|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
19.2.2011 18:23:43   
NinaŠ
Betaglukan forte

hm, meni so jih tudi priporočili (prjatli user posted image ), ko sem dober mesec nazaj obležala. Menda pomagajo tudi, ko si že bolan, da se hitreje vzpostavi imunsko ravnovesje. Treba jih je pa jemati s C-vitaminom za hitrejše in boljše delovanje. Ampak... ...poznam vsaj dva, ki sta kljub tej kuri (več kot mesec po pričetku jemanja) fasala nagravžno angino user posted image .
Sama se tega nisem poslužila, sem pa naredila (in otroka tudi) kuro Imunoglukana - isto vsebuje betaglukan, poleg tega pa še C vitamin (pa za rahel odtenek cenejši je user posted image ). O rezultatih težko poročam, vsekakor smo že dober mesec zdravi user posted image , ampak to ni pri nas nič nenavadnega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
19.2.2011 18:26:09   
NinaŠ
Smučarske počitnice bodo realizirane po planu - ponedeljek in četrtek si bomo lahko vzeli a družinsko smučanje, ostale dni ima Anže trening, kak dan po treningu pa ga bom pričakala z bordom, da ga kap zadane user posted image . Vem da takrat ne bo ne utrujen ne lačen, ne žejen kot vedno user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.2.2011 7:43:17   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.2.2011 8:14:46   
petarda
Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico...bi verjetno kar prav prišla, glede na to, da smo feštali do 2.30 user posted image ....in vstali ob 6.30 user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.2.2011 9:39:30   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico...bi verjetno kar prav prišla, glede na to, da smo feštali do 2.30 user posted image ....in vstali ob 6.30 user posted image

Feštali - s prjatli ali otroci user posted image user posted image V prvem primeru user posted image user posted image user posted image user posted image , v drugem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.2.2011 12:50:27   
petarda
Je bil prvi primer, ja...hvala bogu user posted image ....se človek zelo drugače počuti, če fešta ali pa "fešta" user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.2.2011 18:40:45   
NinaŠ

Je bil prvi primer, ja...hvala bogu user posted image ....se človek zelo drugače počuti, če fešta ali pa "fešta" user posted image

No poj pa dobr user posted image user posted image user posted image , vseno pa upam, da si se uspela čez dan odpočiti user posted image

Ada, kako kaj ti in tvoji? user posted image user posted image user posted image Bolje?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
21.2.2011 7:04:56   
NinaŠ

No našo današnjo smučarijo so sneg, megla in veter odpihnili user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.2.2011 8:24:14   
petarda
Pri nas je tudi megla, sneg...le piha ne. user posted image

Nina...se boste pa doma malo pocrkljali. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
21.2.2011 8:29:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No poj pa dobr user posted image user posted image user posted image , vseno pa upam, da si se uspela čez dan odpočiti user posted image

Ada, kako kaj ti in tvoji? user posted image user posted image user posted image Bolje?

Zdaj smo padli v obdobje obiskova minija in bolj malo počivamo user posted image .... Včeraj zjutraj je bilo pa sploh user posted image . Lubi je šel v Ljubljano po tisto omaro, ki je končno prispela, jaz pa sem ostala doma z vsemi tremi...saj nekako je še šlo...ko pa je bil čas za juniorjevo opoldansko spanje... user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ni hotel sam spati, se je drl na ves glas...sem bila pri njemu, minija v rokah, ki se je prav tako drl na ves glas.... junior končno zaspi, čez 10 minut mi tudi mini zaspi, se uležem zraven njega....se čez 5 minut junior zbudi...spet dretje na ves glas....letim k njemu...komaj nazaj zaspi...slišim zvoke, sem mislila, da se je mini zbudil, pa ugotovim, da se spodaj nečakinja joka user posted image .... grem vseeno k miniju...se junior spet zbudi....in se dere tako, da je zbudil še minija user posted image user posted image user posted image user posted image ....mislim...začaran krog... Sem se prav zamislila user posted image user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.2.2011 8:35:16   
Urša
Petarda, imate pa pestro! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
21.2.2011 8:40:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja, res imamo user posted image .... pri vas bo malo bolje, ker je razlika med Jako in Izakom večja in se Jaku da že vse dopovedat, ne? Vsaj jaz vidim pri petarditu...priden, kot da ga ni... Me včasih kar malo vest peče, ker imam občutek, da se mu premalo posvečam....user posted image ....ampak se trudim.... saj zdaj, ko pridejo obiski jih kar malo zaposlimo...petardito in junior prineseta vsak svoje knjigice, pa jim obiski berejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.2.2011 8:47:40   
ada2
no končno sem boljša.... 4 dni me je kuhalouser posted image  in vse bolelo. danes sem prvi dan brez vročine, pa počutim se boljeuser posted image , samo kašljam še.

