|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
13.2.2011 16:15:21   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

no, lepo zimo vsem, spet se bomo sankaaaaluser posted image user posted image user posted image

No comment!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.2.2011 19:29:58   
biba88
pri nas tut sneguje smo bli dans sam zjutrej zuni pol smo pa delaluser posted image sem čist fuč moj dragi tamalo uspava in jo slišim po bejbifonu dam še nebi spala take zganja  se reži na cela ustauser posted image user posted image kar naj jo ima mal tut on jo mam po cele dneve jazuser posted image sploh zdej ko delamo...že komi čakam da bo konc pa da v miru zaživimo!!!!
u glavnem pri nas je noroooo tamauč je pa kar priden je bla eno uro v stajici noter smo ji pa dal tako škatlo kjer so njene prevelike cunjice not je vse pospravlauser posted image user posted image user posted image zna pa tut že pridno trmartuser posted image

to je to od mene za dans papa babe moje!!!!!!!!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
14.2.2011 12:30:47   
ninkica
Hejla

se tud men ne dan neki preveč pisatuser posted image

Mi smo super z Lejo sva spali do 8.45h zdaj pa spet spi od 11huser posted image Ta naša čebelica nima nikoli dovolj spancauser posted image

biba.. sem vesela,da vam gre super pri novem stanovanjuuser posted image le tako naprejuser posted image

2 user posted image  bova počasi začela delat na tem da Leja dobi bratca/sestricouser posted image

Zadnjič sva šla v Cicibanovo trgovino mal pogledat in sva dobila za Lejo čeveljčke za poleti samo za 5€,ker so bile vzorčneuser posted image user posted image copatke bomo šli pa takrat kupt k bo čas za to.

valentinovo..jaz sem mojmu kupila 2 boksarce pa full veliko bonboniero i love milka in pa nekaj za dišatuser posted image moj je šu pa včeri zjutri v trgovino in pa danes bo malce zamudil domov.Jaz sem pa pripravla posebne kozarce za vino in pa mal bolj romantično kosilo delam in pa medeni srček pečem.user posted image

tok za zdej..

papa

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
14.2.2011 17:44:12   
Tincy90
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaročena sm!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
14.2.2011 17:51:11   
Izabelina
jeeeeeeeeeeeej user posted image čestitke...

zdej pa hitr povej ime za dečkota malega user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
14.2.2011 21:33:04   
biba88
čestitam tincy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
14.2.2011 21:41:34   
naja7
tinciiiiiii cestitke, so le ble prave domneve ko je sam šel po uhančke za aliso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js bi tut kako tako presenečenje sn ti fr fouš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
14.2.2011 21:46:39   
Tincy90
Hehe, hvalaaaa!!user posted image user posted image user posted image

Tko da zdj povem kot sm obljubila, da bom, ko se zaročimuser posted image ...najin fantič bo Alis! To je bla ena velika, ogromna želja mojga predno sva se odločla za otročke, da je meu on že od nekdaj tako željo in js kot dobra duša sm mu oz mu jo bom izpolnila.user posted image je pa reku, da smo zdj ko ena mlada, fensi bosanska družina (Bosanci dajejo otrokom ponavad tko imena, da so si skor čist istauser posted image ).user posted image user posted image user posted image no, evo zdj sm pa še Bosanka ratala za povrh.user posted image user posted image

Aninchy začni šparat za darilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še moj prstanuser posted image :
user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 14.2.2011 21:47:25 >

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
14.2.2011 21:55:00   
ninkica
Tinchy,čestitke za zarokouser posted image user posted image user posted image
In se mi je kar zdelo,da bo fantič Alisuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
15.2.2011 11:01:49   
Aninchy
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Tinčula ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ime sta tud supr zbralauser posted image ka pa poudarek bo na A al na I? Predvidevam na a?user posted image

Pa kok lep prstaaaaaaaaaaan!!!!!user posted image user posted image

Joooj, ja sam res!!! Kolk časa pa mam za darilo zbrat??user posted image user posted image Bo mal kruta k te u bistvu sploh ne poznamuser posted image Ma bomo žeuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
15.2.2011 11:41:35   
Izabelina
dej še to nam zaupi kako te je zaroču? a je blo tko filmsko? da bomo mal solzice potočil... ker pr nama se nč kej tazga ne obeta user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
15.2.2011 13:46:13   
Tincy90
Dankešunkeeeeee!user posted image user posted image

Ninch, poudarek je/bo na A, Aaaaalis.user posted image drgač pa js sm že gledala datume za drug let in pride lepo sobota na najino 4. obletnico, 18.8.2012. Matr mi je ta datum ušeč.user posted image

