Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 18:37:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Res je podoben Jaki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 19:57:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Res je podoben Jaki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 20:06:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mene pa mal trema pred jutrišnjo tekmo daje Za Tino me je strah kako se bo sploh znašla med vratci, saj še nikdar v življenju ni skoznje vozila (na treningu so vozili le med palicami (smučarskimi)), Anže ima pa razmeroma visoko štartno številko in bo proga, če že ne zdrsana do ledu, pa vsekakor totalno razrita . No, bom že preživela, upam samo da bom znala skriti pred otrokoma . Mislim prav smešno, ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 20:08:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, a sem pohvalila Anžeta - v petek so imeli še eno šolsko smučarsko tekmo, konkurenca 1. do 4. razred in je bil 2. Podelitev medalj sledi v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 20:55:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mene pa mal trema pred jutrišnjo tekmo daje Za Tino me je strah kako se bo sploh znašla med vratci, saj še nikdar v življenju ni skoznje vozila (na treningu so vozili le med palicami (smučarskimi)), Anže ima pa razmeroma visoko štartno številko in bo proga, če že ne zdrsana do ledu, pa vsekakor totalno razrita . No, bom že preživela, upam samo da bom znala skriti pred otrokoma . Mislim prav smešno, ja Vse bo v redu, boš videla Tvoja otroka sta bila toliko na snegu, da ju nič ne more presenetiti. Kdaj je štart? Bomo pesti držali.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 20:55:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Aja, a sem pohvalila Anžeta - v petek so imeli še eno šolsko smučarsko tekmo, konkurenca 1. do 4. razred in je bil 2. Podelitev medalj sledi v ponedeljek Čestitke...pa kar omislite si kako posebno sobo samo za kolajne in pokale!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 21:00:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Štart je ob 10h . Prostora za še eno sobo pa nimamo, tako da bo moral Anže ali oladiti ali pa se mal stiskati v svoji sobi . Petarda kaj pa vi, ste že vsi zdravi? Ma pa ne morem verjet da je mini že 1 mesec star - a je ticker res točen?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 21:12:50
|
|
|
|
ada2
|
z dela... urša krasen otroček me je na našega miha spomnil , ko ima tudi take črne laske.... naty - sem preverila, pa ni pri nas- sem ti tudi na FB napisala....pač kjer boš prej prebrala... lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 6:47:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Prekrasen oblačen, meglen, vlažen dan se obeta ...ampak mi imamo pomembne opravke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 8:16:06
|
|
|
|
amy26
|
Nina uživajte, vam se pa dogaja, kje dobiš toliko energije sem bila cel teden nikakva, tale prehlad oz. karkoli je že bil me je čisto zdelal, stokrat na dan sem kihnila, nevem koliko robčkov je šlo, brez apetita bila kar je kul, otroci na srečo so ok, le Eli se je ta prehlad tudi vlekel vendar dobro ga je odnesla.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 8:44:33
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Nina razturajte! Mi smo pa dobro..smo se vsi hvala bogu pozdravili. Me je pa kar strah take pisat, ker potem običajno kdo zboli... Amy nekaj strani nazaj sem ti prilimala en link...kjer se pogovarjajo o vpisu v šolo...bi te utegnilo zanimati.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 9:53:29
|
|
|
|
Urša
|
Iz porodnišnice mi priti tako hitro je bilo kar presenečenje, ker sem bila pri obeh not 9 dni zaradi zlatenice in je zdaj tudi tako kazalo, pa na srečo je bilo vse OK. Krčenje maternice me je ful bolelo prvih par dni, sem jemala Naklofen, je bilo kar intenzivno, včasih prav za predihat, ampak ko sem se spomnila na tiste najhujše popadke med porodom, je bilo jasno, da so teli manj boleči in kar znosni. Sem sestri rekla, da me zelo boli, verjetno ker sem tretjerodka, pa mi je rekla naj probam četrtič, da ne boli več tako. Podoben je pa Niki kot dojenčici.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 9:55:01
|
|
|
|
Urša
|
Držim pesti, Anže!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 10:05:21
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro. Nina razturajte! Mi smo pa dobro..smo se vsi hvala bogu pozdravili. Me je pa kar strah take pisat, ker potem običajno kdo zboli... Amy nekaj strani nazaj sem ti prilimala en link...kjer se pogovarjajo o vpisu v šolo...bi te utegnilo zanimati. petarda, hvala, sem že prebrala sem se v sebi že odločila da bo še v vrtcu, sam hudo mi je edino ker se boste pogovarjale o prvošolčkih naš bo pa še v vrtcu, mislim da bo tako najbolje, ker ugotavljam da je Aleks zelo slabe volje če kaj slabše naredi oz. ne naredi mislim da še ni čisto pripravljen oz. jaz nisem konec marca imamo logopeda, bomo videli kako bo z njegovo izgovorjavo in če bo zdravnica predlagala da gre v šolo bom razmislila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 10:07:58
