Marcella -> RE: voziček iz paketa CSD (8.2.2011 12:20:17)
|
Pozdravček! Sem nova na forumu tako, da mi lahko zaželite dobrodošlico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Kar se tiče vozičkov sem menda že doktorirala. Bila sem ogreta za quinniya potem za peg perego gt3, ki mi je še vedno najbolj všeč, le teža in velikost sta morda problem, pa tudi cena ne vem če odtehta glede na kvaliteto v primerjavi z baby boomom, ki sem ga ravno včeraj ogledovala v Kopru. Baby boom se mi zdi super voziček in glede na ceno misim, da ni bistveno slabši v primerjavi z peg peregom-glede razmerja cena-kvaliteta. Sedaj sem pa,kot ste že nekatere ugotvile, tudi jaz odkrila voziček bambinoworld, ki se mi zdi popolnoma identičen, ki je še cenejši od baby booma (komplet je 349 eur) in danes odkrijem še All terrain x3, ki je pa tudi čisto identičen baby boomu in bambinoworldu. Tako, da je sedaj zmeda čisto popolna. Morda ima kakšna izkušnje s temi vozički oziroma ve razliko med njimi. Aja morda še to, baje imajo All terrain x3 v trgovini Jaguar car d.o.o na Ižanski, tako, da jaz skočim še tega pogledat. Potem bomo pa videli. Bi bila pa vesela še vašega mnenja glede teh vozičkov. Lp,
|
|
|
|