Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:16:59
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:18:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mater mam smolo v kockah zadnje dni... grem zaj deda zmasirat all inclusive z masažnim oljem! kdo bo pa mene? jaz pa dobim praski praski vsak dan....brez protiuslug Kljub tihim dnevom? ja...po novem fajn...pri meni to ne pali
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:18:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mater mam smolo v kockah zadnje dni... grem zaj deda zmasirat all inclusive z masažnim oljem! kdo bo pa mene? jaz pa dobim praski praski vsak dan....brez protiuslug Kljub tihim dnevom? ja...po novem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:19:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lih sem se menla danes... zima traja najdlje ... poletje bo minilo trenom oka itak...pa nasplošno mrzlo vreme...poletje in topli dnevi so se mi zdi vedno krajši bi blo se najboljše v Australijo preselit.....kaki feelingi bi to bili bi, če ne bi bila tako daleč
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:20:04
|
|
|
|
marta82
|
Lepo spite. Midva še Two and a half man pogledava pa spat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:20:35
|
|
|
|
botrca
|
Nočko marta82
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:30:36
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa še malo na fb, pa tudi pičim... ...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:37:57
|
|
|
|
ly117
|
Če ni nobene, pa grem jaz tudi spat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:38:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mater mam smolo v kockah zadnje dni... grem zaj deda zmasirat all inclusive z masažnim oljem! kdo bo pa mene? uuuuu si mi lušte naredila. Sem takoj mojega vprašala kdaj me spet masaža čaka pa pravi da v kratkem. Čakam. ti kuj čakaj. jaz čakam že od lani....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 22:40:11
|
|
|
|
bambixxx
|
te pa ite spat. lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 2:09:10
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa še zdaj tu bluzim...nekaj sem začela spletno stran delat...sicer je še komaj osnutek, jo je treba dodelat, pa vseeno, nekaj je. Če se bo kateri ljubilo, lahko pogleda na www.mckruster.com Konstruktivne pripombe dobrodošle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 7:46:06
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jojb bi še jaz danes spala in ko zakleto je Luka pokonci že od pol7. No ob 7.15 sem pa imela prisilno vstajanje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 8:40:11
|
|
|
|
ly117
|
Ok, kaj sem jaz kaj zamudla, ali ste se vse v megli zguble.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 8:56:19
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, jaz sem pa spala kot angelček do 7.30 brez prekinitev.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 9:03:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa še zdaj tu bluzim...nekaj sem začela spletno stran delat...sicer je še komaj osnutek, jo je treba dodelat, pa vseeno, nekaj je. Če se bo kateri ljubilo, lahko pogleda na www.mckruster.com Konstruktivne pripombe dobrodošle lepa spletna stran. predlagam, da še ostale stvari prevedeš v slovenščino (search, categories, itd.). pa mogoče lahko dodaš še en jezik na izbiro pri ogledu spletne strani, sploh, če so ta tekmovanja mednarodna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 9:07:20
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! Nikjer nobene...sama strašim že standard... Grem si še eno kavico naret..še za vas kako postrezite si
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 9:09:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa še zdaj tu bluzim...nekaj sem začela spletno stran delat...sicer je še komaj osnutek, jo je treba dodelat, pa vseeno, nekaj je. Če se bo kateri ljubilo, lahko pogleda na www.mckruster.com Konstruktivne pripombe dobrodošle Pogledala mi je všeč...ostalo pa ti je bambixxx lepše predlagala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 9:51:18
|
|
|
|
rina22
|
Dan Kak je zdaj, kdo se seli v Avstralijo? Jaz ne maram zime, pa bom vseeno raje tu ostala Toto vreme me res v depresijo spravlja Zunaj je taka megla, da MORAŠ bit slabe volje Sicer se nam baje obetajo lepši dnevi - upaaaaam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 9:51:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa še zdaj tu bluzim...nekaj sem začela spletno stran delat...sicer je še komaj osnutek, jo je treba dodelat, pa vseeno, nekaj je. Če se bo kateri ljubilo, lahko pogleda na www.mckruster.com Konstruktivne pripombe dobrodošle Pogledala mi je všeč...ostalo pa ti je bambixxx lepše predlagala podpis Nisem vedla, da mate toliko kužkov. Lepi so
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:12:35
|
|
|
|
majakla
|
Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:19:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa še zdaj tu bluzim...nekaj sem začela spletno stran delat...sicer je še komaj osnutek, jo je treba dodelat, pa vseeno, nekaj je. Če se bo kateri ljubilo, lahko pogleda na www.mckruster.com Konstruktivne pripombe dobrodošle Pogledala mi je všeč...ostalo pa ti je bambixxx lepše predlagala podpis Nisem vedla, da mate toliko kužkov. Lepi so Vau... pa vi imate to celi biznis pasji
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:19:38
|
|
|
|
majakla
|
Joj, Arwenko, kak so sladki, jaz bi takoj imela enega, čim Nik malo zraste hočem psa. Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Ej, pa na isto OŠ sva hodle, samo sem jaz bolj stara.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:20:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče. Tisto, kar sem odebelila, ti lahko zagotovim, da bi jih hitro pogrešila. Verjemi. Meni je tudi en čas ustrezalo, da smo kar daleč stran, samo zdaj bi pa raje videla, da bi se vsak dan vidli, pa četudi bi težili 100 na uro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:23:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po avatarju sodeč, sem si predstavljala, da imaš ti to neke velike pse. Hihi...jaz sem si tudi neke velike mrcine predstavljala ,so mi neki samojedi hodli po glavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 10:24:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Jaz bi šla v Avstralijo samo zato, ker imajo tam baje vsi službe in ker mi noben domači ne bi tečnaril, če le ne bi bilo tam vroče. Zato pa bi ene mano vred.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?