|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
21.2.2011 19:53:58   
mamipikapoka
Pety17
Plodovnica je čisto brez barve in vonja, tako, da če opaziš belo obarvanje potem ni panike. Če pa je zadeva čisto prozorna pa se le oglasi pri G. Če tvoja ne dela, pa te mora kdo drugi sprejeti.

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.2.2011 20:24:15   
Pety17
mamipikapoka, hvala, na scitniku perila, ki je bele barve, nisem opazila, da bi se kaj obarvalo, na crnih spodnjicah, pa je opaziti, da je ko se posusi belkaste barve. Ce te prav razumem se plodovnica tudi na temni podlagi vidi kot prozorna??

Hvala.

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.2.2011 20:28:47   
Pety17
sem vseeno malo poiskala na netu, tole je pisal dr.Pušenjak:
"spoštovani,

:-) simpatično vprašanje. Kakšen izcedek je normalen... prozoren ali rahlo belkast, pa tudi malenkostno rumen. Vse ostalo je patološko, ampak to še ne pomeni, da morate takoj k ginekologu. Urgentno obravnavo kliče le huda krvavitev, vse ostalo lahko počaka na redni pregled."

pa se tole:
"

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.2.2011 20:34:52   
Pety17
tudi od dr.Pušenjaka:
"Spoštovani,

izcedek, ki ni krvav, ne pomeni grožnje za nosečnost..."

se malo tolazim, dlje pa ne upam brskat:-(

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 21:01:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pety17)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.2.2011 21:13:49   
delfinka2211
uf ste bile pridne s pisanjem

najprej še enkrat hvala za čestitke za opravljen izpit...dans sm bila v lj in sm že pridno zbrala literaturo, ki jo bom rabila tako da začenjam akcijo s pisanjem diplome in upam ad mi res uspe vse po planih. naš mali se pridno javlja-brca takrat ko bi js spala tako da že neki časa ne spim. zdaj sem si naročila materinsko blazino k so mali povštri že premajhni user posted image

zdaj grem pa pogledat eno risanko...mi gre na otročjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.2.2011 21:15:16   
Pety17
hruška debeluška, a ves kako,...kot sem napisala, sem mislila, da je pac samo izcedek in govorila z kolegico, pa sem ji to omenla in je ona začela o tem odtekanju plodovnice in ni da ni , da kok je to nevarno, da to lahko po kaplicah,...bla bla bla.prej mi kaj takega sploh an misel ni prislo,....pa kaj ko sploh ne evm kako to zgleda,....in ja mi je dala malo za mislit, v bistvu velik:-(, zato sem postavila to vprasanje,.....

sej mojga miskota cutim, je zivahen, sam vseeno pa ostaja un grenak zven v usesih,....ne bi pa delala panike in tekla na urgenco k itak to baje ugotovijo lahko le tako, da ostaens notri. kaj menite??

Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.2.2011 21:24:32   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Hruška si po prvi nosečnosti nazaj kadila?

absofuckinglutno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej bi več smeškotov narisala, pa se mi ne da klikat... user posted image

< Sporočilo je popravil fluf -- 21.2.2011 21:26:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.2.2011 21:25:29   
Ladybug_2007
Živ,
v 1. nosečnosti sem bila na 3d v dravljah. Posneli so cca 7 sekund filma. V tej nosečnosti sem se odpravila h Klari Mihelič, lj na 2d uz za 40 eur. Posnela 15 minut in vse pokazala - kje je kaj, ali je ok...
Pety, sama sem bila na amnio, kjer sem imela po posegu precej mokre hlačke. To pomeni, da je nekaj plodovnice odteklo. Ker se to ni nadaljevalo, ni bilo panike. Prepričana sem, da gre pri tebi za izcedek. Tudi sama ga imam. Pri odtekanju plodovnice bi bile hlačke mokre, ne zamazane. Če sumiš kaj takega, nikar ne uporabljaj vložka.
Lp

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.2.2011 21:30:34   
Pety17
Hvala Ladybug_2007,.....sem mela samo scitnik perila gor, tak bombazen......bom sedaj raje brez.

