Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2011 18:23:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Betaglukan forte hm, meni so jih tudi priporočili (prjatli ), ko sem dober mesec nazaj obležala. Menda pomagajo tudi, ko si že bolan, da se hitreje vzpostavi imunsko ravnovesje. Treba jih je pa jemati s C-vitaminom za hitrejše in boljše delovanje. Ampak... ...poznam vsaj dva, ki sta kljub tej kuri (več kot mesec po pričetku jemanja) fasala nagravžno angino . Sama se tega nisem poslužila, sem pa naredila (in otroka tudi) kuro Imunoglukana - isto vsebuje betaglukan, poleg tega pa še C vitamin (pa za rahel odtenek cenejši je ). O rezultatih težko poročam, vsekakor smo že dober mesec zdravi , ampak to ni pri nas nič nenavadnega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2011 18:26:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Smučarske počitnice bodo realizirane po planu - ponedeljek in četrtek si bomo lahko vzeli a družinsko smučanje, ostale dni ima Anže trening, kak dan po treningu pa ga bom pričakala z bordom, da ga kap zadane . Vem da takrat ne bo ne utrujen ne lačen, ne žejen kot vedno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2011 7:43:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2011 8:14:46
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Hvala za kavico...bi verjetno kar prav prišla, glede na to, da smo feštali do 2.30 ....in vstali ob 6.30
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2011 9:39:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Hvala za kavico...bi verjetno kar prav prišla, glede na to, da smo feštali do 2.30 ....in vstali ob 6.30 Feštali - s prjatli ali otroci V prvem primeru , v drugem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2011 12:50:27
|
|
|
|
petarda
|
Je bil prvi primer, ja...hvala bogu ....se človek zelo drugače počuti, če fešta ali pa "fešta"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2011 18:40:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Je bil prvi primer, ja...hvala bogu ....se človek zelo drugače počuti, če fešta ali pa "fešta" No poj pa dobr , vseno pa upam, da si se uspela čez dan odpočiti Ada, kako kaj ti in tvoji? Bolje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 7:04:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro No našo današnjo smučarijo so sneg, megla in veter odpihnili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 8:24:14
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas je tudi megla, sneg...le piha ne. Nina...se boste pa doma malo pocrkljali.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 8:29:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Je bil prvi primer, ja...hvala bogu ....se človek zelo drugače počuti, če fešta ali pa "fešta" No poj pa dobr , vseno pa upam, da si se uspela čez dan odpočiti Ada, kako kaj ti in tvoji? Bolje? Zdaj smo padli v obdobje obiskova minija in bolj malo počivamo .... Včeraj zjutraj je bilo pa sploh . Lubi je šel v Ljubljano po tisto omaro, ki je končno prispela, jaz pa sem ostala doma z vsemi tremi...saj nekako je še šlo...ko pa je bil čas za juniorjevo opoldansko spanje... ... Ni hotel sam spati, se je drl na ves glas...sem bila pri njemu, minija v rokah, ki se je prav tako drl na ves glas.... junior končno zaspi, čez 10 minut mi tudi mini zaspi, se uležem zraven njega....se čez 5 minut junior zbudi...spet dretje na ves glas....letim k njemu...komaj nazaj zaspi...slišim zvoke, sem mislila, da se je mini zbudil, pa ugotovim, da se spodaj nečakinja joka .... grem vseeno k miniju...se junior spet zbudi....in se dere tako, da je zbudil še minija ....mislim...začaran krog... Sem se prav zamislila ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 8:35:16
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, imate pa pestro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 8:40:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, imate pa pestro! Ja, res imamo .... pri vas bo malo bolje, ker je razlika med Jako in Izakom večja in se Jaku da že vse dopovedat, ne? Vsaj jaz vidim pri petarditu...priden, kot da ga ni... Me včasih kar malo vest peče, ker imam občutek, da se mu premalo posvečam.... ....ampak se trudim.... saj zdaj, ko pridejo obiski jih kar malo zaposlimo...petardito in junior prineseta vsak svoje knjigice, pa jim obiski berejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 8:47:40
|
|
|
|
ada2
|
