|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
25.2.2011 14:14:59   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

IZVIRNO SPOROČILO: kkb81

Imam pa vprašanje za mamice, zdej v drugo sem si omislila Tommytub ali ga katera uporablja in kako ste zadovoljne?

Mi imamo čebriček, sicer ne Tummytub, ampak me malce skrbi, kako bo, ker je še patronažna sestra rekla, da je v 8 letih, kolikor dela, v čebričku dojenčke kopala le 3x user posted image Baje je malce težje, če dojenčka kopaš sam, vsaj zdaj na začetku, ker še sam ne drži glavice, in je težje priti do vseh predelov telesa, ker je v sedečem položaju.

Midva bova probala, itak bova Brino kopala vedno zvečer skupaj, pa če res ne bo šlo, bomo kupili še banjico. Čeprav meni se čebriček za otroka, glede na "naraven položaj" bolj dopade user posted image

Našo pupo moram prav pohvalit ... danes je spala od 1-ih pa do 6.20! user posted image

Mi mamo oboje, banjico in Tummy Tub ... zaenkrat smo samo banjico sprovali. Bomo pa v naslednjih dneh tudi čebriček, ampak ta se mi zdi še bolj fajn za otroke, ki že sami držijo glavo, ker če mu jo moraš res cel čas držat. Baje jim pa ful paše bit noter tako stisnjeni user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 376
25.2.2011 14:16:16   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

jaz sem še vedno kinder jajčekuser posted image ...včeraj sem bila čist obupana,po tistih pregledih in vsa napsihirana sem po počitku sam začela jokat..cel večer sem prejokala kr tako...vse me že moti in zateguje pa skrbelo me je zaradi user posted image utripa na CTG..klicev sem imela milionuser posted image ..danes sem pa čist bez energije,če bi morala sedaj rodit sploh ne bi imela močiuser posted image
upam da bo to šlo čimprej čez in da bo vse ok,šele ko vidim dete bom pomirjena...skrbi me ker je čist mirno in moram res pazit ali se kaj premika...
aja pa plodovnica je delno kalcizirana,tako da verejtno bo kaj kmalu...no upamuser posted image

Držim pesti, da bo čim prej akcija user posted image
Do takrat pa kar počivaj in pazi nase user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.2.2011 14:17:54   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Tako, spet sem vas preletela, zdaj grem pa malo počivat, če mi bosta fanta pustila. Se pa pridružujem klubu tistih, ki imajo možje težave v službi. Moj je namreč po vseh spetkah, ki se že nekaj časa vlečejo, včeraj pa so dosegle vrh, danes dal odpoved. To sicer trenutno pomeni razpolovitev našega družinskega proračuna ampak glede na vse težave, ki sva jih zaradi njegove službe imela tudi midva (ne mislim "samo" tistega zapleta s sodelavko), vidim v vsem skupaj tudi nekaj dobrega. Že mora tak bit ...user posted image

To pa ni fajn zdejle, da je tvoj brez službe ... user posted image Je pa res, da naj bi bilo vse za nekaj dobro. Lepo, da ti uspe tako pozitivno gledat na situacijo user posted image
Upam, da se čim bolj fajn reši zadeva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.2.2011 14:19:10   
tamy82
Tudi jaz šibam na kosilo - danes spet kuha tašča user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.2.2011 14:26:21   
Teyla
maurica hvala, sem pogooglala, pa vidim, da je dokaj normalno, da škili.user posted image Škoda za dojenje. Kako dolgo si pa dojila?
A malega imaš v slingu ko delaš opravke po hiši? Moja se tud fajn počuti v slingu, ampak sem go sedaj uporabila le dvakrat. Jo dam raje kar na kavč ležat, kjer ima svoj plac in tam spi. Mene že tako preveč hrbet boli. user posted image

meta21 upam, da tvoj čim prej najde novo službo. Pa res fajn, da sta vse zadeve porihtala.user posted image

Aja, zdaj pa berem, da ni kul, da skoz škili. Mislim, da ima eno oko skoz bolj na noter. Občasno pa tud fajn zaškili. Bom omenila pediatrinji naslednji teden. user posted image

Ne vem kaj bo pri nama za kosilo, ker imava hladilnik čisto prazen in morava danes v nabavo. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.2.2011 14:33:33   
Anonimen
A ni tako, da vsak dojenček škili, do določene starosti. Sicer, pri meni je bil problem škiljenja, pa je mama čakala do prvega leta, potem so ugotovili kaj je blo in predlagali operacijo. Samo ravno mama mi je rekla, da tam do 3-6 mesecev, če štručka še škili ni nič narobe.

