|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
25.2.2011 10:58:09   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci

Jutro!

Punce očitno se mi je danes začelo nekaj dogajatuser posted image Ob štirih sem šla na WC in opazila, da se mi je začel luščit čep. Boli me še nič, krčev še ni, moram pa itak danes v P na pregled, ker sem teden dni čez rok.

Sem takoj dobre volje ratala, le da bo to obdobje čakanja končanouser posted image

user posted image user posted image user posted image  no pa se je začelo dogajat... SREČNOuser posted image user posted image

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.2.2011 10:59:15   
Jo@n
Pri nas smo pa danes tudi bolj slabo spali, je Tinkara nekaj protestirala, pa se ne dojit, pa ne ležat, pa ne spat, pa se ne crkljat... Sem jo kar MM prepustila, da jo je poštimal in uspaval... user posted image Ja, saj zato pa ima očetovski dopust, kajne?user posted image

Kile v user posted image sem pridelala 4, se iz P vrnila še z eno manj kot sem zanosila, trenutna bilanca je -3, in upam, da se trend ne ustavi. Ja, do čokolade... tudi če je brez svizca user posted image

Kaj boste danes imele za kosilo? MM je šel za kakšno urico v službo user posted image , pa sem se izgovorila, da ne bom ob user posted image danes nič kuhala, ker ne vem, kako bo spala in koliko bo časa... Pa je potem kar padla odločitev, da si naročiva nekaj kitajskega. Se mi je tako lušta... ker je v user posted image nisem jedla zaradi belega riža in mojega cukra. Zdaj pa že komaj čakam, da pride MM domov, da izbereva, kaj bo dobrega... Njami..

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.2.2011 11:04:51   
Tisia
jaz sem še vedno kinder jajčekuser posted image ...včeraj sem bila čist obupana,po tistih pregledih in vsa napsihirana sem po počitku sam začela jokat..cel večer sem prejokala kr tako...vse me že moti in zateguje pa skrbelo me je zaradi user posted image utripa na CTG..klicev sem imela milionuser posted image ..danes sem pa čist bez energije,če bi morala sedaj rodit sploh ne bi imela močiuser posted image
upam da bo to šlo čimprej čez in da bo vse ok,šele ko vidim dete bom pomirjena...skrbi me ker je čist mirno in moram res pazit ali se kaj premika...
aja pa plodovnica je delno kalcizirana,tako da verejtno bo kaj kmalu...no upamuser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 25.2.2011 11:11:37 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.2.2011 11:08:40   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sam na hiter,da vam sporočim,da sva bla danes na uz za glavico in je vse b.p. hvala vam za tolažbo in spodbudne besede.
Se pa zadnje čase tako naje,da mi bruha.Tko,da nevem kaj naj,ker če mu dam premalo pa išče še.
Moj gre s 7. marcem k drugi firmi vozit in bo več doma,komaj čakam.Pa tud za Nejčka bo fajn,ker bo mel mav več očija,kot ga ima sedaj.V sredo mam ginekološki pregled in moj že odšteva dneve ,ko bomo lahko,....user posted image .
Aja pa še ena novička jaz sem dobila mojo prvo user posted image

super za pregled in da je vse okuser posted image user posted image  pa še očkotu za službo,čestitke...user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.2.2011 11:24:29   
Jo@n
Biljana, še par dni pa bo. Veliko počivaj, spremljaj gibe (pred porodom se otroček umiri), pa nič jokat! Stres ni dober...
user posted image

Tudi ti boš šla rodit, še noben user posted image ni noter ostal. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.2.2011 11:33:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Trsica kako si kaj? Tusti, da ko si šla sem te hotela pogleda, pa sem bila tako user posted image da mi do ničesar ni bilo, ker sem zvedela slabo novičko za mojo žabico. Tako, da sorry mi je žal, da nisem prišla k tebi v sobo na obisk.

Najbrž si me zamenjala z Nino33. user posted image Jaz sem šla domov že 30.1.user posted image Smo pa kar ok. Sta ful pridna. user posted image

Ja ja z Nino33 sem zamenjala user posted image Se vidi, da sem čisto zblojena!

