|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
16.2.2011 13:42:23   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Evo še nekaj slikic od nesreče...
user posted image

user posted image

o šit no, a tale moder je vaš? me je kar streslouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.2.2011 13:43:34   
Urša08
Onasiss a sušilca so ti že popravili?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.2.2011 13:44:03   
Čebel@

user posted image

user posted image

o križana gorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.2.2011 13:44:20   
Urša08
Grem še dnevno mal pospravt, pa en čaj si narest. Me kar mrazi če vn pogledamuser posted image .

Uživajte na toplem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.2.2011 13:44:47   
brkn83

nO TKOLE PA PRI NAS OBČASNO SPIMO...
user posted image

tole pa je spanje-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me čist na Nika spominja. Če nik spi v spalnici in ko se zbudi, hoče vstati, pa že vstane in potem kr stoji in se vrže na postlo pa spi naprej.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.2.2011 13:57:26   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

user posted image

o križana gorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jest sm tud takega mnenja! user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.2.2011 14:10:43   
simonakr
Evo mene, jest doma, doma bomba user posted image  user posted image  

Petrušk - hvala za ponudbo, sm se pa zdej drugač odločla. Tam na Brnčičevi tud tiskajo slikce za na torto pa bom kar mojga možeka poslala, da bo prinesel eno slikco, pa bom kar navadno torto naredila pa tisto slikco gor. Še enkrat hvala

Grem cunje dat prat pa posesat pa mal za kosilo pripravit - pojma nimam kva nej skuham. 

< Sporočilo je popravil simonakr -- 16.2.2011 14:11:36 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.2.2011 14:20:55   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

petrušk.....morm z mojmu plan nardit...k dopoldan je mau težko...sam ga bom že naštimala, če ne bo kje daleč..drgač te pa na avtocesti zašopamuser posted image ...jz pa imam zate obljubljene oblekice, sem jih ravno lepo zapakirala......pa srečno s taščo...upam, da se hitro urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...navijamo za user posted image user posted image

sj če vama nau znesl ti pa prpelem k bom šla domov....kdaj pa to bo pa nimam pojma, k dobim namestnika v službi pa ga bom uvajala...tko da....magari mi na zs cifro pošl pa te rufnem.....jst ti jo bom pa tud zj poslala pa je....

uuu cunce...wawwwww...to bo spet veselja...hvala ti...

pa zmisl se še kere barve rabiš.....ene par jih mam tavelkih te ti lohk komot v kakšnih kozarčkih transportiram, k brezveze da vse kupuješ, če pa kere ne bo pa boš šla u soseda une tamale tubice kupit....

joj, sem ti pa še jz delo nardila...oprosti...sam, če ponudba velja bom ful vesela, pa da se še u živo spoznamo

barve....za srelo v bistvu rabm, ....črno in rdečo....če maš na zalogi ...drgač se bom pa že znajdla

FUL HVALA ŽE VNAPREJuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.2.2011 14:26:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

rdeča stvar na torti ... "PONAREJENA" TIČINA MASA user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/12042/sladice/ponarejena-ticina-masa/

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.2.2011 14:27:52   
TAMIKA3

Draga Evita!

user posted image user posted image user posted image user posted image Na današnji dan pred dvemi leti si s svojim prihodom na svet polepšala mamici, očiju in bratcu. Bodi zdrava, vesela in razigrana deklica.
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

lepo praznujte user posted image

se pridružujemo čestitki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 16.2.2011 14:28:22 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.2.2011 14:39:29   
simonakr
Evo a bo dobra torta

user posted image

Tale zadnje čase full pali pri naši misici user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.2.2011 14:42:59   
sjmm
KOLUMBO...NE BIT ŽALOSTNA, NO...SEJ ZDRAJE ŽE TRKA NA VAŠA VRATAuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...o, fajn...tole bo pa treba probatuser posted image user posted image user posted image

onassis...kok sta kjut tvoja sončka!!!!!!!!!SPANJE...user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.2.2011 14:45:39   
sjmm
pri nas eno noro stanje....se nam je čist sesul finančni sistem...so naju v banki čist na cedilu pustili, nama sploh niso hotl podaljšat limit...smo mogl vse poplačat....popraskal vae u iber.....sicer 10 računov zunaj....plačila pa bog ve kdaj...kako naprej še nisva naumila...upam, da stisnemo in bo šlo...saj je dela kar dosti...sam k bi še kdo plačauuuuuu!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.2.2011 16:24:20   
Čebel@

pri nas eno noro stanje....se nam je čist sesul finančni sistem...so naju v banki čist na cedilu pustili, nama sploh niso hotl podaljšat limit...smo mogl vse poplačat....popraskal vae u iber.....sicer 10 računov zunaj....plačila pa bog ve kdaj...kako naprej še nisva naumila...upam, da stisnemo in bo šlo...saj je dela kar dosti...sam k bi še kdo plačauuuuuu!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse se bo pošlihtalo,boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.2.2011 16:29:47   
Čebel@
na pregledu vse superuser posted image ....user posted image  ima 2 kili......še vedno je user posted image ....je rekla,da naj bi se rodil 3200 ali pa 3300g.....pregled čez 14 dni....bo že CTG

plačilno so mi na dom poslali,tko da sem že zrihtala na CSDjuuser posted image

Hana je bila malo žalostna ker nisem prišla ponjo v vrtec....je pol skos govorila da je šla mami dojenčka gledatuser posted image .....je user posted image  rekel,da bo on sam ponjo hodil,da se bo navadilauser posted image

no tok na hitrouser posted image se še pol kej oglasimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.2.2011 19:16:05   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

na pregledu vse superuser posted image ....user posted image  ima 2 kili......še vedno je user posted image ....je rekla,da naj bi se rodil 3200 ali pa 3300g.....pregled čez 14 dni....bo že CTG

