|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
16.2.2011 12:42:53   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika res si še mlada tako da so še vse možnosti odprte. user posted image   Daj mi povej kdaj so tvoji fantje začeli s fuzbalom?

pomlad 2009

Preračunat morm pa sama ane user posted image user posted image user posted image user posted image to se pravi je bil Marin 7 let, Tian 4,5, a Mai tudi že? Mal študiram da bi blo fino Nejca nekam vpisat počasi ker ima too much energijeuser posted image user posted image user posted image

aja, oprosti user posted image ... si imela v mislih leta user posted image ... EMŠO user posted image ... Marin 7 , Tian 4 , Mai ima pa ene tri treninge user posted image ... z Maiem smo se zmenili, da gre trenirat, ko se bodo treningi začeli zunaj user posted image user posted image user posted image ... imamo pa bizi marec user posted image user posted image ... 12. marec U-6, 13. marec U-8, 26. marec U-6

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.2.2011 12:48:27   
petrušk_
hej...sam na brzino

simona in sjmm....v petek dopoldan sem v lj, lahko prideta iskat....se zmenmo več kako in kaj zvečer, barve za pobarvat si morta pa kupit....alpa povejta kere barve bi rade, pa bom v en mini kozarček dala, k tega se res malo rabi....

zj pa šibam tamalo spančkat dat...

doma še obsedeno stanje, je bla tašča na ipp k ena pozablena smet od 8h zjutrej pa do 12.30!!!zj je moj tam, tko da bo mal ponoru, jst sm mogla pa že spet šiht skenslatuser posted image user posted image user posted image user posted image

noroooooooooooooooooooooooo

tamika!!! zakooooooonnnnnnn lepa tortica...ne dvomim v dobrotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalo pojma nimam kaj je s komuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.2.2011 12:52:45   
Čebel@

čebela katere plenice so v akciji in do kdaj traja? 
so samo v BTCju-vse pamperske....ne vem pa do kdaj traja.....so pa 1€ ceneje
še to:glihkar sem dobila od BC ABC novičke in notr je kostum vlakca tomaža 2-3 letauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.2.2011 12:55:30   
Čebel@
tamika.....upam,da se uresniči želja po user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk.....a ta petek?...bi jaz tudi prišla,da ti vrnem fredijauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.2.2011 12:56:36   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela katere plenice so v akciji in do kdaj traja? 
so samo v BTCju-vse pamperske....ne vem pa do kdaj traja.....so pa 1€ ceneje
še to:glihkar sem dobila od BC ABC novičke in notr je kostum vlakca tomaža 2-3 letauser posted image

čebela sem letela koj v kaselc pokukatuser posted image user posted image user posted image ja tega iščem sam 2-3 leta ne vem če bo Nejcu pravuser posted image ga bom kar sabo peljala pa bomo vidliuser posted image . hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.2.2011 13:02:13   
sjmm
petrušk.....morm z mojmu plan nardit...k dopoldan je mau težko...sam ga bom že naštimala, če ne bo kje daleč..drgač te pa na avtocesti zašopamuser posted image ...jz pa imam zate obljubljene oblekice, sem jih ravno lepo zapakirala......pa srečno s taščo...upam, da se hitro urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...navijamo za user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.2.2011 13:03:03   
sjmm
zdej pa morm malega nahecat d gre mau zadrematuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.2.2011 13:06:38   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

petrušk.....morm z mojmu plan nardit...k dopoldan je mau težko...sam ga bom že naštimala, če ne bo kje daleč..drgač te pa na avtocesti zašopamuser posted image ...jz pa imam zate obljubljene oblekice, sem jih ravno lepo zapakirala......pa srečno s taščo...upam, da se hitro urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...navijamo za user posted image user posted image

sj če vama nau znesl ti pa prpelem k bom šla domov....kdaj pa to bo pa nimam pojma, k dobim namestnika v službi pa ga bom uvajala...tko da....magari mi na zs cifro pošl pa te rufnem.....jst ti jo bom pa tud zj poslala pa je....

uuu cunce...wawwwww...to bo spet veselja...hvala ti...

pa zmisl se še kere barve rabiš.....ene par jih mam tavelkih te ti lohk komot v kakšnih kozarčkih transportiram, k brezveze da vse kupuješ, če pa kere ne bo pa boš šla u soseda une tamale tubice kupit....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.2.2011 13:07:12   
Onasiss
HVALA URŠA IN OSTALE PUNCE.... RES STE KRASNE!!!!!!   Evita se zahvaljuje za čestitke.... vas res pogrešam vedno ste ob pravem času na pravem mestu!!!!!!!!!

