|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
23.2.2011 18:58:52   
Peli
Ojla!

Urša - pomoje da nas Nejc al ni spoznal, al pa ni porajtal, drug teden bi se loh dobile proti koncu tedna, mam en dan jest G, en dan pa ma Aljaž posvetovalnico.

Pikapolona - kako pa to da si Ajdo vpisala v vrtec, a je ne boš dala k varuški - a si se rajš šla zasigurat za vrtec. Sm kr mal gledala ko mi je mami povedala za take čakalne liste.

Mi mamo ta teden počitnice, sicer škoda k je tako vreme, sva pa z Urbanom ta dva dneva notr, ker je pokasiral virozo, k jo je imel Aljaž prejšni teden, sicer je bil dons dobr, ampak vseeno sva notr. Aljaž pa veselo špancera naokol kogar kol že ujaga da gre z njim, drugače pa raziskuje dvorišče.

Za dokumente si mi vedno slikamo v Tržiču pri Čebronu, mi ful lepe slikce nardi.

Telovadba - kaj je že to user posted image bo treba po porodu nekej začet, k tole je noro, z user posted image pa upam da ne pokasirava kakšne fizeoterapije, kot sm jo pri prvihdveh.
Sploh pa sm zadnje dni čist user posted image , na čase mi user posted image čist podivja, da skor skup zletim. Drgač pa sm čist v redu, tko da se mi še nikamor ne mudi.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.2.2011 19:05:09   
antoninap
Ko smo že ravno pri dokumentih ... kako pa urediš s potnim listom? Vpišeta otroka oba starša ali kakšen je postopek?

BabyKitty hvala za linke user posted image Mogoče se tudi jaz odločim za plavanje, čeprav mora tamala najprej še mal zrasti.

A imate pediatre v Kranju? Mi smo dobili dr. Žefranovo. Jo katera pozna, ima, upam, kaj lepega o njej za povedat? user posted image

Aja, če katera rabi podlago za igranje za otroka, zdaj ko so ugotovili, da so une penaste sestavljanke za na tla strupene ... TALE FIRMA iz KR odreže blazine, ki so zelo podobne pregrešno dragim blazinam Airex, po meri, imajo tudi več barv na voljo. Kvadratni meter pa stane 16,06€. Jaz se bom en dan oglasila, da preverim barve.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.2.2011 20:15:03   
BabyKitty
antoninap otrok rabi svoj potni list.. oz. jaz bom raje vzela osebno, ker je pač ceneje user posted image kakšnih večjih potovanj zunaj EU pa zaenkrat ne načrtujemo user posted image

Mamo pa tudi mi dr. Žefranovo... sicer sem bila samo enkrat na posvetovalnici in se mi je zdela zelo simpatična, tudi predpisala mi je mazilo proti mozoljčkom, ki je takoj pomagalo...

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.2.2011 20:27:55   
trsica
Zdaj bomo pa upam, da že lahko šle na kakšno kavico ali sprehod. user posted image

Jaz sem razmišljala, da bi začela s sprehodi okoli Brda. Je cca. 10 km. Moram se začet gibat, ker mi že preseda to ležanje in bit po cele dneve noter.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
25.2.2011 9:32:16   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

antoninap otrok rabi svoj potni list.. oz. jaz bom raje vzela osebno, ker je pač ceneje user posted image kakšnih večjih potovanj zunaj EU pa zaenkrat ne načrtujemo user posted image

Mamo pa tudi mi dr. Žefranovo... sicer sem bila samo enkrat na posvetovalnici in se mi je zdela zelo simpatična, tudi predpisala mi je mazilo proti mozoljčkom, ki je takoj pomagalo...

A sta v otrokovem potnem listu zapisana starša? user posted image Sprašujem namreč zato, ker z user posted image še nisva poročena in ima Brina drug priimek, pa ne vem, če ti potem na meji lahko težijo. Bom rabila kakšno dodatno potrdilo, če bi recimo sami šli na morje na Hrvaško ali kaj podobnega?

Super za dr. Žefranovo! user posted image Mi imamo 1. posvetovalnico šele konec marca.

Neposredna povezava do sporočila: 3280
25.2.2011 9:38:00   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Zdaj bomo pa upam, da že lahko šle na kakšno kavico ali sprehod. user posted image

Jaz sem razmišljala, da bi začela s sprehodi okoli Brda. Je cca. 10 km. Moram se začet gibat, ker mi že preseda to ležanje in bit po cele dneve noter.

