Ursi2
|
Najprej ŠPELA, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RES SEM vesela te novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sem ravno par dni nazaj razmišljala o tebi, da se nič ne oglasiš in kk si kaj, ali bomo kmalu zvedeli veselo novico!!!!!!!!!!!! NO, uživaj drugo polovico, naj bo čimbolj mirna, predvsem pa brez skrbi!!!!!!!!!!! Kako pa kaj tvoja dva sončka? a da gre hčerka že v srednjo? Ojej, noro!!!!!!!!!Držte se, pa en vagon pikapok za zdravje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, midva z Juretom pa sma od petka bila v bolnici na opazovanju, ker Juretu reakcijia na Hiconcil ni pojenjala, ampak je bil vedno bolj flekast in zatečen in nas je skrbelo, da bi zatekala tudi usta in ne bi mogel dihat. Poleg tega pa je po nogah imel vse modro in na pregibih prav tk ko enepočene žile (oz tk ko imajo ponavadistarejši ljudje žile) in je zdravnico skrbelo, da se mu kri strjuje. Pa na srečo, to ni bilo, fleki pa oteklina pa v petek ni šla nazaj, potem v soboto je bil mogoče za spoznanje mal boljši, ampak dobil še vedno ni nič, razen mal Fenistil kapljic proti srbenju,pa klistirali so ga revčka, potem pa je bil en Ljubljanski zdravnik v soboto in je takoj rekel, da je treba dat en sirup proti alergiji in je šlo prav opazno na boljši. Tako da mormo zdej gledat in ga opazovat pa še tri dni potem, ko ne bo sploh nobenega fleka več, še vedno devat, da se ščisti in uniči, če je še kaj. Drgač pa ima nizko železo in bomo mogli devat sirup. Bom poskušala s hrano še , čeprav je imel zdej kr precej nizko. Bomo vidli, kk bo, ko bo zdrav. Luka je bil kr mal znerviran in ko je rekla zdravnica, da boma mogla v bolnico je bil spet čist prestrašen. Sem rekla, da ga bom peljala k moji mami, da bo pri njej, pa je rekel da ne, da je njegov kuža, ki ga je s sabo nesel k zdravniku tudi bogi in ga boli in ima flekece in da more tudi v bolnico in da bo on peljal Boni in bo z njim not, jz bom pa z Juretom. No, pa sma se potem lepo zmenila in je lepo počakal pri mojih, jz pa sem šla z Juretom v bolnico. Pa baje da je bilo kr ok, sam dans pa je baje kr skoz, da bi rad k nama šel. Ampak sta se imela baje fajn z mojim. Kar verjamem, sej sta skoz neki šravfala pa popravljala, pa vsi so se sukali okrog njega. Hvala punce za tolažbo, kar se moških tiče!Sej vem, da pride kak slab dan in gre! Se pozna, da sem tudi sama mal bolj sitna, pa jezi me vse tole, ko se nam od Božiča že vleče, ne vem, kk z vrtcem oz varstvom, moj se skor ne pogovarja z mano, če pa že pa sam čez moje tolče, ker pač skupi delajo in ga razkurijo. Karkoli pa hočem, morem pa prav vlečt iz njega, tk da se mi zdi že prav brezveze. Ampak bo že minilo. Sem pa vesela, ker sem se danes končno odločila, da pa lahk imam tudi jz kaki dve uri za sebe in grem v petek na obletnico valete!Ma, komi čakam!!!Upam, da do petka ne pride kaj vmes!!!!!! Terida, meni se zdi zlo super darilo kake sestavljanke, lego kocke so itak zakon, pri nas prav uživa zdej, ko jih je še za božička dobil neki in lahk že res kr neki sestavi, pa zdej sem za RD rekla, da naj mu moja sestra prinese tiste velike podloge, da bo še rajši sestavljal. Drgač je tudi zlo fajn tisto, ko so taka lesena živila (kao korenček, klobase, kruh, jajčke,......) z ježki