|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
24.2.2011 18:51:40   
antoninap
Joan in muca5 čestitke za user posted imageuser posted image

Pri nas je bila danes spet patronažna sestra in stehtala Brino, ugotovili smo, da se ravno prav redi, nekaj pod 30g na dan user posted image Nam pa še vedno ni odpadel popek, pa bo jutri pikica stara že dva tedna user posted image Upam, da do ponedeljka odpade in se bomo lahko kopali, drugače bo moj zamudil prvo kopanje, ker se mu v sredo konča očetovski dopust.

Našo Brino moram kar pohvalit, kar se spanja tiče, spi po 3 ali 4 ure, tu pa tam še kakšne pol urce dlje. Malce dalj je po hranjenju budna včasih dopoldne ali popoldne, drugače jo pa kar zmanjka.

Glede podiranja kupčkov ... jaz jo dvignem pokonci in jo dam v sedeči položaj na rokah, pri tem poskušam nogice čim bolj spustit navzdol, tako da izgleda, kot da bi stala, da se ja čim bolj stegne. V tem položaju zelo hitro podre kupčke. Nam podiranje čez ramo nikakor ni šlo, meni se je zdelo, da ji full pritiska na želodec.

cukica, user posted image za dobre novice. Upam, da bomo tudi mi v torek slišali pozitivne stvari. Mi moramo v pediatrično kliniko v LJ v neonatalno ambulanto, ker Brina rahlo vleče glavico v eno smer, saj se je v maternici uiber tiščala v eno smer. Po rojstvu je imela tudi postrani nosek in "zmečkan" ušesek, ampak to se je po parih dneh porihtalo.

< Sporočilo je popravil antoninap -- 24.2.2011 18:55:20 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.2.2011 19:09:52   
samsara04
Večer,

jaz sem še vedno v paketu. Nič novega ne dogaja, razen noga boli, ker mi tamali izgleda pritiska na živec. No, pa nekoliko bolj me danes boli sramna kost. Drugače pa sem malo prej spekla 12 pustnih krofov, pa jih je ostalo le še 5,5 user posted image ...večji delež jih je zmazal moj user posted image V času pusta zanje verjetno ne bo časa.

čukica, no vidiš, pa je bil ves strah zaradi velikosti glavice odveč user posted image

Nosečke, upam, da čimprej izvem kaj novega od vas..
Mamicam pa želim čimmanj težav z vašimi zakladki pa mirno noč.

Lp

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.2.2011 19:28:03   
Anonimen
Cukica, samo da je vse vredu!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
24.2.2011 19:56:32   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sam na hiter,da vam sporočim,da sva bla danes na uz za glavico in je vse b.p. hvala vam za tolažbo in spodbudne besede.
Se pa zadnje čase tako naje,da mi bruha.Tko,da nevem kaj naj,ker če mu dam premalo pa išče še.
Moj gre s 7. marcem k drugi firmi vozit in bo več doma,komaj čakam.Pa tud za Nejčka bo fajn,ker bo mel mav več očija,kot ga ima sedaj.V sredo mam ginekološki pregled in moj že odšteva dneve ,ko bomo lahko,....user posted image .
Aja pa še ena novička jaz sem dobila mojo prvo user posted image

Super za glavico. Kaj pa bi bilo lahko narobe, če bi bila prevelika?user posted image

Pa super za novo službo. Redki jo dobijo tako hitro. In še na boljše je šel. Super.

A tvoj že "broji sitno"? user posted image Kako pa veš, da je user posted image ? Meni še vedno teče z vseh lukenj. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.2.2011 19:56:51   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Še mi se pridužujemo vsem, ki imate probleme s spanjem user posted image
Zdej je celo zaspal!!! Mislim, da prvič danes (od kar smo vstali)!!! user posted image

hehe, zgleda da mamo vsi enake probleme. Moja tud dans ni hotla spat, men se je pa takooo spalo. Hvalabogu jo je ptoem zmanjkalo ob ene 14h, mene pa tud za 2h. Sem bla tako hvaležna, ker me je pustila spat. user posted image Upam, da bo ponoči lepo pančkala.

