naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010 Jutro, meni je pa nekak lažje tu pisat, kot pa na FB. Mi spimo vedno slabše. Vmes je že vstajala samo enkrat na noč, zdaj pa se že zbudi ob polnoči in pote točno na tri ure, pa ni dojena. Jaz več ne vem kaj je to, kaj jo je iztirilo. Res sva bili vmes bolni, ali je cela razštelana od cepljenja, nevem. Včeraj sem šla kupit Novalac NF, in šla ob 11 lepo spat, sem mislila, saj bo itak spala, je ob pol devetih zaspala, pa malo pred 12 spet alarm. Pa ob 3 in ob 6 sva vstale. Nevem, zdi se mi, da ne rabi toliko nočnih obrokov, tehtala je pri 3m 7500. Kak vi spite? Meni zadnji teden enako dela. Mogoče je res povezano z ne-dojenjem. Se ne pusti več dojit, tako, da si tisto malenkost črpam, res pa je, da je tudi tega mleka bore malo. No, im odkar se ne dojiva več, je obvezno lačna na manj kot tri ure, poje pa celega vraga!!!! Prej sva se pa mučili z mililitrčki... Edino prvo večerno rundo spanja potegne. Danes ponoči je bilo hranjenje in spanje tako: 19:00-02:00, 02:30-05:30, 06:15-08:45. Zjutraj je imela seveda pol šestih obvezno prdanje (ne vem od kod ji to, da gre sred noči pradat!!!), HB pa tudi kakanje... Naša bo pa naslednji teden 3m, težka je pa tam okol 5 kg ... lahko kategornica