|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
21.2.2011 8:19:37   
onur
Kupujete body z dolgimi ali kratkimi rokavi?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
21.2.2011 9:23:52   
fluf
Hruška debeluška:  a ne da ne valja brezalko pivo… tud men to ne gre… če pa kira kje najde KARLOVAČKO brezalko nej pa pove… ta je pa fuuuul dober (enkrat porbala »po nesreči«)…. Hihihihihi

Mihelinka: a si v HMju kupla… jest sm čist usekana na medvedka Puja… in mene ne smeš tja spustit…

Mayalottie: a vidiš men je pa za punčke vse … bljak, preveč punčkasto… pa kupujem čimbolj nevtralno, ker itak ne vem kaj mamo … tko da pol pr fantkih kej najdem… sploh te disniyeve junake, pa še par stvari… včasih sem vesela, ker ne vem kaj mamo, da ne zapravljam preveč, spet drugič norim zakaj ne vem, ker bi kakšno stvari kupila… hihihi… hormoni pač.

Bodiji… jest mam 56 večinoma še z dolgimi… ene 2 mam s kratkimi… 62 bom pa pol-pol kupila, itak lahk pol čez več napravim… upam da toplo poletje… s tem, da jest res nisem velik cunj kupovala… pa jih tud ne mislim… edino v HM majo windstoperje za malčke, pa sem videla, da se ful prodajajo. Razmišljam, da bi 68 al pa večjega kupila glede na najin kraj dopusta (smo bolj hribovske narave)… po drugi strani pa itak spreš otroka v košaro, pa pokriješ, pa ne vidim težav…

Jest sem dans v službi… delam še do 11.3., sam tud ne več po 8 ur in ne več vsak dan… v treh tednih ma da najdejo zamenjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 2577
21.2.2011 9:39:48   
Mihelinka
Jaz jih imam večino z dolgimi rokavi, ker se mi zdi da tak mali otrok (1 mesec star) mora imet vsaj 1 plast oblačil... nekaj jiih imam pa tud s kratkimi...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
21.2.2011 9:43:20   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Mihelinka: a si v HMju kupla… jest sm čist usekana na medvedka Puja… in mene ne smeš tja spustit…

Ne, v pikapolonici sem kupila. Imela sem bon in so imeli znižane še neke cotke. Tak roza pliš s Pujem. Drugač je pa Pu meni tudi zakon, imam kadico s Pujem, previjalno podlogo s Pujem, 2 bodija s Pujem, mapo v katero zlagam zdaj dokumentacijo s Pujem.... user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
21.2.2011 12:17:17   
pokoyo
Hojla babike!

delfinka2211, čestitke za izpit! Bravo punca, samo tako naprej in diploma bo kmalu v tvoji rokiuser posted image

onur, meni so vse kolegice svetovale za prve tri mesece bodije na preklop, ker je dosti bolj enostavno, kot pa oblačenje preko glave. Tako da jaz se bom tega držala...

LunaSonce, super, da je vse ok... Sem pa tudi jaz Rh-... Drugče pa ne razmišljam o tem gelu, ampak bolj o EAuser posted image  Od vseh, ki imajo izkušnje z EA, slišim same pohvale, tako da upam, da jo dobim, glede na to, da v MB ni na razpolago 24 ur na dan...

Meni obupno smrdi cigaretni dim in pa bencin. NA črpalki mi postane obupno slabo...user posted image  Pohano pa se mi FUL luštauser posted image

Mihelinka, kaj pa vem, meni je vse to nekako normalno, pač gre z roko v roki z materinstvom. Sicer nisem ravno pristaš tega, da bi dojila v gostilni pri polni mizi, ampak tako kje zunaj ali pa v dojilnici v kakšnem lokalu mi je pa čisto cooluser posted image  Pa tudi črpanje pred partnerjem mi je tudi normalno; med samim porodom bo videl še kaj dosti hujšega kot pa je črpalka na joškiuser posted image  Pač moje mnenje...