Tudi meni že preseda! Že več kot dva tedna nisem šla pošteno na zrak. Sprehodi okoli Brda so zakon! Jaz imam do potke, sicer se priključim šele nekje na sredi (Srednja Bela), 5 minut peš. Mi je pa user posted image rekel, ki se nekaj matra s tekom user posted image , da je zdajle še bolj obup pot, še vedno vse mokro in blatno. Trsica si mislila vozek s sabo vzet? Sprašujem namreč, ker ne vidiš veliko vozičkarjev okoli Brda. Mi smo se sicer ravno zaradi "off-road" terena odločili za velika kolesa in trikolesnik, ampak imam pomisleke, kako bo vozek zmogel, ker na določenih mestih je kar veliko šodra user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
25.2.2011 10:25:12   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

A sta v otrokovem potnem listu zapisana starša? user posted image Sprašujem namreč zato, ker z user posted image še nisva poročena in ima Brina drug priimek, pa ne vem, če ti potem na meji lahko težijo. Bom rabila kakšno dodatno potrdilo, če bi recimo sami šli na morje na Hrvaško ali kaj podobnega?

Tudi če ima samo osebno in drug priimek, moraš nosit sabo rojstni list!

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 3282
25.2.2011 10:28:23   
trsica

Tudi meni že preseda! Že več kot dva tedna nisem šla pošteno na zrak. Sprehodi okoli Brda so zakon! Jaz imam do potke, sicer se priključim šele nekje na sredi (Srednja Bela), 5 minut peš. Mi je pa user posted image rekel, ki se nekaj matra s tekom user posted image , da je zdajle še bolj obup pot, še vedno vse mokro in blatno. Trsica si mislila vozek s sabo vzet? Sprašujem namreč, ker ne vidiš veliko vozičkarjev okoli Brda. Mi smo se sicer ravno zaradi "off-road" terena odločili za velika kolesa in trikolesnik, ampak imam pomisleke, kako bo vozek zmogel, ker na določenih mestih je kar veliko šodra user posted image

Ja, z vozičkom mislim. Tudi jaz imam trikolesnika. A je tolk slaba cesta, da misliš, da ne bi šlo? Kasneje sem pa tudi jaz mislila začet tečt sama, brez vozička, mogoče s tavečjim sinom. Mika me spet DM tek, vsaj na 5km. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 3283
25.2.2011 12:17:52   
pikapolona2
jaz sem bila okoli brda konec jesni pa je šlo normalno s trikolesnikom.....možno, da je zdej zima kej pokvarila ta kolovoz naokoli :-)

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 25.2.2011 12:29:27 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
25.2.2011 12:46:04   
trsica
Evo, sem se že zmenila, da grem jutri najprej pogledat brez vozička. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
25.2.2011 13:38:44   
BabyKitty

Tudi če ima samo osebno in drug priimek, moraš nosit sabo rojstni list!

Hehe moj mali ma od obeh priimka, torej ni od nobenega od naju :) bova imela pa mi2 z malim enakega ko se bova nekega lepega dne spravila na morje se poročit user posted image

Ja rojstni list je pa kr fino imet ene parkrat nakopiran, da ni kšnih hujših težav user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
25.2.2011 19:36:00   
Mišyka
Tiste ki ste že rodile in ste ble šivane... a so vas takoj po porodu v Kr. P šivali? Ker sem slišala neke zgodbe, da naj te kje kr pustil in te pač par ur kasnej zašili - to se mi zdi nezaslišano, mogoče je blo pa to nekej let nazaj. Mene so prvič v LJ čist takoj zašili.

Katere babce ste imele pri porodu in kakšne so vaše izkušnje?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3287
25.2.2011 19:44:52   
Urša08
antoninap za prestop meje otrok ne potrebuje ničesar razen osebnega dokumenta (osebna ali potni list), preverjeno, ker sta šla mojedva user posted image user posted image lani poleti na morje z babi in dedijem in sem se pozanimala če potrebujeta kako potrdilo pa mi je bilo rečeno da nič več.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
25.2.2011 19:50:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Tiste ki ste že rodile in ste ble šivane... a so vas takoj po porodu v Kr. P šivali? Ker sem slišala neke zgodbe, da naj te kje kr pustil in te pač par ur kasnej zašili - to se mi zdi nezaslišano, mogoče je blo pa to nekej let nazaj. Mene so prvič v LJ čist takoj zašili.

