Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:12:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ju ne spravim stran od kock sjmm....uživajte na primorskem ......tudi ti si lahko 5. srečnica mihailo.....kok sta luštna sazi......pridna,da se kdaj tudi še tukaj javiš .....zmenjene smo/so v Kranju......vav mala ima pa res pester izbor za igranje petrušk.....a si vzela uno oranžno dekico s tigrčkom od puja? urša..... za kofetkanje grem še malo težit za sonce ne eno čist nežno modro pa ful dober mehek material...sam res me je kolumbo z unim kompletkom začarala...oziroma me je začaral njen jurček, pa valjda sm zamudila
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:18:16
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk mc prinskovo ima igralnico če bo katera z - najbrž sjmm, čakamo še kak predlog od kolumbo. Eva nosi sedaj št.62 najbrž še kak mesec, potem bo pa 68, je bolj micena u pri nas pa lakotaaa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:33:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk mc prinskovo ima igralnico če bo katera z - najbrž sjmm, čakamo še kak predlog od kolumbo. Eva nosi sedaj št.62 najbrž še kak mesec, potem bo pa 68, je bolj micena u pri nas pa lakotaaa aha...ok, no sj se bomo še u pondelk lohk dokončno za lokacijo zmenile, ane.... cunce pa sčekiram pa ti sporočim....krstna pa vem, da ni bla po teh cifrah ampak S,M,L...pa tko naprej....tko da ti bom prnesla pa ji boš probala pa je....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 16:54:41
|
|
|
|
Katjusa
|
dan punce..... benjamin je že ful boljši komaj čakam jutri ko pride domov, da se pocartama, kolker ga slišim po telefonu pa zelo uživa ima babiko in dedija v mezincu Moj možek se je odločil, da gre muc od doma ker je cele dneve sam in ker včasih kako ušpiči......men je sicer ful hudo ampak ne bom se prepirala.... našla sma mu nov domek nekje v centru domžal, imeli ga bodo v stanovanju zvečer ga bomo mi tja peljali da vidim kam gre....... Mi je ful hudo ampak kej čem nakaj časa mi bo hudo upam, d abomo imeli z lastniki kej stikov vsaj tolko da bom prebolela in va se bom prepričala, da je v dobrih rokah...... Florjan je dobil svoj računalnik (sva mu nekaj skupi spraskala kar smo našli doma tak da ima mal interneta in da lahko gleda risanke..... itak je tak vesel da po trpalnicah okol skače lep dan in lep večer:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 17:10:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan punce..... benjamin je že ful boljši komaj čakam jutri ko pride domov, da se pocartama, kolker ga slišim po telefonu pa zelo uživa ima babiko in dedija v mezincu Moj možek se je odločil, da gre muc od doma ker je cele dneve sam in ker včasih kako ušpiči......men je sicer ful hudo ampak ne bom se prepirala.... našla sma mu nov domek nekje v centru domžal, imeli ga bodo v stanovanju zvečer ga bomo mi tja peljali da vidim kam gre....... Mi je ful hudo ampak kej čem nakaj časa mi bo hudo upam, d abomo imeli z lastniki kej stikov vsaj tolko da bom prebolela in va se bom prepričala, da je v dobrih rokah...... Florjan je dobil svoj računalnik (sva mu nekaj skupi spraskala kar smo našli doma tak da ima mal interneta in da lahko gleda risanke..... itak je tak vesel da po trpalnicah okol skače lep dan in lep večer:) pol bo pa moj sosed
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 17:12:53
|
|
|
|
Čebel@
|
smo bili zunaj .....full je mraz .......mala spet v kockah,ati pa čaka da mu odstopim prostor v "pisarni" .......čist imam poln nos,Hani pa teče iz njega ..... pod tuš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 17:41:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 17:42:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 18:50:18
|
|
|
|
Čebel@
|
eh sem napisala post pa sem ga raje zbrisala,ker se mi zdi da samo še jamram ....upam,da koker tok prespim noč ........lep večer vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 18:52:33
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Aleks je spet bolan, kdaj bo konc tega Kaj dajete ve vašim malčkom, ko jih boli grlo? Meni razen karamelnega mleka nič ne pade na pamet...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:11:24