Naj ti pa vseeno pri 3 mesecih, da pregled k okulistu, da bodo preverili ozadje in ostalo. Raje večkrat kot nobenkrat, da ne boš tako okoli hodila, kot je moja mama z mano.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 25.2.2011 14:40:37 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
25.2.2011 14:39:29   
Juxy
Pozdravček po dolgem času! user posted image

Najprej hvala lepa za čestitke, ki sem jih šele danes uspela prebrati. Z Niklasom sva bila več kot en teden v porodnišnišnici, potem pa smo mogli prit k sebi, zdaj pa smo že na krčih čez cel dan, pa spet ni časa za RR.

Kar se škiljenja tiče, je meni patronažna rekla, da vsak otrok lahko večkrat dnevno poškili tam do starosti 2 mesecev. To se dogaja zato, ker še nima tako močnih očesnih mišic in včasih malčku eno zrklo malo uide.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.2.2011 14:41:50   
Teyla
Sem pozabila vprašat; tiste, ki imate pralne prsne blazinice (iz bambusa), me zanima, če tudi vam oddajajo tak zatohel vonj takoj ko se zmočijo oz potem, ko jih daš stran? user posted image Pa na kolko časa jih menjavate, ker meni zadnje par dni vse tako hitro premoči, da si moram ponoči vedno majco zamenjat. Pa kolk parov mate, da sfolgate vse? Jaz imam 5 parov pralnih, ampak kombiniram s tistimi za enkratno uporabo. Gledam, da bi si naročila še par parov pri racmanu, mogoče bi sprobala tiste z volno, so bolj vpojne.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.2.2011 15:32:54   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Patrisha moji šivi so odpadli šele po 3 tednih. Ampak jaz sem imela notranje, za zunanje pa ne vem. Je pa srbelo ko hudič, malo tudi po tistem, ko so že odpadli. user posted image

vipercat ti samo vztrajaj, pa malo čim več pristavljaj. Hudič je ta začetek, ampak ko si enkrat mimo je boljše. Držim pesti, da ne bo mastitisa. Kilažo imaš pa isto kot jaz (-10 po porodu), 8 še ostalo. user posted image

Aha, moj še vedno ima službo, sem včeraj pozabila povedat. Žal ni imel priložnosti šefu povedat, da on ne misli ničesar vračat, ampak tudi podpisal ni. Bo ob naslednji šansi mu to povedal, da ne bo kakšnih nesporazumov. Zna bit, da vseeno izgubi službo, ampak jaz mislim, da je ne bo. user posted image

Pozabila sem povedat, da naši dosti pomaga tale sirup proti krčem. Se skorajda nič več ne zvija in napenja, samo malo preden se pokaka, potem je pa v redu. Je pa res, da kakšnih res kritičnih težav, razen takrat ko sem "testirala" solato, nismo imeli. Upam, da bo tako tudi naprej. Pa danes ponoči je spala 4 ure v kosu. Cel luksuz. user posted image

ti a notranji tut odpadejo?? bi blo bolse ce bi se stopili.. mnja mam tut ene 2 zunanja, pa ene 2 notranja.. user posted image user posted image user posted image glih tolkda je nekaj, ampak sedenje je ze kul! vsaj nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image edino ko hodim, me malo zuli user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.2.2011 15:58:33   
maurica
teyla; moje mleko je dobival cca 1 mesec. jah, neki malega je dobil user posted image še dobro, da bo zdej bolj toplo in bo konec tudi z raznimi virusi user posted image

pilotegirl; ne se toliko sekirat, ni vredno. meni je tudi žal ampak sem si enostavno rekla da tako pač je in da ne morem nič narediti in se ne sekiram. raje uživam, ko se hraniva po steklenički (se gledava v učke, pa jaz mu kaj govorim) in s tem prenašam pozitivno energijo. če bi se sekirala bi bila samo oba živčna. tako da res se nehaj sekirat, ker ni vredno user posted image

