|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.2.2011 11:06:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rado_vednica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
   [Brisano sporočilo]
22.2.2011 11:11:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pety17)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: Junijke 2011
22.2.2011 11:21:53   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

Zdravo...
Zanima me, kako je s temi nedrčki http://www.da-da.si/node/20 ...ali jih lahko zamenjaš, če napačnega naročiš? kakšni so za nositi?
lp

menda so zakon..kolegica ma 3kom

saj ga bom naročila, da vidim kakšen je:) vrjetno bo najbolj udoben:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
22.2.2011 11:26:55   
Pety17
Ojla sonosečke , kako ste kaj?evo jaz ze na polno delam,.....

hruska debeluska,....ma ne, je rekla ena ki ima  2 otroka, sej zato sem se prestrasila.....je pa danes icedek malo bolj gost in bolj belkast,.....mislim, da si ti o tem vceraj pisala, najbrz to potem ni plodonica??tak bolj sluzast in bolj bel je danes,.....

Hvala za odgovore vsem ki ima kakrnokoli izkusnjo s tem,......

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

Neposredna povezava do sporočila: 2629
22.2.2011 11:37:50   
ava_sa

Zdravo...
Zanima me, kako je s temi nedrčki http://www.da-da.si/node/20 ...ali jih lahko zamenjaš, če napačnega naročiš? kakšni so za nositi?
lp

Jaz sem ga naročila. Naročila sem M in mi je zaenkrat prevelik, zdej je bolj za ponoči fajn ker nima kosti in je ful udoben. Bom verjetno še S naročila. Ne vem pa kako je z zamenjavo, nisem niti spraševala. Priporočam!

Neposredna povezava do sporočila: 2630
22.2.2011 11:42:54   
delfinka2211
Živjo sonosečke

Vidim da je bila tema o britju, js hodim že dobro leto v kozmetični studio Berni v Lj. Za 30€ mi uredijo celotne noge in tudi brazilko in potem imam cca 2 meseca mir, nobenih mozolčkov, vraščenih dlak....v glavnem balzam in v eni urci sm fertik. Bla sem tudi zdaj par dni nazaj ko je moj buši že večji, pa ni bilo nobenega problema, punce res obvladajo in js sm čist zadovolna, sploh ker se tudi ne vidim več sama ker je buši velik. Tule je link in če imate opcijo probajte, res prvič malo boli sploh če si skoz briješ ampak to niso neke waw hude bolečine. Naslednjič je že boljše. Js sm si rekla da si bom to privoščila dokler bojo mel odprto ker je zakon, pa še bolj higiensko sploh v poletnih mesecih. Zdaj nekje računam da grem še ene 2x pred porodom in to je to. Pa cene majo tudi zeloooo ugodne glede na cene ki so v kozmetičnih studijih.
http://www.beautyberni.net/

Lp

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.2.2011 11:43:10   
rado_vednica_
Tudi jaz sem naročila M...bomo videli kako bo...em drugače pa za zamenajvo ni nobenih probemov, sem pisala na njihov mail, pa so mi odgovorili:
"Pozdravljeni,izdelek je možno brez problema menjati; nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži."

Tako, da bomo kmalu videli:)

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.2.2011 11:46:11   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

Zdravo...
lp

Jaz sem ga naročila. Naročila sem M in mi je zaenkrat prevelik, zdej je bolj za ponoči fajn ker nima kosti in je ful udoben. Bom verjetno še S naročila. Ne vem pa kako je z zamenjavo, nisem niti spraševala. Priporočam!

IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_ Zdravo... Zanima me, kako je s temi nedrčki http://www.da-da.si/node/20 ...ali jih lahko zamenjaš, če napačnega naročiš? kakšni so za nositi? lp Jaz sem ga naročila. Naročila sem M in mi je zaenkrat prevelik, zdej je bolj za ponoči fajn ker nima kosti in je ful udoben. Bom verjetno še S naročila. Ne vem pa kako je z zamenjavo, nisem niti spraševala. Priporočam!

