Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap Pri nas je bila danes spet patronažna sestra in stehtala Brino, ugotovili smo, da se ravno prav redi, nekaj pod 30g na dan Nam pa še vedno ni odpadel popek, pa bo jutri pikica stara že dva tedna Upam, da do ponedeljka odpade in se bomo lahko kopali, drugače bo moj zamudil prvo kopanje, ker se mu v sredo konča očetovski dopust. Če vam krn popka še ni odpadel, potem se prav gotovo mala ne bo kopala v ponedeljek, ker se mora popek še zaceliti. Spodaj je namreč še nezaceljeno in ko krn odpade, moraš še vedno čistit z alkoholom, ker še teče ven. Naša je rabila cel teden, da se ji je zacelilo, ker se je včasih tako napenjala, da je potem zmeraj znova zakrvavelo. mateyci držim pesti, da bo hitro konec. Srečno! tamy82 super, da ti gredo kg tako hitro dol. Moji se nikamor ne premaknejo, še vedno sem na isti kilaži kot na dan prihoda iz P. Se kar strinjam z Jo@n, da potem svizec zavije čokolado... Drugače se pa tudi meni še vedno pozna tista črta in nič ne kaže na to, da bi izginila. vipercat meni je patronažna tako svetovala; tiste bule na dojkah se znebiš tako, da jih pri dojenju masiraš. malce boli, ampak je olajšanje toliko večje, ko se mlečni vodi spraznejo. Masiraš pa krožno, ko ti mala sesa in ti na ta način pomaga spraznit. Najbolje je ležeči položaj, da dosežeš vse strani dojke. pred dojenjem pa daš vroče obkladke gor, kar pa že itak počneš. Pa malo malo žgečkaj, da ti ne zaspi gor in ti čim več mleka popije. Meni je potem patronažna še rekla, da moram tisti dan izpraznit obe dojki, ker sem imela ravno naval in sta bili obe trdi kot kamen. Se izboljša po parih dneh, nič ne skrbi. Sicer pa vprašaj patronažno kako pa kaj, jaz sem svojo kar zasula za vprašanji. Naša mala pa škili, levo oko ji malo na noter vleče. Potem zna pa še fajn sama zaškilit. Upam, da se to porihta samo od sebe.
|