Tudi jaz sem mrknila po kosilu. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.2.2011 20:11:58   
Urša
Sem vedela, da bo vse OK z Nejcem-to dajo samo preventivno in še dobro, da sta bila tako hitro na vrsti, če ne se bi ti dneve in noči po nepotrebnem sekirala.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Neposredna povezava do sporočila: 331
24.2.2011 20:15:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sam na hiter,da vam sporočim,da sva bla danes na uz za glavico in je vse b.p. hvala vam za tolažbo in spodbudne besede.
Se pa zadnje čase tako naje,da mi bruha.Tko,da nevem kaj naj,ker če mu dam premalo pa išče še.
Moj gre s 7. marcem k drugi firmi vozit in bo več doma,komaj čakam.Pa tud za Nejčka bo fajn,ker bo mel mav več očija,kot ga ima sedaj.V sredo mam ginekološki pregled in moj že odšteva dneve ,ko bomo lahko,....user posted image .
Aja pa še ena novička jaz sem dobila mojo prvo user posted image

Super za glavico. Kaj pa bi bilo lahko narobe, če bi bila prevelika?user posted image

Pa super za novo službo. Redki jo dobijo tako hitro. In še na boljše je šel. Super.

A tvoj že "broji sitno"? user posted image Kako pa veš, da je user posted image ? Meni še vedno teče z vseh lukenj. user posted image

Trsica, tudi jaz imam čiščo še vedno. Sem pa slišala, da baje dokler dojiš naj bi bilo prave user posted image Baje jo dobiš po 3-6 mesecih. A kera ve a je to res?

Trsica kako si kaj? Tusti, da ko si šla sem te hotela pogleda, pa sem bila tako user posted image da mi do ničesar ni bilo, ker sem zvedela slabo novičko za mojo žabico. Tako, da sorry mi je žal, da nisem prišla k tebi v sobo na obisk.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
24.2.2011 21:05:41   
Mišyka
Cukica super, da je vse ok, smo ble vse prepričane v to!

Ne verjamem, da bi dobila kr menstro, sploh če dojiš. Sej čišča je včasih že skor konc, pol se ti pa še ulije... Jst sem v prvo dobila menstro ko je bil mali star 10 mesecev.

Jst sem tud še v enem kosu, dons me je ful križ bolel in potem še noge ven iz tega. Pa medenica... Trebuh je čist trd, ampak nč konkretnga se še ne dogaja. No jutr me pa čaka ta slavna amnioskopija. Upam, da bo vse ok, pa da me spustijo domov. Seveda bi rajš vidla, da bi šla tja že s popadki... ker zdej sem pa že rahlo naveličana.
No, dejte nosečke, še mal priracat na RR medtem ko čakate!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.2.2011 21:42:20   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Sem pa slišala, da baje dokler dojiš naj bi bilo prave user posted image Baje jo dobiš po 3-6 mesecih. A kera ve a je to res?

Ja, baje gredo, dokler (polno) dojiš, kile kr same dol, pa user posted image tudi ni... Pol pa svizec user posted image . user posted image
Iz lastnih izkušenj ti povem, da ne eno ne drugo ne drži. Kile vsemu kvihtanju in vozičkanju navkljub same od sebe niso hotele it v pravo smer. tetka user posted image pa je prišla na obisk slabe 3M po porodu, kljub temu, da je bil user posted image do 6M polno dojen.

Cukica, a si zihr, da ni bil kakšen zaostal del čišče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.2.2011 21:54:03   
kkb81
Pozdravljene mamice malih februarčkov in tistim, ki boste to še postale, sem vas komaj našla ;)

Čestitke vsem, ki zibate, vidim da ima že velika večina svoje sončke.

Jaz sem še vedno med tistimi, ki čakamo in očitno se bomo še načakali. Jutri imam ctg in močno dvomim da bo pokazalo kaj drugega kot da mala še vedno uživa v trebušćku. Brcike so tudi še vedno močno čutne in pogoste. No ja saj je bil že prvi prenošen 1 teden! Sem pa že čisto sita, zoperna in obupana... rada bi šla rodit, ker me zdaj že dva tedna pestijo tiste NEprijetne nosečniške tegobe, najbolj pa me ubija križ. Me že ma, da rečem jutri G, če obstaja možnost da me da rodit... sej vem... sam tole lubenico je že težko okrog prenašat... No pa sem se skašljala...
Hvala bogu, da me moj user posted image  še ni u rit suni in zelo mirno prenaša moje teženje, da mam dost...