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.2.2011 21:36:51   
mayalottie
punce, kako boste skrbele za svoje intimne predele?:)
Jaz sem danes opazila, da se že zelo težko brijem! predvsem, ker ne vidim več čez trebušček...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.2.2011 21:37:40   
fluf
Pety17 pojdi se pokazat pa boš mirna... moj izcedek je popolnoma prozoren in tekoč... občutek je tak kot bi se polulala... men je tud na misel prišla plodovnica... moj postane belkast šele čez nekaj časa (kot da bi vsa "voda izglapela")... pa ful neprijetno je blo. In sem omenila, me je pogledala in je vse ok... pač mam tak izcedek... če boš bolj mirna se pojdi pokazat, vedela boš pri čem si...

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.2.2011 21:39:33   
Pety17
Hvala Fluf,....edini problem je da moje g ta teden ni, drugi teden pa mam itak pregled,....to pomeni, da bi morala an urgenco?Kako je pa tvoja preverila za kak izcedek gre, ce ni skrivnost?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.2.2011 21:39:48   
Tiara123
Hej, nč panike, sigurno ni odtekanje plodovnice. Če so to res samo kapljice, naj te ne skrbi. Je le beli tok, ki ga je v nosečnosti malo več zaradi hormonov. V tem tednu je maternični vrat še sigurno zelo zelo zaprt, poleg tega je mehur, ki ščiti otročka in plodovnico neprodušno zaprt.

Naj te potolažim... Jaz sem v prvi nosečnosti zagnala celo paniko, ko se mi je nekje v 32.tednu ulilo in v tiste trenutku res nisem vedela, ali je ušel urin, ali je plodovnica, ali samo izcedek. Seveda TAKOJ cela panična šla h G na pregled.. Naredijo test z eno tekočino, ki v stiku s plodovnico pomodri. Itak, da je bil lažni alarm.. To se mi je potem še 2x ponovilo, pa nisem več delala panike. Vse skupaj je bila posledica vnetij in se je s tem nočnica čistila.

Če te skrbi, povej svojemu G, toliko da boš mirna, ampak mislim, da je strah čisto odveč.

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.2.2011 21:45:45   
Pety17
Tiara 123, hvala za odgovor.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.2.2011 22:30:52   
jk09
Huh.. komaj komaj še sledim vsem pogovorom.. no, upam, da boste kljub FB strani še vseeno tukaj pridno čvekale.. za tiste, ki nas ni na FB. Drugače bom ostala sama.. ker verjetno ste vse na FB. user posted image

Mayalottie.. moj trebušček je tudi že tako velik, da je britje zelo težavno.. kaj šele bo čez kakšen mesec.

Jaz se nič ne pritožujem nad premikanjem mojega malega. Zaenkrat me nič ne boli in komaj čakam, da začne migat in brcat. Ko sem utrujena je bolj miren, ko pa sem spočita pa je včasih zelo močen.

Glede na to da ste verjetno že vse imele morfologijo, me zanima kaj vse so vam izmerili in povedali? Moja je namreč trajala celih 5 min. Vem le toliko, da je težek 518 in da je vse ok. Drugo pa nič kaj preveč. Verjetno bom šla na 3D, da kaj več izvem.

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.2.2011 23:00:29   
soraia
Ah, napišem cel post in me vrže ven.

Bodiji: pri prvem otročku sem imela oboje, vendar sem uporabljala le tiste na preklop, tako da so bili navadni bodiji za prve tri mesece totalno zgrešen nakup (ampak v času nosečnosti, ko sem jih kupovala, nisem mislila na praktičnost).

Voziček: ga že imam doma od prvega sinčka (jane slalom pro), čeprav sem ravno danes videla peg perego GT3 in to v zeleni barvi (moja najljubša), in priznam, da me mika, in to zelo, je bil že takrat moj favorit, vendar ravno tisto leto sta bile le rjava in črna barva in to me je odvbrnilo od nakupa. moram pa kupovat z razumom in ne s čustvi, sploh ker je Jane še zelo lepo ohranjen.