petarda user posted image  se velikokrat spomnim nate.... jaz si ob našem mihu ne znam niti predstavljat, da bi noseča bila, kaj šele, da bi imela že dojenčka.... sem ravno včeraj rekla, da če bi bil adam tako naporen, kot je miha, se prav gotovo ne bi odločila še za tretjega.
ta otrok pa res ni na miru pol sekunde.... vedno neka akcija, pa plezanje, pa grmadenje stvari na mizo ali kavč in potem plezanje po tistem, pa v najmanjšo luknjo in potem ne more ven in dretje ...... pa kar tako iz ljubega mira naklesti adama.... ma rine kot buldožer... se ga že kar malo bojimouser posted image
najhuje pa je, ko ga skregamo, potem pa pogleda s tistimi velikimi očkami in jih tako nedolžno zavije, da se ti srce začne topiti.... ahhh, ampak, ko si sam čisto brez energije in bolan sploh ni smešno.

da ne govorim kaj je včeraj v 5 minutah naredil iz nušine sobeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.2.2011 11:24:07   
NinaŠ

aha... ...jao, jao,..... sploh nimam komentarja user posted image

Ada, lepo da si bolje user posted image

Pri nas se že kosilo kuha oz. peče, potem gremo pa vseeno malo na smučke user posted image , kar na "naše" smučišče, čeprav je čist gnilo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.2.2011 11:32:22   
mojamura
pa ne morem verjet, da ta tema še obstaja....pa teče že šesto leto ajajaj.

no da povem na kratko, naše otroka november 05 smo vpisali v šolo, jaz sem pa vmes diplomirala

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
21.2.2011 19:30:11   
amy26
petarda, imate pa res pestro, bo že boljeuser posted image

saj zdaj, ko pridejo obiski jih kar malo zaposlimo...petardito in junior prineset_a vsak svoje knjigice, pa jim obiski berejo user posted image user posted image user posted image

dobra ideja s knjigico, kako se tega nisem spomnila, vsekakor obiske malo zaposliti ko pridejo je res kul idejauser posted image
včeraj se mi ni dalo brati, pa sem Aleksu naročila naj nam on pripoveduje zgodbo od Janka in Metke, ne morem verjeti govoril je tako kot bi bral iz knjige, vsako podrobnost, ne moreš verjetiuser posted image

mojamura dobrodošla, se te še spomnim iz obdobja nosečnosti,
pa čestitke za diplomo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
21.2.2011 20:02:19   
Teni_
user posted image Jaz za branje kar Tejo ponucam. Full rada bere, tako, da za bralno značko zdaj sama prebere, pa še Niki za njeno. 

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.2.2011 7:23:51   
NinaŠ

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.2.2011 7:25:34   
NinaŠ
Mojamura jaz sem te pa malo izgubila user posted image , si mogoče nick zamenjala user posted image ...no vsekakor čestitke za diplomo user posted image in vpis v šolo user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.2.2011 8:52:56   
petarda
Čestitke za diplomo tudi z moje strani. user posted image  

Nina...hvala za kavico...danes bo prav prišla...ker danes smo pa "feštali" user posted image user posted image user posted image ...k sreči samo od dveh do petih zjutraj...ampak ponoči to taakooooo dolgooooo traaaajaaaa user posted image user posted image user posted image ... Vpije, se zvija, kriči, brca....noben položaj mu ne paše...potem pa ga nesem v kopalnico na previjalno...je pa V TRENUTKU mir user posted image ....in to vedno, ko kriči in mislim, da ga krčki dajejo ga nesem potem na previjalno in VEDNO je takoj mir user posted image .... sem že razmišljala ponoči, da bi previjalno v sobo odpeljala user posted image user posted image user posted image ...al pa jogi v kopalnico na tla user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa pregled pri moji G....po dovolilnico za user posted image

Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.2.2011 11:24:23   
petarda
Bubi se je včeraj z SMS-om javila iz Maroka...nič hudega ji ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.2.2011 11:46:24   
Urša

.ker danes smo pa "feštali" user posted image user posted image user posted image ...k sreči samo od dveh do petih zjutraj...

Samo??? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.2.2011 11:47:29   
Urša
Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate?

Jaz razmišljam, da bi kar mojega na injekcijo poslala, da ne bo spet kaj po nepotrebnem stresel! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.2.2011 12:01:48   
Urša
Mi imamo pa čez dan probleme za spat. Včeraj mi je od 3h popoldne do polnoči spal samo eno uro! user posted image  Vmes pa ne in ne, stokrat sem ga probala dat spat, pa nič. No, je bil vsaj do 6h zjutraj mir potem. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.2.2011 13:43:31   
petarda

Mi imamo pa čez dan probleme za spat. Včeraj mi je od 3h popoldne do polnoči spal samo eno uro! user posted image  Vmes pa ne in ne, stokrat sem ga probala dat spat, pa nič. No, je bil vsaj do 6h zjutraj mir potem. user posted image

UUuuuuuu priden!!! Saj to je pa tudi pasalo, ne? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......