Klemy82
|
TT, točno tak. Pač, imaš živce al jih pa nimaš. Jaz jih nimam več. Za pijančke. Sem delala v slaščičarni in je blo luštno, tud pride kak težak, pameten v 3pm, ampak preživiš. Za šankom je pa skos kej... smo imeli enega modela, ki je celo plačo pri nas zapil, zato se ga je tudi zelooo dolgo toleriralo, se nažrl kot mamba, potem pa lajal (dobesedno lajal kot pes), rinil v stranke, dokler ni eni sodelavki pol šanka zrušil, pokozlal pol gostilne in rekel šefici, da je , ko mu je rekla, da naj še spuca, ker kelnarca ni hotela, so ga fantje v modrem ven nesli in dolgo časa ga ni bilo nazaj, potem pa spet po malem, kakor kdaj.. Pa en model, ki tako zelo očitno sovraži ženske, da adijo pamet, bog ne daj, da si mu kaj rekla, da si rekla dober dan v tonu, ki mu ni bil všeč, ti je že hebal vse po spisku, pa enkrat mi je rekel, da naj mu neham z ritjo migat pred nosom... pa sem samo mimo mize šla... pa en model, profesor v bistvu, ful ok človek, za razne intelektualne debate, razen ko se ga je nalil, je ratal pa tako žleht, tako žleht, da adijo pamet. Enkrat se je on name spravljal in me žalil pred polno gostilno, ker sem eni stranki rekla, da mu ne dam več za pit, ker je bil pijan, da je skor pod mizo padel, stari pa meni, nej mu dam pijačo, da kaj se grem, kaj si mislim, da sem, itd itd, stranka je kralj in podobne ... ampak se mu nisem pustila, potem pa je drugi dan vsem razlagal, kok sem jst fajn... v glavnem teh štorij je miljon.. so pa tudi krasne stranke, seveda, pridejo na kavico, na pivo, malo počvekaš z njimi, pa čas prijetno mine. No, potem je pa tu seveda še babji kolektiv, ki itak vedno za sabo potegne vse živo, največ pa opravljanja. Delaš z eno, ti šimfa drugo, delaš drugo, opravlja taprvo...pol se sam vprašaš, kaj imajo čez tebe za povedat, ko te ni... Ja, v glavnem, bilo je pestro, samo sem hepi, da je mimo.