgo ni bilo, da ste večinoma že rodile! Želim vam vsem čim manj joka in čim več smeha in cartanja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si mislila, da sem že tako v vzaostanku, da bo treba it iskat na dojenčke. Sem bla na začetku tako hin da se mi ni dalo niti prav rač. vklopit in se nisem nič javla, niti preverila kako je z vami.
Mi smo kar ok, razen, da sta oba s taveliko zakuhala čez vikend. Groza. Drugače pa se je sestrica kar na vadla na kričača, mi se trudimo, da čim manj občuti spremembo in nam kar gre. Lovro ima kolike ki pa proti hčerinim, ki je nikakor nismo mogli potolažit in umirit, niso kritični.
No zdaj ko imate vse delo s svojimi zakladi in bo tu manj objav, bom verjetno uspela bit bolj na teokčem ;)

Lepo bodite

...in še moje lepote!

user posted image

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 28.2.2011 11:15:42 >

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.2.2011 12:22:40   
tamy82
Ah, pri nas smo pa danes bolj slabo spali (no, očka in Val user posted image ), ker se je mali stalno neki jokcal ... ne vem, neki ga je spet napenjalo user posted image
Sem se pa včeraj prehitro "pohvalila", da se Val doji na 3 ure ali celo več ... danes ponoči smo spet preklopili na 2 oz. 2,5 ure, kar pomeni, da smo se dojili 3x ponoči danes user posted image

biljana boš res morala malo pohitet s tvojim user posted image , očitno si zadnja user posted image No, upam, da bo čim prej, ker zdej ti je pa verjetno res že fuuul tečno tole user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.2.2011 12:24:24   
tamy82
babynitka ČESTITKE ZA MALO EMO!!! user posted image user posted image user posted image VELIKO CARTANJA! user posted image

sej sem vidla na FB, ampak sploh nisem registrirala, da tu na forumu ni še nič sporočila ... nas je res preveč, da bi vsem sledila več user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.2.2011 12:36:03   
samsara04
biljana, še sem tukaj user posted image . Sem ravno iz ctg-ja. Ponoči sem spet slabo spala, sta me precej bolela trebuh in medenica. Danes pa je ctg pokazal kar nekaj popadkov (ki jih sploh nisem čutila,vendar so izgledali lepi hribčki) a v različnih intervalih. Tudi amnio sem imela, plodovna voda je čista, maternični vrat mehak, odprta 1-2 prsta. No, izgleda, da se počasi dogaja, tok me ščipa v nožnici in boli medenica da bo sprehod odpadel user posted image

Lepo se imejte, lp

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.2.2011 12:43:47   
zasi
V album sem dodala nekaj slikic naše pridne Julije!

Neposredna povezava do sporočila: 549
28.2.2011 12:49:53   
hel32
Hojla
Ma, čist preveč čvekate zame, sam, da se pohvalim, da izgleda, da sem izbrala pravilno kombinacijo AM iuser posted image n kapljic, naši krćki so se nekoliko umiriliuser posted image user posted image
Pa da se še pohvalim, imam - 16kg!!!!!!! 7 sem se zradila med nosečnostjo, in- 9kg zdajuser posted image user posted image user posted image , ne me spraševat, kako mi je uspelo, niti ne vem, ker sem skozi v pogonu, ponoči in podnevi, jem občasno, kolk mam cajta, pa je šlo dol,...

Samsara, upam, da se tudi tebi počasi začne dogajat!

Hajabusa, pikapikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaši dve lepoti, naj se čim prej pocajtata, je pa Lovro čisti ata, pri nas je kontra, Lucija je čista mama, Lukas pa čisti ata.

Prvičmami, jaz bi otroka previla, saj s pokakano rito ne more spat, tudi sama imam tako prakso, načeloma se ne previjajo ponoči, ampak drekec pa JAuser posted image user posted image

Vsem, ki ste mad tem rodile, pa veliko cartanja, skupnih trenutkov in prespanih noči in nič krčkov!!!!

Drugače pa moram pohvalit še moža, ki je zlat, res, ponoči vstaja, mi pomaga pospravljat, pomije pod,...previja otroke, skratka, najboljši jeuser posted image
Se še mogoče kaj javim,...

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Otroci
Ela123

Koliko otrok si želite imeti?

1 (10%)

2 (32%)

3 (42%)

4 (10%)

5 (3%)

6 ali več (4%)

Število vseh glasov: 442

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!