Majchi
|
Oj! Le zakaj nimamo tehtanja ob torkih ? Včeraj mi je kazal +, da sem skazila tabelo, takoj danes pa 0,6 manj . V glavnem, sem šla na fitness tečt in mi je uspelo laufat 45 min. Kar šlo je in šlo. Sem zgleda imela dober dan, ker to je drugače moj cilj čez kakšen mesec. Še par dni nazaj več kot 20 min ni šlo. Potem pa še trebušnjakce in domov. In se ful dobr počutim! Birdy, pa saj se občasno še javljam pri novemberkah, sam kaj, če že na facebuku vse preberem in prekomentiram . kiara, kar se Montija tiče, imam jaz knjigo Prehrana po Montignacu, kjer so napisane osnove, zadaj pa je nekaj receptov. In potem se tega držim. Dobra knjiga je tudi Jem, torej hujšam. Po mojem se ti res splača vzet eno od teh dveh, ker je notri na simple način opisan princip glikemičnega indeksa, delovanja trebušne slinavke, dobra in slaba živila, sladkorji, kombinacije... Bistvo pa je ločevanje OH in beljakovin ter živila z nizkim GI. Torej črtat vse bele stvari: namesto sladkorja fruktoza, namesto belih makaronov raje polnozrnati, pirini, špinačni... Men osebno se tok dopade zato, ker lahko jem kolikor hočem, ker ne rabim štet kalorij in ker nisem nikoli lačna. Praktično gre za način življenja, če ga le hočeš sprejeti. Moj današnji jedilnik: Z: PZ kruh, salama, sir, jogurt (kiara, pri zajtrku Monti dovoli kruh skupaj s sirom, jaz pa sama goljufam in dodam še salamo) M: jogurt K: jogurt, montijeva čok.torta (ni se mi dalo kuhat) V: narezek (salama, sir, kumarice), smoothie (breskve+jogurt) aleksandra, fuuuul si pridna s hojo! To se bo kmal poznalo, boš vidla! tejči, čutiš mišice? Ne govor, jaz ponavadi po dolgotrajni lenobi, ko se spravim migat, šele po bolečinah ugotovim, da nekatere mišice sploh obstajajo . Jih aktiviram samo, kadar začnem hujšat. eva, pridna anticelulitne kreme: joooj, men se to tok ne da . Nisem glih tip ženske, ki bi se ful s kremami mazala, sem čist prelena in nedisciplinirana za to. Edino peelinge imam rada, to pa si redno delam. sončnica, tako malo ti še manjka... Ne zdaj odnehat. Pejdi do konca! Pa ne spustimo te še, nikamor ne greš . Resno, predaleč si prišla, da bi zdaj nehala. Opravi s tem enkrat za vselej. Potem boš pa samo še vzdrževala. A ne bo fino? Nobenga pressinga... jakopino, zate isto velja! Za vsakim dežjem posije sonček in za vsakim slabim dnem pridejo boljši .
|