Končno sem dobila po moji urgenci odločbo za starševski dodatek. Me pa nekaj zanima, notri piše, da plačujemo prispevek za pokojninsko in invalidsko zavarovanje. Kaj to pomeni, če še kaj doplačaš oz. tudi ne, da nam gre to v leto delovne dobe? Malo mi je čidno, ker je to za tiste, ki smo študentke in brzposelne.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
25.2.2011 12:01:06   
vipercat
a katera ve koliko zdrži napumpano mleko v skrinji? meni stvari iz skrinje že tako niso najbolj všeč, samo glede nato koliko ga imam bi bilo mogoče  pametno kaj spravit, če bo natal mastitis, da lahko mala še dobi mleko. kako ga shranite, kako potem odtajate - hvala za vse nasvete

jaz vam porodne zgodbe ne bom pisala, saj sem imela porod na uro in sem se počutila kot tiste krave, ki gredo na zakol user posted image  po tekočem traku. sreča da so vsi zaposleni v p nm tako super, da so  vsaj se potrudili ta čsa narediti čim bol miren in prijazen.

mi smo recept za 3d kapljice dobili v p in so rekli da jih kar začnemo dajati. mali jih dam zjutraj, pa še nisem opazila razlike

moj dragi je zaenkrat kar zelo aktiven in me razvaja, da se moji šivi lahko cajtajo (danes mi jih patronažna pride pobrat). pravi da se je nanovo zaljubil in čisto medeno glede malo

punce kam pa je treba oddat tole za otroškega? to se ne spomnim da bi že kaj oddajala to rundo

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.2.2011 12:08:13   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

a katera ve koliko zdrži napumpano mleko v skrinji? meni stvari iz skrinje že tako niso najbolj všeč, samo glede nato koliko ga imam bi bilo mogoče  pametno kaj spravit, če bo natal mastitis, da lahko mala še dobi mleko. kako ga shranite, kako potem odtajate - hvala za vse nasvete

jaz vam porodne zgodbe ne bom pisala, saj sem imela porod na uro in sem se počutila kot tiste krave, ki gredo na zakol user posted image  po tekočem traku. sreča da so vsi zaposleni v p nm tako super, da so  vsaj se potrudili ta čsa narediti čim bol miren in prijazen.

mi smo recept za 3d kapljice dobili v p in so rekli da jih kar začnemo dajati. mali jih dam zjutraj, pa še nisem opazila razlike

moj dragi je zaenkrat kar zelo aktiven in me razvaja, da se moji šivi lahko cajtajo (danes mi jih patronažna pride pobrat). pravi da se je nanovo zaljubil in čisto medeno glede malo

punce kam pa je treba oddat tole za otroškega? to se ne spomnim da bi že kaj oddajala to rundo

3 mesece je lahko mleko v skrinji..

aja pa se eno vprasanje.. kak dolgo pa se cajtajo sivi tamo dole?? sicer me srbi ko user posted image in upam, da odpeketajo kmalu.

Mi pa smo vceraj sli na prvi uradni sprehod.. tamala spala celo pot ko klada.. danes ponovimo, ker bomo zdaj spet lezali doma zaradi slabega vremena

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.2.2011 12:10:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

Mleko v hladilni skrinji zdrži 3 mesece. Če ga spumpaš ga na sobni temperaturi imaš 10 ur, če daš v hladilnik drži mleko 2 dni. Meni je svetovalka za dojenje rekla, da mleko zelo dolgo zdrži in je težje pokvarljivo.

Otroškega oddaš na CSD.

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
25.2.2011 12:11:45   
vipercat
teyla - hvala za nasvet- žal masiram skos, pa nič ne pomaga, se kar ne predrejo.seveda bom še probavala. patronažno danes še čakam, predvčerajšnjem ko je bila tukaj pa mi kakšnega drugega nasveta kot to tudi ona ni znala dati. bomo videli kaj bo.

kile - izgubila sem jih 10 - še 8 do predporodne teže - trebuh pa imam tak kot da bi še vedno bila nosseča user posted image

kosilo - mene moj razvaja (v prvi nosečnosti so se mi vneli živi po carskem, sedaj pa me res čuva) danes bo delala purana, pire krompir, omakico in kuhano zelenjaavo - nenormalno mi paše jest zelenjavo. mogoče bo mala vegetrajanka.

