|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
17.2.2011 7:45:38   
Onasiss
Urša... teb sem še dolžna odgovor... sušilc dela... ga je prišel majstor takoj v ponedelejek popravit tako da je moj hot lover zopet na svojem delovnem mestu....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.2.2011 7:50:32   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Draga Hana!

Danes je pa čisto tvoj dan saj praznuješ rojstni dan. Točno pred dvemi leti si s svojim prihodom na svet polepšala življenje mamici in očiju. Bodi zdrava, vesela in razigrana, pa veliko , veliko veselja s svojim bratcem.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lepo praznujte user posted image

čestitke tudi od nas.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.2.2011 7:51:26   
brkn83
jutro.

Kako ste kaj? Js smm se zbudila z glavobolom, tk da se mi nič kej preveč ne da.

sem pa že vseen nikovo postlo preoblekla, zdej par minutk pavze, potem pa še spalnico preoblečem, pa cote morem obesti, pa kak strj prat dat................. v glavnem dela ne zmanjka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.2.2011 8:19:02   
Čebel@
hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

danes s Hano častiva:
user posted image
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.2.2011 8:23:29   
Čebel@
mala v vrtcu-sva šli v največjem metežu od domauser posted image ...sovražim sneguser posted image user posted image

nočka....do 1.00 sem spala pol sem bila pa do 3.00 budna ko čuk in sem se le premetavala in gledala v stropuser posted image .....ob 6.00 sem se spet zbudila....sem mojmu rekla,če gre v službo ali greva spet kar rodit-itak je izbral rojevanjeuser posted image ....pred dvema letoma je tudi snežilo,ampak zvečer ko sem jaz rojevalauser posted image user posted image user posted image

Hana je danes v kikliciuser posted image .....je čist ponosnauser posted image user posted image .....sva odvlekle s sabo en kup piškotov in sokov za posladkatuser posted image user posted image user posted image

kosilo:govej meso in omaka+krompir in solata

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.2.2011 8:25:03   
Čebel@
35 tednov za mano in 35 dni pred manouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.2.2011 8:30:52   
sjmm
dan!

VSE NAJBOLJŠE PRINCESKI HANI, DA BOŠ ŠE NAPREJ TAKO PRIDNA PUNČKA IN VELIKO VESELJE IN PONOS MAMICE IN OČKA, VELIKO ZDRAVJA, BREZSKRBNIH NASMEJANIH DNI IN ČUDOVITIH TRENUTKOV S PRIHAJAJOČIM BRATCEM!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 8:32:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
17.2.2011 8:35:55   
sjmm
naša nočka ok, sam kratka....zato k je šla mami šele okol 1h v pojstlouser posted image

moj še doma...k lahk na sodišču začne šele ob 10h....madoniš do gosposke tele riti...sej pol ga pa spet u nedogled ne bo, pa jutr isto, v soboto dopoldne pa že praznovanje...pojma nimam kdaj bom kej porihtala al pa spekla...bo treba kr delat

urša...ja revčka, no, se mi kr smiliš k poznam tele fore...mene vsak mesec čist zmozga....pol 1 teden nazaj u formo hodm

čebelcv.....oooo, si kr predstavljam tvojo bejbiko, pa kiklco, joj, sam še 35 dni...kok cajt tečeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.2.2011 8:37:13   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

spat sm šla ob 2 30user posted image ....Rokso je mel neke nočno izsiljevalske pohode...sploh ne vem kaj je hotu....mogoče ga je kakšen zob matral.

user posted image user posted image user posted image user posted image

BRKN dons maš prepoved RRuser posted image ....pa kakšen glavobol...hitr nazaj u postlouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tastar še vedno doma, že eno uro je na telefonu, ne morem ga več poslušat k vsakmu eno in isto tupiuser posted image
UNADVA že v vrtcu....Jure me kličeuser posted image  morm it