Kako je blo? Hehe, al je ta moj lisjak en.user posted image no, v bistvu niti ni tak lisjak kr sm neki sama pogruntala in sicer sm vidla sliko prstana na njegovmu telefonu kake 3 tedne nazaj.user posted image in to sm čist po naključju vidla...no, predn je sploh kupu prstan sm ga skoz zezala, da kdaj me misl zaročit pa vse to ne, da bi se rada že enkrat poročila, da bo spet ena fešta padla.user posted image in sm mu povedala mojo željo, da bi blo lepo, če bi blo to na Valentinovo, če ne pa da mora bit saj sod datum (se prav 2.,4.,6....za tiste k niste vedle kaj mislm s tem sodomuser posted image ), ja kr neki, ampak js velik dam na to pa ne vem zakaj.user posted image user posted image in se je zgodilo učeruser posted image , smo se spokal za vn in moj je meu še neko hrano za žvali k se uzun potepajo in je reku, da bo dau na gradu (na Mirni mamo clo grad k se zdj neki obnavlja, no in tm je pouno mačk, boge, nvem kdo, če sploh kdo za njih skrbi), pa se je men čudno zdelo zakaj pa na gradu kr ponavad zmer da kje tuki u bližini bloka.user posted image se prpelemo h gradu (tamala je lepo čičala pa čakala v avtuuser posted image ) in gre moj vn iz avta pa reče d naj grem še js, in ok js grem vn iz avta njega nikjer. Wtf ne in grem okol avta z zadnjega konca in vidm njega na njegovi strani na kolenih z odprto škatlico, in me vpraša "boš moja?"...user posted image men so itak pršle solzice sreče, veselja in valda rekla jaaaaaaa.user posted image no, pol sva se pa še lepo objela, no še prej sm mu rekla "ja kaj zdj, dj mi ga gor ne"- prstan namrečuser posted image in vstau mi nataknu prstan, ki mi je kot ulito prov, me objeu, reku, da me ma rad in mi dau lupčka.user posted image user posted image je blo ful lepo in dobra fora to s to hrano za une mačke pri gradu, res, svaka čast mu.user posted image ahaa, pa drgač ni isti prstan kot sm ga js vidla na sliki, je ta lepši k ga mam kot un k ga je mislu kupt.user posted image user posted image no potem smo se odpelal še v Trebnje, je šov še po vrtnico in potem še na malo kosilce in palačinkeeeeeeeeeee, njaaaaaam!user posted image user posted image biu je lep dan in ga ne bom nikol pozabila.user posted image user posted image user posted image zdj sm pa čist evforična in že gledam po netu za obleke in poročne prstane, čeprov je še dost časa, js zmer pohitim s stvarmi.
user posted image aha, pa priporočam se za bilokakšne informacije, če ma katera kake informacije in nasvete, hvala.user posted image user posted image

Sj do avgusta druzga leta boš mela dost časa za šparat k ne, Nina?user posted image user posted image user posted image user posted image sicr pa, nikol ne veš lahk d se še prej kej vidmo.user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
15.2.2011 16:05:39   
egleria
tincyyyy čestitkeeeeeeeeee! pa fuuuul mi je všeč prstan. ma tvoj dragi dober okus! pa buši je tudi lepi.. Ime bo pa fajn pristajalo tvojemu malemu princu. še malo pa bo tu.. komaj čakaš? kdaj pa bo poroka? sta že določila datum?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
15.2.2011 16:47:32   
Tincy90
Egleria hvala in jaaaa, že komi čakam, najrajš bi šla že jutr rodit.user posted image datuma še nisva določila, sm mu pa že omenila neki v zvezi 18.8.2012, no takrat bi se js poročila, kako se bova pa na koncu odločila pa še ne vem.user posted image sm mislm d bo moja ideja kr zmagala.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
15.2.2011 19:29:57   
egleria
a potem se ne bosta letos? a domačim sta že povedala al bota kr zaročno fešto naredila? user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
15.2.2011 19:51:50   
Tincy90
Ta zaroka je bla bolj za najino dušo tko da...user posted image ne bo nobene fešte, povedala sm vam tuki gor pa ožjim kolegom in pa tašči.user posted image mojim bom pa povedala, ko jim bova povedala fiksen datum za poroko.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
15.2.2011 20:36:36   
egleria
in kako je reagirala tašča? ziher je bila vesela user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
15.2.2011 20:58:51   
Tincy90
Ja ja itak, vesela in čestitala, da bom njena tamlada.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
15.2.2011 21:57:40   
ninkica
Tinchy super za zarokouser posted image tudi jaz ne bom nikol pozabla dne,ko me je mož zaprosu,če bom bila njegova ženauser posted image In bo 19.9 že 2 leti od kar sva poročena.
Za poroko pa še ne hiti,če se bota poročila čez leto in pol,ker boš imela časa na pretek.Midva sva se v 3 mescih zaročila in poročila in vmes vse uredila.Samo zadnji mesec je tok enga letanjauser posted image

napišem še kaj več ob priliki..