Imam pa vprašanje za mamice, zdej v drugo sem si omislila Tommytub ali ga katera uporablja in kako ste zadovoljne?
A ste vaše prvorodce s čim podkuple, ko je prišel dojenček oz. ali jim je dojenček kaj prinesel?

Na pa prijetno cartanje z dojenčki in možeki!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.2.2011 22:32:42   
meta21
Samo da se malo javim ... Tašča je še vedno na obisku in je pridnauser posted image . Danes je tudi kuhala ampak sem vseeno tako utrujena, da komaj gledam. Sem imela cel popoldne še ene obiske, ki so bli tudi čisto super ampak, saj pravim, energije mi je pa vseeno zmanjkalo.

Malo sem vas preletela (bolj površno) ampak dovoj da lahko rečem, juhuhu za Nejcauser posted image  in žal, ni pravila, kdaj dobiš prvo menstruacijo. Dojenje ni garancija za nič (še posebej ne proti zanositviuser posted image ). Jaz sem jo v prvo tudi dobila po 6 tednih, menstruacijo ne zanositevuser posted image . Sicer nisem polno dojila ampak dojila pa sem in to vsak obrok-kolikor sem pač imela. Sem tudi jaz mislila, da se je čišča vrnila pa se je potem po 23 dneh spet in tako vse do 27. aprila laniuser posted image . Mislim, a mi je utrujenost že malo na možgančke udarilauser posted image . Nočko!

(odgovor članu kkb81)
Neposredna povezava do sporočila: 336
25.2.2011 5:49:44   
mateyci
Jutro!

Punce očitno se mi je danes začelo nekaj dogajatuser posted image Ob štirih sem šla na WC in opazila, da se mi je začel luščit čep. Boli me še nič, krčev še ni, moram pa itak danes v P na pregled, ker sem teden dni čez rok.

Sem takoj dobre volje ratala, le da bo to obdobje čakanja končanouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 337
25.2.2011 7:44:59   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Trsica kako si kaj? Tusti, da ko si šla sem te hotela pogleda, pa sem bila tako user posted image da mi do ničesar ni bilo, ker sem zvedela slabo novičko za mojo žabico. Tako, da sorry mi je žal, da nisem prišla k tebi v sobo na obisk.

Najbrž si me zamenjala z Nino33. user posted image Jaz sem šla domov že 30.1.user posted image Smo pa kar ok. Sta ful pridna. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
25.2.2011 8:38:12   
tamy82
Jutro!
Sem kar boljše volje, če malo boljše spimo user posted image Danes je bilo HB kar fajn ponoči, ker sva bila spet sama z Valom in bi se mi najbrž zmešalo, če celo noč ne bi hotel spat, ker ga ne bi mela komu dat user posted image
Meni grejo zaenkrat kar lepo kg dol po porodu. Domov iz P sem prišla z -6, zdej sem že na -9 (od 12kg, ki sem jih pridelala v user posted image ). Tako da te tri kilce bodo pa že šle nekako dol. Se niti ne sekiram zarad tega, sam 1x na teden se malo stehtam bolj iz firbca user posted image
Aja, meni se zdi, da mam kožo na trebuhu bolj temno kot drugod, pa tista črta po sredi trebuha tudi ni še nič izginila user posted image Sej to se sčasoma "popravi" v normalno stanje? user posted image

Uživajte vikend in tiste, ki ste še 2v1 hitro rodit, februarja bo kmalu zmanjkalo user posted image user posted image
Srečno!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
25.2.2011 8:57:59   
vipercat
lepo pozdravljene

midve sva že od torka doma, pa sem bila preveč lena, da bi prižgala računalnik. sva ok, mala lepo je in spi, samo rada se carta na zizah, jaz pa imam toliko mleka kot krave mlekarice zato imam kar malo problemov. tudi ko mala poje je še vse trdo. poskusila sem malo spumpat, pa ne morem več, ker potem se naredi še več mleka iin je še huje. vse me že boli in peče, tako da se bojim da bom dobila matitis. razen tega smo super. lepo se redi, ni imela nobene zlatenice, popek je bi zelo lep, moji šivi tudi, zato so naju kar prej spustili ven

zdaj grem pa hitro še za nazaj prebrat, ker me kar malo ferbec matra kja se je dogajalo ko me ni bilo

Neposredna povezava do sporočila: 340
25.2.2011 9:22:14   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: kkb81

Imam pa vprašanje za mamice, zdej v drugo sem si omislila Tommytub ali ga katera uporablja in kako ste zadovoljne?