zupica, te podpiram glede pomoči partnerja... Za otroka sva se odločila skupaj in če je kriza, ima da si pomagamo... Seveda pa če je vse ok, ga nimam namena zbujati ob vsakem podojuuser posted image  Se mi zdi pomembno, da se ati angažira že od začetka... Imam klegico, ki je na začetku vse želela delati sama, ker je enostavno imela občutek, da sama najbolje poskrbi za otroka. In logično se je partner odmaknil, ker pač nič ni bilo dovolj dobro. Ko pa je mala imela nekje 6 mesecev, pa je začela jamrati, da ji nič ne pomaga.... Z mojim si že zdaj deliva delo v gospodinjstvu na pol, tako da me glede tega res ne skrbi...
sovila, čestitke za tdravo pupikouser posted image

hruška_debeluška, jaz si bom raje za sprostitev omislila kakšen požirek rdečega, ker mi pivo res ne tekneuser posted image

fluf, joj, jaz bi tudi samo zapravljala - mi moj že grozi, da bo treba zapleniti vso platikouser posted image  Drugače pa glede hrane in pijače, ja, vse zmerno, pa je ok... KOt tudi drugače v življenju...

onur, jaz kupujem bodije z dolgimi rokavi, zaenkrat. Bom pa sigurno vzela še kakšnega s kratkimi rokavi...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
21.2.2011 12:55:56   
karmen7
Huh ste se razpisale user posted image Še dobro da je pred mano Pokoyo pisala, si bom malo s tem  pomagala.

Kar se tiče bodijev sem jih jaz kar nekaj že dobila, pa so večina na preklop. Nekaj jih imam z dolgimi, nekaj pa s kratkimi rokavi, tako da tega več ne rabim kupovati.

Dojenje: upam, da bo čim manj težav, da bo lepo steklo. Si pa tako kot je napisala Pokoyo ne znam predstavljati dojenja pri polni mizi sredi gostilne, drugače pa nimam nekih težav. Glede črpanja pred možem pa bom vidla; če mi ne bo ok da je takrat tam, mu bom pač to rekla, kaj čem zdaj.

Pivo: sploh mi ne paše, mogoče kak deci vina, pa še to full redko.

Cotike: ajoj, bolš da ne grem v kako trgovino, ker bankrotiram takoj. Medvedek Pu je pa itak zakon! Midva sva ravno ta vikend prebarvala spalnico in tam ko bo imel naš fantek svojo posteljico bo prevladoval Pu na steni. Čisto sem padla noter, moj se samo križa in smeji! Aja, pa posteljico bo naš dedi kupil tam, kjer mu bo všeč! To je baje izjavil moji mami, ker sva jo hotla midva iti v Ikeo kupit to soboto.

Delfinka tebi čestitke za izpit, sovilla tebi za pupo!

Mene pa čaka ta teden cuker test, drugače pa sem danes stopila že v 24. teden. Madoniš mi gre to hitro sedaj...

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
21.2.2011 13:06:47   
fluf
Res je hitr gre, ... jest sem včeraj mela 100ko... user posted image komi vrjamem... jaooooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
21.2.2011 14:05:06   
Bloby
sm si lih izpisala ka sm kupla... poglavitno je da mam pa res zdej čist dost in morm ustavit konje

56 št. mam 7 bodijev dolgi rokavi in 7x kratki, bombažne žabice 6x, 3x jopica na zadrgo, Hlače na naramnice 3x, pajaci 4x, nogavičke 10x, copatki 4x, trenerkice 4x, kapice 3x, slinčki 4x.

Mako majčke so mi odsvetovali, naj mam raje več bodijev namesto njih. se mi zdi, da sm se kar založila Drgač pa stvari so iz Leclerca, Kika, H&M-a in C&A-ja. Tko da cene niso ble prou drage. Bodiji so bli skupaj u kompletu, pajaci, kapice in copatki tudi pa še kaj vrjetno... Trenerkice in hlače pa sm najdla na obešalnikih za znižano in so bli po 3€. Kupovala sem različne barve od rumene, zelene, roza in svetlo plave. Vem da bo punčka, samo nočem met vse roza...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
21.2.2011 14:16:54   
andreja310
Punce, mene ste na FB čisto obnorele s 3D, zdaj pa brskam in raziskujem, kam bi šla user posted image  Strahova in Dravlje sta najdražja, prebrala pa sem tudi, da v Dravljah delajo samo kratke 1s filmčke, pa Strahova tudi... user posted image  Zdaj pa oklevam še med porodnišnico Postojna in Kranj. Kam boste šle ve oz. imate kake izkušnje od prej, od prijateljic...? Hvala za vse informacije.