3D uz priznam, da po videnih slikah na naši FB strani me zelo mika, vendar, ker ga za prvega nisem delala, imam sedaj občutek, da če ga sedaj naredim, kot da delam razlike med enim in drugim.

Fb skupina: super je, samo priznam, da ne vem točno katera je katera, ker tu na forumu imamo nicke, tam pa prava imena. Predlagam kakšen seznam.

< Sporočilo je popravil soraia -- 21.2.2011 23:03:35 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.2.2011 23:21:27   
sobrate
Mayalottie brazilka je zakonuser posted image user posted image user posted image -pa še zdej zarad hormonov bolj počas poganjajo dlačice user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
22.2.2011 8:36:14   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Hruška si po prvi nosečnosti nazaj kadila?

absofuckinglutno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2619
22.2.2011 8:41:09   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

Jaz sem danes opazila, da se že zelo težko brijem! predvsem, ker ne vidim več čez trebušček...
user posted image

Mi je bilo nerodno odpret temo....jaz tu ne vidim dol oziroma se moram prekleto potrudit in komaj diham zraven. Tako da zdaj to zrihtam "na pamet", moj dragi pa nardi kontrolo in popravke, kaj čmo...user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
22.2.2011 8:52:04   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

user posted image

Mi je bilo nerodno odpret temo....jaz tu ne vidim dol oziroma se moram prekleto potrudit in komaj diham zraven. Tako da zdaj to zrihtam "na pamet", moj dragi pa nardi kontrolo in popravke, kaj čmo...user posted image

S tem imam pa jaz že tudi probleme. Tako kot Mihelinka - na pamet kaj čem zdaj.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
22.2.2011 8:57:29   
Mihelinka
Tako, prebrala sem vse za nazaj, zdaj pa vam dolgujem poročilo iz včerajšnjega 3D. Nekatere ste ga videle že na fb user posted image .

Skratka povzetek: zelo zelo zadovoljna s pregledom pri dr. Lukman na Ptuju. Naredil nama je 30 fotk in 6 posnetkov (po cca 7 sekund). Potrdil, da je deklica (pogledali smo menda 4x). Potrdil, da je zdrava. Težka 732g (+/- 66g). Uradni rok je 9.6.2011, po njegovih meritvah 8.6.2011, torej rok je kar natančen. To je to...okvirno...menim, da se splača, vsaj prvorodkam polnim pričakovanja user posted image .

Pa še fotka....tukaj je pomahala:
user posted image

Obrazek (se mi zdi, da se smehlja user posted image ):
user posted image

Pa še ena:
user posted image

Še to glede pregleda: za lepe slike je fajn, da spi, če hočeš pa tam kaj videt je pa fajn da se premika. Naša punca je imela prave plesne vaje in se je G kar namatral, da je dobil take lepe fotke; se je pa res potrudil, sem ful zadovoljna z njim!

Midva sva od včeraj še bolj zaljubljena vanjo, se mi zdi, da se še bolj povežeš...itak sem čist raznežena, spet so mi hormoni podivjali, kar na jok mi gre...ajajajaj

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 22.2.2011 9:00:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2622
22.2.2011 9:23:25   
rado_vednica_
Zdravo...
Zanima me, kako je s temi nedrčki http://www.da-da.si/node/20 ...ali jih lahko zamenjaš, če napačnega naročiš? kakšni so za nositi?
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2623
22.2.2011 9:36:23   
mayalottie
Mihelinka, bravo za slikice!!

ma Sobrate, vem, vem, jaz budala sem pa jo opustila, v enem tretjem mesecu, ker mi je postala koža ful občutljiva in sem mislila, da ne bo ok...zdaj jo pa pogrešam!!!!!!! muchos!!! ker boljšega ni! bom pa zdaj počakala, ker ne bi prenesla tiste prve bolečine zdaj (ko ne greš dolgo časa)....Sem si otežila življenje:)

Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
22.2.2011 11:05:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?