vse ki še niste rodile vam želim čim prej in čim manj boleče user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.2.2011 12:36:18   
Teyla
Patrisha moji šivi so odpadli šele po 3 tednih. Ampak jaz sem imela notranje, za zunanje pa ne vem. Je pa srbelo ko hudič, malo tudi po tistem, ko so že odpadli. user posted image

vipercat ti samo vztrajaj, pa malo čim več pristavljaj. Hudič je ta začetek, ampak ko si enkrat mimo je boljše. Držim pesti, da ne bo mastitisa. Kilažo imaš pa isto kot jaz (-10 po porodu), 8 še ostalo. user posted image

Aha, moj še vedno ima službo, sem včeraj pozabila povedat. Žal ni imel priložnosti šefu povedat, da on ne misli ničesar vračat, ampak tudi podpisal ni. Bo ob naslednji šansi mu to povedal, da ne bo kakšnih nesporazumov. Zna bit, da vseeno izgubi službo, ampak jaz mislim, da je ne bo. user posted image

Pozabila sem povedat, da naši dosti pomaga tale sirup proti krčem. Se skorajda nič več ne zvija in napenja, samo malo preden se pokaka, potem je pa v redu. Je pa res, da kakšnih res kritičnih težav, razen takrat ko sem "testirala" solato, nismo imeli. Upam, da bo tako tudi naprej. Pa danes ponoči je spala 4 ure v kosu. Cel luksuz. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 25.2.2011 12:37:40 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.2.2011 12:40:59   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

No, jst sem za amnie, pa na ctg-ju sem bla. Komej je potipov kolk sem odprta, ker je mala še ful visoko, plodovnica je mlečna, torej smo še ok. Utrip je bil ok, v pol ure sem začutla ene 2x bolečino, kar se je izrisal kot rahel popadek. V ponedeljek mam spet in srčno upam, da mi ne bo treba it.

Mlečna, pa so te poslali domov?user posted image

Pa saj mlečna je ok, mekonijska ne sme bit..

Mene so z mlečno poslali rodit. Pravzaprav so komaj čakali, da postane mlečna, pa da rodim. No, pa jaz tudi. user posted image

Mislim, da to pomeni, da je zrela, ni pa še panike. Meni je na porodni mizi rekel, preden mi je predrl mehur, da je plodovnica mlečna, torej zrela

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.2.2011 12:44:18   
meta21
Tako, spet sem vas preletela, zdaj grem pa malo počivat, če mi bosta fanta pustila. Se pa pridružujem klubu tistih, ki imajo možje težave v službi. Moj je namreč po vseh spetkah, ki se že nekaj časa vlečejo, včeraj pa so dosegle vrh, danes dal odpoved. To sicer trenutno pomeni razpolovitev našega družinskega proračuna ampak glede na vse težave, ki sva jih zaradi njegove službe imela tudi midva (ne mislim "samo" tistega zapleta s sodelavko), vidim v vsem skupaj tudi nekaj dobrega. Že mora tak bit ...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.2.2011 12:56:09   
Mišyka

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

No, jst sem za amnie, pa na ctg-ju sem bla. Komej je potipov kolk sem odprta, ker je mala še ful visoko, plodovnica je mlečna, torej smo še ok. Utrip je bil ok, v pol ure sem začutla ene 2x bolečino, kar se je izrisal kot rahel popadek. V ponedeljek mam spet in srčno upam, da mi ne bo treba it.

Mlečna, pa so te poslali domov?user posted image

Pa saj mlečna je ok, mekonijska ne sme bit..

Mene so z mlečno poslali rodit. Pravzaprav so komaj čakali, da postane mlečna, pa da rodim. No, pa jaz tudi. user posted image

Ti si mela vseen dvojčke in je verjetno situacija mal drugač. V pondeljek mam spet pregled... upam da ga ne dočakam.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.2.2011 12:57:16   
Mišyka

Kile v user posted image sem pridelala 4, se iz P vrnila še z eno manj kot sem zanosila, trenutna bilanca je -3, in upam, da se trend ne ustavi. Ja, do čokolade... tudi če je brez svizca user posted image

Kr dober izid... Jst mam zaenkrat +14. Uf....

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.2.2011 13:04:19   
Tigrica86
uff, user posted image mamice koliko ste že načvekale... priznam, nisem še nič brala, še mam pri dojenčkih nekaj strani "dolga"...

sporočam samo, da smo tudi mi končno doma, smo imeli komplikacije user posted image   napišem kdaj drugič kaj več...

