|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.2.2011 20:24:26   
NinaŠ
Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
16.2.2011 6:24:32   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
16.2.2011 6:34:50   
petarda
Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico user posted image  

Urša...kaj je s porodno zgodbo? user posted image  Zdaj grem po opravkih, potem pa bi se prileglo kakšno branje, ko se vrnem domov user posted image

Je pa danes mini podrl rekord v spanju...je spal od 21.00- 04.05 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sem se orng naspala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
16.2.2011 8:44:01   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  mini user posted image user posted image user posted image

Danes je bila očitno noč za spanje... moja polhka sta spala vsak v svoji postelji do jutra. Jaz pa sem se zbudila okoli šestih in čakala, če se pride kateri pocartat user posted image

Tak, bubi je vpisan v šolo. Izpolnjena dolžnost user posted image  danes pa grem v lov za prostim mestom kje drugje. So me probali na tak prefinjen način prepričat, zakaj bi ga dala k njim. Me je kar zamikalo user posted image  
Res nič na silo, samo svoje prednosti so trosili user posted image

Da ne govorim, kako jih je bubika očarala. So jo skoraj v šolo vzeli user posted image  Itak da je mala kelpetulja, pa kazala je, kaj vse že zna. So vse tiste raznorazne delavke mislile, da je štiri leta stara user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
16.2.2011 8:47:52   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image Mini user posted image user posted image user posted image še čim več takih noči user posted image

Bubi, zakaj pravzaprav pa boš Bubija vpisala na drugo OŠ? Da ti bo bolj na poti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
16.2.2011 13:28:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image Mini user posted image user posted image user posted image še čim več takih noči user posted image

Izpod tvojih prstov....veš kam! user posted image user posted image user posted image

Urša...kako je stanje pri vas? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
16.2.2011 14:42:13   
*bubi*

Bubi, zakaj pravzaprav pa boš Bubija vpisala na drugo OŠ? Da ti bo bolj na poti user posted image

Če na kratko ponovim, kar sem pravkar napisala:
1. lokacija mi je čisto mimo.
2. bubi hodi v vrtec, ki sodi pod drugi šolski okoliš. Večina otrok bo šla na to OŠ.

Tako je to v mestu, ko je več šol na kupu. Naš vrtec s svojimi enotami pokriva 3 OŠ. In te tri so v igri user posted image

In zdaj lahko rečem še samo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... danes sem šla še 3. šolo pogledat in sem navdušena. Ampak... user posted image user posted image user posted image  
Življenje bi bilo premalo komplicirano, če ne bi bilo enega ampak user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
16.2.2011 14:58:05   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če na kratko ponovim, kar sem pravkar napisala:
1. lokacija mi je čisto mimo.
2. bubi hodi v vrtec, ki sodi pod drugi šolski okoliš. Večina otrok bo šla na to OŠ.

Tako je to v mestu, ko je več šol na kupu. Naš vrtec s svojimi enotami pokriva 3 OŠ. In te tri so v igri user posted image

In zdaj lahko rečem še samo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... danes sem šla še 3. šolo pogledat in sem navdušena. Ampak... user posted image user posted image user posted image  
Življenje bi bilo premalo komplicirano, če ne bi bilo enega ampak user posted image

jaz tud lahko rečem samo aaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  in držim pestke user posted image user posted image user posted image , da se izide po tvojih željah user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.2.2011 14:59:21   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Izpod tvojih prstov....veš kam! user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja vem - v tvojo postlo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
16.2.2011 16:28:57   
Urša
Bom napisala, bom! user posted image

Ena slikice moje trojke:

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
16.2.2011 18:38:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ena slikice moje trojke:

user posted image

Ma kakšni cukri so!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma kaj mamo me novembrke vse tako lušne otroke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
16.2.2011 18:39:18   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image  ja vem - v tvojo postlo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi tam, ja! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
16.2.2011 18:42:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  mini user posted image user posted image user posted image

Danes je bila očitno noč za spanje... moja polhka sta spala vsak v svoji postelji do jutra. Jaz pa sem se zbudila okoli šestih in čakala, če se pride kateri pocartat user posted image

Tak, bubi je vpisan v šolo. Izpolnjena dolžnost user posted image  danes pa grem v lov za prostim mestom kje drugje. So me probali na tak prefinjen način prepričat, zakaj bi ga dala k njim. Me je kar zamikalo user posted image  
Res nič na silo, samo svoje prednosti so trosili user posted image

Da ne govorim, kako jih je bubika očarala. So jo skoraj v šolo vzeli user posted image  Itak da je mala kelpetulja, pa kazala je, kaj vse že zna. So vse tiste raznorazne delavke mislile, da je štiri leta stara user posted image user posted image  

Bubika res deluje starejše user posted image . Mi smo se pa tudi vpisali v šolo in izbrali šolo v katero ne spadamo...in naj bi šlo brez problemov...so nas pa tudi želeli prepričat, da se tu vpišemo...samo bo verjetno res kombiniran oddelek...recimo 1+4 razred, kar pa je dodaten - user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
16.2.2011 19:17:10   
*bubi*

Ena slikice moje trojke:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
16.2.2011 19:32:49   
NinaŠ

