Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 8:17:06
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro men sta pa dons jutro polepšali dve srni, ki sta prišli malo na sprehod pred naš vhod. drugače pa mi tole vreme že čist najeda> smo vsi takooo sitni, da ni res. no, vsaj sami smo spet. se takoj pozna, da je manj podivjanih hormonov pri hiši. no, sej zdej sem vesela, da je vsaj sneg. bova šla popoldne s ta velkim mal noret Najo pa tkooo zobki matrajo. se kar zvija. pa ni nikjer nič vidit... lep dan
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 8:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 9:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
joj koliko je bolančkov pikepoke vsem!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 9:32:06
|
|
|
|
corfu
|
Soncica za čimprejšnje okrevanje tvojih fantov. Mi smo danes tudi jedli na 1.5 ure...očitno imamo veeeeeeeelik poskok v rasti, Archie a tvoja Teja nima nič poskokov sem danes ponoči prav nate mislila
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 9:39:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
JUtro. Danes rabim samo kavi. Ninibo - moje sanje je vrtec, mislim pa da jemal pod 700€/mesec. SKratka, nama je bilo žal ful preveč to, ga pa res hvalijo! Soncica - mu daš celo svečko? Ker načeloma je lahko dovolj pol (odvisno tudi katere imaš,ampak previdevam, da ne najmočnejših) ... Lillchy - in kapo dol tvojmu možu. benika - držim pesti, da danes kaj novega (pozitivnega) zveš!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 9:42:31
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Mi smo danes tudi jedli na 1.5 ure...očitno imamo veeeeeeeelik poskok v rasti, Archie a tvoja Teja nima nič poskokov sem danes ponoči prav nate mislila ampak sem vseeno lepo spala (kljub temu, da je nekdo name mislil ). Nop, Teja nima poskokov v rasti, zato je pa tako majhna ne, resno, jih je imela prav očitne tam okoli 2 meseca, ko je spila po več kot 1000 ml na dan, ampak ponoči je vseeno spala po 7 ur v kosu. Sedaj ona spije 3x na dan po 170 ml AM (na AM piše, da ji za to starost pripada 4-5x po 190 ml), pa ene 4x na dan je dojena (predvsem dopoldne in zadnji večerni obrok). Spi pa po 11h v kosu. Saj pravim, da je zlata moja pupa za vse, ki nimate celih noči!! Punce KAPO DOL pred vami!!!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 9:57:33
|
|
|
|
corfu
|
Archie, sem mislila, da se ti bo pa kolcat začelo tvoja Teja je res en biser...no jaz pri nobenemu nisem imela te sreče...celo noč so začeli spati okrog 10 meseca, mislim...pa še so bili momenti Manca je imela obdobja, ko se je zbujala ob 4.30 in bila lačna ali pa bi se na veliko pogovarjala in to pri cca 2,5 letih, no dobro da so bila ta obdobja kratka.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 10:02:03
|
|
|
|
mala
|
soncica - čimprej se pozdravite
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 10:03:47
|
|
|
|
archie
|
eh, saj se bo lahko še vse obrnilo... (takrat bom pa jaz pisala, kako sem neprespana )... nič ne vem, kaj nas še čaka.. pri njej in (ali) pri naslednjih otrocih. To bo Kinder surprise jaz že v nosečnosti nisem vedela, da sem noseča, ker me nikoli ni ful brcala (komaj sem jo čutila). Je bila že tam ena taka nežna punca Kako vam sedaj spijo v posteljici? Na hrbtu? Še vedno na boku? A se kaj premikajo / obračajo ponoči? Midva jo dobiva zjutraj ravno tako, kot jo odloživa. Edino gor zleze za ene 10 cm (z glavo se dotakne roba posteljice). Drugače pa že ful dolgo časa spi na hrbtu.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 10:16:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 10:19:14
|
|
|
|
archie
|
Almera: sonce??? Pri nas pa sneži Aja, točno, saj Teja tut ne prespi cele noči. Se zadnje čase okoli 5-tih zbudi in potem čeblja in čeblja tam v svoji posteljici (in dostikrat me zbudi), ampak potem na srečoooo sama nazaj zaspi. Očitno bo huda čveka, ko bo velika
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 10:38:55
|
|
|
|
