suzy85
|
Dobro jutro! za vse bolne! ljupka super za - za tehtnici! Men je tud iz torka na sredo padla teža za več kot kg, ker sem v torek pazila na prehrano, tako da mislim, da bo v pon spet - na tehtnici. pety kako je sestra? tudi zanjo! IZVIRNO SPOROČILO: kiara85 suzy85- zanimiva področja imaš. jaz sem šele zdaj to bolj podrobno spoznala in mi je zelo zanimovo. jaz bom lahko učila strokovne predmete za gostinstvo na srednji šoli, pa tud gospodinjstvo na oš v kakšni kombinaciji z organizacijo šolske prehrane in podaljšanem bivanju, ker drugače ni dovolj ur. ali si se ti sam prej pozanimala za pripravništvo na šoli, če je plačano, ali si kr prošnjo poslala. upam, da ti ne težim preveč, sam mal me skrbi, kak bi to izpeljala Za pripravništvo se moraš prijaviti na razpis MŠŠ, ki je razpisan 2x letno - nekje aprila in novembra. Na vsakem roku dobi 45 najboljših prijavljenih plačano pripravništvo, ostali pa ga opravljajo volontersko. Na zadnjem razpisu novembra je bilo potrebno zbrati min. 10, 70 točk. Od tega sta 2 točki za pedagoško smer, ostale točke pa so zahtevano povprečje. Tako je bila meja povprečje minimalno 8,72. Je pa bila to ena izmed najvišjih mej, po navadi se giblje okoli 8,40. kreme Če je le možno, je ne uporabljam. ampak, na žalost, imam precej suh kožo, tako da uporabljam becutan otroško kremo. Za telo pa kar pride pod roke. Doma imam še Niveino olje za dojenčke in Dove mleko, tako da bom najprej to uporabila. orbitrek Men je kar fajn. Po navadi si naštimam kakšno nanizanko, npr. Housa (sem pogledla že vse dele do 7. sezone 11. del ), zdaj pa začnem gledat NCIS. (ne)prespane noči Naša je bila glede spanja kar pridna. Sicer je dolgo ponoči še jedla (1x na noč), ampak je nato nazaj zaspala in spala do jutra. Če otrok ponoči ne spi oz. se zbuja, tako ne moreš kaj veliko spremenit, razen tega, da se s tem sprijazniš. Mogoče bo pa pri 2. otročeku boljše! aleksandra za novo frizurco! montignac Ne vem točno, katera je zadnjič spraševala o pravilih. Če katera želi, mi pišite na ZS, pa vam pošljem kratek povzetek in kup receptov po tej metodi Moj jedilnik včeraj ni bil ravno dietni, so pa bile količine omejene. Z: topli sendviči M: mini pica K (ob 16.30): gobova juha, palačinke s čokolado V: bela kava Smo pa imeli včeraj s šolo športni dan in sem drsala 3/4 ure in 3/4 ure hodla do avtobusa Nekaj pa je le! Šibam v razred!