Ena slikice moje trojke:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
16.2.2011 21:08:42   
ada2
čisto na kratko - danes bi morali imeti vpis in pri nas je praksa taka, da pridejo vsi bodoči prvošolčki in jim starejši otroci pripravijo kako predstavo in potem gredo še skupaj s starši pogledat šolo, pa učitelje spoznajo... in adam je itak že cel mesec čisto navdušen.... ampak ... ponoči ga je gripa dobila, tako je ostal doma s prav tako bolanim atijem....
jokal je kot dež, ker on ne more biti zdaj bolan, ko gre v šolo... v glavnem šla sem sama, prosila samo za pregled podatkov - btw veliko napak, med drugim ime matere Andrejuser posted image ... in v ponedeljek po počitnicah se moram zglasiti, da podpišem.

držite pesti, da ne zbolimo še ja, miha in nušauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
16.2.2011 21:09:11   
ada2
aja, urša čudovite otroke imašuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
16.2.2011 21:35:15   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

držite pesti, da ne zbolimo še ja, miha in nušauser posted image

user posted image user posted image user posted image

a Andrej si po novem? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
17.2.2011 6:37:43   
petarda
Ada držime pesti, da ostali ostanete zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image  in da se Adam hitro pozdravi. user posted image user posted image

Mi smo pa spali od 21.00-04.52 user posted image  ....torej je spet danes DOBRO jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
17.2.2011 7:24:41   
NinaŠ
Dobro jutro! Hvala za user posted image , se je prilegla, ko nas je danes že ob 6h zbudil plug user posted image , ki je ril po cesti, saj za plužit ni imel prav veliko - slabih 10 cm čubodre user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se ostali izognete. Verjamem, da je bila za Adama katastrofa, ko ni mogel na vpis user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
17.2.2011 8:32:00   
Urša
Točno na rok, 8. februarja ob 1h zjutraj me je prebudil popadek, ki pa je bil za razliko od prejšnjih lažnih kar konkreten. In so si sledili ene trije na 10 minut, potem že na 5, dokaj močni, tako da sem vedela, da je to-to. Moj user posted image  si je šel skuhat kavo, tokrat jo je res potreboval, jaz pa sem mogla že vstat, ker mi je bilo lažje dihat med hojo. Spakirala sem še vse potrebno in šla pod tuš. Ob 2.30 sva štartala proti porodnišnici. v avtu so se začeli popadki na 3 minute. Držala sem se za kljuko ob strani in dihala, že po user posted image . Sem si mislila, da če se nehajo do avtoceste, se bova kar obrnila nazaj domov, pa se ni zgodilo. Postajali so čedalje močnejši, jaz čedalje bolj dihala, mož pa čedalje bolj hitro vozil. user posted image  Malo pred Celjem mi je začela že glavca dol tiščat, je bila kar panika. Še dobro, da sva točno vedela, kje je porodnišnica! user posted image  Ker če ne...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
17.2.2011 8:36:35   
Urša
Pozvonila sva, odprla je sestra in jaz sem ji rekla, da sem prišla rodit. user posted image  V sprejemno, v spalno srajco, na CTG, to je bilo ob 3.00. Vmes so bili popadki še kar na 3 minute, babica pa je rekla-Uf, tole je pa resno! Zdaj se pa že orng dogaja! Je bilo treba že zobe stiskat. Še dobro, da sem imela birokracijo že izpolnjeno od zadnjič, ker v tem stanju res ne bi bila sposobna odgovarjat kdaj sem imela prvo M, teža otrok, koga obvestit, če gre kaj narobe, telefonske številke, mah, kje, se je dalo osredotočit samo na dihanje in nič drugega.
Potem me je pregledala zdravnica. Komaj sem zlezla na tisti stol, ravno en orng popadek je bil. Me pregleda in pravi, da sem 5 cm odprta in kar direktno v porodno, brez britja in klistirja, da bo šlo hitro.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
17.2.2011 8:43:19   
Urša
Na posteljo, na bok in dihat. Bolelo me je že res zelo, zato sem dobila pol injekcije Dolantina. Popadki na 2 minuti, noro intenzivni. Mož mi je mogel obljubit, da se bo dal kastrirat! user posted image user posted image user posted image  
Ob 4.00 me babica pregleda in reče, da sem popolnoma odprta-torej sem se v pol ure odprla za 5 cm, tako da si lahko mislite kako intenzivni so bili popadki, imela sem samo svoje. Ko me je pregledovala, je počilo in odtekla mi je voda.
Težko sem že razmišljala, ker se je odvijalo tako hitro, dobila sem navodilo, da jo moram dobro poslušat, naj grem na hrbet, da bomo rodili. In vprašam: A že??? Ona pa: Ja, a ste za? user posted image  Čez 10 minut je našega fanta dobesedno izstrelilo iz mene, da ga je komaj ujela! Potem pa že veste kako gre naprej, zaslišiš jok in si v user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
17.2.2011 9:34:03   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Urša....kar očke so se mi zasolzile user posted image . Res lepa zgodba, čeprav verjamem, da je bilo težko. user posted image user posted image user posted image  Sem pa čisto podoživela svoj porod zdaj in me že vse boli user posted image ....ampak hkrati me obdaja tisti čuden občutek...si kar zaželim, da bi še enkrat začutila popadke user posted image ....kr neki?!?!  ...Mogoče me mika potem tisto olajšanje, ko je vsega konec user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
17.2.2011 9:34:51   
petarda
Grem v mesto...rabi kera kaj iz DM-ja? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......