hel32
|
Dannnnnnnnnn Imam glih par minutk časa, da se vam javim. Sva prišle v soboto domov in se že cartamo :10: :10: :10: :10: :10: :10: Porod: okoli 3eh ponoči mi je šel čep, in nato sem kr takoj dobila popadke, sem še malo oklevala, ali je, ali ni, no ob 4ih sem poklicala mamo da popazi Lukasa, ko je prišla, sva se kr odpeljala, okoli 5tih, je bilo :18: tako strah, da ne rodim kr v avtu, ker sem imela popadke že na 5min, sva bila brzinsko v MB- beri, prehiteval vse, ko sva se ustavila je prav smrdelo po gumi in bremzah :-? V sprejemno sem prišla odprta 1-2 prsta!!! Ob 7.45 pa že 10cm!!! Babica, ki je vodila porod je bila zlata, res, prijazna, pomagala mi je z :18: seveda predihavat popadke, ki so bili čist moji in baje zelo močni, je ctg kazal močne, in babica me je še vprašala, kako to, da nič ne stokam, ali pa imam tako visok prag bolečine!!!! Proti B sem dobila samo inekcijo v rit. No, okoli 8mih, ko se je začela prava akcija, je pa bilo res, brzinsko, v 10 min je bila mama zunaj, pritiskala sem čist sama, brez pomoči, :twisted: :twisted: NIČ REZANA; NIČ ŠIVANA; RES VSA ČAST BABICI za to, tako da sem res, to je bil prav tisti, filmski porod,CEL POROD JE TRAJAL SAMO 2 URI čeprav je bilo kr hudo, ker je prava velikanka, ampak, ful fajn se počutim, no, malo sem utrujena,ker bolj malo spimo, je že res, taka,, kot je bila v trebuhu je tudi zdaj, je pa imela kr bolečine, je dobivala svečke, ker je stokala in bila nemirna, spimo pa vsi skupaj, ker kr naprej neki cvilka, mleko- hm, imam, malo, za odžejat, sicer pa si bom sposodila črpalko, da si izčrpam, ker mala raje pije iz flaše, kot pa se muči in sesa iz joške, no, jaz jo ful pristavljam, ampak, popije samo tisto malo, pa se bojim, da dobim mastitis, si raje spumpam, pa naj spije tisto, kaj veš, mogoče bom pa na koncu polno dojila!! :3: :3: Skratka imamo se lepo, Lukas je bil zelo vesel, pa pogrešal me je mali muc moj :10: :10: sva se mogla pocartat, ko sem prišla, drugače, pa se navajamo, Tjaša, je itak tudi zelo vesela, bom pa dala nekaj slikic še gor, se imamo bolj malo cajta slikat, je skozi akcija :3: :3: Skratka, javim se spet, ko utegnem, da vas še za nazaj preberem, ja PA HVALA VSEM ZA ČESTITKE :twisted: : Dojenje: mleka imam vsaki dan malo več, si ga pa črpam, ker je bolj malo časa za dojenje, in ko imam polno merico, na iztis "priteče" ven 10-20ml!!!!!, lepo pogrejem, in ji dam po steklenički, drugače jo pa hranim z BEBO PRO 1, in jo za zdaj lepo prenaša Imamo pa kr fajn pestro, z dvema malčkoma, ja, morem priznat, no, dokler je mož doma gre, ki je zlat, res, vse mi pomaga, nimam pripomb, takega si samo želiš . Lukas je kr dokaj dobro sprejel malo sestrico, je pa bil malo bogi, ko me 3 dni ni videl, revček, je šele včeraj prišel nazaj v svoj ritem. Pa, pa Vsem novim mamicam ISKRENE ČESTITKE, IN VELIKO ZDRAVJA VAŠIM MALIM SONČKOM, TINA21, SE MI JE ZDELO JA, DA SI TI, NISI NIČ REKLA, PACKA TI SUPER ZA ZAROKO PATRISHA, TEBI ŠE POSEBEJ, ČESTITKE ZA MALO PRINCESKO!!!