antoninap
|
Tudi jaz moram dojiti z nastavki, ker imam ploske bradavice. Imam small nastavke, sem kupila tudi standard, pa Brina nikakor ni mogla sesat, je bil prevelik. Ko meni povleče, bradavica nastavek zapolni nekje do 2/3. Jaz navodil sploh prebrala nisem , sem pa potem nekje na netu prebrala, da jih je dobro pred "montažo" splahnit s toplo vodo, da se lepše primejo bradavice (čeprav jaz ga moram vedno nekaj popravljat, se "odlima"), pa obvezno tako gor dat, da se nosek od dojenčka dotika prsi, ne pa gume, ki je okoli (saj Avent ima tak lep lok odrezan). Tudi jaz sem imela pomisleke, koliko dejansko lahko preko nastavka potegne, ampak nam je tehtnica pokazala, da pije. Imam pa eno vprašanje ... mene že dva dni nekaj špika v prsih, predvsem v bradavicah, pa tamala se mi med podojem joka, ampak zanimivo, da samo na eni joški, in to tisti, iz katere je ponavadi pricurljalo največ, vsaj preko črpalke. Ko si po podoju črpam, mogoče ven dobim 5ml, včasih sem vsaj 20-30ml. Mi je lahko zmanjkalo mleka? Ali pa samo vse popije Čeprav moramo potem še vedno z dodatkom malce dopolnit, da smo siti, ampak to že od rojstva. Kar tako mi tudi ne more presahniti, sva se z Brino trudile vsakič in podojile, pa vedno sem si še ven črpale, tako da povpraševanje je bilo P.S. Koliko vas dodaja BioGaia kapljice? Tiste, ki dodajate, jih dajete zaradi preventive ali dojenčke mučijo krčki?
< Sporočilo je popravil antoninap -- 27.2.2011 19:09:54 >
|