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Iz porodnišnice mi priti tako hitro je bilo kar presenečenje, ker sem bila pri obeh not 9 dni zaradi zlatenice in je zdaj tudi tako kazalo, pa na srečo je bilo vse OK. Krčenje maternice me je ful bolelo prvih par dni, sem jemala Naklofen, je bilo kar intenzivno, včasih prav za predihat, ampak ko sem se spomnila na tiste najhujše popadke med porodom, je bilo jasno, da so teli manj boleči in kar znosni. Sem sestri rekla, da me zelo boli, verjetno ker sem tretjerodka, pa mi je rekla naj probam četrtič, da ne boli več tako. Podoben je pa Niki kot dojenčici. Urša, sam da je za tabo, si predstavljam bolečine kakšne si imela, kako kaj dojenje, vama laufa ali rad papca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 14:49:02
|
|
|
|
petarda
|
In? Kateri smo? Še dobro, da imamo Tino in Anžeta, da imamo za koga navijat zdaj, ko je Urša že opravila svoje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 14:53:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro. Nina razturajte! Mi smo pa dobro..smo se vsi hvala bogu pozdravili. Me je pa kar strah take pisat, ker potem običajno kdo zboli... Amy nekaj strani nazaj sem ti prilimala en link...kjer se pogovarjajo o vpisu v šolo...bi te utegnilo zanimati. petarda, hvala, sem že prebrala sem se v sebi že odločila da bo še v vrtcu, sam hudo mi je edino ker se boste pogovarjale o prvošolčkih naš bo pa še v vrtcu, mislim da bo tako najbolje, ker ugotavljam da je Aleks zelo slabe volje če kaj slabše naredi oz. ne naredi mislim da še ni čisto pripravljen oz. jaz nisem konec marca imamo logopeda, bomo videli kako bo z njegovo izgovorjavo in če bo zdravnica predlagala da gre v šolo bom razmislila Saj boš videla, kaj bo rekla zdravnica in se boš lažje dokončno odločila...sicer je že dolgo, kar sem videla Aleksa samo takrat se mi je zdel čisto ok... kar se pa tiče slabe volje, če mu kaj ne gre... ima tudi petardito take prebliske...slabo prenese poraz...samo se stanje izboljšuje...še pol leta nazaj se je zjokal, če mu kaj ni šlo, zdaj pa samo še potarna ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 14:57:21
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem pa že dobila valentinovo rožico in bonbonjero sta bila petardito in lubi zjutraj v mestu na sprehodu in sta se na mamico spomnila ... nimam pa še blage veze kaj bom jutri sama dala iz rok? .... Nisem bila sama v mestu že ohoho časa.... ah...najboljš, da en petelinji zajtrk zjutraj pripravim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 15:16:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro ste navijale Anže je zmaaaaagal Tina je bila 5. (z zelooo dobrim časom ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa še vedno polna adrenalina. Ostalo komentiram zvečer, prav tako kako fotko prilepim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 18:39:56
|
|
|
|
Urša
|
ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 18:41:00
|
|
|
|
Urša
|
Lepo se dojiva, samo moje bradavice... Zaenkrat še stiskam zobe, ko se pristavi, upam, da čimprej mine in postane pravi užitek še za mamico.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 19:03:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro ste navijale Anže je zmaaaaagal Tina je bila 5. (z zelooo dobrim časom ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa še vedno polna adrenalina. Ostalo komentiram zvečer, prav tako kako fotko prilepim Čestitke obema!!!!! Smo res držali pesti celo dopoldne!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 19:06:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Lepo se dojiva, samo moje bradavice... Zaenkrat še stiskam zobe, ko se pristavi, upam, da čimprej mine in postane pravi užitek še za mamico. Upam, da kmalu mine bolečina Če rabiš vazelin...povej...ga imam še čisto celega, ker ga jaz tokrat hvala bogu nisem nič rabila...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 19:36:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Lepo se dojiva, samo moje bradavice... Zaenkrat še stiskam zobe, ko se pristavi, upam, da čimprej mine in postane pravi užitek še za mamico. joj Urša, vem kako je to Meni jih je Tina čist razturila... ...ene 14 dni je bila kar kriza in nobena žavba ni omilila stvari Upam, da čimprej mine
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2011 19:41:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa že dobila valentinovo rožico in bonbonjero sta bila petardito in lubi zjutraj v mestu na sprehodu in sta se na mamico spomnila res lepooo Petarda Jaz dobim za Valentinovo sindikalno smučanje... ...seveda ne zame, ampak za . Še dobro, da ne dam veliko na take "malenkosti" z veseljem se bom pa zvečer pustila presenetiti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......