Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Patrisha moji šivi so odpadli šele po 3 tednih. Ampak jaz sem imela notranje, za zunanje pa ne vem. Je pa srbelo ko hudič, malo tudi po tistem, ko so že odpadli. vipercat ti samo vztrajaj, pa malo čim več pristavljaj. Hudič je ta začetek, ampak ko si enkrat mimo je boljše. Držim pesti, da ne bo mastitisa. Kilažo imaš pa isto kot jaz (-10 po porodu), 8 še ostalo. Aha, moj še vedno ima službo, sem včeraj pozabila povedat. Žal ni imel priložnosti šefu povedat, da on ne misli ničesar vračat, ampak tudi podpisal ni. Bo ob naslednji šansi mu to povedal, da ne bo kakšnih nesporazumov. Zna bit, da vseeno izgubi službo, ampak jaz mislim, da je ne bo. Pozabila sem povedat, da naši dosti pomaga tale sirup proti krčem. Se skorajda nič več ne zvija in napenja, samo malo preden se pokaka, potem je pa v redu. Je pa res, da kakšnih res kritičnih težav, razen takrat ko sem "testirala" solato, nismo imeli. Upam, da bo tako tudi naprej. Pa danes ponoči je spala 4 ure v kosu. Cel luksuz. ti a notranji tut odpadejo?? bi blo bolse ce bi se stopili.. mnja mam tut ene 2 zunanja, pa ene 2 notranja.. glih tolkda je nekaj, ampak sedenje je ze kul! vsaj nekaj edino ko hodim, me malo zuli Ja notranji šivi tudi odpadejo, ker mi je porodničar med šivanjem razlagal. Tudi zuanji, načeloma odpadejo, če ti take da. Meni je dal notranje in zunanje, da odpadejo sami. So mi pa zunanji popokali, ker sem težko na tavelko potrebo hodila in sem se napenjala. Tako, da so mi spet dali take, ki sami odpadejo. Je pa res, da je odvisno od izvajalca, ki te šiva a bo dal take, ki odpadejo ali ne. Me pa notri fajn srbi, sem pa tudi opazlia, da mi vsake toliko časa zakrvavijo in bolijo ter pečejo. Tako, da jaz sem še vedno v fazi, da samo tapkam rano jo ne obrišem ker boli ko A ostale, uporabljate kakšna mila. Meni je rekel, da dokler se čisto nezaceli ne smem nič uporabljati samo vsak dan po 5x na dan pod tuš. Sicer res pomaga tudi oblaži, vse skupaj.
|