Skratka... mi smo leteči, zjutraj smo princesko peljali v vrtec in sem pripravila nekaj stvari za praznovanje in je samo tisto veliko vrečo zvlekla v sobo in pol začela fulll ven zlagat in vsem kazat kaj je prinesla....user posted image

Pol smo šibali v šolo našega bodočega pručka vpisat.... uh... še mal pa bo šola... se je zelo dobro počutu ko je šel v šolo... me zanima kako bo ko bo šlo za res!!!

No sedaj pa z Onasisom čekirava za avtomobile in greva še par ogledov narest.... Enga megana imava ogledanega ampak je iz Jesenic... upam, da je ok avtoček, da ga bomo kar kupli....

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   [Brisano sporočilo]
16.2.2011 13:24:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
16.2.2011 13:28:08   
brkn83
Evo moje današnje kosilo v pečici, ostalo pa že skoraj kuhano. Ampak zdej je pa tolk posode, da je kuhna prava bomba. Morem to še pospraviti.

Morem pa še mal dnevno pospraviti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.2.2011 13:28:12   
Urša08
Onasiss držim pesti da je avto ok in bosta spet mobilna user posted image user posted image user posted image Pa super za vpis v prvi razred, nas čaka čez 2 letiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.2.2011 13:29:29   
Onasiss
EVO NAŠA NAVIHANKA NA DRUGI ROJSTNI DAN...
user posted image

IN Z BRATCEM...
user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.2.2011 13:29:55   
brkn83
kolumbo -. a si ta večja dva kr v vrtec poslala. Js upam, da ne bosta kakšno bolezen več domov prinesla, ker zdej juh je pa bilo že res preveč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoja dva, da se čimprej pozdravita.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.2.2011 13:30:20   
Urša08
Kolumbo ti nam kar potarnaj tuki zato pa smo kle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj možek se bo kmalu pozdravil, Jure pa prav tako. Še malo pa boste iz ta hudga vn in potem samo še zdravje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čim prej pride ta dan. Drži se, ko ti bo pa hudo pa pridi sem po objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš pa da me lahko tud kadarkoli pokličeš user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.2.2011 13:30:55   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

EVO NAŠA NAVIHANKA NA DRUGI ROJSTNI DAN...
user posted image

IN Z BRATCEM...
user posted image

ful sta luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
In seveda čestitke za vpis v šolo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.2.2011 13:31:58   
Urša08
Onasiss čudovita sončka maš doma user posted image user posted image tak nasmešek je dala Evita, pa ko jo Vito objema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.2.2011 13:32:27   
Onasiss
nO TKOLE PA PRI NAS OBČASNO SPIMO...
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.2.2011 13:33:46   
Čebel@
onasiss.....kok sta luštnauser posted image user posted image .....vse najboljše princeskiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.2.2011 13:34:03   
Urša08
Punce a je dala katera cepit otroka proti klopom? Je bila kak reakcija? Jaz sem mojedva naročila , pa me mal zanima, če je kaka reakcija. hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.2.2011 13:34:08   
Onasiss

Kolumbo ti nam kar potarnaj tuki zato pa smo kle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj možek se bo kmalu pozdravil, Jure pa prav tako. Še malo pa boste iz ta hudga vn in potem samo še zdravje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čim prej pride ta dan. Drži se, ko ti bo pa hudo pa pridi sem po objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš pa da me lahko tud kadarkoli pokličeš user posted image .
 podpis pod tole...
Kolumbo... očitno moram res kej okrog pridt pa mal bacilov in virusov spodit.....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.2.2011 13:34:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

nO TKOLE PA PRI NAS OBČASNO SPIMO...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.2.2011 13:38:36   
Urša08
Tale vreme je res kot nočna mora user posted image . Mi pa sedaj tok paše mal zabušavat, se vidi da dva od treh spitauser posted image user posted image user posted image . No sej Eva že od 11 spi tako da bo vsak cajt lakota. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.2.2011 13:40:34   
Onasiss
Evo še nekaj slikic od nesreče...
user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.2.2011 13:41:39   
Onasiss
šibam cunje zložit... si tipkamo popoldne...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.