Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:27:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premisliš in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala ja vprašaj punce za kom T. leče ? ... za mamo... tud če ima družbo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:28:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premisliš in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimi ja če jih je več je fajn...jaz pa vedno sama letam z T. ker so vse brez otrok ali pa z mičkenimi -ki še ne letajo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:29:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.). joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je.... Jaz bi tudi na tvojem mestu gledala samo na vaju s T, ker tvoj je pa odrasel in če se mu zdi samoumevno, da ti kuhaš, naj bo samoumevno tudi, da bo jedel kar skuhaš al pa naj si pašteto iz hladilnika vzame. Ja te omake za testenine so fajn, ker je potem res hitro pripravljeno. Pa daš magari v skrinjo pa drugič ven vzameš, da ni zaporedoma isto. Al pa enkrat poliješ prek makaronov, drugič prek njokov, tretjič prek širokih rezancov, četrtič prek kakih tortelinov ipd.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:31:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premisliš in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimi ja če jih je več je fajn...jaz pa vedno sama letam z T. ker so vse brez otrok ali pa z mičkenimi -ki še ne letajo Te pa pridi, ko bova midva s Tinejem, on je tudi najbolj srečen, če sem jaz z njim v igralnici.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:31:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.). joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je.... Jaz bi tudi na tvojem mestu gledala samo na vaju s T, ker tvoj je pa odrasel in če se mu zdi samoumevno, da ti kuhaš, naj bo samoumevno tudi, da bo jedel kar skuhaš al pa naj si pašteto iz hladilnika vzame. Ja te omake za testenine so fajn, ker je potem res hitro pripravljeno. Pa daš magari v skrinjo pa drugič ven vzameš, da ni zaporedoma isto. Al pa enkrat poliješ prek makaronov, drugič prek njokov, tretjič prek širokih rezancov, četrtič prek kakih tortelinov ipd. vem ja marta... sam njemu so to vse makaroni mah klinc ga gleda... če bo htel bo jedo če ne -pač ne naj shujša malo...mu nebi škodlo (joj kak sn žleht)
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:34:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.). joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je.... Jaz bi tudi na tvojem mestu gledala samo na vaju s T, ker tvoj je pa odrasel in če se mu zdi samoumevno, da ti kuhaš, naj bo samoumevno tudi, da bo jedel kar skuhaš al pa naj si pašteto iz hladilnika vzame. Ja te omake za testenine so fajn, ker je potem res hitro pripravljeno. Pa daš magari v skrinjo pa drugič ven vzameš, da ni zaporedoma isto. Al pa enkrat poliješ prek makaronov, drugič prek njokov, tretjič prek širokih rezancov, četrtič prek kakih tortelinov ipd. vem ja marta... sam njemu so to vse makaroni mah klinc ga gleda... če bo htel bo jedo če ne -pač ne naj shujša malo...mu nebi škodlo (joj kak sn žleht) Točno tako, naj bo vesel, da sploh skuhaš. Mogoče bi morala kakšen teden štrajkat pa bi potem bolj cenil.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:39:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Točno tako, naj bo vesel, da sploh skuhaš. Mogoče bi morala kakšen teden štrajkat pa bi potem bolj cenil. Pod to se pa še jaz podpišem...pa pod prejšnji martin post tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:40:42
|
|
|
|
tasa_m
|
HVALA vsem za čestitke v Lijinem imenu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:43:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Točno tako, naj bo vesel, da sploh skuhaš. Mogoče bi morala kakšen teden štrajkat pa bi potem bolj cenil. Pod to se pa še jaz podpišem...pa pod prejšnji martin post tudi nebi mogla...bi prej popenla jaz... sem pač tak navajena da mora bit skuhano in pospravljeno-njemu je to tak samoumevno menda (je problem deda prevzgojit, če ga je mami ujčkala do 26 leta-ni rabomrdnit z prstom doma) in zdaj v 3 letih skupnega bivanja težko spremenit osebo...ker mam tak pametno taščo-in nebi rada da bo T. enak...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:45:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m HVALA vsem za čestitke v Lijinem imenu. pri meni jo še darilo čaka...