čestitke vsem ki ste postale mamice in srečno vsem, ki vas to še čaka!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.2.2011 13:09:33   
Urša
Nosečke, pejte rodit! user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.2.2011 13:14:52   
maurica
teyla; mislim, da dojenčki vsi malo škilijo. naš včasih tudi tako čudno pogleda, da me kar malo zaskrbi user posted image

mateycika; vso srečo!

mleko; če sem jaz prav razumela naj bi celo 6 mesecev zdržalo v skrinji. jaz sem ga shranjevala v navadnem plastičnem lončku, pokrila z alu foljo in gor napisala datum

z mojem dojenjem je zdaj dokončno zaključeno user posted image , tudi mleka mi zmanjkuje. sem govorila še s pediatrinjo in glede na vso situacijo (sva vse predelali) ugotovili, da je najboljše, če smo na adaptiranem mleku (pa je drugače velika zagovornica dojenja). mogoče pri drugaem otroku ...

v Pikapolonici imajo v akciji sling minimonkay. sem ga šla kupit, ker mi je ful lep in moram reči, da se naš Anže v njem počuti odlično user posted image , pa tudi jaz lahko zraven še kaj naredim. res super!

bom pa zdaj probala, da se bova z Anžetom hranila na vsaj 3 ure. ker zadnje dneve je kar skozi hotu jest po malo (hladilnik sindrom) in se seveda ni nikoli najedu. tako da po hranjenju ponavadi malo zaspi, ko se zbudi in začne jokat (za jest), ga probam na vsak način zamotit (malo v igralnem centru, pa previjem ga, pa v slingu ga nosim, pa pogovarjam se z njim, mu dam malo čaja ...) in zaenkrat kar gre. ponavadi pol zaspi in tako zdrži še več kot tri ure. da ne bo pomote; če bi se še kar jokal in zahteval hrano, bi mu seveda dala, ampak opažam, da če ga malo zamotim, normalno zdrži in takrat pol več poje. bomo vidli kako se bo obneslo user posted image

upam, da možje uredijo v službah!!!

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.2.2011 13:45:00   
trsica
Ja, vsi dojenčki občasno škilijo. user posted image

Maurica, ne sekiraj se glede dojenja. Če ne gre, pač ne gre.

Jaz tudi Davida občasno filam s čajem, ker bi sicer jedel vsake pol ure, dvakrat potegnil, potem pa zaspal. Tako ga malo potegnem za kakšne pol ure, uro. Da je potem bolj lačen. user posted image

A se vam že kaj odzivajo na vaše govorjenje? Pri nas se Nadja ful. David pa zelo malo. Sta si ful različna v razvoju. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.2.2011 13:50:19   
Nina33
Hoj!
PilotGirl - mi smo super, je blo pa tut men žal, de te nisem še enkrat skočila pogledat pred odhodom. Bomo nadoknadle na kakšnem mitingu Februarčic/februarčkov user posted image
Mateyci - upam, de že pestuješ!!!
Čukica - viš, de je blo vse uredu user posted image Pa user posted image mogoče res ni user posted image , se je meni prejšnji teden ven ulivalo kot pri ta hujši user posted image a sem zihr de je še en konc čičše - meni iatk "plimuje" user posted image Upam, de se kmalu neha. Sem jo pa pri prvem dobila šele po več ko enem letu (polno dojen je bil do 6,5 mesca), ni pa nobenega pravila user posted image .
Škiljenje: vsi škilijo po malem, občasno, ker trenirajo fokusiranje in jim še ne gre user posted image . Se zrihta samo po sebi. Če pa ves čas en uček "krivi" pa raje omeni na posvetovalnici user posted image .
Trde ( . ) ( . ): po dojenju/iztiskanju daj gor hladen ovkladek. pa masiraj zatrdlino vedno najprej na tistem koncu, ki je bliže bradavici - tam je "štoflc" ki ga moraš odštoflet, če višje gor masiraš, si slabo uslugo delaš. Upam, de se izogneš mastitsu  user posted image
Spanje malega: čisto odvisno, včerajšnja noč še kar dobro, danes spet en d.r.e.k., vsako uro in pol je bil auf, ni spal od enih do treh user posted image , zdej pa komira po parih požirkih že od 11-ih user posted image MAh, se bo porihtalo - itak je mnogo bolje kot pri prvem. In ta tudi celo sam zaspi, če je buden "odložen", prvi ni šans user posted image .
Sling: jaz se še učim user posted image , porkaš, ta večjiga bi brez problema not stlačila, tole malenkost štirkilsko pa... Rabim še mal prakse user posted image
Služba: upam, de se vsem vse porihta (Čukica, vama se je že user posted image ), je pa res vsak žal za en prav.
Občinski keš: KR da 112 € in neki centov. Za drugega. Al je isto za prvega pa ne vem.
Jo@n, muca - Čestitke!!! Pa fajna porodna, Jo@n!
Mišyka, za Sinecod mi je rekla moja G user posted image Sem se pa zmotla - oba sirupa sta za suh kašelj user posted image . Upam, de si že dost boljše.
Kile in dojenje: svizec, jp. user posted image Pa vampek še kr čez pas visi - bo treba res začet telovadt, bom probala še starejšga pobča mal natrenirat user posted image . Črta na trebuhu ipd. pa zgine počasi, z mesci... Poleti je ne bo več, zihr user posted image .
Navijam za user posted image , de bi ble čimprej v dveh delih (mame ste itak vse že user posted image ).
Še neki sem hotla pa puzabla user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.2.2011 13:51:29   
Nina33

