|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
16.2.2011 19:03:50   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej zbolel.user posted image Ko sem prišla v vrtec po njega sem slišala, da piska, ima podaljšan izdih in se mu vgreza žlička tak da smo šli kar direkt k zdavniku že zaradi bolniške, drugače tak ne bi rabili, ker imamo ventolin doma, flixotide pa tak celo zimo dobiva. Mah...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
16.2.2011 19:26:52   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej zbolel.user posted image Ko sem prišla v vrtec po njega sem slišala, da piska, ima podaljšan izdih in se mu vgreza žlička tak da smo šli kar direkt k zdavniku že zaradi bolniške, drugače tak ne bi rabili, ker imamo ventolin doma, flixotide pa tak celo zimo dobiva. Mah...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
16.2.2011 19:58:06   
bambixxx
čer
ki ste?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
16.2.2011 19:59:31   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

čer
ki ste?

večer...tuuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
16.2.2011 20:02:55   
bambixxx
in? kaj dogaja?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
16.2.2011 20:06:01   
sami0804

Čisto niččččččč...............

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
16.2.2011 20:07:44   
sami0804
 PMS-posledično froci tečni ko vrag (al pa jaz)...pa še smrkcov baje splohhhhhhhh niiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
16.2.2011 20:13:41   
sami0804

Marta,kaj si rihtala zadnjič na Velki?user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
16.2.2011 20:30:28   
sami0804

Ja saj...take je treba lovit v naši državiuser posted image

http://www.rtvslo.si/slovenija/groznja-z-izvrsbo-zaradi-68-centov/251124

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
16.2.2011 20:47:23   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Marta,kaj si rihtala zadnjič na Velki?user posted image

Imam še tam dodatnih 8 ur (delno na Velki, dalno Sladki vrh), tak da zdaj imam pa več kot poln delovnik in vožnja vmes - akcija na polno do konca aprila. Se vesela, da je tako, čeprav bi raje, da bi dalje trajalo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
16.2.2011 20:58:54   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

PMS-posledično froci tečni ko vrag (al pa jaz)...pa še smrkcov baje splohhhhhhhh niiiiiiiiiuser posted image

baje ja user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
16.2.2011 20:59:48   
bambixxx
otrok je zaspal, zdaj še ga pa moram v postlo prestavit brez da se zbudi. wish me luck! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
16.2.2011 21:07:43   
elevitka
bambi.... naj ti rata

spremlja katera DSDS na RTL?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
16.2.2011 21:10:03   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

bambi.... naj ti rata

hvala.
Deutschland sucht den Superstar? mislim, da sem samo prvo sezono gledala, pa mogoče kdaj vmes ko sem prešaltavala. kaj pametnega?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
16.2.2011 21:13:56   
elevitka

bambi.... naj ti rata

hvala.
Deutschland sucht den Superstar? mislim, da sem samo prvo sezono gledala, pa mogoče kdaj vmes ko sem prešaltavala. kaj pametnega?

ja...zdaj se bo začelo najbolj zanimivo... v soboto najboljših 15 ... (pa začetek je dober ko pridejo taki pacijenti tja da te kap... smeh do solz)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
16.2.2011 21:15:24   
botrca
Čer,

otrok bo počasi zaspal...jaz pa malo na rač.

Bambixxx borza mi plača tečaj.

Za Tineja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
16.2.2011 21:17:16   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

super. in kam to hodiš? pa če rabiš inštrukcije povej user posted image  (zastonj seveda).

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
16.2.2011 21:17:19   
botrca
Jaz pa danes nimam sreče z nadaljevankami...prej dopoldan sem mislila gledat Melrose Place...pa vidim, da je ni in da so začeli zopet z Bolnišnico upanja. Ok.

Zdaj sem mislila gledat razočarane gospodinje...pa jih tudi ni ker je ena druga nadaljevanka...user posted image user posted image user posted image . Mislim user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
16.2.2011 21:18:36   
botrca

super. in kam to hodiš? pa če rabiš inštrukcije povej user posted image  (zastonj seveda).

na SERŠ...kaj ti obvadaš? Ja se zna zgodit, da bom kdaj rabla, ker mi je zelooo težka pa drugače obožujem tuje jezike...user posted image hvala za pomoč user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 16.2.2011 21:19:07 >

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
16.2.2011 21:19:03   
bambixxx

Jaz pa danes nimam sreče z nadaljevankami...prej dopoldan sem mislila gledat Melrose Place...pa vidim, da je ni in da so začeli zopet z Bolnišnico upanja. Ok.

je bil dopoldan na tv3. sem mela slučajno med hranjenjem otroka ravno ta kanal.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
16.2.2011 21:19:36   
elevitka

Zdaj sem mislila gledat razočarane gospodinje...pa jih tudi ni ker je ena druga nadaljevanka...user posted image user posted image user posted image . Mislim user posted image user posted image user posted image .

najboljše da ne gledaš nič... tak kot jaz večinoma samo risanke z malim ... tu in tam mi uspe ujeti kar želim-ampak redko

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
16.2.2011 21:20:18   
botrca

kdaj pa, če sem gledala celi dopoldan pa še tv spored sem šla gledat ko sem vidla da niuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
16.2.2011 21:21:41   
bambixxx

na SERŠ...kaj ti obvadaš? Ja se zna zgodit, da bom kdaj rabla, ker mi je zelooo težka pa drugače obožujem tuje jezike...user posted image hvala za pomoč user posted image

8 let šolanja, en semester faksa sem v grazu delala, pa vsakodnevno jo pri delu uporabljam. ja, lahko rečem, da znam. ti kar povej, ko boš rabla. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
16.2.2011 21:22:49   
bambixxx

kdaj pa, če sem gledala celi dopoldan pa še tv spored sem šla gledat ko sem vidla da niuser posted image

ob 11h tak ko vsak dan, razen če sem jaz še včerajšnja user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
16.2.2011 21:23:17   
botrca

najboljše da ne gledaš nič... tak kot jaz večinoma samo risanke z malim ... tu in tam mi uspe ujeti kar želim-ampak redko

jaz gledam ko njega ni...dop. MP pa zvečer ko gre spat Housa ali pa gospodinje...pa prav nič drugega...film je že loterija da ga uspem pogledat v celoti

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?