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo nas...smo lepo uživali v Piranu....smo pa jedli juho doms, preden smo šli, pol je Maj v avtu drnjohcal, pol smo parkirali kar dost zunaj Pirana, pa smo se sprehodili, nekje je fuul pihali, nekje pa nič...pa smo si prvošli mau kakavčka in kavice...pol pa še en krog do akvarija....noter je blo ful fajn, smo računali d nas vstopnina lahk pride 29E...kar ni malo...pa je una tetka vidla d smo vsi od ene faili, pa je rekla d mamo družinsko za 10E....Maj in tud ta velki so fuuul užival, Majki je kr vriskal, d ne rečem d je hotu kr skočit v un ta sreden odprt bazen pol pa smo okol pol4h drsnil nazaj....je že kr fajn pihal.....pa smo doma zdej pice spekli...tak d imam kosilo zunaj še v dobrem...itak pa gremo v soboto na praznovanje in ne bo treba kuhat zdej me pa čaka posoda in ene 3 računi za spisat....pa d ne rečem, da se mi sploh ne da pol pa še kej pokomentiram
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:24:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan dons je zlo na izi, ker je naš "turbo limač " pri mojih. Smo šli že dopldne na kosilo, k je šel pa spat, smo pa mi 3je šli....najprej smo šli še u City park za Majkla ene črne Nike kupt, d mu pašejo na kostum od Badmana , za Šimeta sm uzela še 2 kapi k je ugotovu, dga mal leta dajejo pa bl na skinheda ma frizuro in ga zebe....pol smo šli na eno slow moušn kavico- Majkl je sladoled in pol si je še en helijev balon zaželel in pol smo odrinili domou. Šime je med tem v Zadru čekiral un hotel, je ta teden čist zaseden k majo slovenčki počitnice ....mogoče mi ga rata prepričat d bi le šli . PETRUŠK MOJ KOMPLET IN DEKA JE IZ MOTHERCARE- sosednja hala od City parka, pejt pogledat, mogoče jim je od razprodaj še kej ostal....pa sm še mislna dons it, pa pol nism šla ............za nedelo pa jaaaaaa ......jst sam molm d sfuramo....če bomo mi bote tut vi TOREK SM JST TUT ZA MERCATOR, k morm itak po fasngo . SJMM kako kej morje oooo to morm pa res it pol sčekirat.....za to štacuno sm že miljaužntkat slišala pa šen ikol bla not...niti vedla kje dejansko je...tenkju za info....najrajš bi šla že kr jutr...še ne vem če nava z evo skočile tork pol vela...rabiš kupon za 10 %??? mam od torka, pa sm tolk zagonila da nam šla en mesec več u soseda če verjameš verjamem in želim bolj kot vse, da že končn sfuramo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:29:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Aleks je spet bolan, kdaj bo konc tega Kaj dajete ve vašim malčkom, ko jih boli grlo? Meni razen karamelnega mleka nič ne pade na pamet... pri nas ni še nikoli pojamrala da jo grlo boli,tko da recepta žal nimam..... za Aleksa
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 24.2.2011 19:30:17 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:32:18
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......super za uživancijo na morju Hana v postelji-se mi je zdela sumljiva čez učke in tople rokice-vročina 38C ......pa jaz vsa nikakva .......jebenti a gre lahko pred porodom še kej narobe?????????? ma sem čist žalostna lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:34:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ eh sem napisala post pa sem ga raje zbrisala,ker se mi zdi da samo še jamram ....upam,da koker tok prespim noč ........lep večer vam želim oh čebelca...sj zato smo tukej...sj ti bo vse poplačano...verjemiiiiii
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:37:40
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Aleks je spet bolan, kdaj bo konc tega Kaj dajete ve vašim malčkom, ko jih boli grlo? Meni razen karamelnega mleka nič ne pade na pamet... se tud jst pridružujem tvojemu vprašanju....kdaj bo že pomlad, da mal zadihamo....jst mam tud dost vsega tega noroooooooooooo ressssssssssssssssss...... dobr da ti vsaj pije karamelino mleko...men noče nič razen čaja....pa kakšen sirup to je pa to
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:38:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......super za uživancijo na morju Hana v postelji-se mi je zdela sumljiva čez učke in tople rokice-vročina 38C ......pa jaz vsa nikakva .......jebenti a gre lahko pred porodom še kej narobe?????????? ma sem čist žalostna lahko noč za hano in zate