no končno sem boljša.... 4 dni me je kuhalo in vse bolelo. danes sem prvi dan brez vročine, pa počutim se bolje , samo kašljam še. petarda se velikokrat spomnim nate.... jaz si ob našem mihu ne znam niti predstavljat, da bi noseča bila, kaj šele, da bi imela že dojenčka.... sem ravno včeraj rekla, da če bi bil adam tako naporen, kot je miha, se prav gotovo ne bi odločila še za tretjega. ta otrok pa res ni na miru pol sekunde.... vedno neka akcija, pa plezanje, pa grmadenje stvari na mizo ali kavč in potem plezanje po tistem, pa v najmanjšo luknjo in potem ne more ven in dretje ...... pa kar tako iz ljubega mira naklesti adama.... ma rine kot buldožer... se ga že kar malo bojimo najhuje pa je, ko ga skregamo, potem pa pogleda s tistimi velikimi očkami in jih tako nedolžno zavije, da se ti srce začne topiti.... ahhh, ampak, ko si sam čisto brez energije in bolan sploh ni smešno. da ne govorim kaj je včeraj v 5 minutah naredil iz nušine sobe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 11:24:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, imate pa pestro! aha... ...jao, jao,..... sploh nimam komentarja Ada, lepo da si bolje Pri nas se že kosilo kuha oz. peče, potem gremo pa vseeno malo na smučke , kar na "naše" smučišče, čeprav je čist gnilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 11:32:22
|
|
|
|
mojamura
|
pa ne morem verjet, da ta tema še obstaja....pa teče že šesto leto ajajaj. no da povem na kratko, naše otroka november 05 smo vpisali v šolo, jaz sem pa vmes diplomirala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 19:30:11
|
|
|
|
amy26
|
petarda, imate pa res pestro, bo že bolje IZVIRNO SPOROČILO: petarda saj zdaj, ko pridejo obiski jih kar malo zaposlimo...petardito in junior prineset_a vsak svoje knjigice, pa jim obiski berejo dobra ideja s knjigico, kako se tega nisem spomnila, vsekakor obiske malo zaposliti ko pridejo je res kul ideja včeraj se mi ni dalo brati, pa sem Aleksu naročila naj nam on pripoveduje zgodbo od Janka in Metke, ne morem verjeti govoril je tako kot bi bral iz knjige, vsako podrobnost, ne moreš verjeti mojamura dobrodošla, se te še spomnim iz obdobja nosečnosti, pa čestitke za diplomo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2011 20:02:19
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz za branje kar Tejo ponucam. Full rada bere, tako, da za bralno značko zdaj sama prebere, pa še Niki za njeno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 7:23:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 7:25:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mojamura jaz sem te pa malo izgubila , si mogoče nick zamenjala ...no vsekakor čestitke za diplomo in vpis v šolo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 8:52:56
|
|
|
|
petarda
|
Čestitke za diplomo tudi z moje strani. Nina...hvala za kavico...danes bo prav prišla...ker danes smo pa "feštali" ...k sreči samo od dveh do petih zjutraj...ampak ponoči to taakooooo dolgooooo traaaajaaaa ... Vpije, se zvija, kriči, brca....noben položaj mu ne paše...potem pa ga nesem v kopalnico na previjalno...je pa V TRENUTKU mir ....in to vedno, ko kriči in mislim, da ga krčki dajejo ga nesem potem na previjalno in VEDNO je takoj mir .... sem že razmišljala ponoči, da bi previjalno v sobo odpeljala ...al pa jogi v kopalnico na tla Danes pa pregled pri moji G....po dovolilnico za Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 11:24:23
|
|
|
|
petarda
|
Bubi se je včeraj z SMS-om javila iz Maroka...nič hudega ji ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 11:46:24
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .ker danes smo pa "feštali" ...k sreči samo od dveh do petih zjutraj... Samo???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 11:47:29
|
|
|
|
Urša
|
Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate? Jaz razmišljam, da bi kar mojega na injekcijo poslala, da ne bo spet kaj po nepotrebnem stresel!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 12:01:48
|
|
|
|
Urša
|
Mi imamo pa čez dan probleme za spat. Včeraj mi je od 3h popoldne do polnoči spal samo eno uro! Vmes pa ne in ne, stokrat sem ga probala dat spat, pa nič. No, je bil vsaj do 6h zjutraj mir potem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 13:43:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi imamo pa čez dan probleme za spat. Včeraj mi je od 3h popoldne do polnoči spal samo eno uro! Vmes pa ne in ne, stokrat sem ga probala dat spat, pa nič. No, je bil vsaj do 6h zjutraj mir potem. UUuuuuuu priden!!! Saj to je pa tudi pasalo, ne?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......