skupi staknjene in nož zraven in potem to režeš in spet skupi. Naš je dobil za božička in ko smo bili na otroškem bazarju se je s tistim ful igral. In takrat si je ful nohte grizel, ampak s tistim se je tk zaigral, da se kake pol ure sploh ni spomnil, da bi dal prst v usta.No, pri nas so vsa glasbila itak IN, pa tale servis za čaj je super, pol pa imamo čajanke, pa nam LUka naliva. Al pa kuhinjca in kuha. Kuhinjo mu je kr moj skupi nardil, ampak Luka prav uživa, pa zdej že tudi Jure. Sicer Jure bolj razmetava, ampak počasi bo pa tud kuhat začel. Drgač pa je v Ikei ful super kuhinjca, pa vse posode zraven, prav take taprave, sam v pomanjšani verziji, pa zajemalka pa uno za špagete. Pa taki mali kozarčki, pa šalčke,..... Naš je vedno čist srečen, ko gremo gor, se igra v tisti kuhinjci in kuha špagete,...... Pomlad, pridna si!!!!Joj, mi je kr žal, da vas nisem mogla prit poslušat!Ker men so pa Ave res super zbor!!!!!!!!!!!!!Itak vem, da ste razturali!!!!!!Dobra si, da vse sfolgaš!!!!!!!Pa priden tvoj možek. Jz pa priznam, da odkar sem rodila LUkana, se mi je vse zasukalo. Prej sem ful rada šla na pevske in smo tud ful hodli na turneje, pa gostovanja, tekmovanja, od Lukana naprej pa mi ni več za it. Tako da sem za nekaj časa nehala hodit, ker se kr nisem mogla spravit ne na vaje, ko bi blo treba pa kam it za cel dan ali celo več,pa me itak niso spravili. Sej najbrž ni prav, ampak sem si rekla, da bom pa kasnej spet hodla, ko bojo otroci večji. Je pa res, da tud mojga velko ni in da tud varstva ne bi vendo imela, tk da je tud to mal razlog. Ja, drgač pa sem tudi jz rekla, naj za darilo prinesejo raje kake hlače, predvsem trenerke, ker jih imamo premalo, ker se mi zdi, da se je ful potegnal in ima kr naenkrat kr neki hlač, ko so mu prekratke. Jakno imamo pa na srečo sposojeno, tako da za prvo silo bo, pa še od jeseni mu je ena prav. Bo pa treba spet na lov za čeveljčki spomladanskimi in adidaski. Ma že vidim, da bo to spet en projekt. Pri Juretu sem skor živce zgubila, ker je bilo vse kr neki težko, pa bikasto,....Potem sem pa še enkrat šla v Deichmana pa sem na koncu končno ene dobla, ko so fajn mehki, pa niso taki široki. Ima pa tudi Jure visoko nart, čeprav se mi ni zdelo na prvi pogled. Aja, KOLO: Mi smo bili parkrat tk v ttgovini pa sma ga malo, da naj se vsede gor, da je mal različne poskusil. No, meni se zdi, da je čist ok 12 colc. Ker sej mogoč bi kermu bil tud 14 čist ok, sam je lažje z mal manjšim se začet učit, pa lažje poženejo in gonijo. Pa men je en prodajalec rekel, da se za 14 colca vačsih težko dobi rezervni plašč. Pa vem, da je bil LUkanu eno kolo ful všeč, sam ko se je pa gor vsedel, je pa kr dol s sedeža zdrse, ker je bil tak gladek svetleč. Pol se je pa na enga drugega, ko je imel bol normalen sedež, pa ni bilo problema. Kere pa firma,pa nimam pojma, sam se mi zdi pa fajn, da se vsede na njega in poskusi. Pa potem, ko vidiš, ker je najboljš, pogledaš, če se da po spletu kaj cenej dobit. Aja, pa predvsem se mi zdi, da je fajn da ni preveč robusten, obavten al kk bi rekla, pa ne pretežek. Sma se pa odločila, da boma praznovanje najbrž kr potem v začetku marca nardila, odvisno mal od Jureta, kk bo kaj, če bo slučajn dobil koze. Nič, zdej pa grem še perilo obesit, pa spat!
|