Aja, pa skupina na FB mi je ful všeč  user posted image user posted image user posted image

Kupila do sedaj: komplet 5 bodijev, 2x hlačke, 1x nogavičke, 1x supergice user posted image , 2x flaško Tommee Tippee, jogi, 2 rjuhi  ...in to je to user posted image  smo v fazi preseljevanja in še enostavno nimamo kam kaj dati. Aja, pa voziček naročili.

Uživajte!

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
21.2.2011 14:41:32   
LunaSonce
Vikend je mimo, jst pa 'povožena' – sm staknla en prehlad. S sobote na nedeljo nism nič spala – skozi nos nism mogla dihat, če pa sm dihala skozi usta, mi je pa glro še bolj sušilo in me bolelo. Sicer sm si izpirala nos s fiziološko raztopino, včeraj pa nism hotla reskirat še ene neprespane noči zato sm vseeno vzela operil kapljice za odrasle. Sm danes na netu vidla, da tudi Pušenjak pravi, da ni nič katastrofalnega, če se poseže po lekadolih in operilu. Že drugače nism glih pristaš kemije, sedaj pa še tolko manj. Kako pa kaj ve rešujete take težave, kakšna domača zdravila, ki učinkujejo?!
Andreja 310 – naslednji petek greva na 3D k dr. Petri Meglič v ZD Domžale. Sva bla pri njej že na nuhalni in je bila res prijazna, vse lepo razložila in si vzela čas. Prijatelji pravijo, da je 3D stran vržen denar. Nama pa se zdi, da je fajn vedet in videt, kaj se dogaja s škratom (baje, da se na teh pregledih opravi tudi kontrola rasti) tudi v drugi polovici nosečnosti. Jst sem do sedaj imela le 2 UZ (potrditveni+morfologija) in nuhalna. Na morfologiji pa je bila ginekologinja, ki je nadomeščala mojo G. nesramna in nama ni hotela nič povedat, zato sva se že isti dan popoldan naročila na 3D. Za ceno pa nisem vprašala, ker sem pozabila. Pričakujeva nekje med 80 € (toliko je v Postojni) in 110€ (baje pri Strahovi). Več pa bom poročala naslednji teden.

En lep sončen in topel pozdrav s primorskega konca.

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
21.2.2011 15:18:49   
mayalottie
a še katero "tišči" trebuh spodaj?
Mene ful zadnje par dni...še posebej, ko se sklonim ali sedim....očitno res nosim ful nizko..

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
21.2.2011 16:17:24   
Mihelinka
Še malo, še malo pa gremo na 3d user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
21.2.2011 16:19:23   
Pety17
Oj sonosecke!Kako ste?Imam eno? Ali je katera imela oz. ima vodenkast izcedek??
Meni se zadnje dneve pojavlja, pa ne vem ali je to normalno ali ne,.....
Hvala za odgovor.

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

Neposredna povezava do sporočila: 2588
21.2.2011 16:33:50   
fluf
Bloby haha če hočem tebe ujet se morm pa še potrudit :) a maš pajcke plišaste?

Andrej310 men so slikce ful luškane, midva se nisva odločila sicer za 3D... predvsem zarad finančnega vidika, sva pa na morfologiji vidla kako zgleda 3D, pa kako prstka cuzamo... fuuul noro.

mayalottie mene... in to že skoraj 4t... z bebiko je vse ok. Nosim nizko, prenizko user posted image

Pety17 jaz ga imam že celo nosečnost... tak čist voden, na hlačkah je videt belkast (ko da bi se na zraku sesiril)... nič narobe, z mano vse ok. Z bebiko tud. Ne peče, ne srbi, samo moteče je...

