|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
6.2.2011 21:50:23   
Izabelina
deeeej nooo... zde pa še mene zanima user posted image kaj pa usaj prvo pa zadnjo črko... a veš k vislce?? user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
6.2.2011 21:52:45   
Tincy90
Hahaha, ste pa res face.user posted image user posted image user posted image user posted image tud vislc se ne grem, sm preveč zmatrana.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
6.2.2011 21:53:59   
ninkica

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

user posted image user posted image user posted image user posted image mislš, da mi boš s sitnarjenjem pršla do živga?user posted image user posted image na-a.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image dej pooooooooooooooveeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
6.2.2011 21:54:55   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

user posted image user posted image user posted image user posted image mislš, da mi boš s sitnarjenjem pršla do živga?user posted image user posted image na-a.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image dej pooooooooooooooveeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj sm pa lačna ratala.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
6.2.2011 21:59:26   
ninkica

IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj sm pa lačna ratala.user posted image

Zlobnicaaaaa siiiiiii.

Zdaj sem še jaz ratala zaspana
nočkoouser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
6.2.2011 22:02:57   
Tincy90
Ja ne mormo bit usi angelčki.user posted image user posted image
Gudnajt.user posted image user posted image

Js si pa hrenofke kuham.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
6.2.2011 22:13:26   
ninkica
dober tek obemauser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
6.2.2011 22:27:43   
Tincy90
Lej jo, ka še ne spiš?user posted image user posted image user posted image

Je reku hala.user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
6.2.2011 22:55:42   
Tincy90
Kera izjava:

Ne podpiram pa tega, da si star 20, živiš pri starših, oba študenta, zdej se pejmo pa družinico... Starost ne pomeni nujno zrelosti in preskrbljenosti...

S tega foruma:

http://www.ringaraja.net/forum/m_5407547/mpage_1/key_/tm.htm

Ta ženska je pa res kr ena, zdj se pa pejmo družinico.user posted image user posted image user posted image user posted image sm vedla d je neka čudna odkar smo se skregale na enem forumu.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
7.2.2011 10:43:50   
Tincy90
Dobroooooo jutrooooooooo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
7.2.2011 13:44:03   
donna22

Kera izjava:

Ne podpiram pa tega, da si star 20, živiš pri starših, oba študenta, zdej se pejmo pa družinico... Starost ne pomeni nujno zrelosti in preskrbljenosti...

S tega foruma:

Ta ženska je pa res kr ena, zdj se pa pejmo družinico.user posted image user posted image user posted image user posted image sm vedla d je neka čudna odkar smo se skregale na enem forumu.user posted image

Na kateri strani pa je to napisala?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
7.2.2011 13:45:57   
donna22
Če še katero zanima nakup tega avtosedeža: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163538 (Priori SPS 2011 Enzo Maxi Cosi) - zdaj ga imajo v eLeclercu (v Mb, za Lj ne vem) za 120 eur, s tem da ti 28 eur vrnejo na kartico, torej daš zanj v bistvu 92 eur.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
7.2.2011 20:21:39   
biba88

Kera izjava:

S tega foruma:

sem prebrala lohk samo rečem omg user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo študentska družina in živiva pri starših...vendar se sami preživljamo a nej grem rajš v blok živet čeprav mamo bajto k je velka za 6 družinuser posted image user posted image user posted image eni živijo še v "drugačnih " časihuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
7.2.2011 21:43:34   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Kera izjava:

S tega foruma:

Sj po mojm si že pogruntala, pa vseen povem, na 1.strani je blo to. Sm šla vse prebrat od začetka.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
7.2.2011 21:44:55   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88
eni živijo še v "drugačnih " časihuser posted image

Se strinjam, sploh ne grejo v čas z modo!user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
7.2.2011 22:10:07   
biba88
pač eni reazmišljajo drugače mogoče to ni narobe se pa v tem pogledu absolutno ne strinjam in pri sebi obsojam take izjave imajo pa pravico živeti (v zmoti)user posted image user posted image user posted image

babe ne me dat med izbrisane ker mam čist natanpiran delamo zdej pri nas pospravljamo pa zidamo tko da se čez en mesec al pa še prej (upam no) da se selimo in sem čist zasedena...še dobr da je moj punčk tak priden pa že sama stoji no to če cel mesec sam zdej je že čist frajerkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
7.2.2011 22:16:04   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Kera izjava:

S tega foruma:

Sj po mojm si že pogruntala, pa vseen povem, na 1.strani je blo to. Sm šla vse prebrat od začetka.user posted image

