little*miss
|
Dobro jutro! Joan, srečno mija, super za članek meta, fajn za zapravljanje in da si šla malo ven. tamy, Tia je tudi vedno doli spala, gori pa nikakor. Dedki in babice imajo očitno nekajkar dojenčkom fejst paše. Zdaj pa ugotovi kaj Sem pa jaz rekla zakaj pri vseh Jan zaspi na rokah, pri meni pa ne, pa je moj rekel da mogoče zato, ker voha moje mleko. Ker pri meni pa res stalno išče. Pravi požerušček Podiranje kupčkov - jaz ga probam dat na ramo takoj ko vidim da je nehal jest, včasih sem pravočasna, včasih pa ne. Se pa pokaka med vsakim dojenjem (no mogoče katerega spusti, ampak to je redko). Tako da ga previjam po dojenju. bradavice, jaz imam še vedno en del bradavic črn, ko se posuši je krasta, ampak si ne črpam, še vedno vztrajam da pije pri meni. Ko začne vlečt me boli za pop , ampak ko parkrat potegne bolečina preneha. Imam pa doma ročno črpalko, (še od prvič), pa se mi zdi da ko vakuum prime še bolj bolijo bradavice. Mažem pa z aventovo kremo za bradavice in pa malo z bepanthenom. Saj po počasi minilo dojenje, komaj čakam da se ponudba in povpraševanje uskladita, ker imam prsi tako polne. Mu dam levo, pa čez eno uro in pol hočem dat desno, pa je leva spet tako polna da me boli. Potem pa mu vseeno dam desno, pa čisto malo leve, samo toliko da mi pritisk popusti. Pa vsako večer se s toplo vodo stuširam in masiram tiste (hvalabogu) male vozle, ki jih imam. Fejst me je bilo strah, da nebi mastitisa dobila, ampak zaenkrat se še rešujem. Upam da mi uspe. Včeraj nama je odpadel popek.. Se mi zdi, da je malo hitro odpadel in še ni zaceljen prav. Saj danes pride patronažna pa bomo videli kaj bo rekla