|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
21.2.2011 8:17:06   
lillchy123
jutrouser posted image

men sta pa dons jutro polepšali dve srni, ki sta prišli malo na sprehod pred naš vhod.user posted image user posted image user posted image
drugače pa mi tole vreme že čist najeda> smo vsi takooo sitni, da ni res. no, vsaj sami smo spet.user posted image se takoj pozna, da je manj podivjanih hormonov pri hiši.user posted image no, sej zdej sem vesela, da je vsaj sneg. bova šla popoldne s ta velkim mal noretuser posted image

Najo pa tkooo zobki matrajo.user posted image se kar zvija.user posted image pa ni nikjer nič vidit...

lep dan

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 8:25:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
21.2.2011 9:30:04   
Anonimen
joj koliko je bolančkov user posted image  pikepoke vsem!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
21.2.2011 9:32:06   
corfu
Soncica user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje tvojih fantov.

Mi smo danes tudi jedli na 1.5 ure...očitno imamo veeeeeeeelik poskok v rasti, Archie a tvoja Teja nima nič poskokov user posted image user posted image user posted image  sem danes ponoči prav nate mislila user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1079
21.2.2011 9:39:11   
Jazzy1
JUtro. Danes rabim samo user posted image user posted image kavi. user posted image user posted image

Ninibo - moje sanje je vrtec, mislim pa da jemal pod 700€/mesec. SKratka, nama je bilo žal ful preveč to, ga pa res hvalijo!

Soncica - mu daš celo svečko? Ker načeloma je lahko dovolj pol (odvisno tudi katere imaš,ampak previdevam, da ne najmočnejših) ...

Lillchy user posted image in kapo dol tvojmu možu.

benika - držim pesti, da danes kaj novega (pozitivnega) zveš!!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
21.2.2011 9:42:31   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Mi smo danes tudi jedli na 1.5 ure...očitno imamo veeeeeeeelik poskok v rasti, Archie a tvoja Teja nima nič poskokov user posted image user posted image user posted image  sem danes ponoči prav nate mislila user posted image

ampak sem vseeno lepo spala (kljub temu, da je nekdo name mislil user posted image ).
Nop, Teja nima poskokov v rasti, zato je pa tako majhna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, resno, jih je imela prav očitne tam okoli 2 meseca, ko je spila po več kot 1000 ml na dan, ampak ponoči je vseeno spala po 7 ur v kosu.
Sedaj ona spije 3x na dan po 170 ml AM (na AM piše, da ji za to starost pripada 4-5x po 190 ml), pa ene 4x na dan je dojena (predvsem dopoldne in zadnji večerni obrok).  Spi pa po 11h v kosu. Saj pravim, da je zlata moja pupa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki nimate celih noči!! Punce KAPO DOL pred vami!!!!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
21.2.2011 9:57:33   
corfu
Archie, sem mislila, da se ti bo pa kolcat začelo user posted image user posted image  tvoja Teja je res en biser...no jaz pri nobenemu nisem imela te sreče...celo noč so začeli spati okrog 10 meseca, mislim...pa še so bili momenti user posted image  Manca je imela obdobja, ko se je zbujala ob 4.30 in bila lačna user posted image  ali pa bi se na veliko pogovarjala user posted image  in to pri cca 2,5 letih, no dobro da so bila ta obdobja kratka.

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
21.2.2011 10:02:03   
mala
soncica - čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
21.2.2011 10:03:47   
archie
eh, saj se bo lahko še vse obrnilo... (takrat bom pa jaz pisala, kako sem neprespana user posted image )...  nič ne vem, kaj nas še čaka.. pri njej in (ali) pri naslednjih otrocih. To bo Kinder surprise user posted image
jaz že v nosečnosti nisem vedela, da sem noseča, ker me nikoli ni ful brcala (komaj sem jo čutila). Je bila že tam ena taka nežna punca user posted image

Kako vam sedaj spijo v posteljici? Na hrbtu? Še vedno na boku? A se kaj premikajo / obračajo ponoči?

Midva jo dobiva zjutraj ravno tako, kot jo odloživa. Edino gor zleze za ene 10 cm (z glavo se dotakne roba posteljice). Drugače pa že ful dolgo časa spi na hrbtu.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 10:16:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
21.2.2011 10:19:14   
archie
Almera: sonce??? Pri nas pa sneži user posted image