eno vprašanje: ob kateri uri kopate zvečer otročka? kaj pa če ravno takrat spi, ga zbudite al počakate da se sam zbudi?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.2.2011 16:09:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Patrisha moji šivi so odpadli šele po 3 tednih. Ampak jaz sem imela notranje, za zunanje pa ne vem. Je pa srbelo ko hudič, malo tudi po tistem, ko so že odpadli. user posted image

vipercat ti samo vztrajaj, pa malo čim več pristavljaj. Hudič je ta začetek, ampak ko si enkrat mimo je boljše. Držim pesti, da ne bo mastitisa. Kilažo imaš pa isto kot jaz (-10 po porodu), 8 še ostalo. user posted image

Aha, moj še vedno ima službo, sem včeraj pozabila povedat. Žal ni imel priložnosti šefu povedat, da on ne misli ničesar vračat, ampak tudi podpisal ni. Bo ob naslednji šansi mu to povedal, da ne bo kakšnih nesporazumov. Zna bit, da vseeno izgubi službo, ampak jaz mislim, da je ne bo. user posted image

Pozabila sem povedat, da naši dosti pomaga tale sirup proti krčem. Se skorajda nič več ne zvija in napenja, samo malo preden se pokaka, potem je pa v redu. Je pa res, da kakšnih res kritičnih težav, razen takrat ko sem "testirala" solato, nismo imeli. Upam, da bo tako tudi naprej. Pa danes ponoči je spala 4 ure v kosu. Cel luksuz. user posted image

ti a notranji tut odpadejo?? bi blo bolse ce bi se stopili.. mnja mam tut ene 2 zunanja, pa ene 2 notranja.. user posted image user posted image user posted image glih tolkda je nekaj, ampak sedenje je ze kul! vsaj nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image edino ko hodim, me malo zuli user posted image

Ja notranji šivi tudi odpadejo, ker mi je porodničar med šivanjem razlagal. Tudi zuanji, načeloma odpadejo, če ti take da. Meni je dal notranje in zunanje, da odpadejo sami. So mi pa zunanji popokali, ker sem težko na tavelko potrebo hodila in sem se napenjala. Tako, da so mi spet dali take, ki sami odpadejo. Je pa res, da je odvisno od izvajalca, ki te šiva user posted image a bo dal take, ki odpadejo ali ne. Me pa notri fajn srbi, sem pa tudi opazlia, da mi vsake toliko časa zakrvavijo in bolijo ter pečejo. Tako, da jaz sem še vedno v fazi, da samo tapkam rano jo ne obrišem ker boli kouser posted image

A ostale, uporabljate kakšna mila. Meni je rekel, da dokler se čisto nezaceli ne smem nič uporabljati samo vsak dan po 5x na dan pod tuš. Sicer res pomaga tudi oblaži, vse skupaj.

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
25.2.2011 16:12:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maurica
pilotegirl; ne se toliko sekirat, ni vredno. meni je tudi žal ampak sem si enostavno rekla da tako pač je in da ne morem nič narediti in se ne sekiram. raje uživam, ko se hraniva po steklenički (se gledava v učke, pa jaz mu kaj govorim) in s tem prenašam pozitivno energijo. če bi se sekirala bi bila samo oba živčna. tako da res se nehaj sekirat, ker ni vredno user posted image

Hvala user posted image Povej mi, kako sta pa s težo z adaptiranim mlekom? Vama gre kaj hitreje gor? Naš, je še vedno cca 15g na dan v povprečju. Me je kar strah kaj mi bo pediatrinja na pregledu rekla, upam, da jih ne bom slišala. Ker moja petronažna je tako tečna okoli dojenja in pridobivanja teže, da je obup. Sej vem, da je treba dobiti gor, samo če ne gre ne gre. Sem tko jezna na G ker je vse to vedela, pa mi ni nič rekla, da toliko zaostaja v rasti!