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image D JE Z BEJBIJEM VSE OK!!!!lepo počasi proti finišu!!user posted image

plačilno so mi na dom poslali,tko da sem že zrihtala na CSDjuuser posted image

Hana je bila malo žalostna ker nisem prišla ponjo v vrtec....je pol skos govorila da je šla mami dojenčka gledatuser posted image .....je user posted image  rekel,da bo on sam ponjo hodil,da se bo navadilauser posted image

no tok na hitrouser posted image se še pol kej oglasimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.2.2011 19:20:14   
MIHAILO
CEBEL si pa ze proti koncuuser posted image Ko se ctg zacne je ze full blizu ane...A Hana je bla pa zalostna ,ker nisi prisla po njo...Meni je bilo v bolnici zelo hudo brez Mihaila,zato sploh nisem hotla klicat domov in sem se kar Sonji posvetila in je tako hitreje minilo,ko sem pa domov prisla sem pa vsako minuto ,ki nisem bila z Sonjo posvetila njemu...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.2.2011 19:24:30   
MIHAILO
URSA ja saj vem ,da bo slo,res je da si ne predstavljam ampak bom ze videla ,ko bo cas za to...Zdaj ,ko Sonja zajoka ji Mihailo tisto glasbeno igraco zavrti in mu rece bebe,bebe kao naj poslusa in naj ne joka...res je srcek ,samo malo je tesko ,ko je zaspan in ko nekaj hoce...ampak bo ze...Hvala ursa za odgovor....Aja ,starse bom pa se kar mela nekaj casa tu do marca pomoje...ce bo potrebno pa se...user posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 16.2.2011 19:25:38 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.2.2011 19:27:24   
Čebel@
sem pozabila napisat da sem se zredila 10 kiluser posted image ....pa še 2 se ziher bomuser posted image user posted image

mihailo....ja je v garderobi jokala,ker me ni bilouser posted image .....pa ji je ati povedal,da sem šla samo user posted image  pogledat,pol je bilo pa ok....mene res skrbi kako bo tiste 3 dniuser posted image user posted image user posted image ......upam,da bojo obiski tačas že dovoljeni,da bo vsaj po darilo od user posted image  prišla

sjmm......se je glavobol spokal stran?user posted image user posted image user posted image

mala že skoraj 1 uro spiuser posted image ......sva šle še čofotatuser posted image user posted image user posted image ....si dam kar pručko v tuš kabino,da lažje sedimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.2.2011 19:41:03   
brkn83

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole pa čist poznam, tudi mi imamo zdej kr mal finančne probleme kar se firme tiče in upam, da nam bo uspelo. Sicer si js želim letos izpeljati še en projekt pa sploh ne vem če nam bo uspelo.

Upam, da se vam kmalu vse uredi.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.2.2011 19:43:24   
brkn83
čebela - sej bosta z atijem se super vse zmenla. Je že velika punca in ne bo problemov. Mene to že zdej skrbi, kako bi nik 3 dni brez mene, zato se kr ne morm odločit,, da bi še kakšnega imeli.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.2.2011 19:47:32   
brkn83

rdeča stvar na torti ... "PONAREJENA" TIČINA MASA user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/12042/sladice/ponarejena-ticina-masa/

ej kolk te mase si pa potrebovala za pikapolonico? a si iz teh sestavin naredila, ali si jih podvojila?????

Js moram v petek spet torto naredit, pa ne vem kakšno obliko in okus naj naredim. Ima namreč moj rojstni dan.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 297
16.2.2011 19:56:34   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole pa čist poznam, tudi mi imamo zdej kr mal finančne probleme kar se firme tiče in upam, da nam bo uspelo. Sicer si js želim letos izpeljati še en projekt pa sploh ne vem če nam bo uspelo.

PUNCE... POZITIVNO RAZMIŠLJAT... DRŽIM PESTI ZA VAS IN VAM ŽELIM VSE NAJ NAJ...user posted image
brkn...če bi ti bliže meni živela bi tu full biznis delala. Predvsem se ti je v soboto zihr kolcalo ko smo se iz Rogle peljali....

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.2.2011 19:58:38   
Onasiss
Jaz bom tudi torto za čmrlo sama delala... pa sploh ne vem kakšno in na kakšen način.. morm jutri neki naštudirat da jo bom v petek naredila.... Sicer pa gre pri nas doma najbolj v promet kar una nutelina od kolumbo...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.2.2011 20:12:59   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

PUNCE... POZITIVNO RAZMIŠLJAT... DRŽIM PESTI ZA VAS IN VAM ŽELIM VSE NAJ NAJ...user posted image
brkn...če bi ti bliže meni živela bi tu full biznis delala. Predvsem se ti je v soboto zihr kolcalo ko smo se iz Rogle peljali....

ja zakaj pa nisi prej povedala, bi se lahk oglasili naokoli. Iz kje pa si ti??? No sej pri nas biznis tudi kr gre, sam smo v lanskem letu imeli kr en velik projekt, in smo res ogromno denarja not vložili, ko smo delali wellness

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.