krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz delam v pisarni in ja - trenutno kofetkam in to s prav nič "freh" izrazom na ksihtu. Uživam. Delam s strankami (preko telefona), ki so povečini OK, "svetlim izjemam", ki mi na trenutke dvignejo pritisk "do plafona", pa enostavno odložim slušalko in naj se pritožijo na "tramvaj-komando", če želijo. Imam čas za FB in RR, imam čas za lakiranje nohtov (hvala za idejo - res moram osvežit barvo), pisarna pa je opremljena po mojem okusu (kuhalnik, hladilnik, mikrovalovka, Internet, pa še kadim lahko noter). Vsake toliko moram res prebrat kakšen odlok ali zakon, ampak v tem uživam. Tudi kakšen račun je za pogledat', pa kakšen avion moram parkirat', vsake toliko celo pometem po tleh... Yep - jaz sem pisarniški molj. v mislih sem imela kakšne bolj resne pisarniške službe,ne pa take z peto stopnjo izobrazbe,kjer delaš preko telefona (predvidevam,da bi se ljudje obrnili na vratih tvoje kadilnice).a 700€ na mesec spacaš skupaj z malico in potnimi? Ena malenkost razlage, da boš morda bolje razumela... 1.) Nimam V. stopnje izobrazbe. 2.) Ne zdiš se mi kredibilna za presojanje resnosti mojega dela, imaš pa vseeno delno prav - vso odgovornost z lahkoto preložim na g. Direktorja. 3.) Če najdeš pisarno brez telefona... svaka ti čast. 4.) Belive it or not... moja pisarna ima OKNO! , tako, da še nihče ni umrl zaradi čikov. 5.) Leta 2004/2005 sem za točno to delo, ki ga še danes opravljam, dobivala plačo cca. 1.000€ (brez malice in potnih stroškov). Ampak, ker so bile razmere v tisti firmi overdose celo za moje živce, sem zamenjala firmo in delala isto delo za 800-900€. Tudi iz tiste firme sem odkorakala, ko se je zamenjalo vodstvo (beri: g. Bivši direktor je vse napisal na go. Bivšo direktorico), nakar sem bila eno leto prostovoljno doma, da sem si odpočila. In v tem letu sem ugotovila, da imam sicer zelo rada denar, vendar pa bankovci še vedno niso vse. In sem šla delat v firmo, kjer je vse tip-top, plača pa... Če te zanima konkreten znesek: za marec 2011 bom dobila... čakaj malo, da izračunam (imam urnik že pred sabo)... 1.060,8€ (z vključeno malico) + 34€ za potne stroške. Pa še eno vprašanje si bom drznila... Čemu tak ponižujoč ton? No pol pa IV,sorry
|