Mišika jaz sem v kranjski porodnišnici rodila 3 x in bila vsakič zelo zadovoljna. Prvič in drugič so me po porodu zašili takoj, to se pravi še tiste minute ko so rihtali otročka, tretjič se nisem nič strgala oz. bila rezana in ni bilo potrebno. Z babicam imam lepe izkušnje in sicer z Majdo Jelovčan in Mateja Eržen - izredno prijazna, nežna,... ma super babica. Sedaj v tretje sem imela pri porodu zraven še zdravnico Ireno Virant in je bila neverjetna, ves čas je spremljala porod, se pogovarjala, spodbujala, se hecala, dala vedet da bodo vse naredile da ne bo potrebno rezat in da se ne bi strgala. Res super tim.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.2.2011 17:16:34   
trsica

Evo, sem se že zmenila, da grem jutri najprej pogledat brez vozička. user posted image

Še dobro, da je zima in mraz, ker bi jaz sicer podivjala. Meni se resnično trga bit doma, pa komaj 4 tedne po porodu sem in bi morala počivat. Jaz bi šla pa kar na 10km sprehod. user posted image Šla sem že drsat in igrat nogomet s ta starejšim sinom. user posted image No, danes sem ostala doma. Smo šli pa do mesta in nazaj. Ajme...user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.2.2011 17:18:42   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Prvič slišim za to. user posted image Mene so zašili takoj.
Imela sem pa babco, ki jo poznam. Itak pa je bilo pol porodnišnice okoli mene, ker imam dvojčke. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.2.2011 18:18:13   
Izabelina
js sm tut takoj bla šivana... en star zdravnik z očali me je šivu pa skoz je jezik mal vn iz ust molel... ker pogled je to biu med nogami user posted image user posted image

babica je bla marjeta žlebnik (se mi zdi da se tko piše) in je pomoje najbolša user posted image je pa res, da drugih ne poznam, ker sm prvič rodila...

tut sestre so ble zakon tko, da sm over all (ful sm se strgala) zlo zadovolna!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.2.2011 18:22:17   
Mišyka
Kolk pa pazijo v KR P na presredek, da ti ga kr takoj ne režejo? Jst bi si ful želela, da nebi bla šivana, če bi se le dalo. Ker se mi zdi, da mi je v LJ takrat kr tko mal za foro

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.2.2011 18:37:26   
pikapolona2
Mišyka...tud jst sem imela tak občutek z rezanjem presredka v KR......najprej me ni noben povohal (pa sem bla v porodni že 10 ur)....pa da bi ti kdo raztegoval oziroma malo pomasiral presredek...ko so mi dali umetne in se je začelo hitro odvijat so pa na hitro rezali. Je pa res, da sem sedaj drugič na Jesenicah izrecno prosila, naj mi ga ne režejo in jo prosila naj se prosim poskusijo brez tega....pa je na koncu tudi morala malo rezat....ampak me je prej vprašala in ni samo rezala. Sem imela vsaj občutek, da so malo poskušali. Šivali so pa mene povsod takoj tako v KR in na Jesenicah.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.2.2011 21:53:36   
Urša08
mišyka mene so tokrat v kr porodnišnici ful čuvali presredek in so mi ga tri ščitile, da ni bilo potrebno rezati. Je pa najbrž odvisno od babce. Men je še sama zdravnica rekla preden sem rodila da danes še nobene niso rezaliuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.2.2011 8:30:11   
Izabelina
men ga je pa lih hotla prerezat pa je morala odvržt škarje in lovit Evo, k se je izstrelila vn... res... je moj reku, da je blo kr mal komično, ko je tiste škarje lih prpravla, da bo prerezala in so ji kr iz rok padle, da je lahko ujela tamalo...

ker ponavad je menda tko, da pride glavica pa z naslednjim popadkom trup in tko naprej no pr men je bl: o evo zdejle bo glavica, o ne kr use bo user posted image user posted image

verjamem pa, da je mela najbolši namen...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.2.2011 10:41:01   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image in 1.2011   user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , 1.2011 user posted image   in user posted image , user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image antoninap, 2.2011 user posted image

user posted image Nov2010, 11.2011 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , 2.2011 user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image Urša08, 1.2007 user posted image   in 2.2009 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image
user posted image nadinne, 11.2010 user posted image
user posted image teodora75, 9.2010 user posted image  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.2.2011 10:42:00   
Nina33
Mišyka sporoča:
"Danes ob 2:04 je prijokala na svet naša čudovita punčka Neža, dolga 54cm in težka 3370g. Pa sem se le pridružila mamicam. Lp, Mišyka!"

Čestitke!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.2.2011 10:43:52   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Mišyka sporoča:
"Danes ob 2:04 je prijokala na svet naša čudovita punčka Neža, dolga 54cm in težka 3370g. Pa sem se le pridružila mamicam. Lp, Mišyka!"

Čestitke!!!

user posted image user posted image user posted image čestitke mamici in neži!!!

ko berem te objave me kr stisne, da bi nahitr še enga user posted image naštimal user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
27.2.2011 10:52:00   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Mišyka sporoča:

Čestitke!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?