Ja, sem hitro potem našlauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
7.2.2011 22:28:44   
Tincy90
Sm predvidevala donna, ja.user posted image ma jbg, ni me blo doma, da bi lahko odpisala.user posted image

Biba, ne skrb ne boš zbrisana, vemo, da mate pouno posla s selitvijo in vsem tem.user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
8.2.2011 8:18:54   
Izabelina
babe ne me dat med izbrisane

user posted image user posted image kok smo napsihirane s tem seznamom user posted image user posted image dobr si nas v šah prjela tinchy user posted image user posted image

No js se pa strinjam z uno punco, mislm u smislu, da če finančno ne morš skrbet zase pa za otroka pol mogoče še ni čas da ga maš... Biba v vašem primeru je že spet drugač, sej si rekla, da sama skrbita zase... če pa mata prostor bit pr vaših je pa to še tok bol supr!!! user posted image user posted image

Ker pr nama je tko js sm še študentka moj pa zdej odpira sp, ampak ma dela čez glavo (čeprou ni uradno nikjer zaposlen, je na zavodu prjavlen)... sam ma tok plače, da lahko za nas tri poskrbi... mislm smo finančno neodvisni od staršev... če bi pa mogla js svoje starše prost za dnar bi mi blo pa bedno... u takem primeru je pa tko, kot, da majo otroci otroke... ker leta ubistvu ne pomenjo nč... ti si lahko zrel pr 18 (al pa prej) eni pa še pr 45 niso (npr. moj stric)...

a me razumete? gre sam za to, da če nardiš otroka, da se maksimalno potrudš da v vseh pogledih tut sam skrbiš zanjega... ne pa da ga recimo daš mami ti greš pa vn pijančevat s frendi (tut take poznam ja)...

uuuuuf... sm se razpisala... dans bo spet tak lep sonček, da gremo zdele čez kšno urco na steno mal plezat pol pa še na doooooug sprehod... tko, da bomo ceu dan leteči!!

Lepo se mejte pa KULTURNO se obnašite user posted image user posted image (k je lih Prešernovo) user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
8.2.2011 8:47:13   
Aninchy
CJOOOO, martin mi neki prtiska In je zdej vse4 tok mejhn naPIsanuser posted image user posted image user posted image da sm komi prebralauser posted image

ja, midva sva cele dneve zuni k je ful kul mega špon d bestuser posted image user posted image sončk je zakon!!!

se strinjam s predhOdnico sj nwm kera JE BLA, pač tista k pravi da se po eni ysstrsani strinja ja omg kk sm tole napisala jbg martin mi pomagauser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2670
8.2.2011 10:13:43   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

user posted image user posted image kok smo napsihirane s tem seznamom user posted image user posted image dobr si nas v šah prjela tinchy user posted image user posted image

Hja je treba mal, šah mat pa to.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.2.2011 10:14:27   
biba88
izabelina se po eni strani strinjam je pa res da vsi ne morjo met veliko denarja pa tut tisti z minimalnimi plačami znajo čudeže delat preživet čez mesec pa še otrokom vsaj nekaj nudit...itak se iz finančnega vidika ne splača imet otrok...če bi tko gledalk ne bi imel noben otrok al pa sam bogatiuser posted image pa ponavadi le te nimajo otrok ali pa enega...z več denarja je življenje mnogo lažje ni pa nujno da je lepše...menim pa tut če zanosiš nenačrtovano in se odločiš obdržati otroka z delno  pomočjo staršev ki te podpirajo pa ne vidim nič slabega meni se zdi to boljše kot splav ker sem absolutno proti...te pa razumem kaj hočeš povedat sam jest drugače gledam pa da mi ne boš zamerlauser posted image user posted image morm mal filozofiratuser posted image
aninch tvoj mali martin bo pa računalničar user posted image user posted image

babe pište kej da bom lohk analiziralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.2.2011 10:16:28   
Tincy90
Dobro jutro drgač.user posted image

Hmm, tist k se čez ceu let ne obnaša kulturno se tud dans ne bo, ni šans, tok pr seb pa spet ne more bit, da bi biu en dan normaln, se prav kulturn.user posted image user posted image user posted image (tud js spadam med takeuser posted image )

Mi šibamo tud dans vn, matr je fajn tole sonce.user posted image user posted image user posted image ko bi blo skoooz zdj naprej tako vreme.user posted image user posted image še 10 tednov babe, pa grem u Rim, no upam, da kej prej kot pr tamali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
8.2.2011 17:04:22   
egleria
tincy imeeeee poveeeej!!!!user posted image ne bomo mogle čakat do aprilaaa!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
8.2.2011 17:26:51   
Izabelina
mogoče je pa france user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.