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:39:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! evo nas...smo lepo uživali v Piranu....smo pa jedli juho doms, preden smo šli, pol je Maj v avtu drnjohcal, pol smo parkirali kar dost zunaj Pirana, pa smo se sprehodili, nekje je fuul pihali, nekje pa nič...pa smo si prvošli mau kakavčka in kavice...pol pa še en krog do akvarija....noter je blo ful fajn, smo računali d nas vstopnina lahk pride 29E...kar ni malo...pa je una tetka vidla d smo vsi od ene faili, pa je rekla d mamo družinsko za 10E....Maj in tud ta velki so fuuul užival, Majki je kr vriskal, d ne rečem d je hotu kr skočit v un ta sreden odprt bazen pol pa smo okol pol4h drsnil nazaj....je že kr fajn pihal.....pa smo doma zdej pice spekli...tak d imam kosilo zunaj še v dobrem...itak pa gremo v soboto na praznovanje in ne bo treba kuhat zdej me pa čaka posoda in ene 3 računi za spisat....pa d ne rečem, da se mi sploh ne da pol pa še kej pokomentiram super za lep dan, ja un bazen z morskimi psmi je bil tud evi najbolj všeč....kosilo pa le glej da shraniš bon in ga v kratkem vnovčiš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:44:00
|
|
|
|
Pikica_82
|
Čebela ne vi tud za Hano in zate! Ja Petrusk, Aleks k sreči skoraj vse vzame, kar mu dam. Razen Dalerona, to pa ni šans, da bo pogoltnil. Tega sem mu dajala potem v čaj, zdaj mava spet Calpol. Je bla babi v lekarni, za tak male nimajo nič za boleče grlo. Razen neke raztopine Tantum Verde, ki pa je ni htela dat brez soglasja P, ker ma neke sestavine, na katere so baje lahko alergični. Torej ostajamo na karamelnem mleku in toplem čaju...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 19:58:36
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela ne vi tud za Hano in zate! Ja Petrusk, Aleks k sreči skoraj vse vzame, kar mu dam. Razen Dalerona, to pa ni šans, da bo pogoltnil. Tega sem mu dajala potem v čaj, zdaj mava spet Calpol. Je bla babi v lekarni, za tak male nimajo nič za boleče grlo. Razen neke raztopine Tantum Verde, ki pa je ni htela dat brez soglasja P, ker ma neke sestavine, na katere so baje lahko alergični. Torej ostajamo na karamelnem mleku in toplem čaju... naj vam čimprej mine....jst sm ji dajala zadnjič za pit žajbljev čaj...pa mi ga je tud rada spila......pa sirup islandskega lišaja...sam to je bolj za kašelj kot pa direkt za boleče grlo.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 20:21:03
|
|
|
|
Urša08
|
Za Aleksa in Hano za mamici pa čebela vse se bo do poroda poštimalo boš vidla , je pa res tole eno veliko s.r.s.n.j.e drži se petrušk jaz tud komi čakam pomlad, tale zima je men pojedla tok živčkov mislim da je bilo za letos res dovolj sranja. Kako je eva? Sjmm iiiii super za uživancijo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 20:23:56
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo super za tvoj dan a ne kolk je vse bolj na izi če oddaš turbo otroka na počitnice Pri nas še vse živahno, no razen Eva lepo spančka, če je ne bosta ta velikedva zbudila Jaz sem morto, stanovanje se mi zdi da bolj ko ga glancam slabi je ah ja, in sedaj ponovi vajo in pospravi kuhinjo. Tud tega mam že dost. Moj je tak tak, glasu nima nič tko da res upam da se pozdravi in da tamali ne fašejo. Grem ta najnujnejše podelat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 20:49:01
|
|
|
|
sjmm
|
no, tko....kuhna je kr spodobna papirji pošlihtani Majki skopan in dišeč....šibava zdej pod kovter..čeprav me vleče gledat Bonda komentirat se mi glih ne da ne vem kok...vidim pa d morm poslat pakete k čebelci in pikici...naj se bacili hitr spokajo domov
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 21:07:08
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk - ja kadar ima trening sva res ssama
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 21:31:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Za Aleksa in Hano za mamici pa čebela vse se bo do poroda poštimalo boš vidla , je pa res tole eno veliko s.r.s.n.j.e drži se petrušk jaz tud komi čakam pomlad, tale zima je men pojedla tok živčkov mislim da je bilo za letos res dovolj sranja. Kako je eva? Sjmm iiiii super za uživancijo na to vprašanje rajš ne bom odgovorila...ok ?? upam, da se tvoj čimprej porihta in da noben od vas ne faše njegovih virusov
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.