|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček iz paketa CSD
5.2.2011 19:46:23   
taoranžna
Vem, da je že mnogo tem o vozičkih, vendar o tem iz paketa novorojenček.com, ki ga 'časti' država nikakor ne morem dobit nekega mnenja... Zanima me če se je kdo odločil, da ta voziček ALL TERRAIN X3 nabavi preko tega paketa in kakšne so izkušnje? http://www.novorojencek.com/shop/proddetail.php?prod=1E-09

Za vsako mnenje, najlepša hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček iz paketa CSD
5.2.2011 21:18:15   
zlatolaska
meni se zdi zelo podoben temu - baby boom, če se motim naj me katera popravi

http://baby-boom.si/cache/babyboom/66-vozicek_osnovni_paket_olivni-a9b169bc77198436.jpg

(odgovor članu taoranžna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2011 22:07:08   
sa
mislim da je to ta..http://www.otroska-trgovina.com/products/Vozi%C4%8Dek-trikolesnik-s-prenosno-ko%C5%A1aro-svetlo-rjave-barve.html

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2011 22:12:00   
sa
aja glede na ceno se ga bol splača kupit v prosti prodaji,je cenejši pa še poleg pride košara za novorojenčkauser posted image

(odgovor članu sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2011 9:16:13   
norge
Ne, ni noben od teh. Pravi je na www.soncek.si pod otroški vozički ALLTerrain X3.. 

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2011 11:23:46   
Tigrica86
je isti kot baby-boom, le reče se mu drugače!

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2011 17:29:25   
taoranžna
A doma ga pa nima nobeden? Da bi dobila mnenje o uporabnosti. Mislite, da v paketu košara ne pride zraven?

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2011 19:27:18   
mamipikapoka
Voziček je res praktično enak kot Baby Boom.
Preveri, če se da naslonjalo za noge dvigniti, potem je voziček kar ok. Ker bi to pomenilo, da je kopija  Baby Booma iz nove izboljšane kolekcije. V kolikor, pa se del za nogice ne da dvigniti, pa ti ta voziček iz lastrnih izkušen odsvetujem.

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2011 12:20:17   
Marcella
Pozdravček! Sem nova na forumu tako, da mi lahko zaželite dobrodošlicouser posted image . Kar se tiče vozičkov sem menda že doktorirala. Bila sem ogreta za quinniya potem za peg perego gt3, ki mi je še vedno najbolj všeč, le teža in velikost sta morda problem, pa tudi cena ne vem če odtehta glede na kvaliteto v primerjavi z baby boomom, ki sem ga ravno  včeraj ogledovala v Kopru. Baby boom se mi zdi super voziček in glede na ceno misim, da ni bistveno slabši v primerjavi z peg peregom-glede razmerja cena-kvaliteta. Sedaj sem pa,kot ste že nekatere ugotvile, tudi jaz odkrila voziček bambinoworld, ki se mi zdi popolnoma identičen, ki je še cenejši od baby booma (komplet je 349 eur) in danes odkrijem še All terrain x3, ki je pa tudi čisto identičen baby boomu in bambinoworldu. Tako, da je sedaj zmeda čisto popolna. Morda ima kakšna izkušnje s temi vozički oziroma ve razliko med njimi. Aja morda še to, baje imajo All terrain x3 v trgovini Jaguar car d.o.o na Ižanski, tako, da jaz skočim  še tega pogledat. Potem bomo pa videli. Bi bila pa vesela še vašega mnenja glede teh vozičkov.
Lp,

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2011 12:28:50   
Tigrica86
js sm mnenja, da je pri vseh teh vozičkih, ki si jih naštela razlika le v "nalepki" firme... in morda še v kakšnem € in barvi, ki je na razpolago... sama sem to ugotovila šele, ko sem svojega že imela doma, drugače bi se verjetno odločila za kakšno drugo barvo (čeprav je tudi ta, ki sva jo izbrala zelo lepa)...

kako se pa obnese v praksi, ti pa še ne znam povedat, ker uporabika/co še vedno čakamo user posted image

(odgovor članu Marcella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2011 17:49:27   
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PA ŠE TOLE:
V PAKETU OGLAŠUJEJO ALLTRRAIN JE PA OD BAMBINOWORLDA, PA V PROSTI PRODAJI FUL CENEJuser posted image  MAL PREVERJAJTEuser posted image

(odgovor članu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2011 9:08:14   
Marcella
No sem mal šla pogledat in ugotovila razliko me all terain in baby boom. Baby boom je bolj dodelan, se pravi novosti so, da se ležišče premika na klik in ne več z trakovi, naslonjalo za nogice je premično, pa še nekaj sam se ne spomnin. Pri all terrain pa je še po starem tako, da pozor! Cena je pa skor ista. Baje bojo nove pošiljke all terraina tudi že izboljšane. Ja je pa voziček popolnoma identičen. Jaz sem na koncu kupila jagguar S4, ker je lahek, hitro zložljiv, lep in tudi lahko vodljiv.  Pravijo, da je baby boom velik in preveč prostoren in otroček leze levo in desno, tako, da je treba podlagati dekice itd. Bomo pa videli kako se bo moj obnesel na makedamu . Upam, da fajn.

(odgovor članu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.