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
21.2.2011 16:56:06   
Pety17
Fluf, full hvala za odgovor. Tud mene nic ne pece niti en srbi, samo izcedek je,....pa me ej ena prestrasla, da gre lahk tud za plodovnico....jaz pojma nimam kako zgleda plodovnica, ko oteka,....ko pa zacnes brskati po netu te lahko "kap" od skrbi, zato me je zanimalo, ce ima se katera podoben problem,....

Hvala.

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
21.2.2011 17:00:31   
fluf
Pety17 lej jest sem se posvetovala z G, zato vem da je z mano in z bebico vse ok. Ker ni normalno, da mi toliko "izteka"...

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
21.2.2011 17:10:51   
Pety17
Fluf, razumem,....upam, da gre tudi pri meni zgolj za povecan izcedek,....je pa res voden....ta teden moje g ni, je an dopustu, mam pa potem naslednji teden pregled pa jo bom vprasala kako in kaj glede tega.

Sama niti ne bi pomislila na kaj hujsega, pac izcedek, ce ne bi govorila s kolegico, ki je naredila mal panike glede plodovnice. Kot sem napisala, pojma nimam kako bi zgledalo ce plodovnica po kaplicah odteka,.....

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.2.2011 17:22:42   
mayalottie
fluf, kako to zgleda pri tebi? Se lahko normalno giblješ-kaj ti je ginekolog svetoval? No, meni zadnjič ni nič rekel, pa sem že imela tako nizko vse skupi...tako da...ga bom pa vprašala 7.3., ko imam pregled...Če ne je pa kar nadležno...Ponoči tudi, pa zdi se mi, da pritiska na mehut takoj, ko se le ta malce napolni-in moram non stop na wc.

petty, tudi jaz imam povečan izcedek, je pa tudi dostkrat voden, včasih bel...nosim dnevne vložke, ampak ginekolog je tudi meni rekel, da je vse ok.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
21.2.2011 17:25:56   
Bloby
fluf ja... k se jst u neki vržem morm poj do konca... tko da... cunc čez glavo zaenkrat, če pa kej ne bo dost bom pa po porodu vidla. Pajacka mam enga iz pliša, ostale pa bombaž. Enga čist tko, če bo slučajno kaj mraz kak dan...
Ej fluf kako nardiš ta trakec k maš za nosečnost, ki ti kaže kolk dni še... to k si ti rekla, da si bla na 100 učerej...

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.2.2011 17:35:40   
mayalottie
še nekaj...kako si računate teden nosečnosti, glede na PDP ali datum zadnje menstruacije?
Kakorkoli že, ta teden vstopam v 26.teden...to naj bi bil zadnji teden drugega trimesečja...Zdaj se bodo torej začele tegobe nosečnosti;) No, se že počasi začenjajo...

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.2.2011 17:40:39   
fluf
Mayalottie jah men je rekla počitvat.. sam toj tko... jest sem hiperaktivc in sem do februarja počela vse, pol mi je pa zagorozila s placento praevio, pol me je pa zvil in zdej več počivam... mam čez en teden spet pregled, pa bomo vidl kaj bo rekla...

Bloby jest bi fuuul, zdej me daje... noro me daje... pa vsakih 14 dni kaj kupim... al pa en tedn user posted image
Trakec: greš na http://lilypie.com/ in tam klikneš maternity and pregnanc, nato pa days and weeks... pol si ga narediš... ko prideš na konec kopiraš HTML kodo za forume v svoj Dodatni podpis in voila... ti odšteva... vidi se pa če gre kdo na tvoj nik (ni ga treba kliknit)....

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.2.2011 18:14:22   
mayalottie
FLUF, to je problem tudi pri meni, ker ne morem biti pri miru..Kako pa zgleda to, da te je "zvilo"?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.2.2011 18:29:57   
Bloby
hvala fluf mam... jupi še 111 dni to go...

Neposredna povezava do sporočila: 2598
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 19:09:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.2.2011 19:09:25   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

FLUF, to je problem tudi pri meni, ker ne morem biti pri miru..Kako pa zgleda to, da te je "zvilo"?

user posted image psiha user posted image sam omenla je placento preavio... ni rekla, da je, sam da je lahko, pa da to ni ql... bla bla bla...

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?