Nina33
|
Hoj! PilotGirl - mi smo super, je blo pa tut men žal, de te nisem še enkrat skočila pogledat pred odhodom. Bomo nadoknadle na kakšnem mitingu Februarčic/februarčkov Mateyci - upam, de že pestuješ!!! Čukica - viš, de je blo vse uredu Pa mogoče res ni , se je meni prejšnji teden ven ulivalo kot pri ta hujši a sem zihr de je še en konc čičše - meni iatk "plimuje" Upam, de se kmalu neha. Sem jo pa pri prvem dobila šele po več ko enem letu (polno dojen je bil do 6,5 mesca), ni pa nobenega pravila . Škiljenje: vsi škilijo po malem, občasno, ker trenirajo fokusiranje in jim še ne gre . Se zrihta samo po sebi. Če pa ves čas en uček "krivi" pa raje omeni na posvetovalnici . Trde ( . ) ( . ): po dojenju/iztiskanju daj gor hladen ovkladek. pa masiraj zatrdlino vedno najprej na tistem koncu, ki je bliže bradavici - tam je "štoflc" ki ga moraš odštoflet, če višje gor masiraš, si slabo uslugo delaš. Upam, de se izogneš mastitsu Spanje malega: čisto odvisno, včerajšnja noč še kar dobro, danes spet en d.r.e.k., vsako uro in pol je bil auf, ni spal od enih do treh , zdej pa komira po parih požirkih že od 11-ih MAh, se bo porihtalo - itak je mnogo bolje kot pri prvem. In ta tudi celo sam zaspi, če je buden "odložen", prvi ni šans . Sling: jaz se še učim , porkaš, ta večjiga bi brez problema not stlačila, tole malenkost štirkilsko pa... Rabim še mal prakse Služba: upam, de se vsem vse porihta (Čukica, vama se je že ), je pa res vsak žal za en prav. Občinski keš: KR da 112 € in neki centov. Za drugega. Al je isto za prvega pa ne vem. Jo@n, muca - Čestitke!!! Pa fajna porodna, Jo@n! Mišyka, za Sinecod mi je rekla moja G Sem se pa zmotla - oba sirupa sta za suh kašelj . Upam, de si že dost boljše. Kile in dojenje: svizec, jp. Pa vampek še kr čez pas visi - bo treba res začet telovadt, bom probala še starejšga pobča mal natrenirat . Črta na trebuhu ipd. pa zgine počasi, z mesci... Poleti je ne bo več, zihr . Navijam za , de bi ble čimprej v dveh delih (mame ste itak vse že ). Še neki sem hotla pa puzabla .