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:51:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m HVALA vsem za čestitke v Lijinem imenu. pri meni jo še darilo čaka... saj nimata daleč da pridete na tortico in kavico :) Bota lahko Tai in Lija na klaviature igrala in pela. To je trenutno in pr nam,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:54:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Točno tako, naj bo vesel, da sploh skuhaš. Mogoče bi morala kakšen teden štrajkat pa bi potem bolj cenil. Pod to se pa še jaz podpišem...pa pod prejšnji martin post tudi nebi mogla...bi prej popenla jaz... sem pač tak navajena da mora bit skuhano in pospravljeno-njemu je to tak samoumevno menda (je problem deda prevzgojit, če ga je mami ujčkala do 26 leta-ni rabomrdnit z prstom doma) in zdaj v 3 letih skupnega bivanja težko spremenit osebo...ker mam tak pametno taščo-in nebi rada da bo T. enak... To je pa molo tudi od karakterja pa verjetno še kakega drugega dejavnika odvisno. Mojega je mama pedinala, kuhala več menijev kosil, nič ni rabil pospravljat ipd. Ampak imava že od začetka nekako razdeljeno...oba pospravljava, oba kuhava,... Jaz vedno pravim, da jih na začetku zveze preveč razvajamo in je potem težko neka nova pravila vpeljat, ko so že navajeni in jim je samoumevno, da je vsak da skuhano in pospravljeno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:55:48
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m HVALA vsem za čestitke v Lijinem imenu. pri meni jo še darilo čaka... saj nimata daleč da pridete na tortico in kavico :) Bota lahko Tai in Lija na klaviature igrala in pela. To je trenutno in pr nam, Tasa, lepo da si se malo oglasila. Kako ste?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:57:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m HVALA vsem za čestitke v Lijinem imenu. pri meni jo še darilo čaka... saj nimata daleč da pridete na tortico in kavico :) Bota lahko Tai in Lija na klaviature igrala in pela. To je trenutno in pr nam, javi kdaj ti paše-pa se oglasiva
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:02:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa, lepo da si se malo oglasila. Kako ste? PA bo nekak, kako pa ti Marta, kako kaj T.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:02:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka javi kdaj ti paše-pa se oglasiva Kdaj imata čas, se oglasita. JAz delam v or. in čet. popoldan, ostalo sem doma. Smo pa tudi danes doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:04:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa, lepo da si se malo oglasila. Kako ste? PA bo nekak, kako pa ti Marta, kako kaj T.? Tudi gre. Nimam nekih večjih pritožb.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:11:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tudi gre. Nimam nekih večjih pritožb. Sicer pa saj tudi nič ne pomaga tudi če jamramo a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:17:09
|
|
|
|
elevitka
|
te pa se oglasiva danes - je L. budna ali aja ?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:23:42
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka javi kdaj ti paše-pa se oglasiva Kdaj imata čas, se oglasita. JAz delam v or. in čet. popoldan, ostalo sem doma. Smo pa tudi danes doma. Te pa se jaz pridem na kak kos torte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:24:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Danes bila zjutraj v princess shop,si nakupla puno pa jos,tak f*u*k*i*s cizme kot take za na cesto potem sem pa sibala v ta moj klub zaposlitve. Mi je res vsec,moram zaenkrat pohvalit to mentorico
< Sporočilo je popravil Sacherca -- 21.2.2011 14:25:14 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:41:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Mali ima vsak mesec cepljenje proti RSV zakaj pa vsak mesec ker je to zaščita za dihala pozimi. začela sva novembra in dobi 5 doz, torej marca zadnjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:42:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, no zame ni glih dober, ker sem avto ruknila zopet... ...in sem ful slabe volje...mah bo že. hudo? s tabo je vse ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:44:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Glede kave: pridem, ko bo popoldan, dopoldan midva ne moreva (sem v službi, med počitnicami pa brez prevoza, ker ima B avto). kje pa si doma? mogoče vaju katera lahko spotoma pobere?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 14:57:41
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Mali ima vsak mesec cepljenje proti RSV zakaj pa vsak mesec ker je to zaščita za dihala pozimi. začela sva novembra in dobi 5 doz, torej marca zadnjo To na vajino zeljo ali je P svetovala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......