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 335
17.2.2011 8:39:32   
sjmm
no, zdej grem pa na zajtrk...k ta malga še ni iz pojstle

aja, pa Miha je doma...že 100 let nismo imel nobenga na bolniški...pa mislim d ne bo hudega...je imel drisko zjutraj....upam, da je krivo sam včerajšnje prehranjevanje...k smo imeli športni dan...pa so mau sladkarije na kup nanosili, pa take fore in ni navajen, pa še po kosilu sm jim dala kinder jajčke in je blo po moje preveč vsega skupi....no, če je kak rota...pol bomo pa že zvedl kmauuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.2.2011 8:51:32   
Čebel@
sjmm......upam da Mihec ni kaj pokasiraluser posted image user posted image user posted image

urša....a je ziher user posted image ?ker sem brala da če  si preveč aktiven,da se čišča vrneuser posted image ......en kup user posted image user posted image user posted image  zate

kolumbo...ko je moj dedec doma,tudi skos telefon zvoniuser posted image user posted image

brkn.....pejt počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.2.2011 8:52:48   
petrušk_

vse napišm in pol sorryuser posted image user posted image user posted image

smo zlo brzinsko praznoval........Jure in Šime še vednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vročina in zabasan nos....spala nism nč........ptič 1 in 2 v vrtcu......

morm it......sm prav žalostnauser posted image

ajej no...kaj nej ti rečem...izvidov še nima šime??' kaj pa jurčka matra? upam, da sam kašelj, da nau šlo kej naprej....
pa držim pesti še na evinih rokah in nogah da rok in maj ne prineseta še kaj novega iz vrtca....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 338
17.2.2011 8:54:27   
Čebel@
sem govorila z mati-sem ju povabila v nedeljo na kosilo,pa baje fotr delauser posted image .....ma ne bom prestavljala praznovanja,ker se on ne zna zmenituser posted image

popoldan grejo pa tašča/tast in svakinja/svak na pogreb v Litijo....dobiva midva nečake za pazit....pa user posted image  bo treba na trening pelat.....mislim,še dobro da bo moj ostal doma,ker nimajo kam otrok dat in da bova varuškiuser posted image ....mah bo žeuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.2.2011 8:55:17 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.2.2011 9:00:59   
brkn83

Jutro

spat sm šla ob 2 30user posted image ....Rokso je mel neke nočno izsiljevalske pohode...sploh ne vem kaj je hotu....mogoče ga je kakšen zob matral.

BRKN dons maš prepoved RRuser posted image ....pa kakšen glavobol...hitr nazaj u postlouser posted image

Tastar še vedno doma, že eno uro je na telefonu, ne morem ga več poslušat k vsakmu eno in isto tupiuser posted image
UNADVA že v vrtcu....Jure me kličeuser posted image  morm it

vidim, da bi se me rada znebila. Glavobol je skor že minil, sem vse postle preoblekla, pa posesala, Kuham pa že tudi krompir za krompirjevo solato, zraven pa potem sam ribice naredim

Neposredna povezava do sporočila: 340
17.2.2011 9:03:28   
brkn83
čebela - potem pa res super, da bo tvoj doma, ker drugače pa ne boi zmogla še enga pazit, pa na trening peljat. Še dober da se je tako odločil.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.2.2011 9:03:36   
Urša08
otroc popedenani in zadovolni user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela je kar user posted image , se mi zdi da je po vsakem porodu hujšauser posted image

kolumbo spočij si čez danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm saj se bo finančno vse poštimalo boš vidla, vam pa želim da čim prej ker se vam tole sranje že kar vleče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn naj glavobol čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy ti si pa dobra da zvečer še likaš user posted image user posted image user posted image glede počivanja je pa res bilo bi močno potrebno sam kar časa zmanjka za touser posted image bo boljš ko bodo otroc v vrtcuuser posted image . Kdaj boš dala Kristi in Neli v vrtec?

no ostalo sem pa pozablauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.2.2011 9:05:37   
Urša08
sem vidla da sem pozabla mal pikic pokica za Mihca poslat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk kako je pa tvoja miška?

Pri nas je čista zimska idila - sneg lepo pada, saj na toplem je prav fino gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.2.2011 9:07:37   
Urša08
Onasiss ste kupili avto?

Tamaledva se tako lepo igrata skupaj, da ju je užitek gledat in poslušat user posted image upam da čim dalj traja tale harmonijauser posted image user posted image user posted image .