nenka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie Aja, točno, saj Teja tut ne prespi cele noči. Se zadnje čase okoli 5-tih zbudi in potem čeblja in čeblja tam v svoji posteljici (in dostikrat me zbudi) , ampak potem na srečoooo sama nazaj zaspi. Očitno bo huda čveka, ko bo velika i tebi teško ja, punce, midve z archie imava zlata otroka, tudi moj blaž spi od 21h do 6h in potem poje 150 ml in zadrnoha nazaj ponavad do 8h. čeprav jaz pa vstanem ponoči kar ene 3-5x ker se gospod zguzi in se obrne ali na hrbet ali na trebuh in se zbudi in potem bi se on režal in ne spal, ga morm nazaj dat na bok, potem pa zaspi, tako da spanca tudi zame ni ravno veliko, če ga na 2 uri popravljam da spi, da pa človek nazaj zaspi se pa tudi ve koliko časa traja. potem se pa še moj dragi tako v postelji premika, da me skoraj katapultira ene 3x na noč, pa je noč za mano, jest pa vsa tečna zjutraj... a bi šla katera z mano v sredo popoldan k beniki na obisk??? dopoldan skor da nebi hodila z otroki. bo pa menda v sredo že lepše vreme in definitivno pade vozičkanje če bi šla pa katera dopoldan se pa tudi lahko zmenimo, pa gremo s tamalimi, čeprav to ne vem če je ravno pametna ideja... no, upam, da bo katera za, da ne bom sama hodila?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 11:04:49
|
|
|
|
archie
|
jeeeeeeeeee, Teja se je naučila jest danes je tretjič dobila banano in je prav lepo odpirala usta. Sem ji pa zmešalo malo riževih kosmičev z banano. In danes je bilo prvič, da ni ust skupi tiščala, ko je videla žlico nenka, če greš, jo prav lepo pozdravi in ji v našem imenu prenesi miljon dobrih želja, da bi čimprej ozdravela!!
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 12:31:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 12:38:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 12:42:09
|
|
|
|
archie
|
Soncica, aha, če bo tako kot pri tebi, bo z vsakim slabše? hmmm... vredno premisleka čeprav G mi je na prvem pregledu rekel, da morava imeti še kakšnega, da bova spoznala vse radosti materinstva (že takrat je precej spala).
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 12:47:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 14:08:45
|
|
|
|
bambinca
|
no naš mali je šel danes po enem mesecu v vrtec, pa bomo videli... z Zojo imava jutri pregled in upam, da bo vse ok; sem si pa danes privoščila frizerja in se ful ostrigla Zoja poje zdaj 3 obroke GH, za popoldan pa še ne vem, kako bo - prvim dvema sem dajala jogurte in skute, pri njej je pa sum na alergijo...bomo že kaj bi pa še nekaj vprašala: o kakšnem poskoku rasti al teže govorite? sej to se zdej počasi umirja in se redijo vedno manj/teden; moj ta drugi je bil res komad, pa se je v tem obdobju že res ful malo redil oz ko sem pediatrinji povedala, da bolj pogosto je, je rekla, da je lačen, ker ne dobi dovolj in moram pač dodajat...nikoli mi pa ni nihče rekel, da se premalo redijo ali rastejo, ker bi moral biti poskok, zato res ne vem, kaj to je
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 14:41:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 14:45:39
|
|
|
|
corfu
|
Almera, če Bor nima vročine in se dobro počuti ne vidim, razloga da ne bi šel... Naša je danes tudi jedla banano
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 14:49:13
|
|
|
|
corfu
|
Amera, danes je tak čuden dan no naša je zadnje čase čudna samo ponoči, čez dan je po starem, sama zaspi itd... Moram it še jaz nabavit te riževe kosmiče, ker naši tudi očitno pire krompir ne potegne... Zanimivo tudi sin je pri 7 mesecih jedel makarone in je na njih zrasel, pire mu je obrnil želodec, pa sem naredila vse možne varijante... Kaj danes kuhate? Mi bomo imeli pečenega piščanca + mlince + solata za sladico pa še zadnji koščki skutine tortice
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 14:49:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 14:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 15:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.2.2011 15:14:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
kosilo: - Jakob: cvetačka z basmatim rižem in žličko oliv.olja. Pojedel skoraj ves tavelki globoki krožnik. - ostali: popečen krompir, pleskavice in solata benika....upam, da bodo preiskave čimprej mimo in da se kmalu z diagnozo in (o)zdravljena vrneš med svoje najdražje bolančki za vas pikapoke in kavice za neprespane
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?