Aja, točno, saj Teja tut ne prespi cele noči. Se zadnje čase okoli 5-tih zbudi in potem čeblja in čeblja tam v svoji posteljici (in dostikrat me zbudi), ampak potem na srečoooo sama nazaj zaspi. Očitno bo huda čveka, ko bo velika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
21.2.2011 10:38:55   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Aja, točno, saj Teja tut ne prespi cele noči. Se zadnje čase okoli 5-tih zbudi in potem čeblja in čeblja tam v svoji posteljici (in dostikrat me zbudi) user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak potem na srečoooo sama nazaj zaspi. Očitno bo huda čveka, ko bo velika user posted image

i tebi teško user posted image

ja, punce, midve z archie imava zlata otroka, tudi moj blaž spi od 21h do 6h in potem poje 150 ml in zadrnoha nazaj ponavad do 8h. čeprav jaz pa vstanem ponoči kar ene 3-5x ker se gospod zguzi in se obrne ali na hrbet ali na trebuh in se zbudi in potem bi se on režal in ne spal, ga morm nazaj dat na bok, potem pa zaspi, tako da spanca tudi zame ni ravno veliko, če ga na 2 uri popravljam da spi, da pa človek nazaj zaspi se pa tudi ve koliko časa traja. potem se pa še moj dragi tako v postelji premika, da me skoraj katapultira ene 3x na noč, pa je noč za mano, jest pa vsa tečna zjutraj...

a bi šla katera z mano v sredo popoldan k beniki na obisk??? dopoldan skor da nebi hodila z otroki. bo pa menda v sredo že lepše vreme in definitivno pade vozičkanje user posted image če bi šla pa katera dopoldan se pa tudi lahko zmenimo, pa gremo s tamalimi, čeprav to ne vem če je ravno pametna ideja... no, upam, da bo katera za, da ne bom sama hodila?

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
21.2.2011 11:04:49   
archie
jeeeeeeeeee, Teja se je naučila jest user posted image user posted image user posted image danes je tretjič dobila banano in je prav lepo odpirala usta. Sem ji pa zmešalo malo riževih kosmičev z banano. In danes je bilo prvič, da ni ust skupi tiščala, ko je videla žlico user posted image user posted image user posted image

nenka, če greš, jo prav lepo pozdravi in ji v našem imenu prenesi miljon dobrih želja, da bi čimprej ozdravela!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 12:31:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 12:38:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
21.2.2011 12:42:09   
archie
Soncica, aha, če bo tako kot pri tebi, bo z vsakim slabše? user posted image hmmm... vredno premisleka user posted image user posted image
čeprav G mi je na prvem pregledu rekel, da morava imeti še kakšnega, da bova spoznala vse radosti materinstva (že takrat je precej spala). user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 12:47:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
21.2.2011 14:08:45   
bambinca
no naš mali je šel danes po enem mesecu v vrtec, pa bomo videli...
z Zojo imava jutri pregled in upam, da bo vse ok;

sem si pa danes privoščila frizerja in se ful ostrigla

Zoja poje zdaj 3 obroke GH, za popoldan pa še ne vem, kako bo - prvim dvema sem dajala jogurte in skute, pri njej je pa sum na alergijo...bomo že kaj

bi pa še nekaj vprašala: o kakšnem poskoku rasti al teže govorite? sej to se zdej počasi umirja in se redijo vedno manj/teden; moj ta drugi je bil res komad, pa se je v tem obdobju že res ful malo redil oz ko sem pediatrinji povedala, da bolj pogosto je, je rekla, da je lačen, ker ne dobi dovolj in moram pač dodajat...nikoli mi pa ni nihče rekel, da se premalo redijo ali rastejo, ker bi moral biti poskok, zato res ne vem, kaj to je

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 14:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.2.2011 14:45:39   
corfu
Almera, če Bor nima vročine in se dobro počuti ne vidim, razloga da ne bi šel...

Naša je danes tudi jedla banano user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1095
21.2.2011 14:49:13   
corfu
Amera, danes je tak čuden dan user posted image  no naša je zadnje čase čudna samo ponoči, user posted image  čez dan je po starem, sama zaspi itd...
Moram it še jaz nabavit te riževe kosmiče, ker naši tudi očitno pire krompir ne potegne...user posted image  Zanimivo tudi sin je pri 7 mesecih jedel makarone in je na njih zrasel, pire mu je obrnil želodec, pa sem naredila vse možne varijante...

Kaj danes kuhate?

Mi bomo imeli pečenega piščanca + mlince + solata za sladico pa še zadnji koščki skutine tortice

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 14:49:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 14:51:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1098
   [Brisano sporočilo]
21.2.2011 15:07:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.2.2011 15:14:11   
tinkatonka
kosilo:
- Jakob: cvetačka z basmatim rižem in žličko oliv.olja. Pojedel skoraj ves tavelki globoki krožnik.
- ostali: popečen krompir, pleskavice in solata

benika....upam, da bodo preiskave čimprej mimo in da se kmalu z diagnozo in (o)zdravljena vrneš med svoje najdražje

bolančki za vas pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kavice za neprespaneuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?