Koliko pa maš ponavadi številko. So te številke kaj večje. Jaz tudi razmišljam, da ga moram naročit.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.2.2011 12:03:24   
ava_sa
Drugače sem nosila 75/80 B.
Modrček ma še velike kapacitete, ki bodo pa verjetno še prišle prav! user posted image

< Sporočilo je popravil ava_sa -- 22.2.2011 12:04:21 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
22.2.2011 12:10:54   
LunaSonce
Jaz sem naročila tudi M belega, pa mi je tudi prevelik za zdaj (drugače nosim 75 B). Sem ga pa provala in je res full mehek in fajn zgleda, pa še tisti podaljšek na hrbtu ima. Verjetno bo prišel še kako prav po porodu, za sedaj pa situacijo rešujem s športnimi modrčki brez kosti in so mi tudi fajn.

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
22.2.2011 15:52:04   
fluf
pri depilaciji navijam za brazilko user posted image tud jest hodim... sicer me v nosečnosti mal bolj boli, pa ful hitr sm modra (po nogah se depiliram sama) ampak se da zdržat. Žal sem med "nesrečnicami", ki jim med nosečnostjo dlake kar poganjajo... tako da mi na 3-4t depilacija žal ne uide... ampak sej gre.

nedrčki ma jest o teh že ful dolgo razmišljam... pa me tud številke dajejo... mam pa 80D al pa 80E, odvisno od modela... AJEJ kakšen bo šele pol user posted image

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
22.2.2011 17:42:04   
Bloby
Meni je pa na začetku, ta nesrečni začetek rasti hormonov vse poganjalo kot noro. Lase, dlake, prsi vse je raaaaslo. Po enim 16. tednom se mi je šele umiril, mi ni blo več slabo in od takrat opažam, da tud dlakice zelo počasi rastejo in so čist slabe. Prou težko si jih podepiliraš, da jih polovico ne potrgaš. Ampak potem jih pa kar dolgo ni. Pomaga mi pa moj dragi... se norca dela in ustvarja frizurce. Mislm da kar uživa, je našu nov hobij.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
22.2.2011 18:49:31   
lana_22
Bloby sem lih danes ugotavila, da bo potrebna pomoč. V prvi nosečnosti so mi dlake poganjale kot nore, sem imela čist kosmat trebuh...sicer je zdaj bolje...ampak se ni vrnilo v prvotno stanje...kje se lahko pritožim oz. uveljavljam reklamacijo

Men se je pa rast jošk kr neki ustavla. Joške so še kr zadovoljne s sedajno številko.

Moderček da-da sem vidla danes pri kolegici, zgleda prav fajn...jaz bom počakala...bomproti koncu nosečnsoti naročila...sem v prejšnji nosečnosti imela modečke s kateriminisem bila najbolj zadovoljna.

V petek imam morfologijo in komaj čakam. Zadnje dni se ne počutim čist OK, pa še neki me tišči v spodnjem delu trebuha...pa, da me G pomiri, da je vse OK. Ne morem vrjet kako je druga nosečnsot popolnoma drugačna od prve...al pa je razlika v tem, da sem že mama in je poglednasvet drugačen...sem veliko bolj zaskrbljena kot v prvi...

Drugač sem pa ta teden na prisilnem dopustu...delam v šolstvu...ampak se nič ne pritožujem, mi kr paše...čeprav se mi zdi, da še manj počivam...ma, imam slabo vest, da sem na dopustu pa da ne dam maksimum od sebe glede sina. V četrtek in petek bo doma tud oči, pa bom lahko bolj lenarila.

Neposredna povezava do sporočila: 2638
22.2.2011 21:33:43   
Mihelinka
A hodi katera na brazilsko v MB oziroma kje tule na štajerskem? Jaz že tako dolgo odlašam s tem, ampak nimam nobene prave informacije kje in kam...preden se pa dam tam gledat pa šlatat pa hočem vedet, da je kul....user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
22.2.2011 21:40:02   
čmaja
Ojla srečke .
Jaz sem danes imela pregled in 3d uz. sem točno 25t noseča. rok je določen 10.6. še vedno imamo punčko. slikice so tako dobro uspele, da je rekel G, da bi jih lahko v kakšno revijo dali. Niti malo mi ni žal teh 70 eur. Zdaj ima najina pikica tudi obraz, zdaj vema s kom se pogovarjama, kako izgleda. še nasmejala se nama je. tudi jaz sem si naročila modrček pri dada, in sicer črnega. Ponavadi sem mela 80A, po štirih mesecih nosečnosti sem si kupila 80C, sedaj sem si naročila M, in še imam fora v njem, tak da bo po mojem čist ok. depilacija?hja problem. probam na pamet, preverim z ogledalom, pa še moj pogleda od bliže, mu sploh ni težko.
kile se kopičijo, apetit se povečuje, ponoči se ne zbudim zaradi lulanja, ampak ker me pikica brca ali pa sem tak lačna.

