|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
8.2.2011 18:28:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

mogoče je pa france user posted image

Kaj to?
user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
8.2.2011 18:29:47   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy imeeeee poveeeej!!!!user posted image ne bomo mogle čakat do aprilaaa!

Hihi.user posted image sj sm rekla do zaroke, mogoče bo pa še pred aprilom.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
8.2.2011 19:15:03   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Kaj to?
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IME, butara!!user posted image Prešeren, FRANCE.... p to...user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
8.2.2011 19:16:03   
Aninchy

Hihi.user posted image sj sm rekla do zaroke, mogoče bo pa še pred aprilom.user posted image

Lejo, dj ti nam cifro od tvojga, pa da mu me zatežimo nj te že zapros enkrat, d bomo zvedle kok bo mulcu ime!!?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
8.2.2011 19:26:50   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Kaj to?
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IME, butara!!user posted image Prešeren, FRANCE.... p to...user posted image user posted image

Ka to za mojga sinkota al kaj?user posted image al sm bloooooond, pa čist tko je napisala izven konteksta, sploh nvem kam to spada.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
8.2.2011 19:28:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Lejo, dj ti nam cifro od tvojga, pa da mu me zatežimo nj te že zapros enkrat, d bomo zvedle kok bo mulcu ime!!?user posted image

user posted image user posted image user posted image to pa ne...user posted image vse ob svojem času.user posted image vas je prov lepo dražt.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
8.2.2011 19:34:43   
Izabelina
use je u kontekstu buča ena user posted image user posted image user posted image   eglerija pred mano je rekla, da nam poveš ime in js sm komentirala, da je ime mogoče france user posted image user posted image

a veš mal v duhu današnjega praznika pa tko  user posted image user posted image user posted image

smeškote je pa vi ar sori požru... sam sm jih dodala nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 8.2.2011 19:35:12 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
8.2.2011 20:11:55   
Tincy90
Ahaaaaaaaaaaa, jao mene.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne ni france niti franček niti frančišek.user posted image user posted image začne se na A, evo več pa ne povem, dokler ne uganete oz dokler se js tko ne odločm, da vam povem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2683
8.2.2011 21:21:31   
Izabelina
Anej user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
8.2.2011 21:54:12   
Tincy90
Njet.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2685
8.2.2011 22:04:56   
brina_3
Mogoče bo pa v stilu s sestrico- Alisuser posted image

p.s. Vas berem redno, pišem pa ne. Sama imam željo postati prav tako mlada mamica, vednar s fantom še nisva sposobna preživljati dojenčka in bova še malce počakalauser posted image
Vam pa svaka čast, kakol lepo skrbite za svoje malčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
9.2.2011 9:11:45   
superstar7
No pa sem vas našla.user posted image Sem mislila da nas je malo mladih mamic pa temu ni tako.user posted image Tolk boljše imet otroke dokler je še hrbtenica zdrava pa velik energije.user posted image Mi imamo eno princeso že doma. Smo jo naredili kar pri 17 in rodili pri 18. Zdaj pa čakamo še na eno ali enega za spol in pdp še ne vem.user posted image

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
9.2.2011 10:52:20   
ninkica
hej

kako ste?
Mi smo večinoma zunaj na sončku je suuuupeeerruser posted image ,notri se gremo previt,najest vse ostalo smo pa zuniuser posted image

obe novi članici dobrodošli.user posted image čedalje več nas jeuser posted image

Grem zdaj hitr za kosilce pripravt,ker potem šibamo ven ko se Leja zbudi.Še prej moram pa zlikat en stroj cunjuser posted image

papa

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
9.2.2011 12:43:24   
naja7
js sem bla pa bolanauser posted image user posted image user posted image neki me je en grozn prehlad ulovil in sem bla ko bi me traktor povozu, skratka še živet se mi ni dalouser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa smo mi oki doki, zobkov še nimamo, mamo novo pridobitev prenosno postlco uno 90x100 namesto stajice, kr se men ta bol dopade,kot pa une stajice. Pia vsak dan bol razgraja,včasih je tečka včasih je pridna pač kakor se ji zahoče, vozičkala je zdej bol z atanom, ker je mami sam ležala user posted image user posted image user posted image user posted image

za maškarce mi še letos verjetno nebomo kaj bomo videli kaj mene piči user posted image user posted image user posted image

Bibi ja super za selitev zdej pa uživat družinsko življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tinci tista izjava zdej se pa pejmo družino je pa res dobrauser posted image user posted image user posted image kir folk
nč šibam še mav poležavat zdej ko mala spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
9.2.2011 15:35:17   
egleria
joj tincy dej še drugo črko povej user posted image a je ime dolgo ali kratko?

dobrodošli novi članici.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
10.2.2011 11:08:54   
Izabelina
Aljaž?

no kokrkoli user posted image mi smo spal do pol9ih, Eva zdej spet spi js bi tut najraj šla mal vodoravno... sam morm kuhno pospraut, pol pa šibava na sonceeeeeee user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
11.2.2011 9:12:13   
Aninchy
cjooooo tale RRuser posted image user posted image user posted image sploh se nism mogla prjavit notr, ni mi nikjer blo gumba, samo registrirala bi se lohk spet na novouser posted image

morgeeeen!!