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
25.2.2011 16:42:37   
samsara04
mateyci, upam, da gre zares. Veliko user posted image in čimprej sporoči veselo novico.

biljana, ubogica, ne se tok sekirat, no. Sej bo, ko bo prišel pravi čas. Ne oziraj se na druge, uživaj ta čas, ki ga še imaš...še malo pa bomo tudi me varvale user posted image

Lep pozdrav mamicam in ostalim souser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
25.2.2011 18:18:26   
maurica

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Hvala user posted image Povej mi, kako sta pa s težo z adaptiranim mlekom? Vama gre kaj hitreje gor? Naš, je še vedno cca 15g na dan v povprečju. Me je kar strah kaj mi bo pediatrinja na pregledu rekla, upam, da jih ne bom slišala. Ker moja petronažna je tako tečna okoli dojenja in pridobivanja teže, da je obup. Sej vem, da je treba dobiti gor, samo če ne gre ne gre. Sem tko jezna na G ker je vse to vedela, pa mi ni nič rekla, da toliko zaostaja v rasti!

Če gre hitreje ne bi točno vedla, ker jaz nisem nikoli izključno samo dojila, sem vedno dodajala. Se pa zelo lepo redi. Sedaj ima 4590 g (tehtano na pregledu v sredo), kar pomeni da se je zredil za 1,5 kg v enem mesecu user posted image . Kaj pa tvoja patronažna pravi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.2.2011 18:22:10   
maurica
šivček je meni tudi sam odpadel in sploh ne vem točno kdaj user posted image verjetno takrat, ko je nehalo srbet in pečt user posted image

meni je porodničar tudi rekel naj ne uporabljam nobenih mil, mi je pa svetoval, da se po tem predelu tuširam s hladno vodo in je res pomagalo. ni mi pa omenil, da bi se večkrat na dan tuširala user posted image

aja, pa upoštevala sem nasvet od mete in sem veliko ležala na brisači "spodaj brez", da se je rana čim prej zacelila. pa še srbelo in peklo ni takrat user posted image

< Sporočilo je popravil maurica -- 25.2.2011 18:26:11 >

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.2.2011 18:24:45   
maurica
teyla; jaz dam malega v sling takrat, ko noče spat na kavču user posted image . danes je lepo zaspančkal noter, jaz sem pa vmes perilo obešala, pa še kosilo sem lahko zraven pojedla user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.2.2011 18:28:13   
Mišyka
Tiste ki ste že rodile in ste ble šivane... a so vas takoj po porodu šivali? Ker sem slišala neke zgodbe, da naj te kje kr pustil in te pač par ur kasnej zašili - to se mi zdi nezaslišano. Mene so prvič v LJ čist takoj zašili, aja, šivi pa so sami odpadli, boleli so pa tud ko hudič.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.2.2011 18:30:49   
Mišyka
Meni je takrat reku, naj se spodaj tuširam  z mrzlo vodo in jst sem pač ubogala. Sem si pa potem zarad tega fajn prehladila mehur. Skratka naj bo voda le hladna, ne pa mrzla!!!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.2.2011 19:04:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Če gre hitreje ne bi točno vedla, ker jaz nisem nikoli izključno samo dojila, sem vedno dodajala. Se pa zelo lepo redi. Sedaj ima 4590 g (tehtano na pregledu v sredo), kar pomeni da se je zredil za 1,5 kg v enem mesecu user posted image . Kaj pa tvoja patronažna pravi?

Enako, jaz sem že v porodnišnici morala dodajati adaptirano mleko, pa mi je vseeno na dan shujšal 10g-20g. Sem prav traumo mela pred tehtnico in jutranji pregled pediatrinje. Seveda jokala, ker nisem imela mleka in se ni redil. Potem mi je ena babca, ki je tudi ambasadorka dojenja, rekla, da tudi če bi ga imela bi hujšal in da se moram nehat sekirat. Me je pa ena sestra v Kr porodnišnici napsihirala, smo potem ugotovile vse 4 punce, ki smo notri bile, da je vse tisti dan nadrla in da smo vse tisto noč prejokale zaradi dojenja. Ja moj se je v mesecu zredil 350g, kar je znatno premalo za njo in da se naj pripraviva z bolnico.Da bo moral not user posted image Res pa je, da je njegova porodna teža bila 2220g in da sm tudi s to težo šli ven. Pediatrinja v P je pa na dopustu, ona je edina, ki me res pomeri in spodbija, čeprav imam premalo mlekca. Pa strogo podpira dojenje, nazadnje mi je rekla, če ne gre pač bomo samo na adaptirano šli.
Sicer imava preged 10. 3., če bo spet začel hujšati (to se nam je v P dogajalo in sedaj doma), morava pa takoj do pediatrinje. Pol pa spet bolnica in infuzija.
Jaz se pa tako nerada udam, ker res upam, da bi lahko dojila, sem tako nase jezna, da ne morem dojiti. user posted image