Mi imamo čebriček, sicer ne Tummytub, ampak me malce skrbi, kako bo, ker je še patronažna sestra rekla, da je v 8 letih, kolikor dela, v čebričku dojenčke kopala le 3x user posted image Baje je malce težje, če dojenčka kopaš sam, vsaj zdaj na začetku, ker še sam ne drži glavice, in je težje priti do vseh predelov telesa, ker je v sedečem položaju.

Midva bova probala, itak bova Brino kopala vedno zvečer skupaj, pa če res ne bo šlo, bomo kupili še banjico. Čeprav meni se čebriček za otroka, glede na "naraven položaj" bolj dopade user posted image

Našo pupo moram prav pohvalit ... danes je spala od 1-ih pa do 6.20! user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 25.2.2011 9:23:42 >

(odgovor članu kkb81)
Neposredna povezava do sporočila: 341
25.2.2011 9:51:03   
cukica
trsica zarad večje glavice bi lahko bilo zatekanje možganov,krvavitve,tumor,...
Ja moj že odšteva in komaj čaka,da vidimo kako bo.Kar se tiče pa user posted image me pa šraufa kot prvi dan čeprav se neki zmišlja,bom vidla v sredo ko mam prvi pregled.

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 342
25.2.2011 9:54:30   
vipercat
najprej se vsem zahvaljujem za lepe želje. sms sem pisala še čisto zakomirana od protibolečinskih, zato se je prikradel škrat in napisal mm - nismo rodili palčice da ne boste mmislile haha

vsem ki ste medtem rodile  pa čestitke in vse lepo in dobro ter zdravo vam želim... pa čim manj problemov

cukica vidim da ti že imaš tisto česar se jaz najbol bojim - mastitis. povej mi kaj delaš da se bule razbijejo? jaz probavam vroč tuš, vroči obkladki, spumpat vse, smao ne gre, je še kar trdo. kaj se še lahko naredi?

Neposredna povezava do sporočila: 343
25.2.2011 10:15:55   
trsica
Tole noč sem rekla možu, da ju bom jaz zrihtala od večera do jutra (ponavadi on rihta prvo polovico noči in jaz drugo). No, kaj je bilo: Nadjo sem nafutrala in dala spat ob 21-ih. Bila je še na pol zbujena, a je potem sama zaspala. Spala je do 1:30. David pa... Isto nafutran ob 21-ih. Potem pa gori doli naokoli, ni našel pravega položaja za spat. Ne v svoji postelji, ne v kuhinji na kavču, ne v moji postelji, ne na meni, nič od nič. In ni bil lačen in ni ga zvijalo. Samo nosil bi se rad. Mene pa tako boli križ, da ga ne morem. Potem pa sem popi*** in ga dala v ležalnik (posodil brat) in dala na vibro. Zaspal v 5 minutah in spal do 2-eh. user posted image
Potem sem najprej nafutrala Nadjo in dala naprej spat. Spala do 8:30. David pa spet... Komaj do 4-ih je zaspal in preselila sem ga v svojo posteljico. Spal do 6-ih.

Saj ne vem, ali naj se mi zmeša?user posted image

Kilogrami: Iz P sem prišla -6kg (zredila vse skupaj +8kg). Doma izgubila še 4. Tako sem bila na -2 od zanositve. Zdaj pa začenjam nazaj pridobivat (svizec zavil preveč čokolade). user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 344
25.2.2011 10:29:29   
Mišyka
No, jst sem za amnie, pa na ctg-ju sem bla. Komej je potipov kolk sem odprta, ker je mala še ful visoko, plodovnica je mlečna, torej smo še ok. Utrip je bil ok, v pol ure sem začutla ene 2x bolečino, kar se je izrisal kot rahel popadek. V ponedeljek mam spet in srčno upam, da mi ne bo treba it.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.2.2011 10:32:25   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

najprej se vsem zahvaljujem za lepe želje. sms sem pisala še čisto zakomirana od protibolečinskih, zato se je prikradel škrat in napisal mm - nismo rodili palčice da ne boste mmislile haha

vsem ki ste medtem rodile  pa čestitke in vse lepo in dobro ter zdravo vam želim... pa čim manj problemov

cukica vidim da ti že imaš tisto česar se jaz najbol bojim - mastitis. povej mi kaj delaš da se bule razbijejo? jaz probavam vroč tuš, vroči obkladki, spumpat vse, smao ne gre, je še kar trdo. kaj se še lahko naredi?