Mal študiram kaj bi za kosilo naredila, da bi bilo hitro pa dobro. Se mi ne da neki ful packat. Kakšna ideja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.2.2011 9:12:06   
Urša08
mam mal časa pa vam bom moje tri sončke pokazalauser posted image

Nejc in Žiga
user posted image
Eva
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 345
17.2.2011 9:14:49   
Urša08
Itak je spet magla ko mam jaz čas user posted image user posted image user posted image user posted image bom mogla kdaj kak večer ko ste vse na broju klepetatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 346
17.2.2011 9:16:01   
petrušk_
jutro....mi smo kr ok, sam ne bom prehitr hvalila, zbudil smo se v 15 cm snega.
taščica že doma, izvidi dobri, sam raziskat morjo zakaj se je sploh to pojavlo, tko da more še k kardiologu in na rentgen, pol pa upam, da pogruntamo kako in kaj

drugač pa naš malček že 3 dni spi spet celo nočko v svoji sobici...bravo moja sonččica pridna, upam, da je to znak, da zdravje prihaja nazaj v našo hišico...bo pa zihr doma do 1. marca, je tko luštno k gremo lohk popoldan ven na sprehod in kavico...se bo pa moj angažiral, da bo 2 dni na teden šu na dvanajsto uro v službo, da bom jst že iz službe prša, ker varstva žal nimamo več, vsaj dokler ne pogruntamo kaj taščo matra....

onasis
..pa kdaj pa je to blo?? kaossssssss

simona...ja uno res lepo pride, to sm jst dala lani kar evino slikco naprintat...je bla ful lepa tortica
pingo je pa sploh fulllllllllllll lep

sjmm...ni panike, se bom že mim prpelala, sj mi vzame par minutk dol iz avtoceste....
barve mam pa rdečo, rjavo, vijolično, zeleno, rumeno, modro, tko da povej kaj rabiš
pa upam, da bo nova banka mela mal več posluha za vas...moj je z banko koper res ful zadovoljen....mu vse nardijo takoj in brez vsakgga problema, naj se vam čimprej poštima

čebela.
...super za bejbijaaaaaaa
hana bo pa že zdržala tiste 3 dni....brez skrbi...sam pripravi se, da se bo tko navezala na atija, da ti pol kak dan ne boš sploh aktualna, tko je blo zj pr nas k sm s pljučnico ležala, sta z očijem uživala na polno...sm bla kr mal ljubosumna, ker me ni mela glih kej fejst za mar :(((( no zj je pa spet vse ok k sm doma

tale vijola hello kitty torta je pa tko lepa da je noroooooooo...res zakonnnnnnnn se podpišem pod vse najboljše za evito

brkn...ti s pa čist divja, kakšno tortico boš nardila za tvojga

kolmbo........me vesssssseeeeeeeliiiiiiii da ste vsi boljš pa super za maladva da sta uživala v vrtcu

HANI VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN IN VSE LEPO V ŽIVLJENJU; MAMICI PA ENO VRTNICO ZA LEPŠI DAN

urša...pa kaj pa tebe tole daje...kaj če bi šla na pregled, to neki ni pomoje, pa že ful dolg lije, al mam sam jst tak filing???!!!!

pa da se še pohvalim...jutr dobim zavese!!!!!!!!!!!! komi čakam....sam evrčkov bo šlo pa tud malo morje ni kej kar je treba je treba

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 347
17.2.2011 9:16:02   
Čebel@
urša....upam,da bo po mireni user posted image  bolj blagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......kosilo:palačinke,makarončki,..

brkn....Hana+ še 2 nečaka(user posted image user posted image )-bosta pa do večera pri nas,tko da bo ziher pestro popoldne

petrušk....kako je bilo na cukertestu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
17.2.2011 9:16:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Draga Hana!

Danes je pa čisto tvoj dan saj praznuješ rojstni dan. Točno pred dvemi leti si s svojim prihodom na svet polepšala življenje mamici in očiju. Bodi zdrava, vesela in razigrana, pa veliko , veliko veselja s svojim bratcem.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lepo praznujte user posted image

user posted image user posted image se pridružujemo čestitki user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 349
17.2.2011 9:18:31   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša....upam,da bo po mireni user posted image  bolj blagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......kosilo:palačinke,makarončki,..

brkn....Hana+ še 2 nečaka(user posted image user posted image )-bosta pa do večera pri nas,tko da bo ziher pestro popoldne

petrušk....kako je bilo na cukertestu?

super je blo...vse ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
se pridno držim...sam preden grem spat morm obvezno še jogurt spit k mam zjutri mal slab urin

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.