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
25.2.2011 19:11:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Tiste ki ste že rodile in ste ble šivane... a so vas takoj po porodu šivali? Ker sem slišala neke zgodbe, da naj te kje kr pustil in te pač par ur kasnej zašili - to se mi zdi nezaslišano. Mene so prvič v LJ čist takoj zašili, aja, šivi pa so sami odpadli, boleli so pa tud ko hudič.

Jaz sem bila takoj šivana po porodu. Še porodničar in babca ter še tri osebja in pediatrinja, ki so bili ves čas prisotni. Babca, ko je potegnila ven posteljico, takoj rekla za šivanje in sta pregledala, kje pa kako sem se strgala (pri meni ni bilo časa zarezovanje presredka) in mu je pomagala raskuževati. Men je šivanje trajalo res dolgo user posted image Koliko časa je pa trajalo pa dejansko ne vem. So me pa notranji šivi zelo boleli, ko je šival.
Ja meni je rekel mlačno vodo obvezno. ko sem šla domov, je obvezno odsvetoval hlajenje z ledom, se mi je prav zasmejal in rekel, da ne boste kake vraže poslušal in si preveč hladili ter poškodovali rano. Je pa cimra mi rekla, da je super si raskuževati oz čistiti s kamelicam, mlačnimi. Jaz sicer tega nisem probala, ker sem dobila zaradi vnetja neko kremo. Joj kako je to boleče mazati, no ampak pomaga pa, sem pač stisnila zobe.

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
25.2.2011 19:33:56   
Mišyka
PilotGirl katero babco si pa mela v Kr. P?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.2.2011 19:52:22   
cukica
Moj pa zadnje dni nekaj štrajka neče pit mojga mleka.Se kr neki zmišluje tko,da ga kr na silo dam na joško in stisnem,da dobi mleko v usta,da začne vlečt.Drgač bi on rajš tko,da bi samo teklo.Frajer.
Ima pa zadnji teden obdobje od 20-22 ga dajajo krčki in potem ga nosim,masiram in obupujem,ker nevem kaj naj še nardim,da bi mu pomagala.
Bo že tud to minilo.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.2.2011 19:52:56   
Patrisha
Tako, da so mi spet dali take, ki sami odpadejo. Je pa res, da je odvisno od izvajalca, ki te šiva user posted image a bo dal take, ki odpadejo ali ne. Me pa notri fajn srbi, sem pa tudi opazlia, da mi vsake toliko časa zakrvavijo in bolijo ter pečejo. Tako, da jaz sem še vedno v fazi, da samo
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Meni je takrat reku, naj se spodaj tuširam  z mrzlo vodo in jst sem pač ubogala. Sem si pa potem zarad tega fajn prehladila mehur. Skratka naj bo voda le hladna, ne pa mrzla!!!

se podpisem! mater joske z toplo, tamo dole pa z mrzlo.. jaz tudi sumim, da sem se sprehladila zaradi te hladne vode.. nekak nisem vajena in je pravi sok za telo.. je pa res, da so meni rekli, da vedno ko grem lulat naj se stusiram.. in se zdaj dokler mi ne bodo sivi odpadli se tusiram vedno ko lulam oz. lulam pod tusem!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.2.2011 20:06:38   
cukica
evo še ena slikica Nejca:

user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 399
25.2.2011 20:22:25   
DIANE
cukica prekrasen je ta tvoj Nejc...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Materinska knjižica
MioBambino

Na katerem REDNEM ginekološkem pregledu v nosečnosti ste dobile materinsko knjižico?

1. pregled (66%)

2. pregled (20%)

kasneje (8%)

materinsko knjižico sem kupila sama (5%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!