Masaža, najboljš pod toplim tušem z oljem - jst sem si tokrat že nabavila weledino olje. Po dojenju pa mrzle obkladke. Izčrpaj samo tolk, da napetost popusti. Jst sem mela po prvem porodu take bule, vse rdeče in vroče, da je patronažno skor kap - v soboto sem pršla iz P, patronažna pa je potem pršla v ponedeljek - če bi pršla takoj sigurn tako daleč nebi pršlo. Potem pa vročina, antibiotik, neznosne bolečine, še od šivov....

Upam, da uideš mastitisu!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 346
25.2.2011 10:35:44   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

No, jst sem za amnie, pa na ctg-ju sem bla. Komej je potipov kolk sem odprta, ker je mala še ful visoko, plodovnica je mlečna, torej smo še ok. Utrip je bil ok, v pol ure sem začutla ene 2x bolečino, kar se je izrisal kot rahel popadek. V ponedeljek mam spet in srčno upam, da mi ne bo treba it.

Mlečna, pa so te poslali domov?user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
25.2.2011 10:52:25   
Jo@n

Pa saj mlečna je ok, mekonijska ne sme bit..

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
25.2.2011 10:55:05   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Pa saj mlečna je ok, mekonijska ne sme bit..

Mene so z mlečno poslali rodit. Pravzaprav so komaj čakali, da postane mlečna, pa da rodim. No, pa jaz tudi. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 349
25.2.2011 10:57:39   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Pri nas je bila danes spet patronažna sestra in stehtala Brino, ugotovili smo, da se ravno prav redi, nekaj pod 30g na dan user posted image Nam pa še vedno ni odpadel popek, pa bo jutri pikica stara že dva tedna user posted image Upam, da do ponedeljka odpade in se bomo lahko kopali, drugače bo moj zamudil prvo kopanje, ker se mu v sredo konča očetovski dopust.

Če vam krn popka še ni odpadel, potem se prav gotovo mala ne bo kopala v ponedeljek, ker se mora popek še zaceliti. Spodaj je namreč še nezaceljeno in ko krn odpade, moraš še vedno čistit z alkoholom, ker še teče ven. Naša je rabila cel teden, da se ji je zacelilo, ker se je včasih tako napenjala, da je potem zmeraj znova zakrvavelo.

mateyci držim pesti, da bo hitro konec. user posted image Srečno! user posted image

tamy82 super, da ti gredo kg tako hitro dol. Moji se nikamor ne premaknejo, še vedno sem na isti kilaži kot na dan prihoda iz P. Se kar strinjam z Jo@n, da potem svizec zavije čokolado... user posted image Drugače se pa tudi meni še vedno pozna tista črta in nič ne kaže na to, da bi izginila.

vipercat meni je patronažna tako svetovala; tiste bule na dojkah se znebiš tako, da jih pri dojenju masiraš. malce boli, ampak je olajšanje toliko večje, ko se mlečni vodi spraznejo. Masiraš pa krožno, ko ti mala sesa in ti na ta način pomaga spraznit. Najbolje je ležeči položaj, da dosežeš vse strani dojke. pred dojenjem pa daš vroče obkladke gor, kar pa že itak počneš. Pa malo malo žgečkaj, da ti ne zaspi gor in ti čim več mleka popije. Meni je potem patronažna še rekla, da moram tisti dan izpraznit obe dojki, ker sem imela ravno naval in sta bili obe trdi kot kamen. Se izboljša po parih dneh, nič ne skrbi. Sicer pa vprašaj patronažno kako pa kaj, jaz sem svojo kar zasula za vprašanji. user posted image

Naša mala pa škili, levo oko ji malo na noter vleče. Potem zna pa še fajn sama zaškilit. Upam, da se to porihta samo od sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!