Zaenkrat me še šoping ne vleče najbolj. če bi pa šla v trgovine, pa bi me hitro zagrabla mrzlica. še malo oram počakati, da stare dolgove poplačam, potem pa v napad. juhu!

lepo spančkajte, papa.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
22.2.2011 22:50:45   
jk09
čmaja, kje pa si bila na 3D?

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
23.2.2011 10:36:45   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

A hodi katera na brazilsko v MB oziroma kje tule na štajerskem? Jaz že tako dolgo odlašam s tem, ampak nimam nobene prave informacije kje in kam...preden se pa dam tam gledat pa šlatat pa hočem vedet, da je kul....user posted image

Mihelinka jaz iščem enako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2642
   [Brisano sporočilo]
23.2.2011 11:43:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2643
23.2.2011 11:43:37   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Mihelinka jaz iščem enako user posted image

Kot opažaš še nisem kaj izvedela user posted image user posted image ...grem še na fb vprašat user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
23.2.2011 11:48:42   
delfinka2211
za brazilsko v MB bom vprašala malo kolegice ...javim če kaj izvem

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2645
23.2.2011 11:51:36   
čmaja
jk09: bila sem pri dr. Lukmanu na Ptuju. On je tudi moj G. Ful zadovoljna, res, z vsem.

kljub temu, da imama zdaj pred očmi obrazek najine pikice, se ne morema odločiti, katero ime bi ji pristajalo. hmmm.user posted image  

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
23.2.2011 12:06:37   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

hmmm..mogoče sedaj ni ravno pravi čas za začet z brazilko..prvič, večja občutljivost, drugič, je ne boš na "time" depilirana na dan poroda, tebodo pobrili in je vso delo in trpljeje šlo v nič, tretjič...po porodu se enen 6-8t zarad čišče sigurno ne boš šla voskat (no odvisno kolk komu traja) ampak men je kar 6t..plus morebitni šivi...

Ja ti itak maš prav, ampak pol po porodu, po čišči, ko pridem mal k sebi, bi pa začela to prakticirat in ko je tema glih na brazilsko nanesla, sem mislila, da bom kaj izvedela tule...mogoče mi lahko za Celje ti svetuješ, če tvoja sestrca kam hodi?

Neposredna povezava do sporočila: 2647
23.2.2011 12:07:37   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: čmaja

jk09: bila sem pri dr. Lukmanu na Ptuju. On je tudi moj G. Ful zadovoljna, res, z vsem.

kljub temu, da imama zdaj pred očmi obrazek najine pikice, se ne morema odločiti, katero ime bi ji pristajalo. hmmm.user posted image  

Ej isti problem pri nama! Kar bi jaz rada njemu ni, kar bi on rad pa meni ni....

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
23.2.2011 12:09:49   
_srcica
Čmaja čestitam da ste uspeli ujeti pikico na 3d. Midva z možem sva pa hodila k d.Rosiču na Ptuj vendar nismo uspeli narediti lepih posnetkov saj je najina pikica obrnjena z obrazekom k meni pred samo ima popkovino in še roko drži pred sebe tako da se nama ne izda. Hoče nama biti presenečenje in da jo ati in mamica spoznava po porodu. Pri nuhalni sva jo sicer videla na 3d. Nama je glavno da je z njo vse vredu .

Čmaja
kam pa boš šla rodit? Midva se še odločava ali Ptuj ali Rakičan..

Dekleta ali ste že začele z materinskimi šolami? Tu pri nas bi naj okoli 30 tedna začeli z materinsko šolo.

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
23.2.2011 12:13:37   
delfinka2211
Ful mi je fajn tkole brat da ste zadovolne s 3D slikanjem, midva mava 18.3. tak da upava da se najin mali pokaže.
Šolo bova pa začela obiskovat v aprilu.

Zdaj me zanima če je bila katera na telovadbi za nosečnice?kako to zgleda?

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?