moj mali sonček ima danes 8 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne morm verjet kok čas letiuser posted image

no, ja mi smo kul, dons je bla kr težka nočuser posted image martin zdej že spi spet.... zobki so na pohodu - obe enkice in ena dvojkica zgoraj. upam, da hitro pogledajo ven in nam nehajo spanec tratituser posted image

ja nč šibam zdej, en kufetek vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 11.2.2011 9:13:09 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.2.2011 20:27:09   
biba88
hello mlade mamice!!!! dobrodošle nove članiceuser posted image

mi na polno zidamo moj bejbi je tok pridn joojuser posted image jest pucam sesam ona zraven v stolčku opazuje ali pa pomaga po tleh prisat vse delava skupaj pa več nardiva kot zidarjiuser posted image user posted image user posted image sem pa prov utrujena ,mam fulll tempo joooj upam da hitr mine pa da zaživimo skupaj tko kot se zagre user posted image user posted image

več kasneje cunje čakajo user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
12.2.2011 22:21:24   
Tincy90
Js sm pa lena pa tud ne vem kaj naj napišm.user posted image user posted image

Uuu, još malo pa bo Valentinovo.user posted image kako boste kej presenetle al pa jim kej kuple, svojim dragim?user posted image js sm mojmu že kupila dvoje boksarce, neki načečkane u zvezi z Valentinom in to je to.user posted image sj ne vem več kaj bi mu kupvala za RD-je, obletnice, razne posebne dneve kot je Valentinovo itd.
user posted image

Biba, super, sm tko naprej, kr bodte pridni, se vam bo obrestovalo.user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
12.2.2011 22:23:14   
Tincy90
Vse naj naj Martinu za obmesečnico!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorči za zamudo.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.2.2011 8:11:53   
Izabelina
midva pa ne praznujeva valentinovih!!!, obletnic, še rdjev ne... tko, da nimava problemov z darili user posted image user posted image

Drugač dobrojutro! eno user posted image za vse k rabte! Js ne rabm niti ne pijem... sam tko čis solidarno za vse ostale!!

user posted image user posted image Biba kok ste pridni, ste resno zagrabl!! Sej prou boš vidla kok se boste mel lepo, ko boste sami šefi za vse!! Kdo bo pa unga starga, sitnga ata zdej rihtov k vi greste?

Drugač kaj? nč nouga al kva?!? Aja ena septembrka je noseča user posted image bo mela kr velik dela, sam bo pa lepo, ko bo taka mala razlika... mi začnemo delat nouga user posted image ko bo Evi 1 leto stara... no pomoje, sej to so itak sam moji plani... user posted image user posted image

Komi čakam 1. maj, ker gremo na mooooooooooooorje user posted image user posted image user posted image user posted image

aja lepo, najlepšo nedeljo vsem!! A hodte k maši? če hodte pol pa lep, najlepši Gospodov dan vsem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 13.2.2011 8:12:37 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.2.2011 8:34:52   
biba88
valentinovo ne vem kok bomo pri nas kej praznovali mamo toook dela mogoče bom mojmu pa mami pa atiju kako čokoladko kupla itak eno pozornost drgač midva kar praznujeva ponavadi takrat user posted image pa mal romantiko zganjava... jest rajš za kako obletnico odpreva z mojim vinček in se ga nacediva pol pa še kakuser posted image udarvauser posted image user posted image user posted image ...cenej skos pridevauser posted image user posted image user posted image
martin vse naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izabelina dobrt sta se to zmenila da ne praznujeta sam jest pa rada mal praznujemuser posted image
za ata bova še zmer verjetno midva skrbela zaenkrat bomo vidl kak bo šlo  jest sem prepričana da ga bodo stlačili v dom...drug ga še pogledat ne pridejouser posted image user posted image   bomo itak 2km drugje doma bogi revež fulll mi je hudo ker bo spet osamljenuser posted image ...sam itak ne mormo bit tuki ker tamala se itak zmer več joka mislim trmariuser posted image in ata moti (čeprav noče rečt)...drgač mam pa ata fulll rada ker je bil vedno prijazen do nas res halo on je 80 let star dec ki ni nikoli pogledal svojih otrok (pač drugačni časi) iris pa obožuje ...me ful skrbi zanj...ampak selitev je za nas najboljša rešitev ne moremo drugače...

mi smo sezidali stopnice in stopnišče popravljamo ker itak ko bomo tam bomo to ful težko zaradi tamale zdej mormo še pregraditi sobo in še ena sobca se bo malč povečala je pa ful za pospravt jker zaenkrat še v stanovanju živita moj fotr pa mat tko da je tega pospravljanja neomejenouser posted image pa itak je mojha preljuba mati taka da vse šparauser posted image in pol je po celem stanovanju navlakauser posted image no pol smo že stran vrgloi neki pa še čaka!!!! tko da punce moje mejte se jest grem devatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.2.2011 8:52:58   
biba88
aja še glede drugega otročka jest bom če ne bo prej zanosila ko bo imela moja dve leti to se pravi nasljednje letouser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.2.2011 9:50:23   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

aja še glede drugega otročka jest bom če ne bo prej zanosila ko bo imela moja dve leti to se pravi nasljednje letouser posted image

jaz tudi tako razmišljam.. no mogoče kakšen mesec ali dva prej user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.2.2011 15:22:34   
Aninchy
Daaaaaaan!!

Pr nas pa kr sneži ejuser posted image user posted image user posted image še dobr, da sva že dopoldne sprehod nardila, k zdej me nč več ne mika ven it, me zebe k cucka (k sm glih izpod kovtra)user posted image

joj, sej kokr začnem pisat se zbudiuser posted image

mam polne roke dela zadne časeuser posted image

no, lepo zimo vsem, spet se bomo sankaaaaluser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.