A se vam že kaj odzivajo na vaše govorjenje? Pri nas se Nadja ful. David pa zelo malo. Sta si ful različna v razvoju. user posted image

Različni v razvoju, bla bla user posted image , baba je - ne pa "različna v razvoju" user posted image Mal heca, z mal resnice user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.2.2011 13:52:57   
Nina33
Aja, odgovort pa puzabla: naš je tak firbec (pa ni baba, čeprav ... sta ob poba bl po men kar se "tega" tiče user posted image ). Vse ga zanima, celo glavo mu že rata obrnt proti zvoku (oči še mal begajo) user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.2.2011 13:54:22   
Nina33
Lakotaaa - letim user posted image .
Pr nas bo za kosilo halo pica user posted image .
Pa ne za najmlajšega - on bo to vmleku za malico user posted image .
Čau!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.2.2011 14:09:31   
trsica
Pri nas je pa za kosilo "halo najboljši sosed". user posted image Je še iskat v Mercator restavracijo.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.2.2011 14:11:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maurica
mleko; če sem jaz prav razumela naj bi celo 6 mesecev zdržalo v skrinji. jaz sem ga shranjevala v navadnem plastičnem lončku, pokrila z alu foljo in gor napisala datum

z mojem dojenjem je zdaj dokončno zaključeno user posted image , tudi mleka mi zmanjkuje. sem govorila še s pediatrinjo in glede na vso situacijo (sva vse predelali) ugotovili, da je najboljše, če smo na adaptiranem mleku (pa je drugače velika zagovornica dojenja). mogoče pri drugaem otroku ...

Sočustvujem s teboj, sem na istem kot ti. Vidno mi usahuje mleko, še tistih bogih 30 ml, na 6 ur k mi jih je skupaj ratalo izsesati, mi na dan po 10ml zmankuje. Očitno bom do pregleda z Nikom brez user posted image
Sicer sem poskusila tudi svetovalko za dojenje, v ponedeljek sem s pediatrinjo zmenjena, je rekla, da jo naj kar pokličem, d ami bo dala še številko od enega homeopata. Baje zelo pomaga, bomo videli, jaz še vedno upam kar, čeprav se mi svita, da lahko pozabim na dojenje. Pa čeprav mi vse ženske okoli mene govorijo, sam govor si, da ga boš imela, sej si pa kaj naj Nik joka in se dere na prso, ker nič ni. Tako sesa, na polno, da revež zaspi potem se mi pa zbuja na pol ure ali urico, ves v joku ker je lačen. Tako, da skos, ali je na dojki ali pa s flašo v ustih, jaz sem že čisto user posted image
Potem pa še moj po**** ker joka, pa se dere name, pa smo tam. user posted image Tako, da resno obupavam. Sem pa zvedela, da obstajajo neke kapsule, da prideš nazaj k mleku (so mi svetovalke rekle), moram še to povprašati pediatrinjo. Res ta dojenje je prav trauma mi user posted image
Tako, da te zastopim in držim s teboj te tudi podpiram.

Nina33, te držim za besedo, da se dobimo. Bi bilo fino da v čim večjem številu, d abi se dobili na kakem piknik placu user posted image

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!