nočko

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.2.2011 11:28:49   
tix
Super Tincy, ful sem vesela. Jaz sem rada poročena user posted image midva sva ubistvu eden drugega zaročila user posted image sva oba prstane nosilauser posted image

evo za tiste, ki se na FB, bi prosila kakšen glas :-) http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=359098&id=108694805843359&fbid=170966269616212

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.2.2011 19:14:24   
Tincy90
Ho oj!user posted image

Evo mene s pregleda, no nism ga mela tko kasno, ampak že dopoldne, sm zdj lahko pršla do compa.user posted image naš fantiček je kot iz katalogauser posted image user posted image - besede G, nvem kje take pobirauser posted image user posted image , težak naj bi biu okol 1900g in vse ostalo je bp.user posted image user posted image user posted image zredila sm se za pol kilce, kar je še najbolš.user posted image user posted image joj, đizss še mal pa bo šlo spet zares.user posted image

Hvala tix, tud js komi čakam, da bom lahko enkrat rekla, ja tale je pa moj mož, bom bla vsa ponosna.user posted image user posted image user posted image

Sva šla uredit še za očetovski dopust pa starševski dodatek, očetovstvo bova mogla pa drugič urejat kr je bla ena kura tm in je rekla, da ona 5min do 12ih ne misl tega delat.user posted image se je šla že 5min prej nažirat, majo malco od 12ih do 13ih.user posted image eh, kr neki res no.user posted image

Tolk zaenkrat, se še čujemo.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.2.2011 19:47:44   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaročena sm!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
16.2.2011 21:35:42   
biba88
tincy o super sta že vse zrihtala!!!! pa čestitke za bp pregled user posted image user posted image še mal pa boš spet mela polne roke dela!!!! boš vidla preden boš rekla keks boš rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a boš nas tut na ohcet povabla hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

tko babnce se javljam na raport!!!
moj dans je zgledal tkole zjutraj ob 8.20 auf iz postle tamalo nafutram en fruhcverguser posted image user posted image user posted image jih ma tok rada da bo ratala fruhcverg user posted image user posted image user posted image (pišem šta govorim) pol me kliče fulll dobra kolegica da gremo v leclerc ker majo 7 bodijev za 9evrčkov in itak sva šle zraven tko da zjutri vse pospravla  nekaj oprala po tleh pomila vse s tamalo (delava vse skupaj) pol pa akcija z kolegico ki ima pa pa že dva cukrčka in smo se vsi napokal v njen avto pa na rudnik...pol smo šle še na pico pa domov doma sem nafutrala tamalo pomila po tleh skuhala večerjo za mojga fotra pa mojga lubija k cele dneve delata da se bomo vselil...pol domov tamalo sokpat  vmes sva zrihtale en pralni stroj to zgleda tkole našo čebelo dam v škaf za cunje potem položim košaro na tla in notrzmečem cunje iz sušilnega stroja kar na tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image in tamala ful uživa k ma noge zakopane v cunjah in pol pošilko nesem v sobo kjer s skupnimi močmi zloživa v omaro tamala sicer tko ravna da meče cunje iz košare user posted image user posted image user posted image user posted image jo moram še naučit pol pa nafutrat (spet) in spokat spat spi že od 19.35 vmes sem ji pa mogla že 2x dudo v usta dat user posted image user posted image user posted image user posted image pa flaške sem skuhala pa vse cunje zlikala zdej pa še pomijem po tleh pol pa crknemuser posted image user posted image user posted image user posted image

res upam da ko se preselimo da bo mal manj natanpirano....

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
16.2.2011 22:04:56   
Tincy90
Biba, če se hočš sama povabt ti kr, me ne mot.user posted image user posted image a hočš bit med svati na moji poroki?user posted image sm pa aninchy enkrat zagrabla, ko me je dokaj resno vprašala, če bo povebljena in od takrat naprej mislm na njo, da je ja ne bom pozabila povabtuser posted image , se mi zdi d smo se med vsemi forumašicami kr dobr ujele, tko na prjatlski način.user posted image

Pa omg, ker dan si mela dans.user posted image user posted image user posted image user posted image tud js bom šla zdj še po tleh pomit pol pa na en vroč sex.user posted image user posted image user posted image
evo, tamal je zabrcov na tole izjavo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
16.2.2011 22:05:51   
Tincy90
Sm lihkar rekla keks pa se še nč ne dogaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.