zoey
|
Hoj! Spet bolna, malega dala v varstvo, ful časa za spat in itak ne morem Prej sem pa sanjarila o takem dnevu Mali tudi še ni čisto ok, še kar malo pokašljuje in smrka, sva bila potem še 2x pri P, ampak so baje samo viroze. Ni pa imel 6. bolezni, ko ga je 3,5 dni kuhalo do 39,7. Pa do prejšnjega tedna je 1x na dan bruhnil po 1 od obrokov, ker se mu je toliko sluzi nabralo. Ampak takoj ko je bil iz najhujšega, je bil spet moj divjak Hodi na srečo še ne, ga je pa povsod dosti in same traparije bi špičil. Ne se mu zdi blazno smešna beseda Takoj ko se zbudi, čeblja na polno, čist po očiju je Pa čas bo za 6. friziranje, samo moram bit prave volje pa čas si moram vzeti. Mi pomaga, če se na psu ogrejem 6. zobek še ni pogledal, je pa pravi polžek slinar in grizli. Zadnjič na obisku je parx odgriznil eno mehko žogico Mogoče ga pa samo premalo futramo Službe me je groza, že tako samo virozo na virozo tolčem, zdaj bom šla spet na bioresonanco in dieto, pa upam, da bo že to kaj pomagalo. V službi pa več ljudi na kupu, stres, se bojim, da me bo takoj položilo. Ampak imam še malo časa Ravnatelj želi, da porabim ves lanski dopust, ki mi je ostal, ker ima idejo, da dokler me ni, ima nadomeščanje. Sicer sem mislila prej začet, ampak šefu se ne ugovarja Tako da če ne pride kaj vmes, začnem sredi marca. Mislim pa na vse, ki boste kmalu štartale Tiste, ki pa še iščete, pa veliko sreče! Mulči bo zabaval obe babici, se bomo prilagajali mojemu zmešanemu urniku popoldanskih in nočnih Smo sicer vpisani, ampak nismo dobili vrtca. Pa tudi boljše mi je, da še malo zraste. Upam samo, da me bosta babici ubogali Jessy in Urban - vse najboljše!!! Pinakolada - ful za pikico, joj ste revčki Držim pesti, da se stanje čim prej izboljša. Nosečka - j.a.o., kaj se dogaja. Ampak pri teh forumih je itak problem, da sploh ne rabiš bit logiran, da imaš dostop do vsega. Samo ne vem če se je vredno s takih folkom ukvarjat Kar se pa tiče dnevnikov, je pa še bolj za kozlat. Grozljivka. Lina - po moje vaš fant hodi Tanja - bravo za diplomo Lenčy - jaz našega suhca kar pitam, imam pa čas, ker še vedno ful malo spi čez dan Se zgodi da tudi 1x 45 min in pol pa kej naredi Aja, s tem, da moram itak zraven ležat Ima 2x flašo mleka (ob 6h in 20h), potem pa sadje, skutke, kosilo, jogurt/ frutek, mlečno kašico. Zdaj, ko je bil ful bolan in par dni ni normalno jedel in potem še tko dolgo bruhal, je tudi na 2h, pa manj. Prej je pojedel npr. cel frutek, zdaj ga pa 3/4, pa čez dve uri npr ostanek pa 2 Fruhcvergeta Če je kaka goveja juhca, mu dam tudi 2x. Tako da ima nekako 6 ali 7 obrokov z mlekom. Mu pa že od 7. meseca dajem kravje mleko, za1x je vse ok. Za v flaško mu pa mešam z adaptiranim 3. Zdaj sem pa tko švoh, da bom nehala. LP